Aisopos Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 ο city navigator ειναι στα greeklish Οι οδοι? στην αναζητηση σου βγαζει και greeklish χωρες?ellada,italia κλπ? Ναι, είναι σε greeklish. Είναι ένα απόσπασμα από τον πανευρωπαϊκό χάρτη. Στην ουσία όπως έχω πει αφορά την Αθήνα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Garmin 4 σε 1 Στους παραπάνω χάρτες προστίθεται κι ο City Navigator 9 (ουσιαστικά αφορά την Αθήνα κι όπως μου είπαν προσφέρει καλύτερη πλοήγηση από τον Autodrive Hellas. Δεν ζω Αθήνα και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Αν θέλετε δοκιμάστε το. Για ακόμα μια φορά σε υπερευχαριστούμε. Μόλις πέρασα στο Ε90 τον χάρτη 4 σε 1 και όλα δουλεύουν άψογα. Δεν παρατήρησα κάποια καθυστέρηση του προγράμματος λόγω σημαντικά αυξημένου μεγέθους του χάρτη. Άλλωστε, δεν έχω προλάβει να κάνω ακόμα πλοήγηση με τον νέο 4πλό χάρτη. Δεν έχω φορτώσει καθόλου ΡΟΙ όσο καιρό χρησιμοποιώ το πρόγραμμα καθώς είπαν πολλά άτομα οτι το πρόγραμμα ανταποκρίνεται πιο αργά. πάντως, κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα βάλω μπόλικα να δω πως τα αξιοποιεί η εφαρμογή. Ευχαριστώ και πάλι όλα τα πιδιά που μας βοηθάνε συνεχώς είτε με τις οδηγίες τους, είτε με τα αρχεία που ανεβάζουν αή με την δουλειά που κάνουν. Νά'στε καλά, παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prizi Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Παιδια να ρωτησω κατι ...ειναι ολα τα bluetooth gps συμβατα?Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω πριν το αγορασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Παιδια να ρωτησω κατι ...ειναι ολα τα bluetooth gps συμβατα?Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω πριν το αγορασω? καλη ερωτηση...εχω παραγειλει ενα gps σε μπρελοκ sirf star III και δεν ξερω αν θα λειτουργει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Εγώ για τον λόγο αυτό πήγα και πήρα το Nokia LD-3W το οπίο συνεργάζεται άψογα με όλες τις Nokia συσκευές μου. Παρόλα αυτά, απο πολλούς γνωστούς μου που έχουν GPS άλλων εταιριών, δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα ούτε ασυμβατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prizi Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Απλα το Νokia το βρισκω με 100 € ενω αλλιως βρισκω με 60€. Εχει κανεις κανεναν φθηνο και που να δουλευει?Εχει παρει κανεις καποιο που δε δουλεψε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 στην σελιδα poi h t t p ://poi.gpspocketpc.gr που ειναι το εικονιδιο GARMIN που λεει ο οδηγος στην πρωτη σελιδα?EDIT OK ΤΟ ΒΡΗΚΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prizi Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Και οπως εψαχνα ειδα στα στοιχεια των διαφορων συσκευων εβλεπα να λεει κατι για καναλια αλλη συσκευη με 20,αλλη με 32 καναλια.Τι ειναι αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eudel Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Απλα το Νokia το βρισκω με 100 € ενω αλλιως βρισκω με 60€. Εχει κανεις κανεναν φθηνο και που να δουλευει?Εχει παρει κανεις καποιο που δε δουλεψε? ψάξε στο ebay εγώ εκεί το βρήκα 50 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά μιλάω για το nokia ld-3w Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
craven23_ Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 geia kai apo emena..kanete tromeri douleia..mpravo se olous thelw na mou proteinete ena oloklirwmeno programma maps gia n95..prospathisw na dw ola ta proigoumena posts alla mperdeutika ligo.. thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 πειραζει να περασω τα poi χυμα ,εννοω τα bmp και gpx αρχεια ναι μεν αλφαβητικα αλλα οχι το καθε ενα σε φακελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 πειραζει να περασω τα poi χυμα ,εννοω τα bmp και gpx αρχεια ναι μεν αλφαβητικα αλλα οχι το καθε ενα σε φακελο? Όχι. Αλλά αν είναι πολλά θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα. Θυμήσου ότι το BMP και το GPX πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα. Γνώμη μου είναι να τα βάλεις σε φακέλους πάντως. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Στον οδηγό μπροστά για τα ΡΟΙ λέει πρώτα κατεβάζουμε το αρχείο garmin από την 1 σελίδα και μετά το αρχείο zip από τη δεύτερη.Το πρώτο αρχείο είναι το gpx ποια είναι η δεύτερη σελίδα? μήπως από τη σελίδα του forum σώζουμε τη φώτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Στον οδηγό μπροστά για τα ΡΟΙ λέει πρώτα κατεβάζουμε το αρχείο garmin από την 1 σελίδα και μετά το αρχείο zip από τη δεύτερη.Το πρώτο αρχείο είναι το gpx ποια είναι η δεύτερη σελίδα? μήπως από τη σελίδα του forum σώζουμε τη φώτο? Eίναι 2 διαφορετικές σελίδες και δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. Εννοώ αυτές που βρίσκονται σε . Από την πρώτη κατεβάζεις το αρχείο GPX και το εικονίδιο. Στην δεύτερη, αυτά βρίσκονται μαζί σε αρχείο Zip. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Τη δεύτερη πάντως σελίδα ακόμα δεν την έχω βρεί για να πώ την αλήθεια.thanks πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Τη δεύτερη πάντως σελίδα ακόμα δεν την έχω βρεί για να πώ την αλήθεια.thanks πάντως. Ακριβώς κάτω από την πρώτη! http://www.poiplaza.com/en/poi-databases?pc_id=19&lang=en Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prizi Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 ψάξε στο ebay εγώ εκεί το βρήκα 50 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά μιλάω για το nokia ld-3w Εχει κανεις καμια αλλη λυση περα απο το Nokia?Ειναι κανεις που χρησιμοποιει κατι αλλο?Κι αν ναι ποιο?Ευχαριστω παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Εχει κανεις καμια αλλη λυση περα απο το Nokia?Ειναι κανεις που χρησιμοποιει κατι αλλο?Κι αν ναι ποιο?Ευχαριστω παιδια! εγω χρησιμοποιω ενα εντελως no-name που μου ηρθε απο τη Κορεα μεσω ebay, και ειναι αψογο εδω και πανω απο ενα χρονο, σε τιμη υπο-πολλαπλασια απο αυτες που τα πουλανε εδω. Μαλιστα η μπαταρία του είναι απο κινητό τηλέφωνο ΝΟΚΙΑ για να μπορεις να την αλλαξεις αν θες;) και με οσα τηλεφωνα το εχω χρησιμοποιησει συνεργαζεται αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 pos doulevei o anavasis xartis borei kapios na mas pei ? Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsmous Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Καλησπερα και μπραβο στα παιδια για την πολυ καλη δουλεια! Μια ερωτηση! Εχω την παλαιοτερη εκδοση προγραμματος 4.10.20 Μπορω να περασω την καινουρια εκδοση 4.10.60 απλα κανοντας εγκατασταση το SIS αρχειο και χωρις να αλλαξω τα αρχεια ξεκλειδωματος 'η πρεπει να φτιαξω καινουρια? Παράθεση dsmous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_aek Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 ρε παιδια το εκανα εγκατασταση κανονικα και μετα παω να μπω και μου λεει αναζητηση συσκευησ Gps και δεν βρισκει τπτ?γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 re paidia den mou bgazei tipota otan paw na kanw search kapoia odo oute ellhnika oute agglika ti na kanw?? doryforous vlepw kanonika akoma kai me full shma poly liges fores me bgazei mesa sto dromo synhthos me exei se xwrafia kai mesa se spitia... eleos enw me to route66 ola douleyoun apsoga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Ο ΧΑΡΤΗΣ ΣΤΟ ΒΗΜΑ 7 ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΙΩΣ?? Μάλλον δεν διάβασες όλη την πρώτη σελίδα ;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200_k Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Aisopos με την επιλογή μέσω Πορείας δούλεψε κανονικά οπότε μάλλον θα παραμείνω στη Βέροια...:lol: Αλλά νομίζω είναι λίγο ανόητο ν πατάς σιε΄τθυνση και να σου βγάζει λάθος χλμ...;) Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Μπευρδευτικα καταιγισμος απο post.Τι ειναι καλυτερο χωριστα οι χαρτες,το 3σε 1 ή το 4-1?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts