Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλλον δεν έχεις ακολουθήσει την διαδικασία εγκατάστασης με τον POI Loader.

Και στο δικό μου τηλέφωνο στην έκθεση εμφανίζει καποιες εικόνες, αλλά δεν είναι απο τα poi΄s, πρέπει να είναι του Garmin...(το συμβολο του Garmin, η μπάρα σήματος, ο φάκελος των μηνυμάτων κλπ.)

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χωρίς δρομολόγηση τι να το κάνουμε βρε παιδιά?

αναλογα με την αναλυση του χαρτη μπορεις να το εχεις για πεζοποριες η εκτος δρομου οδηγηση..:)

Ξανα μπραβο γιατι μετα το 9000 μου τα εβαλα και σε ενα νοκια6110 και ειναι και εκει super!!:D:D:D

Όχι έτσι είναι.

Μη τα σβήσεις.

εμενα μου εμφανιζει στην εκθεση και κλιπ ηχου απο την πλοηγηση!παρα πολλα αρχεια!εχω κανει κανονικα την εγκατασταση με poi loader

εμενα μου εμφανιζει στην εκθεση και κλιπ ηχου απο την πλοηγηση!παρα πολλα αρχεια!εχω κανει κανονικα την εγκατασταση με poi loader

Λοιπον κανε αυτο που εκανα.Τα poi με poi loader δεν φαινονται στην εκθεση.Αλλα ολα τα αλλα εγκατεστησε το xplore και ακολουθα την διαδρομη Ε:\Garmin\Help\EN και τις .bmp φωτο του φακελου κανε σε καθε μια το εξεις sselect/file/Attributes η πατα κατευθειαν πανω στην φωτο το 6 και επελεξε system.Για καλο και για κακο κανε και τον φακελο _PAIbTN.Ετσι δεν θα εμφανιζονται στην εκθεση ;)

Λοιπον κανε αυτο που εκανα.Τα poi με poi loader δεν φαινονται στην εκθεση.Αλλα ολα τα αλλα εγκατεστησε το xplore και ακολουθα την διαδρομη Ε:\Garmin\Help\EN και τις .bmp φωτο του φακελου κανε σε καθε μια το εξεις sselect/file/Attributes η πατα κατευθειαν πανω στην φωτο το 6 και επελεξε system.Για καλο και για κακο κανε και τον φακελο _PAIbTN.Ετσι δεν θα εμφανιζονται στην εκθεση ;)
οχι εμενα δεν εμφανιζονται τα Poi στην εκθεση!μονο ηχητικα κλιπ απο την πλοηγηση!πολυ μικρα αλλα πολλα!και στις εικονες 7-8 εικονιδια του garmin οχι Poi!αριστερη στροφη το σημα του bluetooth πανω πανω!

οχι εμενα δεν εμφανιζονται τα Poi στην εκθεση!μονο ηχητικα κλιπ απο την πλοηγηση!πολυ μικρα αλλα πολλα!και στις εικονες 7-8 εικονιδια του garmin οχι Poi!αριστερη στροφη το σημα του bluetooth πανω πανω!

Κανε την παραπανω διαδιακασια και θα δεις για τα 7-8 εικονιδια που λες!!!

Λοιπον το δοκιμασα σημερα και επαθα πλακα!

εδωσα διευθηνση απο Περαια θεσ/νικη για Ωραιοκαστρο και με πηγε σουπερρρρ!!!!

Ενα ομως δεν καταλαβαινω,οταν οδηγω μου κανει κατι μπιμπ-μπιμπ και μου βγαζει επανω κατι κοκκινα και πρασινα μυνηματα!!!!

Μηπως μπορει καποιος να μου πει τι ειναι αυτα και που μπορω να βρω τι σημαινουν τα νουμερα αυτα?

Μηπως ειναι τιποτα θεσεις ρανταρ που ειναι στα POI?

Λοιπόν όλα καλά. Επιτέλους κατάφερα να εγκαταστήσω τους χάρτες στο Ε51 και να περάσω τα ΡΟΙ.Απ'οτι βλέπω ο autodrive hellas με καλυπτει πλήρως για επαρχία και εμφανίζονται τα τοπονύμια στα ελληνικά ενώ με το europe city navigator 2008 ήταν όλα greeklish και δεν εμφανίζονταν όλοι οι δρόμοι.

Γνωρίζει κανείς πως γίνεται να συνυπάρχουν και οι δυο χαρτες χωρίς τα παραπάνω προβήματα; (σε κάθε περίπτωση ο ένας από τους δυο χάρτες δεν ήταν επιλεγμένος).

Υπάρχει άλλο site με ελληνικά ΡΟΙ πέρα από αυτά που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα;

Επίσης θα μπορούσε κάποιος να προτείνει αξιόπιστα, φθηνά και με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας εξωτερικά bluetooth gps;

Λοιπον το δοκιμασα σημερα και επαθα πλακα!

εδωσα διευθηνση απο Περαια θεσ/νικη για Ωραιοκαστρο και με πηγε σουπερρρρ!!!!

Ενα ομως δεν καταλαβαινω,οταν οδηγω μου κανει κατι μπιμπ-μπιμπ και μου βγαζει επανω κατι κοκκινα και πρασινα μυνηματα!!!!

Μηπως μπορει καποιος να μου πει τι ειναι αυτα και που μπορω να βρω τι σημαινουν τα νουμερα αυτα?

Μηπως ειναι τιποτα θεσεις ρανταρ που ειναι στα POI?

