Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις γύρισε από την Αθήνα ένας φίλος μου με Ν95 και είναι πολύ απογοητευμένος με το πρόγραμμα. Πολλές άσκοπες βόλτες σε στενά, πολλά λάθη με τους μονόδρομους και αρκετοί άσκοποι κύκλοι γύρο από τον προορισμό.

Παρακαλώ τους φίλους από την Αθήνα να μας πουν τις εντυπώσεις τους.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

geias sas paides. mia erotisi mono. to garmin xreonei? kai an nai iparxei tropos na allaksoume kamia rithisi gia na einai tzampa???

Διάβασες καθόλου το θέμα;

όχι δε χρεώνει ;)

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

geias sas paides. mia erotisi mono. to garmin xreonei? kai an nai iparxei tropos na allaksoume kamia rithisi gia na einai tzampa???

Είπαμε. Είναι εντελώς δωρεάν.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

ok thanka kai stous dio. den ksero giati to esteila 2 fores. katalathos mallon

egatestisa to garmin.energopooisa to gps.bazo ton xarti autodrive hellas 125 bazo kai to arxeio GMAPSUPP.UNL. otan anoigo to pragramma mou leei na balo enan 25 psifio kodiko gia na ton kseklidoso. bazo ton kodiko pou exei to arxeio mesa GMAPSUPP.UNL alla tipota. kamia idea???

οσοι εργαστηκαν και βοηθησαν για να εχουμε πραγματικα καλο gps στο νοκια μας, χίλια καλα να έχεται

σήμερα έκανα πραγματικο τεστ και αποδείχτηκε αστέρι το πρόγραμμα

ξεκινησα απο μαραθώνα με προορισμό νεα ιωνια σε κάτι στενακια και με πηγε καρφί (υπό άλλες συνθήκες ακόμα θα έψαχνα)

ακόμα και επιστροφη για νικαια που του έκανα παρασπονδίες έκανε γρηγορα επανυπολογισμους και με εβγαλε καρφί σπίτι

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι παιδιά να είστε πάντα καλά!!!!!!!!!!!

Ο Επιμένων Νικά

ο Auto drive τους καλυπτει ολους και δεν εμφανιζει την εναλλακτικη σωστη διαδρομη απο τον χαρτη της αναβασης., δηλαδη πλοηγησε πανω στο auto drive και ειναι σαν μην εχεις καθολου τους αλλους , το μονο που ουσιαστικα χρησημοποιει απο τον αλλο χαρτη ειναι το υψομετρο.

Είχα την εντύπωση ότι με την ένωση των χαρτών πετυχαίνουμε την συλλογή όλων των πληροφοριών. Δηλαδή είναι καλύτερα για εκτός πόλεως αναζητήσεις να χρησιμοποιούμε τον ξεχωριστό χάρτη της Ανάβασης; και αν ναι έχοντας τον 3 σε 1 υπάρχει η δυνατότητα να απομονώσουμε τον συγκεκριμένο χάρτη για να έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Συγνώμη αν έχουν απαντηθεί πιο πριν τα ερωτήματα.

Κι εγώ πάλι έχω αποκτήσει την εντύπωση ότι εξαρτάται από το κινητό και τη διαθέσιμη μνήμη του. Στο Ν73 μου συμβαίνει αυτό που λες αλλά όσοι έχουν Ν95, από τα γραφόμενά τους βγαίνει ότι βλέπουν και τους τρεις χάρτες ταυτόχρονα. Εκτός αν κάνουν λάθος και νομίζουν ότι βλέπουν και τους τρεις.

Τι κινητό έχεις;

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Εγώ το χρησιμοποιώ σε Ν80 Nokia και εκτός το ότι τρώει πολλά κολλύματα, πολλές φορές κάνει αρκετή ώρα να υπολογίσει ή να επαναυπολογίσει την διαδρομή. Σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλό. Παρατήρησα όμως πολλά λάθη στους χάρτες και αρκετά προβλήματα στην δρομολόγηση. Πάντως είναι από τις καλύτερες επιλογές για την ελλάδα για Nokia και ίσως η καλύτερη. Λοιπά TomTom και Rout66 με το πρώτο να είναι άπαιχτο (έτσι και υπήρχαν χάρτες ποιος το έπιανε !!) έρχονται σε τέταρτη μοίρα καθώς δεν έχουν καλούς χάρτες. Η τρίτη επιλογή είναι το Sygic με χάρτες της Creative από NavTeq που δείχνει να είναι ίδιοι με αυτοί της Nokia.

