petros_dl Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Και μία είδηση: ο Χαλκιάς χτύπησε στο μικρό δάχτυλο στην προπόνηση και μένει έξω για 1 εβδομάδα. Έχω την εντύπωση ότι θα μείνει εκτόs για όλο το euro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Έχω την εντύπωση ότι θα μείνει εκτόs για όλο το euro. Οχχχ:( Ντάξει καλός ο Νικοπολίδης αλλά μου φαίνεται δεν είναι σε φόρμα.Ασε που άμα δεν είναι η μέρα του όπως χτες τα πράγματα γίνονται σαφώς δυσκολότερα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Έχω την εντύπωση ότι θα μείνει εκτόs για όλο το euro. Έτσι διάβασα στο contra.gr πριν λίγη ώρα, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Είπαν ότι σίγουρα χάνει τα άλλα 2 παιχνίδια με Ρωσία κ Ισπανία. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Έτσι διάβασα στο contra.gr πριν λίγη ώρα, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Είπαν ότι σίγουρα χάνει τα άλλα 2 παιχνίδια με Ρωσία κ Ισπανία. Απλά το είπαν πλαγίως... :p Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Το πρόβλημα της Εθνικής ήταν το πως είχε στηθεί στο γήπεδο. Είχε κατβάσει την ομάδα με 3-6-1. Είναι δυνατόν? Είπαμε να παίξουμε αμυντικά αλλά όχι και έτσι. Οι παίχτες μπήκαν με κακή ψυχολογία στο παιχνίδι. Άλλαζαν την μπάλα συνέχεια, γιατί δεν ήξεραν τι να την κάνουν και πως να βγουν μπροστά. Έπρεπε να τους προετοιμάσει πιο καλά στον ψυχολογικό τομέα ο Ρεχάγκελ, να μπουν στο γήπεδο σαν πρωταθλητές Ευρώπης και όχι σαν παιδάκια που πήγαιναν να παίξουν μπάλα στην αλάνα. Και μία είδηση: ο Χαλκιάς χτύπησε στο μικρό δάχτυλο στην προπόνηση και μένει έξω για 1 εβδομάδα. 3-6-1?!? Θα 'θελες :p 6-3-1 παίξαμε. Τρία στοπερ (Κυργιάκο, Άντζα, Κατσουράνη), Δέλλα λύμπερο και Άντζα (κάπου εκεί στην άμυνα...), δύο μπακ (Τοροσίδη, Γιούρκα). Σύνολο 6 αμυντικούς... http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Οχχχ:( Ντάξει καλός ο Νικοπολίδης αλλά μου φαίνεται δεν είναι σε φόρμα.Ασε που άμα δεν είναι η μέρα του όπως χτες τα πράγματα γίνονται σαφώς δυσκολότερα.. τελευταια φορα που θυμαμαι τον νικοπολιδη να ειναι σε φορμα ειναι απο περισυ:p αν δεν αλλαξει ριζικα η ομαδα μας βλεπω να αρπαζουμε δυο τρια γκολ απο ρωσια και μια ωραια τεσσαρα απο ισπανους και να παμε σπιτι μας... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 3-6-1?!? Θα 'θελες :p 6-3-1 παίξαμε. Τρία στοπερ (Κυργιάκο, Άντζα, Κατσουράνη), Δέλλα λύμπερο και Άντζα (κάπου εκεί στην άμυνα...), δύο μπακ (Τοροσίδη, Γιούρκα). Σύνολο 6 αμυντικούς... Πες το και έτσι, συμφωνώ μαζί σου. Απλά το θέμα είναι ότι παίξαμε πολύ άμυνα και όλο γυρνούσαμε την μπάλα με πασούλες πίσω από την σέντρα λες και κάναμε προπόνηση. τελευταια φορα που θυμαμαι τον νικοπολιδη να ειναι σε φορμα ειναι απο περισυ αν δεν αλλαξει ριζικα η ομαδα μας βλεπω να αρπαζουμε δυο τρια γκολ απο ρωσια και μια ωραια τεσσαρα απο ισπανους και να παμε σπιτι μας... Στο φετινό πρωτάθλημα έκανε καλή χρόνια, όταν δεν έπαιζε καλά ο Ολυμπιακός αυτός κρατούσε το μηδέν στην άμυνα. Απλά χθες δεν ήταν στην "μέρα" του. Εν ολίγης δεν το πίστεψε το παιχνίδι όπως δεν το πίστεψε κανείς απ' όσους έπαιξαν χθες. