Jump to content

LG KU990: Java παιχνίδια, εφαρμογές & Hacks


Stephen
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανοιγω νεο θεμα...για να οργανωθουμε λιγακι και κανω την αρχη.

Τα παρακατω ειναι απολυτως νομιμα εκτος του τελευταιου...που "παιζει" λιγο με τη νομοθεσια του καθε κρατους κοινως... δεν μας ενδιαφερουν τετοια πραγματα.:happy:

 

Δεν ειναι φυσικα δικες μου μεθοδοι ή guides, αλλα εφαρμογες και οδηγοι που βρισκονται σε μεγαλα forums στο net/youtube κλπ. Mαλιστα νομιζω καποια απο αυτα εχουν αναφερθει και απο αλλα μελη του forum μας.

Αρχιζουμε...

 

1) Εγκατασταση παιχνιδιου στο Viewty

 

Χρειαζομαστε : Java games! + Εξωτερικη μνημη (SD micro)

Καποια δοκιμασμενα java games μπορουμε να τα βρουμε στο προφιλ του Lg Viewty Fan στο γνωστο facebook.com.

Απαιτειται εγγραφη στο facebook και add friend στον συγκεκριμενο φυσικα...υπαρχουν και αλλου free games, ενα search στο google αρκει.

Το συγκεκριμενο golf game που εγκατεστησα αποψε μπορειτε να το κατεβασετε απο rapidshare.

 

http://rapidshare.com/files/78202736/EA_Sport_Tiger_Woods_PGA_Tour_06.jar.html

 

Guide : Link για Youtube

 

Συνοπτικα...

Χρειαζομαστε ενα .jar αρχειο που ειναι το παιχνιδι.

Εγω δοκιμασα να κατεβασω το EA Sport Tiger Woods που ειναι ενα γνωστο golf game της EA.

Για να το μεταφερουμε στο Viewty, πρεπει να το χρησιμοποιησουμε σαν USB Storage, δηλαδη να παμε Μενου - Ρυθμισεις τηλεφωνου - Συνδεσιμοτητα - Συνδεση USB και να επιλεξουμε "Μαζικη Αποθηκευση".

 

Στη συνεχεια συνδεσουμε με το USB καλωδιο το PC με το Viewty και μεταφερουμε το .jar αρχειο μεσα(οπου θελουμε).

Απαραιτητη προυποθεση για τη μεταφορα να εχουμε micro sd στο τηλεφωνο αλλα και να εχουμε επιλεξει σωστα τις ρυθμισεις που μας πετανε τα windows μολις πρωτοσυνδεσουμε το καλωδιο(δηλαδη...ενα απλο auto installation των drivers) αφου πρωτα εγκαταστησουμε το software του cd. (LG PC Suite)

Στη συνεχεια η εξωτερικη μνημη του τηλεφωνου λειτουργει στο PC σαν ενας αφαιρουμενος δισκος.(My Computer κλπ )

Αν το τηλεφωνο συνδεθει σωστα θα βγαλει τη παρακατω ενδειξη..

 

http://img151.imageshack.us/img151/3003/viewwbu6.th.jpg

 

Αφου εχουμε περασει το παιχνιδι, παμε Μενου - Αρχεια - Αλλα και ανοιγουμε το .jar αρχειο. Μας ρωταει αν θελουμε να κανουμε εγκατασταση, επιλεγουμε ναι...και το εγκαθιστα μεσα σε ελαχιστα δευτερολεπτα.

Πλεον το παιχνιδι βρισκεται μεσα στο Μενου - Παιχνιδια και εφαρμογες.

 

Τα παιχνιδια παιζονται με ενα εικονικο Joystik που μπορει να γινει και αριθμητικο. Καποια screenshots απο το Golf της EA που εγκατεστησα σημερα.

 

http://img297.imageshack.us/img297/4515/viewty1xf0.th.jpg http://img297.imageshack.us/img297/6938/viewty2zo0.th.jpg http://img443.imageshack.us/img443/7743/viewty3ez6.th.jpg

 

 

2) Eγκατασταση Phone Explorer στο Viewty (Java applet για διαχειριση αρχειων)

 

Χρειαζομαστε : Ενα Java applet που να λειτουργει σαν Explorer : Moby Explorer Demo Download

 

Οσα αναφερθηκαν πιο πανω για την εγκατασταση του παιχνιδιου ισχυουν ακριβως...και για την εγκατασταση οποιασδηποτε εφαρμογης.

Η συγκεκριμενη που ειναι ενας ευχρηστος και γρηγορος explorer θα μας χρειαστει σε αρκετα πραγματα πλην της περιεργειας μας...ενα απο αυτα περιγραφεται και στη τριτη παραγραφο..

Πολλοι απο εσας που εχετε χρησιμοποιησει Symbian τηλεφωνο ειστε συννηθισμενοι σε διαφορους explorers παντως με εξεπληξαν οι δυνατοτητες και η ευεληξια/ταχυτητα του συγκεκριμενου.

Αλλη μια αποδειξη οτι ναι μεν οι πλατφορμες (Series 60 κλπ) ειναι ανωτερες σε εφαρμογες(φυσικο) αλλα δεν ειναι αναγκαιες σε imaging phones εφ'οσον αυτα δεν ειναι κλειδωμενα στα παντα... Στο συγκεκριμενο τηλεφωνο η Java δεν ειναι κλειδωμενη οποτε..μια χαρα.

 

 

http://img208.imageshack.us/img208/7418/4844wa3.th.jpg

 

 

3) Αφαιρεση ηχου καμερας !

 

Εδω χρειαζεται μια μικρη αλλαγη στη ROM που ευτυχως μπορουμε να τη τροποποιησουμε.

Οι 2 πρωτες μεθοδοι ηταν...ακινδυνες καθως ηταν μια απλη εφαρμογη java αρχειων, η συγκεκριμενη ειναι own-risk.

 

Ο πρωτος τροπος που ειχε βρεθει ειναι να παμε και να αντικαταστησουμε μεσω του Moby Explorer, στα Sounds - Default Sounds το αρχειο/α (ενας ηχος αντιστοιχεια σε 2 .wav αρχεια) με 2 αλλα κενα αρχεια ιδιου μεγεθους. Διαγραφη δηλαδη των γνησιων και αντικατασταση με τα fake δικα μας.

Ισχυε αλλα χρειαζοταν back up των original αρχειων σε περιπτωση που κατι παει στραβα ή επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κλπ...

 

Ενας αλλος πιο εξυπνος τροπος (και ειμαστε λιγο τυχεροι...γιατι σε αλλα τηλεφωνο δεν υπηρχε ουτε μια στο εκατομμυριο να πειραξουμε default αρχεια) ειναι απλα να κανουμε rename τα .wav που αφορουν τον ηχο του κλειστρου της καμερας.

Αν λοιπον εχουμε επιλεξει ενω εχουμε ανοιχτη τη καμερα στο μενου 9 για ηχο κλειστρου το διαφραγμα 3...τοτε πηγαινουμε MobyExplorer - Sounds - Default Sounds και απλα κανουμε rename τα αρχεια shutter3.wav και shutter3_EX.wav σε shutter3.org και shutter3_EX.org που ειναι για παραδειγμα μια ασχετη καταληξη...

 

Ετσι και δεν θα εχουμε ηχο στη φωτογραφιση, και αν καποια στιγμη θελουμε να εχουμε...απλα ξανακανουμε rename τα αρχεια σε .wav χωρις να χρειαστουμε copy/paste και ιστοριες.

 

***Σημειωσεις :

1)Το τελευταιο tip για τον ηχο της καμερας, εμενα μου δουλεψε με τη πρωτη και ηταν υποθεση μερικων λεπτων. Απο 'κει και περα εννοειται οτι ο καθενας το χρησιμοποιει με το δικο του ρισκο..(αν υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα ρισκου σε μια μετονομασια και μετεπειτα χρηση). Επισης σε καποια branded τηλεφωνα(vodafone ισως για Ελλαδα..) ισως απαιτειται διαφορετικη διαδικασια. Δεν το γνωριζω, αν το δοκιμασει κανεις σε branded και δεν πιασει..βλεπουμε.

2) Το MobyExplorer ειναι Demo Version, οποτε σε καποιες φασεις θα πεταει μηνυματα...περιμενετε 10 seconds μεχρι να προχωρησετε παρακατω ή καντε register.

2)Στο MobyExplorer για να πατε στον επομενο φακελο απο τον φακελο που βρισκεστε, χρησιμοποιειται το OK και οχι το δεξι βελακι.

3)Η αποστολη στο τηλεφωνο Java games + applets εφ'οσον αυτο δεν ειναι branded, γινεται και με Bluetooth (απλα στελνουμε το .jar) χωρις να χρειαστει USB Cable

 

Ελπιζω να υπαρχει ορεξη, και να συνεχισουμε με καποια λιστα games και εφαρμογων που αξιζει να εγκαταστησουμε αλλα και tips/hacks κλπ που θα μας κανουν τη ζωη πιο ευκολη. :)

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 272
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ελπίζω να υπάρχει ανταπόκριση και εδώ. Βοηθώντας τον φίλο μας, κατέβασα όλα τα παιχνίδια από το

http://www.ku990.co.uk/forum/index.php

και τα ανέβασα όλα μαζί σε ένα rapidshare link για να μη χρειαστεί να τα κατεβάσετε ένα ένα:

7.939Kb

http://rapidshare.com/files/78492985/Ku_990_games.rar

Link to comment
Share on other sites

Μπραβο και απο μενα ρε παλικαρια.! Ας ελπισουμε να γεμισει καλουδια αυτη η "περιοχη".

 

Κατι ακουω για Flash themes για το Viewty και για καποιες μικροεφαρμογες (χρονομετρο που του λειπει και τετοια). Με χρηση αφης ομως και οχι με το εικονικο χηρηστηριο. Για να δουμε τις επομενες μερες τι θα γινει; Θα φερει ο Αγιος Βασιλης τιποτα απο δω :)

Link to comment
Share on other sites

Άλλο ένα πακέτο με java εφαρμογές, παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένου blue tooth παιχνιδιών), όλα σε ένα σύνδεσμο:

 

13.584Kb

http://rapidshare.com/files/78520233/javagamesandappz.rar

Σημειώστε, ότι κάποια από τα αρχεία στο παραπάνω σύνδεσμο είναι δοκιμασμένα σε K800i και όχι στο LG Viewty KU990. Ωστόσο πιστεύω πως δεν θα εμφανιστεί κάποια δυσλειτουργία για το LG αφού το τελευταίο υποστηρίζει .jar αρχεία.

 

Happy Downloading :)

Link to comment
Share on other sites

ένα ακόμη πρόγραμμα μετατροπής video για το κινητό μας, όπως το βρήκα στο ku990.co.uk forum.

 

Συγκεκριμένα οι ρυθμίσεις που θα πρέπει να βάλετε είναι οι εξής:

 

(1) OUTPUT CONTAINER = .avi

(2) OUTPUT VIDEO CODEC = DivX

(3) OUTPUT AUDIO CODEC = .mp3

 

VIDEO

Video Scale Size = 480:272 (εγώ προτείνω 400:224)

Aspect = 16:9

Frame/Sec = 29.97

Bitrate kbps = 576

 

AUDIO

Sampling Freq = 24000

Channels = 2

Bitrate kbps = 128

 

Rendered File Optimizer = DivX

 

http://rapidshare.com/files/75947023/SUPERsetup.rar

Password: LoGiX

 

Περισσότερα για το πρόγραμμα (όπως και τελευταίες εκδόσεις) εδώ:

http://www.erightsoft.com/S6Kg1.html

 

Κάνοντας δοκιμή με το converter που έρχεται μαζί με τη συσκευή (το επίσημο του divx) και βάζοντας για ρύθμιση: "mobile" τότε έχετε εξίσου καλά αποτελέσματα,

 

Output: 320x240

Framerate: 25

Video Bitrate: 549

 

Audio Bitrate: 22050Hz, 64kb/s Two Mono Channels

Link to comment
Share on other sites

ola kala.Gia na kanoume unistall ta games pou balame TI KANOUME????Apla delete sto game H kati allo?Me to delete den menoun tipota ''ypolimata'' mesa sto kinhto?
Link to comment
Share on other sites

ola kala.Gia na kanoume unistall ta games pou balame TI KANOUME????Apla delete sto game H kati allo?Me to delete den menoun tipota ''ypolimata'' mesa sto kinhto?

 

Mενου - Παιχνιδια & Εφαρμογες - Διαγραφη της εφαρμογης που θες.

 

Και μετα μενει το αρχειο εγκαταστασης(.jar) που το βρισκεις Μενου-Αρχεια-Αλλα αν θες να το διαγραψεις.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας παιδες!! Ειμαι κατοχος και εγω ενος Viewty και ακομα το εξερευνω...αναρωτιεμαι αν μπορω να κανω μονος μου Firmaware Upgrade!!

Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User!

http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας παιδες!! Ειμαι κατοχος και εγω ενος Viewty και ακομα το εξερευνω...αναρωτιεμαι αν μπορω να κανω μονος μου Firmaware Upgrade!!

 

Προς το παρον, δεν υπαρχει Firmware Upgrade γενικοτερα απο την LG.