Εν αναμονή για κάνα Destinator for symbian.

και εγω το δοκιμασα σημερα....

ειναι πολυ αναλυτικοί οι χαρτες...αλλα μου φαινεται καπως αργο....το προγραμμα...

επισης μερικες φορες δεν με βγαζει στο σημειο που ειμαι αλλα λιγο παρακάτω .....:lol:

για εναλλακτική λυση παντως καλο ειναι.....

ο Auto drive τους καλυπτει ολους και δεν εμφανιζει την εναλλακτικη σωστη διαδρομη απο τον χαρτη της αναβασης., δηλαδη πλοηγησε πανω στο auto drive και ειναι σαν μην εχεις καθολου τους αλλους , το μονο που ουσιαστικα χρησημοποιει απο τον αλλο χαρτη ειναι το υψομετρο.

Αυτό που λές είναι λάθος ή τουλάχιστον το κινητό σου δε σου επιτρέπει να δεις περισσότερες πληροφορίες απο αυτές που σου προσφέρει ο auto drive, οποίος και υπερισχύει. Όμως το οτι υπερισχύει δε σημαίνει οτι υπερκαλύπτει τους υπόλοιπους και οι παραπάνω πληροφορίες που δεν υπάρχουν στον auto drive αλλά στους άλλους δεν θα εμφανίζονται και δε θα χρησιμοποιούνται.

Για να το διαπιστώσω αυτό έκανα αρκετά τεστ στο κινητό μου (Ε90 - φαίνεται οτι είναι σημαντικό στο πρόγραμμα αυτό τι συσκευή έχεις). Πήγα σε μέρη περίργα όπως νησιά των κυκλάδων, το χωριουδάκι μου στα Χανιά αλλά και στην περιοχή που μένω στην Αθήνα. Σε όλες τις περιπτώσεις, οι πληροφορίες και των 2 χαρτων εμφανιζόντουσαν κανονικά. Και για να δω αν οντως έχω δίκιο και δεν είναι απλά εντύπωσή μου αλλά ισχύει, έβγαλα με μαζική αποθήκευση τον κάθε χάρτη (μιλάω πάντα για ανάβαση και auto drive) και χρησιμοποιούσα κάθε φορά τον άλλο μόνο του.

Σε μέρη όμως που η χαρτογράφηση και των 2 είναι πλήρης, δεν μπορείς να καταλάβεις καμία διαφορά (τουλάχιστον εγώ). Δηλαδή δε θα αναγράφονται οι νομοί με ελληνικά ονόματα και πιο δίπλα με αγγλικούς χαρακτήρες.

Η πλοήγηση είναι πολύ καλή, ο επαναυπολογισμός διαδρομής σωστός και σχετικά γρήγορος αλλά σίγουρα η εφαρμογή μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά. Μερικές φορές κατά την πλοήγηση έκανε αρκετό zoom out χωρίς να χρειάζεται ενώ μερικές φορές αν έστριβα αλλού αργούσε λίγα δευτερα να ξαναβρεί το στίγμα μου και να επαναυπολογίσει.

Είχα την εντύπωση ότι με την ένωση των χαρτών πετυχαίνουμε την συλλογή όλων των πληροφοριών. Δηλαδή είναι καλύτερα για εκτός πόλεως αναζητήσεις να χρησιμοποιούμε τον ξεχωριστό χάρτη της Ανάβασης; και αν ναι έχοντας τον 3 σε 1 υπάρχει η δυνατότητα να απομονώσουμε τον συγκεκριμένο χάρτη για να έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Συγνώμη αν έχουν απαντηθεί πιο πριν τα ερωτήματα.

Μπορείς να απομονώσεις κάποιον χάρτη μέσω του mapsource. Όμως δεν είναι ακόμα και ότι καλύτερο να χρησιμοποιείς τον 3σε1 ή τον 4σε1. Την ένωση των χαρτβν την κάναμε κυρίως για να μείνει ελέυθερος χώρος και ια κάποιον έξτρα χάρτη. Κατά την άποψή μου, αν κάποιος δεν θεωρεί τρομερά χρήσιμο τον City Navigator Europe v9 και τον BlueChart Atlantic v9.5, δεν είναι ανάγκη να τους βάλει και να φορτώνει το κινητό του.

paidia yparxei h dynatothta na ginoun upload ola ta arxeia tou Garmin??? prospa8o na kano douwnload kapoia arxei kai distixos den yparxoun...

episis,se ptoth fash ekana install to programataki sto kinhto alla ekei pou fortonei sthn arxh meta me petaei apo to programa...ti ginetai???