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 ημαρτον ρε παιδες τι παθατε με τον νικοπολιδη;;που φταιει ο νικοπολιδης;;ο νικοπολιδης δε μπορουσε να πασαρει στους μεσους;;ο νικοπολιδης εκανε τις πασουλες στην αμυνα;ο νικοπολιδης φταιει που εμεινε μονος του ο ζλαταν στο πρωτο γκολ;ΕΛΕΟΣ ο νικοπολιδης αν θελετε να ξερετε τελειωσε τη φετινη χρονια ως ο MVP του ολυμπιακου.:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 ημαρτον ρε παιδες τι παθατε με τον νικοπολιδη;;που φταιει ο νικοπολιδης;;ο νικοπολιδης δε μπορουσε να πασαρει στους μεσους;;ο νικοπολιδης εκανε τις πασουλες στην αμυνα;ο νικοπολιδης φταιει που εμεινε μονος του ο ζλαταν στο πρωτο γκολ;ΕΛΕΟΣ ο νικοπολιδης αν θελετε να ξερετε τελειωσε τη φετινη χρονια ως ο MVP του ολυμπιακου.:X Ε, και; This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 ημαρτον ρε παιδες τι παθατε με τον νικοπολιδη;;που φταιει ο νικοπολιδης;;ο νικοπολιδης δε μπορουσε να πασαρει στους μεσους;;ο νικοπολιδης εκανε τις πασουλες στην αμυνα;ο νικοπολιδης φταιει που εμεινε μονος του ο ζλαταν στο πρωτο γκολ;ΕΛΕΟΣ ο νικοπολιδης αν θελετε να ξερετε τελειωσε τη φετινη χρονια ως ο MVP του ολυμπιακου.:X Αν διάβασες καλά το ποστ μου είπα ό,τι ο Νικοπολίδης έκανε καλή χρονιά στον Ολυμπιακό φέτος και ό,τι όσες φορές χρειάστηκε να σώσει τον Ολυμπιακό από ήττα ή γενικά αρνητικό αποτέλεσμα το έκανε. Απλα είπα δεν ήταν η μέρα του χθες. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 ημαρτον ρε παιδες τι παθατε με τον νικοπολιδη;;που φταιει ο νικοπολιδης;;ο νικοπολιδης δε μπορουσε να πασαρει στους μεσους;;ο νικοπολιδης εκανε τις πασουλες στην αμυνα;ο νικοπολιδης φταιει που εμεινε μονος του ο ζλαταν στο πρωτο γκολ;ΕΛΕΟΣ ο νικοπολιδης αν θελετε να ξερετε τελειωσε τη φετινη χρονια ως ο MVP του ολυμπιακου.:X αν θελεις ηρεμισε λιγο. κανενας δεν τα εβαλε ΜΟΝΟ με τον νικοπολιδη. ολη η ομαδα ηταν χωμα. αλλα ο νικοπολιδης εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης στο δευτερο γκολ. ακομη θα ειχαμε φαει κ αλλα αν δεν ειχαμε την τυχη με το μερος μας [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 ημαρτον ρε παιδες τι παθατε με τον νικοπολιδη;;που φταιει ο νικοπολιδης;;ο νικοπολιδης δε μπορουσε να πασαρει στους μεσους;;ο νικοπολιδης εκανε τις πασουλες στην αμυνα;ο νικοπολιδης φταιει που εμεινε μονος του ο ζλαταν στο πρωτο γκολ; Στο μυαλό μου είσαι.Ειναι σα να δείχνεις στον άλλο το φεγγάρι και αυτός να κοιτάει το δάχτυλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Ε, και; τι ε και;για διαβασε τι λεγεται εδω στο θεμα απο αλλα μελη :lol::lol::lol: Αρχικό μήνυμα από zafos90 Εμφάνιση Μηνύματος Οχχχ Ντάξει καλός ο Νικοπολίδης αλλά μου φαίνεται δεν είναι σε φόρμα.