menes Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel ( 8 Ιαν. 2004 , 17:10) Μέχρι να το δω με τα μάτια μου, έχω επιφυλάξεις... Πάντως δεν θεωρώ τίποτα απίθανο! Μην πιστεύεις πάντα τα μάτια σου. Αν δεν έχεις δει την ταινία "Ένας υπέροχος άνθρωπος" σου προτείνω να τη δεις. Προς θεού, δεν ισχυρίζομαι ότι όλοι οι άνθρωποι είναι σχιζοφρενείς, όπως ο Νας, ωστόσο ως καταγραφικά μέσα οι αισθήσεις είναι τόσο αξιόπιστες όσο το μυαλό του φέροντος. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Pantos sigoura iparxei kai kati allo pou den mporoun na to doun oloi!Merikoi to blepoun se kapia fasi tis zois tous kai merikoi den tixenei pote na to doun! Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 εγω απαντησα "ΟΧΙ" γιατι δεν πιστευω κατα 95%...τωρα εχω καποιες αμφιβολιες αλλα παλι.... και το θεμα ειναι οτι ολοι μας τις εχουμε και κανεις δεν μπορει αν τις εξειγησει... :wacko: Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Ο κόσμος μας σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε Υπάρχουν τα ορατά και τα αόρατα Υπάρχουν οι Αγγελοι υπάρχουν και οι δαίμονες Υπάρχει ακόμα και ο φύλακας Αγγελός μας που στέκει πάντα κοντά μας Είναι τόσο λεπτές οι ισοροπίες λοιπόν σε αυτά τα θέματα. Μπορεί κάτι που είδε κάποιος να είναι Από κάποιο "αρνητικό πνεύμα-δαίμονα" μέχρι "Αγγελο" ή "δαίμονα μεταμορφωμένο σε κάτι ψευτόκαλο" ή να ήταν απλά και της δικής του καθαρά φαντασίας. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν αυτό που βλέπεις είναι κάτι που υπάρχει ή που δεν υπάρχει που είναι ή δεν είναι καλό Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι όταν βρεθούμε ποτέ σε μια τέτοια στιγμή να μη πιάνουμε ποτέ κουβέντα και να ζητάμε από το συγκεκριμένο "όραμα ? πλάσμα ? πνεύμα ? " να ομολογήσει τον Χριστό σαν Θεό και σωτήρα του και να κάνει στο σημείο του Σταυρού" Μπορεί να ακουστούν αστεία αυτά σε κάποιους σε μια εποχή που όλα διακωμωδούνται αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ισχύουν Καλό απόγευμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Kamia kali selida me photos apo anexigita; Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Είναι κάτι τέτοια θέματα πού δεν μπορεί η να τα χωρέσει ο ανθρώπινος νους .Εγώ πάντως είμαι πολύ τύπος που δεν πιστεύει σε προκαταλήψεις και δεισιδαιμονίες που να σκεφτείς φαντάσματα! Πάντως πιστεύω πως για να εξηγήσουμε το θέμα αυτό καλά πρέπει να αναρωτηθούμε : Μετά τον θάνατο? πού πάμε τότε ? Εγώ πιστεύω πως επιτόπου πεθαίνει και η ''ψυχή''. Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Δεν γίνεται να λέει κάποιος πως ίσως να πιστεύει ή όχι. Οι απαντήσεις που μπορούν να δωθούν είναι είτε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ. Ούτε ίσως, ούτε μπορεί ούτε Δεν Γνωρίζω Δεν απαντώ. Αυτό που μπορεί να πει κάποιος είναι πως ΔΕΝ πιστεύει μέχρι να του συμβεί του ιδίου. Κατά τα άλλα, ναι πιστεύω στα πνεύματα. Όχι όμως με τον τρόπο που παρουσιάζονται σε τηλεοράσεις κτλ... Άλλωστε υπάρχουν πολλές δυνάμεις σε αυτόν το κόσμο που δεν ξέρουμε. Μια από αυτές είναι και τα πνεύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Aπλα ΟΧΙ.......:) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Δε με απασχολεί το θέμα,δεν υπάρχει λογική λύση και θέλω να σκέφτομαι λογικά,θα ψηφίσω το 3 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 den pisteyw se tetoia. Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoni Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Nτεν Κ-sh-έρω τι λιέτε ε-sh-είς gια τα φαντά-sh-ματα, ΑΛΛΑ !... εμεί-sh, οι ΝΤΡΑΚΟΥΛΕ-SH, .....υπΑΡΧΟΥΜΙΕΕΕΕ.... :devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Εγώ κάποτε τα φοβόμουνα, αλλά απο τότε που άρχισα να διαβάζω περιστασιακά την Καινή Διαθήκη, δεν τα φοβάμαι πλέον. Εμπιστευτήτε τον Κύριο Ιησού Χριστό και μην φοβάστε, γιατί αν πιστεύετε σε αυτόν κανείς δαίμονας δεν μπορεί να σας αγγίξει. Εαν θέλετε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τον Κύριο μας Ιησού Χριστό δείτε αυτό: http://agrino.org/orthodoxy/gr/Swthr.htm Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis ( 9 Ιαν. 2004 , 16:32) Ο κόσμος μας σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε Υπάρχουν τα ορατά και τα αόρατα Υπάρχουν οι Αγγελοι υπάρχουν και οι δαίμονες Υπάρχει ακόμα και ο φύλακας Αγγελός μας που στέκει πάντα κοντά μας Είναι τόσο λεπτές οι ισοροπίες λοιπόν σε αυτά τα θέματα. Μπορεί κάτι που είδε κάποιος να είναι Από κάποιο "αρνητικό πνεύμα-δαίμονα" μέχρι "Αγγελο" ή "δαίμονα μεταμορφωμένο σε κάτι ψευτόκαλο" ή να ήταν απλά και της δικής του καθαρά φαντασίας. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν αυτό που βλέπεις είναι κάτι που υπάρχει ή που δεν υπάρχει που είναι ή δεν είναι καλό Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι όταν βρεθούμε ποτέ σε μια τέτοια στιγμή να μη πιάνουμε ποτέ κουβέντα και να ζητάμε από το συγκεκριμένο "όραμα ? πλάσμα ? πνεύμα ? " να ομολογήσει τον Χριστό σαν Θεό και σωτήρα του και να κάνει στο σημείο του Σταυρού" Μπορεί να ακουστούν αστεία αυτά σε κάποιους σε μια εποχή που όλα διακωμωδούνται αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ισχύουν Καλό απόγευμα :) Φίλε μου σε βρίσκω σωστό. Η μέθοδος που αναφέρεις Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis ( 9 Ιαν. 2004 , 16:32) Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι όταν βρεθούμε ποτέ σε μια τέτοια στιγμή να μη πιάνουμε ποτέ κουβέντα και να ζητάμε από το συγκεκριμένο "όραμα ? πλάσμα ? πνεύμα ? " να ομολογήσει τον Χριστό σαν Θεό και σωτήρα του και να κάνει στο σημείο του Σταυρού" αναφέρεται και σε διάφορα θρησκευτικά κείμενα και την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Δεν ξερω αν υπαρχουν,δεν με ενδιαφερει και δεν θελω να μαθω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Nαι πιστεύω αλλά δεν θέλω να έρθω σε καμία επαφή μαζί τους...ούτε τα ενοχλώ να μην με ενοχλούν! Είμαι ένας φιλήσυχος άνθρωπος που θέλει να ζήσει μια ήρεμη και φυσιολογική ζωή! :) :happy: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Kala,auto einai entelos tixeo.Mporei na mi sou tixei kai pote kapia tetia sinantisi,apo tin alli pali mporei na simbei to anti8eto,to opio apeuxomai.8a etroga megali friki pisteuo! Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Παιδία την Matrix εκδοχή την σκεφτήκατε??? Programms hacking programms... :lol: Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GrieveR Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Kanonika eprepe na pshfisw 'den kserw/den gnwrizw' alla pshfizw oxi...twra den kserw vevaia,an synantisw pote kapoio apo konta isws allaksw gnwmi :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frederik Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Δεν ξερω , τι να πω..Εχω ακουσει παρα πολλα και εχω διαβασει παρα πολλα που τα πιστευω 100%!Δεν εχω καμια αμφιβολια... Παράθεση I love this Myphone Stuff....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 Basika as mas pei kapios an eixai kapia periergi empiria. Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Min pisteuete sta fantasmata, alla oute k stis diavevaiwseis pws katw apo to leuko sentoni den kruvetai kaneis... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Στα φαντασματα...οχι (το λεει και η λεξει οτι ειναι προιον της φαντασιας μας) Στα πνευματα....ναι! ;) PS γι'αυτο που ειπε ο john_vla Ένας Κινέζος είχε πάει διακοπές σε ένα μέρος (δε θυμάμαι τώρα ποιο ήταν) μαζί με κάτι φίλους του. Κάποια στιγμή λοιπόν ζήτησε να του βγάλουν φωτογραφίες. Του έβγαλαν αρκετές και ενώ του έβγαζαν άλλη μία ξαφνικά αυτός άρχισε να ουρλιάζει από τους πόνους και λιποθύμησε. Σε 2 μέρες πέθανε και οι γιατροί λένε ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς. Όταν εμφανίστηκαν οι φωτογραφίες στην τελευταία φωτογραφία υπήρχε δίπλα στον Κινέζο μία γυναίκα με πολύ τρομακτική όψη και όλοι οι φίλοι του ισχυρίζονται ότι δεν υπήρχαν άλλα άτομα εκεί γύρω όταν έβγαιναν οι φωτογραφίες. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία με την τρομακτική όψη την έχω και μπορώ να πω ότι είναι πολύ τρομακτική :eek: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Exω διαβάσει αρκετά και εχω ακούσει πολλές ιστορίες από ατομα που εμπιστεύομαι και δεν ντρέπομαι να πω ότι πιστευω στα πνεύματα.... Θα συμφωνήσω με τον woudoulis γιατί το εχω ακούσει κι εγω αυτό.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 απο τη στιγμη που πιστευω οτι εχω δει και με τα ματια μου,ναι φυσικα και πιστευω αλλα και να μην ειχα δει και παλι θα πιστευα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Με ολα αυτα που ακουγονται και ολες της εικονες που βλεπουμε (που σημερα πλεον δεν ειναι δυσκολο να φτιαξει καπιος ενα φαντασμα σε μια εικονα :whistle: ) Δεν ξερω τι να πιστεψω. Απο την μια η σπηλια του Νταβελη απο την αλλη το απιστευτο στην ολη ιστορια. Απο την μια ολες η ιστοριες που ακουγονται πραγματικες απο την αλλη 2-3 σημια που την χαλανε ολοκλιρη, δεν ξερουμε τι να πιστεψουμε... Παντος πιστευω πως ειανι πιθανο να υπαρχουν αλλα ουτε αποκλειω το να υπαρχουν η να μην υπαρχουν. Η απαντισει θα βρεθει, απλα δεν ξερουμε αν θα την βρουμε εμεις η τα εγκονια των εγκονιων μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts