Jump to content

tmark65

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tmark65's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. tmark65

    Poco F3

    Καλημέρα, Τωρα κατεβαίνει και στο δικό μου !
  2. tmark65

    Poco F3

    Αυτό ίσως να συνέβαινε και με μένα γιατί 5G επιασα κέντρο Θεσσαλονίκης και όχι εδώ που μένω. Το λέω αυτό εκ των υστέρων .... Στην περιοχή μου σήμερα
  3. tmark65

    Poco F3

    Καλησπερίζω την παρέα. Κάτοχος ενός Mi 9t pro τον τελευταίο 1,5 χρόνο ήρθε η Cosmote με μια εξαιρετική επιδότηση και μου έβαλε φωτιά. Δεν το σχεδίαζα για καινούργια συσκευή γιατί το mi9t pro αποδείχθηκε εξαιρετικό τηλέφωνο, για μένα τουλάχιστον και την χρήση που κάνω, αλλά καθώς είχα και δώροεπιταγη από την σύνδεση του Ίντερνετ με έβαλε σε σκέψεις για συσκευή 5G. Έτσι λοιπόν το κόστος δεν μου φάνηκε αποτρεπτικό ώστε να το αποκτήσω. Ξεκίνησα για mi 10t η mi 11t lite αλλά μετά από συζήτηση με ένα φίλο κατέληξα στο Poco F3. Την συσκευή η Cosmote ΔΕΝ την είχε στις 5G αλλά στις 4G. Διαβάζοντας εδώ το θέμα αποφάσισα και το αγόρασα εκτιμώντας ότι δεν θα έχω θέμα. Σήμερα συμπληρώνει 3 μέρες στα χέρια μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε σχέση με το mi 9t pro. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι παραπονιούνται για την κάμερα του, εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αρνητικό για μένα η μπαταρία που δεν βγάζει την ημέρα.. Διαβάζοντας για το θέμα με το 5G και την ενεργοποίηση του έστειλα και εγώτο μήνυμα για το 5G στο 1333 και όλα καλά ! Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που τόσο απλόχερα μοιράζεστε εδώ όλοι.
  4. Μάλλον συμβαινει το τελευταίο. Ευχαριστω για την βοήθεια
  5. Τι εννοείς reset ? Εννοείται πως δεν την εβαλα με ανοικτή συσκευή !
  6. Καλησπέρα, Έχω το Ρ9 lite 2016, 2Gb/16Gb με έκδοση την 383. Μέχρι πρότινος είχα μία Sim card μεσα και από προχθές απέκτησα και νέο υπηρεσιακό αριθμό. Προκειμένου να αποφύγω την χρήση 2 κινητών τοποθέτησα και την δευτερη Sim στην θεση της SD. Δυσατυχως όμως διαπιστώνω ότι η δευτερη κάρτα δεν αναγνωρίζεται απο την συσκευή ! Λύση υπάρχει ;;;;;
  7. Ετσι και έγινε, το τηλέφωνο παίζει κανονικά με STALION αλλά και σαν τηλέφωνο από χθες ! Δυστυχώς μας το "φαγανε" τα γυναικόπαιδα ;) Ευχαριστώ όλους, σειρά τώρα θα πάρει άλλη συσκευή για αναζωογόνηση !!!
  8. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον !!! Ελπίζω να μπορέσω να το ανταποδώσω κάποια στιγμή !
  9. STALION !!!!! και με ραδιοφωνάκι ;)
  10. Μην ανησυχείς και εγώ είμαι πολύ στο γέλιο τις τελευταίες μέρες, να φανταστείς έρχεται η γυναίκα μου το βράδυ που με βλέπει να παιδεύομαι και χασκογελάει. Μου λέει, πεταμένοο δεν το είχες τι σε επιασε τώρα ;;;;;; Βρήκα παιχνίδι κοινώς !!!! Παρεμπιπτόντως το γύρισα σε 4.0.3 αλλά σε λίγο θα ξεκινήσω εργασίες να πάω σε 2.3.5 και να καρφώσω (GAP) ΣΤΑΛΙΟΝ !!
  11. λοιπόν, Εχω θέμα μεγάλο ...... χαχαχα Μετά το install των ROM περνάει πολύ γρηγορα την εγκατασταση CM & Gapps !!!! Στην επανεκκίνηση δεν εμφανιζεται android παρα μονον ξαναξεκινά με 4.0.3 !! Κάτι πρέπει να γινεται με την εγκατάσταση ! Πρέπει να ξαναδώ την σειρά της εγκατάστασης ισωςς κάτι προσπερνάμε ! Φιλικά
  12. Πετράν μην μου αγχώνεσαι !!! Ειμαστε σε flashROM κοινωνία .... χαχ α χα Δες που τώρα δεν δλουλεύει τίποτε χαχα χαχαχα Ο Γιώργης πρέπει να έχει διπλώσει στα γέλια ;)
  13. Εγινε θα το ξανακανω !!!
  14. ΧΑ ΧΑ ΧΑ Βασικά ψάχνω να βρω την ελαφρότερη και ταχυτερη ΡΟΜ μετά θα κανει αυτό για το οποίο έχει φτιαχθεί ! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν κάνοντας και το Advance wipe/system μετά ακολουθώντας την διαδικασία πριν κάνει reboot μου λέει ότι δεν εχει εγκατεστημένο OS και ουτε root χρήστη ! Τα εκανα ξανα και ξανα και εχω το ίδιο μηνυμα. Μετα το reboot ξεκινά και μένει μονιμα στο logo του Huawei για ωρες!!! :mad:
  15. Κατέβασα και την άλλη ΡΟΜ την 12.6.15 να δοκιμασω Πάμε λοιπον, όλη την διαδικασία από την αρχή !
×
×
  • Create New...