Κι εγώ πάλι έχω αποκτήσει την εντύπωση ότι εξαρτάται από το κινητό και τη διαθέσιμη μνήμη του. Στο Ν73 μου συμβαίνει αυτό που λες αλλά όσοι έχουν Ν95, από τα γραφόμενά τους βγαίνει ότι βλέπουν και τους τρεις χάρτες ταυτόχρονα. Εκτός αν κάνουν λάθος και νομίζουν ότι βλέπουν και τους τρεις.

Τι κινητό έχεις;

Συμβαίνει αυτό που λέει ο φίλος. Στην πραγματικότητα το μόνο «κέρδος» από τον Anavasis (όταν έχουμε και τους 3 χάρτες) είναι τα μονοπάτια και τα υψόμετρα.

Το καταλαβαίνω κι από το χωριό μου. Ο Anavasis το εμφανίζει με όλα τα δρομάκια του. Ο Auto Drive Hellas μόνο τον κεντρικό που διαπερνά το χωριό. Όταν τους έχω και τους 2 μαζί, τα δρομάκια του Anavasis δεν εμφανίζονται, αλλά μόνο ο κεντρικός που εμφανίζει ο Auto Drive Hellas.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Συμβαίνει αυτό που λέει ο φίλος. Στην πραγματικότητα το μόνο «κέρδος» από τον Anavasis (όταν έχουμε και τους 3 χάρτες) είναι τα μονοπάτια και τα υψόμετρα.

Το καταλαβαίνω κι από το χωριό μου. Ο Anavasis το εμφανίζει με όλα τα δρομάκια του. Ο Auto Drive Hellas μόνο τον κεντρικό που διαπερνά το χωριό. Όταν τους έχω και τους 2 μαζί, τα δρομάκια του Anavasis δεν εμφανίζονται, αλλά μόνο ο κεντρικός που εμφανίζει ο Auto Drive Hellas.

diladi kata ta legomena sou Aisopos einai meionektima an exoume ton 3 se 1 xarti kai eimaste aspoume eparxia swsta?

P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek

diladi kata ta legomena sou Aisopos einai meionektima an exoume ton 3 se 1 xarti kai eimaste aspoume eparxia swsta?

Δηλαδή πρακτικά ποιους χάρτες (και ποιοι συνδιασμοί από αυτούς) συμφέρει να έχω εγκατεστημένους και ενεργοποιημένους για να έχω την μέγιστη δυνατή πληροφορία;

1) για περιήγηση στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις,

2) για ταξίδι στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο,

3) για μια εξόρμηση σε δάσος ή βουνό (άσφαλτο,χώμα,μονοπάτια) στην Πάρνηθα, Πήλιο κ.λ.π.

4) μια εκδρομή π.χ σε ένα κυκλαδονήσι,

5) ταξίδι στο εξωτερικό.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Αυτό που λές είναι λάθος ή τουλάχιστον το κινητό σου δε σου επιτρέπει να δεις περισσότερες πληροφορίες απο αυτές που σου προσφέρει ο auto drive, οποίος και υπερισχύει. Όμως το οτι υπερισχύει δε σημαίνει οτι υπερκαλύπτει τους υπόλοιπους και οι παραπάνω πληροφορίες που δεν υπάρχουν στον auto drive αλλά στους άλλους δεν θα εμφανίζονται και δε θα χρησιμοποιούνται.

Για να το διαπιστώσω αυτό έκανα αρκετά τεστ στο κινητό μου (Ε90 - φαίνεται οτι είναι σημαντικό στο πρόγραμμα αυτό τι συσκευή έχεις). Πήγα σε μέρη περίργα όπως νησιά των κυκλάδων, το χωριουδάκι μου στα Χανιά αλλά και στην περιοχή που μένω στην Αθήνα. Σε όλες τις περιπτώσεις, οι πληροφορίες και των 2 χαρτων εμφανιζόντουσαν κανονικά. Και για να δω αν οντως έχω δίκιο και δεν είναι απλά εντύπωσή μου αλλά ισχύει, έβγαλα με μαζική αποθήκευση τον κάθε χάρτη (μιλάω πάντα για ανάβαση και auto drive) και χρησιμοποιούσα κάθε φορά τον άλλο μόνο του.

Σε μέρη όμως που η χαρτογράφηση και των 2 είναι πλήρης, δεν μπορείς να καταλάβεις καμία διαφορά (τουλάχιστον εγώ). Δηλαδή δε θα αναγράφονται οι νομοί με ελληνικά ονόματα και πιο δίπλα με αγγλικούς χαρακτήρες.