Ασε που άμα δεν είναι η μέρα του όπως χτες τα πράγματα γίνονται σαφώς δυσκολότερα.. τελευταια φορα που θυμαμαι τον νικοπολιδη να ειναι σε φορμα ειναι απο περισυ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 αν θελεις ηρεμισε λιγο. κανενας δεν τα εβαλε ΜΟΝΟ με τον νικοπολιδη. ολη η ομαδα ηταν χωμα. αλλα ο νικοπολιδης εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης στο δευτερο γκολ. ακομη θα ειχαμε φαει κ αλλα αν δεν ειχαμε την τυχη με το μερος μας δεν εχω νευρα ηρεμος ειμαι απλα δε μπορω να διαβαζω αλλα ντ'αλλων,ο νικοπολιδης δε φταιει που οι αλλοι επαιζαν το αστειο το τραγικο το για κλαματα ποδοσφαιρο ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 τι ε και;για διαβασε τι λεγεται εδω στο θεμα απο αλλα μελη :lol::lol::lol: Δικό μου λάθος, δεν ήξερα ότι επειδή βγήκε MVP του Ολυμπιακού απέκτησε το αλάθητο και δεν μπορεί να κρίνεται η απόδοση του... :rolleyes: This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Με αυτο που εκανε η εθνικη χτες σιχαθηκα το ποδοσφαιρο.δε μιλαμε για ενα απλο ΑΝΤΙποδοσφαιρο μιλαμε για την απολυτη καταντια.Οταν εκαναν τις πασουλες συνεχως και συνεχως και συνεχως ντραπηκα που ειμαι φιλαθλος της εθνικης μας ομαδας,δεν ακουγατε γιουχα που τρωγανε απο τους σουηδους;δειτε τι γραφει σημερα ο ξενος αλλα και ο ελληνικος τυπος.ΚΡΙΜΑ για το 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Δικό μου λάθος, δεν ήξερα ότι επειδή βγήκε MVP του Ολυμπιακού απέκτησε το αλάθητο και δεν μπορεί να κρίνεται η απόδοση του... :rolleyes: δεν ειπα κατι τετοιο,ομως για να τον εχει κατω απο τα δοκαρια παει να πει οτι ειναι ο καλυτερος απο τους αλλους Ελληνες τερματοφυλακες.εγω δε καταλαβαινω γιατι στεκεστε στην αποδοση του νικοπολιδη μετα απο τα χαλια των παικτων.τι σχεση εχει ο νικοπολιδης με αυτο που επαιζαν χτες ο αντζας ο κυργιακος ο δελλας ο τοροσιδης ο μπασινας κτλ κτλ.δηλαδη με τετοια εμφανιση περιμενατε ο νικοπολιδης να σωσει την εθνικη;πειτε μου ρε παιδια πως να τη σωσει;να μπει μεσα και να παιξει μπαλα;:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Είναι βαριά η που..α του τσολιά!!!! :X Τόσο βαριά που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του μέσα στο γήπεδο!!! :lol: . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 δεν ειπα κατι τετοιο,ομως για να τον εχει κατω απο τα δοκαρια παει να πει οτι ειναι ο καλυτερος απο τους αλλους Ελληνες τερματοφυλακες.εγω δε καταλαβαινω γιατι στεκεστε στην αποδοση του νικοπολιδη μετα απο τα χαλια των παικτων.τι σχεση εχει ο νικοπολιδης με αυτο που επαιζαν χτες ο αντζας ο κυργιακος ο δελλας ο τοροσιδης ο μπασινας κτλ κτλ.δηλαδη με τετοια εμφανιση περιμενατε ο νικοπολιδης να σωσει την εθνικη;πειτε μου ρε παιδια πως να τη σωσει;να μπει μεσα και να παιξει μπαλα;:wacko: Και πάλι, επειδή είναι ο καλύτερος από τους υπάρχοντες (αν το δεχτούμε αυτό), δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έκανε καλό παιχνίδι... Υ.Γ. Κανείς δε στέκεται στο Νικοπολίδη. Όλη η ομάδα, δεν βλεπόταν χθες. This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Προφανώς περιμένουν να μπει μέσα και να μαρκάρει καλύτερα από τους αμυντικούς και να κάνει μια θετική ενέργεια στην επίθεση πράγμα που οι Γκέκας και Σαμαράς δεν κάνανε.Αλλά αν έμπαινε μέσα και τα έκανε αυτά,κάποιος θα έπρεπε να καθίσει στο τέρμα.Και γω θα προτιμούσα π.χ τον Τσεχ αλλά ξέρετε κάποιον καλύτερο Έλληνα?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Και πάλι, επειδή είναι ο καλύτερος από τους υπάρχοντες (αν το δεχτούμε αυτό), δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έκανε καλό παιχνίδι... Υ.