Απ'οτι ακουγεται, αν κρινουν απο την LG οτι πρεπει να βγει ενα Upgrade(που πρεπει για μενα...για να διορθωσει καποιες μικρες ατελειες) θα βγει.

Ανεπισημα και παλι δεν υπαρχει κατι, αλλα ολο και καποιες μικρες τροποποιησεις μπορουν να γινουν που μας βολευουν. Γι'αυτο υπαρχει αλλωστε αυτο το thread. Γενικα υπαρχει κινητικοτητα.

Link to comment
Share on other sites

signomi an rotao vlakies kai euxaristo poli olous gia tin voithia tous alla thelo na matho an ginene na valoume mesa sto viewty efarmoges gia symbian mou fenete koufo alla apla rotao. euxartisto
φ=1,6180.......................................................
Link to comment
Share on other sites

signomi an rotao vlakies kai euxaristo poli olous gia tin voithia tous alla thelo na matho an ginene na valoume mesa sto viewty efarmoges gia symbian mou fenete koufo alla apla rotao. euxartisto

 

Τις ιδιες, αποκλειεται.

Διαφορετικη πλατφορμα αρα αδυνατον.

Αντιστοιχες με αυτων του symbian ναι υπαρχουν, αλλα οπως και να το κανουμε σε θεμα εφαρμογων/ποσοτητα/αναπτυξη τα Series 60 SmartPhones ειναι πολυ μπροστα απο απλες εφαρμογες Java.

Το θεμα ειναι κατα ποσον τις χρειαζεται ο καθε χρηστης στο κινητο του.

Το Viewty ευτυχως, υποστηριζει "μαμισια" (:p) καποια πραγματακια, οπως flash/docs κλπ αναπαραγωγη divx (.avi) που καποια SmartPhones για να τα υποστηριξουν(ή να τα υποστηριξουν σωστοτερα και καλυτερα) χρειαζονται Symbian εφαρμογες.

Επισης παιζουν Java εφαρμογες οπως το MobyExplorer που εχει αναφερθει απο το πρωτο post αυτου του thread που ειναι αντιστοιχος explorer με αυτους που κυκλοφορουν Symbian. Επισης παιζουν αντιστοιχα λεξικα κλπ...

Βεβαια δεν θα χαλουσε κανενα εφαρμογες για Βluetooth, Chetcallers ή Call Recordings σε multitasking, ngage *****ed games κλπ...αλλα ειπαμε ολα αυτα ειναι σε συναρτηση με το τι χρειαζεται ο καθε χρηστης.

Link to comment
Share on other sites

ngage *****ed games??? exeis kanena???? pws ginetai???

 

Αυτο λεμε, οτι ΔΕΝ γινεται...:p

Μονο σε symbian παιζει ή επαιζε αυτο.

 

Καλη μας χρονια.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

για δική σας ευκολία έχω μετατρέψει τα links για τα παιχνίδια για το κινητό σε direct-download (χωρίς περιορισμούς από Rapidshare). Σου δίνει 10GB free traffic για αυτή τη δουλειά:

 

http://rapidshare.com/files/78520233/javagamesandappz.rar

http://rapidshare.com/files/78492985/Ku_990_games.rar

 

Δοκιμάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Link to comment
Share on other sites

3 νεα themes απο το ku990.co.uk

http://www.youtube.com/watch?v=6Xcwt18BwkE

 

Μπαινουν με μια μικρη διαδικασια.. Δυστυχως δεν εχω το χρονο αυτες τις μερες να τα δοκιμασω. Απαιτειται backup παντως πριν την "εγχειρηση".:happy:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Που είσαι ρε Acid_Burn που μου θες κι εσύ!!!:p
Παρακαλώ μην ρίχνετε τα τσιγάρα σας στην λεκάνη...Βρέχονται και μετά ανάβουν δύσκολα...:respect:
Link to comment
Share on other sites

Kάποιος να μας δώσει οδηγίες σε απλά ελληνικά για την εισαγωγή νέων θεμάτων υπάρχει;

ευχαριστώ

 

Ας βαλω και εγω το λιθαρακι μου :lol:!

Λοιπον δεν ξερω αν επιτρεπεται να το γραψω αλλα αν δεν επιτρεπεται σβηστε το..

 

Για αρχη θα πω πως το καλυτερο που μπορεις να κανεις οσων αφορα την εισαγωγη θεματων στο κινητο ειναι να εγκαταστησεις το Theme Manager το οποιο κατα τη γνωμη μου ειναι το μονο που χρειαζεται διοτι αυτο το module εχει ολα τα Themes που κυκλοφορουν σε ενα με ευκολη εναλλαγη μεταξυ τους.