Η πλοήγηση είναι πολύ καλή, ο επαναυπολογισμός διαδρομής σωστός και σχετικά γρήγορος αλλά σίγουρα η εφαρμογή μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά. Μερικές φορές κατά την πλοήγηση έκανε αρκετό zoom out χωρίς να χρειάζεται ενώ μερικές φορές αν έστριβα αλλού αργούσε λίγα δευτερα να ξαναβρεί το στίγμα μου και να επαναυπολογίσει.

Μπορείς να απομονώσεις κάποιον χάρτη μέσω του mapsource. Όμως δεν είναι ακόμα και ότι καλύτερο να χρησιμοποιείς τον 3σε1 ή τον 4σε1. Την ένωση των χαρτβν την κάναμε κυρίως για να μείνει ελέυθερος χώρος και ια κάποιον έξτρα χάρτη. Κατά την άποψή μου, αν κάποιος δεν θεωρεί τρομερά χρήσιμο τον City Navigator Europe v9 και τον BlueChart Atlantic v9.5, δεν είναι ανάγκη να τους βάλει και να φορτώνει το κινητό του.

To N95 8gb εχω αρα δεν υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπιζω προβλημα μνημης και δεν μου ενωνει τους 3 χαρτες , απο το χαρτη της Αναβασης μου βγαζει μονο το υψομετρο, μπορει καποιος να δωσει screenshots που να δειχνουν οτι πραγματικα οι χαρτεσ ενωνονται. Για να λυθει μια και καλη αυτο το θεμα.

Δηλαδή πρακτικά ποιους χάρτες (και ποιοι συνδιασμοί από αυτούς) συμφέρει να έχω εγκατεστημένους και ενεργοποιημένους για να έχω την μέγιστη δυνατή πληροφορία;

1) για περιήγηση στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις,

2) για ταξίδι στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο,

3) για μια εξόρμηση σε δάσος ή βουνό (άσφαλτο,χώμα,μονοπάτια) στην Πάρνηθα, Πήλιο κ.λ.π.

4) μια εκδρομή π.χ σε ένα κυκλαδονήσι,

5) ταξίδι στο εξωτερικό.

Αν έπρεπε να κρατήσω μόνο έναν χάρτη για Ελλάδα, θα κρατούσα τον Anavasis.

Έχει καλύτερο στίγμα και σε γενικές γραμμές είναι πιο πλήρης από τον Auto Drive Hellas. O Auto Drive Hellas υπερτερεί στο ότι είναι γραμμένος στα ελληνικά και είναι κάπως πιο λεπτομερής στα αστικά κέντρα (κυρίως όσον αφορά τις ονομασίες μικρών δρόμων που ο Anavasis τους εμφανίζει αλλά δεν τους ονομάζει).

Από την στιγμή που σε ενδιαφέρει κι ο χάρτης για Ευρώπη, βάλε τον 3 σε 1 και τον Europe NT 2008.

Υ.Γ. Όπως έχω γράψει και στην πρώτη σελίδα, ο 3 σε 3 και 3 σε 1 κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά. Και στις 2 περιπτώσεις μπορούμε να επιλέξουμε τον χάρτη που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε.

Απλώς με τον 3 σε 1 εξοικονομούμε χώρο και για άλλον χάρτη.

παω να κατεβασω το προγραμμα

επισης, εκανα την πατεντα με το generate code εκανα rename το text αρχειο και κανοντας τα βηματα ενα ενα πηγαινοντας στο ΣΥΣΤΗΜΑ στην επιλογη 1 μου λεει ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ GPS το επιλεγω και μετα λεει : ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ εχοντας 2 επιλογες :

1) Χρηση Bluetooth GPS

2) Χρηση του συνδεμενου ...

και μετα μου κανει αναζητηση του GPS χωρις να βρει κατι...

Μόλις γύρισε από την Αθήνα ένας φίλος μου με Ν95 και είναι πολύ απογοητευμένος με το πρόγραμμα. Πολλές άσκοπες βόλτες σε στενά, πολλά λάθη με τους μονόδρομους και αρκετοί άσκοποι κύκλοι γύρο από τον προορισμό.

Παρακαλώ τους φίλους από την Αθήνα να μας πουν τις εντυπώσεις τους.

Εγώ το χρησιμοποιώ συνέχεια μέσα στην Αθήνα, καθώς και πιο έξω (χτες πήγα και ήρθα Κορωπί).