Ευτυχώς που δεν στα έβγαλε μπλε και άσπρα, γιατί θα νόμιζα ότι ήταν τα στρουμφάκια :p

Ναι, ραντάρ και κάμερες είναι.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Λοιπόν όλα καλά. Επιτέλους κατάφερα να εγκαταστήσω τους χάρτες στο Ε51 και να περάσω τα ΡΟΙ.Απ'οτι βλέπω ο autodrive hellas με καλυπτει πλήρως για επαρχία και εμφανίζονται τα τοπονύμια στα ελληνικά ενώ με το europe city navigator 2008 ήταν όλα greeklish και δεν εμφανίζονταν όλοι οι δρόμοι.

Γνωρίζει κανείς πως γίνεται να συνυπάρχουν και οι δυο χαρτες χωρίς τα παραπάνω προβήματα; (σε κάθε περίπτωση ο ένας από τους δυο χάρτες δεν ήταν επιλεγμένος).

Υπάρχει άλλο site με ελληνικά ΡΟΙ πέρα από αυτά που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα;

Επίσης θα μπορούσε κάποιος να προτείνει αξιόπιστα, φθηνά και με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας εξωτερικά bluetooth gps;

exw ta 2 BT gps stin ypografi mou . H bataria tous eina ok ala pezei rolo posi wra ta douleveis;)

P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek

γεια σας παιδία!!!ξέρετε γιατί ενώ τα έχω κάνει όλα καλά ότνα μπαίνω μου ζητάει έναν κοδικο και ενω βάζω τον κοδικο μετά πάλι το ίδιο?

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Παιδιά έχει υπόψην του κανένας κανένα χάρτη για ΑΥΣΤΡΙΑ??

Και αν υπάρχει χάρτης με Αυστρία με καναδυο χώρες μέσα δεν πειράζει.

Αλλα δε θέλω να κατεβάζω όλη την Ευρώπη για 1 χώρα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

exete dokimasei na deite estw apo periergia an oles oi xwres pou periexei to europe 2008 map eiparxoun ontws?

apo periergia prospathousa na kanw eggrafi tis xwres : agglia , boulgaria , albania kai de tis evriske

kaneis allos ?

dokimase kaneis?

P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek

γεια σας παιδία!!!ξέρετε γιατί ενώ τα έχω κάνει όλα καλά ότνα μπαίνω μου ζητάει έναν κοδικο και ενω βάζω τον κοδικο μετά πάλι το ίδιο?

Μηπως εχεις κανει καποιο λαθος στα αρχεια gmapprom και SW? πηγαινε στο 1 ποστ και κατεβασε το αρχειο του garmin που εχει ανεβασει ο @Aisopos εκει τα αρχεια που σου λεω ειναι ετοιμα και χρεαζεται να τα ανοιξεις μονο με το σημειωματαριο για να βαλεις τους κωδικους σου :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παιδιά έχει υπόψην του κανένας κανένα χάρτη για ΑΥΣΤΡΙΑ??

Και αν υπάρχει χάρτης με Αυστρία με καναδυο χώρες μέσα δεν πειράζει.

Αλλα δε θέλω να κατεβάζω όλη την Ευρώπη για 1 χώρα.

ela file mou

:D:D:D

CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN-

WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO,

MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9

http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg

γινεται να απενεργοποιησουμε τις κοκκινες ειδοποιησεις που βγαζει πχ 3χλμ/ωρα!?οταν το βγαζει αυτο δεν δειχνει την επομενη οδο πανω πανω!

Παιδια , θελω βοηθεια , πως μπορω να κανω το Garmin να μην υπολογιζει για την διαδρομη και τα καραβια?Προσπαθω να παω απο Αλεξ/πολη Αθηνα και με παει με το καραβι:)

Έχω βρεί αυτό τον χάρτη για Βουλγαρία. Πως μπορούμε να τον βάλουμε στο κινητό μας?

OFRM Bulgaria 4.40
http://htftp.domainbg.com/sabin/map/BGOFFRoadMapSETUP4.40.exe
BCB49-F3KR7-J9JNF-7BWW5-5M4DA
MapID: 5028

Γεια σου φιλαράκι,

Εχω πάρει πολύ πρόσφατα το QSTARZ BT-Q815 Solar

http://www.qstarz.com/Products/GPS%20Products/BT-Q815.htm

Νομίζωπως είναι έξυπνη επιλογή μιας και έχει και Solar Panel και φορτίζει μόνο του απο τον ήλιο ..... ή εστω συνεχίζει να εργάζεται.

Το πήρα 74Ευρώ απο Θεσ/νίκη απο το ΖΕΡΟ1. Το δοκίμασα και κρατάει αρκετά, εχει και auto shutdown εαν δεν χρησιμοποιείται απο το κινητό ώστε να σώζει ενέργεια.

Ποτε μην λες ποτέ !!!!!

Kαι εγω έχω το προηγούμενο μοντέλο απο αυτό που εχεις εσυ το solar Qstarz 795 (με το sirfstar III) εδω και ενα χρόνο και το εχω φορτίσει 4 φορες και ειναι ιδανικό

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Ρε παιδια οταν βρησκω την τοποθεσια μου και θελω να την αποθηκευσω με ονομα π.χ "σπιτη" ,πως γινετε?

Συνεχεια μου την αποθηκευει τοποθεσια1,2,κ.τλ. δηλ. δεν μου δινει την δυνατοτητα να βαλω ονομασια βγαζει ενα πλαισιο με ενα Η στην μεση και δεν δουλεουν τα πληκτρα!