Δηλαδη αυτο το module σου βγαζει ενα δικο του παραθυρο με το οποιο μπορεις να διαλεξεις θεματα, ξεχωριστο απο το προεγκατεστημενο του lg. Παρτε μια γευση εδω πατωντας 2 φορες το c.

 

Δεδομενα:

1. Εχεις καρτα μνημης (εαν δεν εχει καποιος δεν ξερω πως γινεται να εγκαταστησεις το Theme Manager αλλα αν χρειαστει θα μαθω. Εναλλακτικη λυση: Κοιτα στο τελος του post για εγκατασταση ενος θεματος μονο)

2.Θα χαθει το θεμα silver. Οχι εντελως διοτι το theme manager εχει μεσα στα θεματα του και τα προεγκατεστημενα θεματα του κινητου (black, silver, fish)

 

 

Λοιπον αρχιζοντας κατεβεις τον Theme Manager 2.6, και το EFS Media Builder.

Αφου κανεις αυτα, κλεινεις το κινητο, βγαζεις τη μπαταρια και συνδεεις με usb το κινητο στον υπολογιστη. Θα σου βγαλει μηνυμα το κινητο βαλε τη μπαταρια... ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ :D

Λοιπον αφου το εχεις συνδεσει ανοιγεις το προγραμμα EFS Media Builder και θα δεις αυτο[ATTACH]11460[/ATTACH]. Μετα πατας πανω στο κουμπι EFS Explorer ετσι[ATTACH]11461[/ATTACH] και διαλεγεις το LG και πατας connect. Σε αυτο το σημειο εχεις συνδεθει με το κινητο και βλεπεις τα περιεχομενα του.

Η πανω καρτελα του EFS Media Builder ειναι τα αρχεια του κινητου ενω η κατω ειναι τα αρχεια του υπολογιστη μας. Πας απο την πανω καρτελα στο φακελο /LGAPP/Media/swf/ και στην κατω καρτελα πας στο φακελο στον οποιο εχεις κανει unzip τα αρχεια του Theme Manager. Εχεις μπροστα σου αυτη την εικονα.[ATTACH]11462[/ATTACH] Εκει θα δεις το αρχειο nyx_viewtyx.swf. Το επιλεγεις και πατας write. Το αντιγραφει στο κινητο. Μετα πας στο φακελο /LGAPP/Media/swf/theme/ (δηλαδη απλα απο εκει που εισαι πας στο φακελο theme.) Εκει βλεπεις τα 4 θεματα και διαγραφεις το theme_bg2.swf δηλαδη το 2ο. Αφου το διαγραψεις πατωντας δεξι κλικ πανω του και Delete αντιγραφεις το theme_bg2.swf το οποιο βρισκεται στο φακελο του Theme Manager πατωντας δεξι κλικ και Write.

Καπου εδω τελειωνει το πρωτο μερος το οποιο εχει να κανει με το κινητο. Κλεινεις το EFS Media Builder, βγαζεις το κινητο απο τη θυρα κ το ανοιγεις.

Το 2ο μερος αφορα τη καρτα μνημης. Και ειναι πολυ απλο.

Αντιγραφεις το φακελο Themes στη καρτα μνημης.

Αυτο ηταν. Τωρα κανε μια επανεκκινηση του κινητου και μολις ανοιξει διαλεγεις το 2ο θεμα (Ασημί). Τωρα πας στην αρχικη οθονη και πατωντας 2 φορες το c βλεπεις το Theme Manager με ολα τα θεματα!!!

 

Για οσους θελουν να βαλουν ενα-ενα θεμα μπορουν να μπουν εδω (Ναι θελει εγγραφη..) και να τα κατεβασουν. Η διαδικασια ειναι απλη. Συνδεεσαι με EFS Media Builder με τον ιδιο τροπο οπως παραπανω, μπαινεις στο φακελο /LGAPP/Media/swf/theme/, διαγραφεις το θεμα theme_bg2.swf και αντιγραφεις το θεμα που θες καθε φορα.

 

 

Υ.Γ.: Οποιος θελει να γυρισει τα θεματα οπως ηταν απλα κατεβαζει αυτο το theme_bg2.swf, διαγραφει το τροποποιημενο απο το φακελο /LGAPP/Media/swf/theme/ και βαζει αυτο..

 

Για οποια βοηθεια χρειατειτε, εδω ειμαστε...:)

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to LG KU990: Java παιχνίδια, εφαρμογές & Hacks

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...