Ποτέ δεν κάνει λάθος και πάντα με βγάζει σε σωστούς δρόμους.

Εκτός από το πρόβλημα που έχει απόκλιση μερικά μέτρα από το στίγμα, δεν μπορώ να βρω κάποιο άλλο μειονέκτημα.

Σημαντικό ρόλο βέβαια που υπερτερεί τρελά είναι και οι χάρτες που υπάρχουν (που αντίστοιχοι σίγουρα δεν υπάρχουν για Route66 για Ελλάδα, για Tom-tom δεν ξέρω) αλλά και ο τρόπος που διαχειρίζεται τα διάφορα σημεία, όπως να βρεις ένα κοντινό ΑΤΜ, κάποιο βενζινάδικο κλπ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

παω να κατεβασω το προγραμμα

επισης, εκανα την πατεντα με το generate code εκανα rename το text αρχειο και κανοντας τα βηματα ενα ενα πηγαινοντας στο ΣΥΣΤΗΜΑ στην επιλογη 1 μου λεει ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ GPS το επιλεγω και μετα λεει : ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ εχοντας 2 επιλογες :

1) Χρηση Bluetooth GPS

2) Χρηση του συνδεμενου ...

και μετα μου κανει αναζητηση του GPS χωρις να βρει κατι...

Επειδη ο χαρτης Auto_Drive_Hellas_v1.25_el απο το πρωτο ποστ σβηστηκε οποιος τον θελει ας τον παρει απο δω:

Είμαι σίγουρος ότι δεν διαβάσατε πάνω από 10 σειρές στην πρώτη σελίδα και κακώς που μπαίνω στον κόπο και απαντώ.

Είμαι σίγουρος ότι δεν διαβάσατε πάνω από 10 σειρές στην πρώτη σελίδα και κακώς που μπαίνω στον κόπο και απαντώ.

Για να πω την αληθεια ουτε 2 σειρες δεν διαβασα στην πρωτη σελιδα! :D

Εγω ετσι κ αλλοιως τους εχω περασει εδω και καιρο.Απλα επειδη πηρα 2-3 ΠΜ οτι σβηστηκε το λινκ για τον χαρτη,( και τον ζητουσαν)τον ανεβασα. ;)

Και στο φιναλε αμα θελεις μην απαντας!

Για να πω την αληθεια ουτε 2 σειρες δεν διαβασα στην πρωτη σελιδα! :D

Εγω ετσι κ αλλοιως τους εχω περασει εδω και καιρο.Απλα επειδη πηρα 2-3 ΠΜ οτι σβηστηκε το λινκ για τον χαρτη,( και τον ζητουσαν)τον ανεβασα. ;)

Και στο φιναλε αμα θελεις μην απαντας!

Με το να ποστάρονται ξανά και ξανά links που ήδη υπάρχουν στην πρώτη σελίδα το μόνο που δημιουργείται, είναι σύγχυση. Πολλοί θα νομίζουν ότι έχουν βγει νέες εκδόσεις.

To N95 8gb εχω αρα δεν υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπιζω προβλημα μνημης και δεν μου ενωνει τους 3 χαρτες , απο το χαρτη της Αναβασης μου βγαζει μονο το υψομετρο, μπορει καποιος να δωσει screenshots που να δειχνουν οτι πραγματικα οι χαρτεσ ενωνονται. Για να λυθει μια και καλη αυτο το θεμα.

Κατά Aisopos και dimkit (N95) λοιπόν ποτέ δεν λειτουργούν και οι τρεις ταυτόχρονα. Αυτό δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό μέσα στην Αθήνα αλλά σε περιπτώσεις όπως οι παραπάνω (χωριά κτλ.). Όταν είναι όλοι τσεκαρισμένοι στο Map Source, υπερισχύει πάντα ο Auto Drive Hellas.

Το μόνο κέρδος με τη συνένωση είναι ότι μένουν ελεύθερες ονομασίες για να εγκατασταθούν και άλλοι χάρτες για εναλλακτική χρήση.

--------------------------

Από την άλλη όμως βλέπω ότι έχουμε τον mirrorofsorrow, (Ε90) να λέει ότι ο Auto Drive υπερισχύει μεν αλλά δεν υπερκαλύπτει τους υπόλοιπους και οι πληροφορίες τους είναι ορατές (όπου δεν υπάρχουν στον Auto Drive) :

Είναι λοιπόν θέμα συσκευής;

Περιμένετε, ετοιμάζω κάποια screenshots από πολύ συγκεκριμένο σημείο. για να λύσουμε το θέμα μια και καλή.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)