Γ. Κανείς δε στέκεται στο Νικοπολίδη. Όλη η ομάδα, δεν βλεπόταν χθες. πως κανείς δε στεκεται στο νικοπολιδη οταν βλεπεις εδω στο θεμα να μιλανε για το νικοπολιδη;ειναι σα να μου λενε οτι σημερα στον αγωνα τσεχια πορτογαλια φταιει ο τσεχ που αφηναν το ροναλντο να σουταρει μεσα απο τη μεγαλη περιοχη,το ιδιο πραγμα εγινε και χτες με τον ζλαταν δε τον αφησε ο νικοπολιδης αλλα οι αμυντικοι του τον εξεθεσαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 πως κανείς δε στεκεται στο νικοπολιδη οταν βλεπεις εδω στο θεμα να μιλανε για το νικοπολιδη;ειναι σα να μου λενε οτι σημερα στον αγωνα τσεχια πορτογαλια φταιει ο τσεχ που αφηναν το ροναλντο να σουταρει μεσα απο τη μεγαλη περιοχη,το ιδιο πραγμα εγινε και χτες με τον ζλαταν δε τον αφησε ο νικοπολιδης αλλα οι αμυντικοι του τον εξεθεσαν. + ότι στο 2ο γκολ ανοίγει η άμυνα σαν βεντάλια,σώζει ο Νικοπολίδης και μετά μπαίνει ένα πολύ τυχερό γκολ.Όση τύχη είχαμε το 2004 που ήμασταν πολύ καλοί,άλλη τόση δεν είχαμε σε αυτή τη φάση χθες σε ένα παιχνίδι όμως που ήμασταν τραγικοί. Υ.Γ Είναι αστείο και μόνο που γίνεται συζήτηση για Νικοπολίδη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 + ότι στο 2ο γκολ ανοίγει η άμυνα σαν βεντάλια,σώζει ο Νικοπολίδης και μετά μπαίνει ένα πολύ τυχερό γκολ.Όση τύχη είχαμε το 2004 που ήμασταν πολύ καλοί,άλλη τόση δεν είχαμε σε αυτή τη φάση χθες σε ένα παιχνίδι όμως που ήμασταν τραγικοί. Υ.Γ Είναι αστείο και μόνο που γίνεται συζήτηση για Νικοπολίδη. ετσιιιιιιι για μενα ευθυνη εχουν ολοι απο τον προπονητη ως την τελευταια αλλαγη εκτος απο τον νικοπολιδη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Προφανώς περιμένουν να μπει μέσα και να μαρκάρει καλύτερα από τους αμυντικούς και να κάνει μια θετική ενέργεια στην επίθεση πράγμα που οι Γκέκας και Σαμαράς δεν κάνανε.Αλλά αν έμπαινε μέσα και τα έκανε αυτά,κάποιος θα έπρεπε να καθίσει στο τέρμα.Και γω θα προτιμούσα π.χ τον Τσεχ αλλά ξέρετε κάποιον καλύτερο Έλληνα?? Ξανά-μανά τα ίδια να λέμε... πως κανείς δε στεκεται στο νικοπολιδη οταν βλεπεις εδω στο θεμα να μιλανε για το νικοπολιδη;ειναι σα να μου λενε οτι σημερα στον αγωνα τσεχια πορτογαλια φταιει ο τσεχ που αφηναν το ροναλντο να σουταρει μεσα απο τη μεγαλη περιοχη,το ιδιο πραγμα εγινε και χτες με τον ζλαταν δε τον αφησε ο νικοπολιδης αλλα οι αμυντικοι του τον εξεθεσαν. + ότι στο 2ο γκολ ανοίγει η άμυνα σαν βεντάλια,σώζει ο Νικοπολίδης και μετά μπαίνει ένα πολύ τυχερό γκολ.Όση τύχη είχαμε το 2004 που ήμασταν πολύ καλοί,άλλη τόση δεν είχαμε σε αυτή τη φάση χθες σε ένα παιχνίδι όμως που ήμασταν τραγικοί. Υ.Γ Είναι αστείο και μόνο που γίνεται συζήτηση για Νικοπολίδη. Προσωπικά αστείο το βρίσκω να εξαιρούμε από τη κριτική έναν παίκτη επειδή παίζει στην ομάδα μας και ήταν ο καλύτερος μας παίκτης για φέτος... This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 δεν εχω νευρα ηρεμος ειμαι απλα δε μπορω να διαβαζω αλλα ντ'αλλων,ο νικοπολιδης δε φταιει που οι αλλοι επαιζαν το αστειο το τραγικο το για κλαματα ποδοσφαιρο ;) Μην τα ξαναλέμε.Σου είπα και άλλες φάσεις που υστέρησε σημαντικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts