craven23_ Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 aisopos pleaze..exw xathei..eimai kainourios sto foroum kai den mporw na vgalw akri..se poio post na dw gia tous teleutaious xartes kai odigies??sorry pou prizw ;) parepiptontws exete kanei katapliktikh douleia.. euxaristw poli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 to 1 selida Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
craven23_ Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 einai ananeomeni?epeidi lei teleutaio post 7 dekemvriou..euxaristw poli gia tin amesi apantisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Πάλι κάτι ολίγον άσχετο. Μήπως έχει κανείς χάρτη Ελλάδας για το SmarCom GPS; (αρχεία .map & .ogf2) :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIESPI Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ http://rapidshare.com/files/83529203/GARMIN_ODIGIES_-___904___947___947___961___945___966___959____954___949___953___956___941___957___95 ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ KAI EYXAΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 aisopos pleaze..exw xathei..eimai kainourios sto foroum kai den mporw na vgalw akri..se poio post na dw gia tous teleutaious xartes kai odigies??sorry pou prizw ;) parepiptontws exete kanei katapliktikh douleia.. euxaristw poli Πηγαινε πρωτη σελιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
craven23_ Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 καταρχην ευχαριστω για τισ αμεσες απαντησεις..να ρωτησω κατι..ο unlock esn αριθμος ειναι το card id?αν ειναι αυτο γιατι μeτα το generate και αλλαγη σε sw.unl δεν βρισκει gps?notepad xrhsimopoihsa και κατι αλλο!!!τον Auto_Drive_Hellas τον εχοθν βγαλει απο το rapidshare...τι κανω?πριζω λιγο αλλα τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Ρε παιδιά τα πάντα βρίσκονται στην πρώτη σελίδα. Κάντε έναν κόπο να την διαβάσετε με προσοχή. Ειδικά ο Auto Drive Hellas, υπάρχει σε 2-3 links! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 καταρχην ευχαριστω για τισ αμεσες απαντησεις..να ρωτησω κατι..ο unlock esn αριθμος ειναι το card id?αν ειναι αυτο γιατι μeτα το generate και αλλαγη σε sw.unl δεν βρισκει gps?notepad xrhsimopoihsa Πηγαινε Ρυθμισεις-Συστημα-Απομακρυσμενο GPS-Χρηση του συνδεδεμενου Ρε παιδιά τα πάντα βρίσκονται στην πρώτη σελίδα. Κάντε έναν κόπο να την διαβάσετε με προσοχή. Ειδικά ο Auto Drive Hellas, υπάρχει σε 2-3 links! Κατι μου λεει οτι ο Aisopos θα κλεισει το PC για καμια βδομαδα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdiamant Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Καλησπέρα! Είναι εύκολο να μου απαντήσει κάποιος τι διαφορές έχει απο την προηγούμενη έκδοση? Αξίζει την όλη βαβούρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
craven23_ Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 μου βγαζει μονο συζευξη μεσω bluetooth το ν95 εχω το card id δεν παιρνω για generate?? μονο για μια εβδομαδα??χαχα μαλλον πολι περισσοτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Aisopos mipws eides ti foto pou anevasa? Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Aisopos mipws eides ti foto pou anevasa? Συγνώμη φίλε μου, αλλά έχω πάθει ψυχικό τραλαλά τις τελευταίες μέρες. Κάτι πρέπει να παίζει με τις ονομασίες των POI και το format με το οποίο αποθηκεύτηκε το αρχείο. CSV ήταν; Από που το κατέβασες; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Συγνώμη φίλε μου, αλλά έχω πάθει ψυχικό τραλαλά τις τελευταίες μέρες. Κάτι πρέπει να παίζει με τις ονομασίες των POI και το format με το οποίο αποθηκεύτηκε το αρχείο. CSV ήταν; Από που το κατέβασες; to eixa katevasei apo edw mesa.. o rostropol to eixe anevasei einai ola .gpx exeis na protineis kapio alo arxeio esi ? Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 to eixa katevasei apo edw mesa.. o rostropol to eixe anevasei einai ola .gpx exeis na protineis kapio alo arxeio esi ? Κοίταξε τον οδηγό για POI στην πρώτη σελίδα. Έχει 2 links μέσα. Λίγες σελίδες πριν, ένας φίλος ανέβασε κι ένα πακέτο με POI, εκτός κι αν μιλάμε για τον ίδιο. Κάνε έναν κόπο να ρίξεις μια ματιά. Μπορείς να ανεβάσεις αυτό το POI; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Εντυπώσεις: Πήγα σήμερα εκδρομή Λίμνη Πλαστήρα (Καρδίτσα) και το προγραμματάκι τα ψιλοέχασε. Δεν έβρισκε τον κεντρικότερο δρόμο καθυστερούσε κάποια δευτερόλεπτα και ενώ στο χάρτη έβρισκα τα χωριά, στην αναζήτηση δεν τα έβρισκε. Έχω τους τρεις ξεχωριστούς χάρτες. Παίζει ρόλο; Ο 3 σε 1 έχει διαφορά; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Οι ίδιοι είναι. Η αναζήτηση του Garmin πάντως δεν και το πιο δυνατό του σημείο, όντως. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 το ίδιο είναι φίλε μου!!! Είσαι σίγουρος οτι είχες καλό σήμα gps??? Είχε κλειδώσει αρκετούς δορυφόρους?? Άσε που απ'οτι διάβασα ο 3 σε 1 κολλάει σε κάποια σημεία πιο πολύ...ειδικά αν φαίνεται πιο μεγάλη περιοχή στο χάρτη (zoom out) Εγώ τον έχω κατα...ξεσκίσει και δεν μου έχει δημιουργησει ούτε ένα πρόβλημα!!! Θα δοκιμάσω αύριο και τον καινούργιο topoNavigator της Anavasis με το fixed routing Και θα σας πώ!(Γιατί στο χωριό που είμαι προςτο παρόν εγώ έχει όλους τους προβατόδρόμους:lol::lol::lol::lol:) ουπςςς..με πρόλαβε ο aisopos!!! Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Οι ίδιοι είναι. Η αναζήτηση του Garmin πάντως δεν και το πιο δυνατό του σημείο, όντως. Αναζήτηση, σημείο από τον χάρτη δεν έχει; Είμαστε και λίγο αχάριστοι όμως. Αντί να πούμε δόξα το Θεό που έχουμε αυτή την λύση για πλοήγηση, γκρινιάζουμε κι από πάνω. Ας πληρώσουμε στη Νόκια 70€ και να έχουμε τραγικούς χάρτες για να ησυχάσουμε…… Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Αναζήτηση, σημείο από τον χάρτη δεν έχει; Είμαστε και λίγο αχάριστοι όμως. Αντί να πούμε δόξα το Θεό που έχουμε αυτή την λύση για πλοήγηση, γκρινιάζουμε κι από πάνω. Ας πληρώσουμε στη Νόκια 70€ και να έχουμε τραγικούς χάρτες για να ησυχάσουμε…… Ακριβώς. Από κει που το μόνο που είχαμε στα χέρια μας (τουλάχιστον οι εκτός Αθήνας) ήταν το θλιβερό Nokia Mapes και μάλιστα χωρίς πλοήγηση, ζητάμε το ένα και το άλλο ;) Ας μην είμαστε πλεονέκτες κι ας μην ξεχνάμε ότι στα χέρια μας έχουμε μια συσκευή κινητού κι όχι μια κανονική και πλήρης συσκευή GPS. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Συγνώμη φίλε μου, αλλά έχω πάθει ψυχικό τραλαλά τις τελευταίες μέρες. Κάτι πρέπει να παίζει με τις ονομασίες των POI και το format με το οποίο αποθηκεύτηκε το αρχείο. CSV ήταν; Από που το κατέβασες; http://rs227.rapidshare.com/files/82469045/for_garmin_09-01-2008_by_Cypherth.rar gia dokimase to ama thes Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Τα έχεις περάσει όλα; Για να μην ψάχνω άδικα όλα τα αρχεία. Ποιο ήταν αυτό που έψαχνες. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 stin tixh dokimasa na me paei se merika POI... an px se 1 katigoria vrei pola , leei na epilekseis pio apo ola thes , epilegw ena kai ti diadromi ti vgazi me ???????? se ala omos pezei ok se ala oxi .. Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 stin tixh dokimasa na me paei se merika POI... an px se 1 katigoria vrei pola , leei na epilekseis pio apo ola thes , epilegw ena kai ti diadromi ti vgazi me ???????? se ala omos pezei ok se ala oxi .. Άνοιξα μερικά με το PoiEdit και όντως έβγαλε σφάλμα. Ήταν σε format που δεν υποστηρίζει το Garmin. Δοκίμασε μερικά από τα παρακάτω και πες μου. Τα έχω ψάξει με το PoiEdit. Και στο Ν95 εμφανίζονται κανονικά. Υπόψιν ότι θα διαγραφούν τα προηγούμενα POI. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 hhmm pia parakarw?:) ta idia..... tou Germanou kai lidl apo oso eida pali me ?????????? ta exei Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts