Jump to content

Τάσεις φορητότητας

Κοινοποίηση

Σκοπεύετε να αλλάξετε δίκτυο όταν εφαρμοστεί η φορητότητα;  

572 members have voted

1. 1. Σκοπεύετε να αλλάξετε δίκτυο όταν εφαρμοστεί η φορητότητα;

• Cosmote->Cosmote (παραμένω)
      115
    • Cosmote->Vodafone
      30
    • Cosmote->Wind
      30
    • Cosmote->Q
      9
    • Vodafone->Cosmote
      61
    • Vodafone->Vodafone (παραμένω)
      106
    • Vodafone->Wind
      40
    • Vodafone->Q
      22
    • Wind->Cosmote
      20
    • Wind->Vodafone
      26
    • Wind->Wind (παραμένω)
      60
    • WInd->Q
      9
    • Q->Cosmote
      11
    • Q->Vodafone
      7
    • Q->WInd
      10
    • Q->Q (παραμένω)
      16

Recommended Posts

παιδια ο αριθμος μενει ολοιδιος ετσι?

ακομα και το προθεμα καθε εταιρειας δεν αλλαζει?

παραμενει και 693 αν παω απο τιμ σε βοντα?

• Απαντήσεις 203
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zavarakatranemia (12 Νοέ. 2004 , 11:09)

παιδια ο αριθμος μενει ολοιδιος ετσι?

ακομα και το προθεμα καθε εταιρειας δεν αλλαζει?

παραμενει και 693 αν παω απο τιμ σε βοντα?

Ναι. :)

Πιστεύω ότι ο περισσότερος κόσμος έχει αρχίσει να φεύγει από την Vodafone και να στρέφεται προς την ΤIM

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (13 Νοέ. 2004 , 09:17)

Πιστεύω ότι ο περισσότερος κόσμος έχει αρχίσει να φεύγει από την Vodafone και να στρέφεται προς την ΤIM

Πόθεν τεκμαίρεις τούτο;

Όλα καλά.

• 2 weeks later...

την σύνδεσή μου την ΤΙΜ δε την αλλάζω, είμαι πλέον ευχαριστημένη..

αλλά την κάρτα μου την cu την αλλάζω ευχαρίστως με q-card και μάλιστα αυτές τις ημέρες θα το πραγματοποιήσω.

q-card λοιπόν για τις φθηνές της χρεώσεις, για τις φθηνές της κάρτες ανανέωσης και γιατί έχει αρκετά καλό σήμα πλέον οπότε γίνεται επιλογή...

Αρχικά σκέφτηκα για b-free ή free-to-go ώστε να κάνω χρήση και το 2in1 της ΤΙΜ να γλυτώσω δεύτερη συσκευή, αλλά δε θέλω να συνεχίσω να πληρώνω κάρτες 9 ευρώ και μηνύματα ακριβά...

Οπότε δαγκωτό στην q-card

Q-Telecom TIM Vodafone Cosmote

• 3 weeks later...

TIM.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Παιδια εγω θελω να παω απο Cosmote σε Vodafone κυριως επειδη η Cosmote μου στελνει σε ανυποπτες στιγμες μυνημα οτι με καλουσε το ταδε νουμερο ενω ποτε δεν με ειχε καλεσει.

Μιλαμε για αγνωστα ατομα που τους περνω (στην αρχη τουλαχιστον) και μου λεγαν οτι δεν με ξερουν!!

καποια στιγμη ερχοντουσαν 10-15 μυνηματα την ημερα!!

Το προβλημα ειναι οτι αμα κανω μεταφορα αριθμου στην Voda δεν θα μου δωσουν επιδοτηση για το προγραμμα των 4 ωρων που θελω να κάνω!

Γιατι να μην δινουν επιδότηση??τοσα λεφτα θα περνουν απο μενα

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος karaLRS (23 Δεκ. 2004 , 02:11)

Παιδια εγω θελω να παω απο Cosmote σε Vodafone κυριως επειδη η Cosmote μου στελνει σε ανυποπτες στιγμες μυνημα οτι με καλουσε το ταδε νουμερο ενω ποτε δεν με ειχε καλεσει.

Μιλαμε για αγνωστα ατομα που τους περνω (στην αρχη τουλαχιστον) και μου λεγαν οτι δεν με ξερουν!!

καποια στιγμη ερχοντουσαν 10-15 μυνηματα την ημερα!!

Το προβλημα ειναι οτι αμα κανω μεταφορα αριθμου στην Voda δεν θα μου δωσουν επιδοτηση για το προγραμμα των 4 ωρων που θελω να κάνω!

Έχεις πάρει στην εξυπηρέτιση πελατών ?

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος karaLRS (23 Δεκ. 2004 , 02:11)

Υπάρχει και ο έμμεσος τρόπος. Το κάνεις καρτοκινητό vodafone και μετά το μετατρέπεις σε σύνδεση, έτσι παίρνεις κανονικά επιδότηση. Το μειον είναι ότι θα πρέπει να το κρατήσεις καρτοκινητό κάποιο διάστημα υποχρεωτικά (νομίζω 1 μήνα) ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gka (23 Δεκ. 2004 , 13:30)

Υπάρχει και ο έμμεσος τρόπος. Το κάνεις καρτοκινητό vodafone και μετά το μετατρέπεις σε σύνδεση, έτσι παίρνεις κανονικά επιδότηση. Το μειον είναι ότι θα πρέπει να το κρατήσεις καρτοκινητό κάποιο διάστημα υποχρεωτικά (νομίζω 1 μήνα) ;)

Δεν το ειχα σκεφτεί ετσι.καλή ιδεα!! :)

ειχα παει σε καταστημα vodafone και μου το ειπαν...

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel (14 Νοέ. 2004 , 10:07)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (13 Νοέ. 2004 , 09:17)

Πόθεν τεκμαίρεις τούτο;

Λογικο ειναι. Αφου η Vodafone τεινει να γινει η χειροτερη εταιρεια στην Ελλαδα... Σημα (ασ΄το καλυτερα :p ), Χρεωσεις: Χαλια :eek: :wacko: :blink: , Εξυπηρετηση: Χαλια :mad: , Επιδοτησεις? Χαλια :wacko: ... Τι εταιρεια ειναι αυτη που ολα της ειναι χαλια... :eek: . Νομιζουν οτι οι πελατες θα ευχαριστηθουν με τις αθλιες συσκευες που φερνουν? Και εχουν μεσα μονιμα και To Vf live!? :confused:

• 2 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (24 Δεκ. 2004 , 20:37)

Πόθεν τεκμαίρεις τούτο;

Λογικο ειναι. Αφου η Vodafone τεινει να γινει η χειροτερη εταιρεια στην Ελλαδα... Σημα (ασ΄το καλυτερα :p ), Χρεωσεις: Χαλια :eek: :wacko: :blink: , Εξυπηρετηση: Χαλια :mad: , Επιδοτησεις? Χαλια :wacko: ... Τι εταιρεια ειναι αυτη που ολα της ειναι χαλια... :eek: . Νομιζουν οτι οι πελατες θα ευχαριστηθουν με τις αθλιες συσκευες που φερνουν? Και εχουν μεσα μονιμα και To Vf live!? :confused:

Apo xrewseis panw katw ta idia me tis alles einai...apo eksipiretisi nomizw pws einai i kaliteri!!! apo ipiresies pistevw pws ok normal...i tim katexei ta prwtia!!!

apo sima einai eleini ontws!!!!!! xazi vodafone!!! :lol:

vasika skeftomoun na paw se q...alla afou me niazei toso poli to sima,mallon tha meinw stin cosmote....ti na pw pia ola ta diktia einai asta na pane!!! :!:

• 2 months later...
fysika piga stin vodafone dioti einai i nyxta me tin mera ! eidika stin poli mou i vodafone exei teleio diktyo enw i tim xalia. ! cosmote den tha pigena dioti einai elliniki etairia. ellinas eimai alla ... ! kserete !

• 2 weeks later...
Ενδιαφέρον το θέμα...αλλά όι χρεώσεις της υπηρεσίας είναι υψηλές σε σχέση με την υπόλοιπη ευρώπη (νομίζω πως είναι δωρεάν στις περισσότερες χώρες).
http://img73.imageshack.us/img73/2921/userbar272687gb1.gif

Μάλλον ευκαιριακά λόγω των καλύτερων επιδοτήσεων που δίνει.

http://img73.imageshack.us/img73/2921/userbar272687gb1.gif

anepro, όταν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι, συνηθίζουμε να πατάμε «τροποποίηση» αντί να κάνουμε νέo post. ;)

• 3 weeks later...
ξαθάβω το thread μετά το νέο f2g της tim θέλω μόλις τελειώσει η προσφορά cu a lot (9/5) να κάνω το cu --> f2g... Αρχικά το cu είναι στο όνομα της μητέρας μου... πως το μεταφέρω? με fax στην vodafone? αμέσως δεν γίνεται αυτό?? για φορητότητα πόσο κοστίζει πλέον? πόσες μέρες να υπολογίζω? σε ποίο νούμερο καλώ για από vf --> tim?

ξαθάβω το thread μετά το νέο f2g της tim θέλω μόλις τελειώσει η προσφορά cu a lot (9/5) να κάνω το cu --> f2g... Αρχικά το cu είναι στο όνομα της μητέρας μου... πως το μεταφέρω? με fax στην vodafone? αμέσως δεν γίνεται αυτό?? για φορητότητα πόσο κοστίζει πλέον? πόσες μέρες να υπολογίζω? σε ποίο νούμερο καλώ για από vf --> tim?

Pragmatika den kserw giati exeis taseis foritotitas? Exeis problima me tin Voda? Min entyposiazesai apo diafimiseis!! siga to F2G re c. ama thes ftinoteri omilia gyrna to se Vodafone a la carte. Den aksizei ton kopo na dwseis 30 eurw gia foritotita.

είμαι ευχαριστημένος από vf αλλά το "non-stop" λέει τρελά... ξέρει κανείς να μου απαντήσει?

είμαι ευχαριστημένος από vf αλλά το "non-stop" λέει τρελά... ξέρει κανείς να μου απαντήσει?

ti einai to non stop ? eksigise mou ligo i dwse mou ena url pou na leei kati gia auto !!!

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Ειμαστε μια εικονα της αγορας τελικα. Συμφωνα και με τα επισημα στοιχεια η cosmote ειναι η μεγαλη κερδισμενη της φορητοτητας!

Τα (εγκυρωτατα!!!) στοιχεια μου λενε οτι στο τελος Μαρτιου η καθε εταιρεια μεσω φορητοτητας βρισκοταν σε αριθμο συνδρομητων περιπου ετσι:

1. Cosmote: +7000

2. Vodafone: -2000

3. QTelecom: -1000

4. TIM: -4000

H εκρροη απο την Q πρεπει να οφειλεται σχεδον εξ' ολοκληρου στην μεταναστευση πολλων που ειχαν τσιμπησει πανευκολα νουμερα με συμβολαιο αλλα φυσικα δεν τους συνεφερε να τα λειτουργησουν στην Q!

Θα συμφωνησω απολυτα με την επισημανση σου, μεσα στο μυαλο μου εισαι :D

Πρεπει να εχεις καποιο λαθος στους συνδρομητες της Q, ειναι εξισοροπημενα τα πραγματα :rolleyes:

• The topic was unpinned