Jump to content

Αργές ταχύτητες browsing λόγω του υπολογιστή;

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και λίγες ημέρες, έχω πολύ αργές ταχύτητες στο browsing στον σταθερό υπολογιστή μου. Χρησιμοποιώ βασικά τον Firefox αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τον ΙΕ και με τον Όπερα. Το παράξενο είναι ότι αν συνδέσω το λάπτοπ στο Fritz, τότε οι ταχύτητες είναι κανονικές. Αυτή τη στιγμή τα έχω και τα δύο πάνω στο Fritz και ενώ με το λάπτοπ όλα είναι ΟΚ, με τον ο σταθερό σέρνεται. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Αυτό γίνεται ανεξάρτητα από τί σελίδες ανοίγεις? Και δεν κατάλαβα...ο υπολογιστής είναι αργός όταν χρησιμοποιείς τον ίντερνετ ή η ταχύτητα της σύνδεσης?
no sig...

Αυτό γίνεται ανεξάρτητα από τί σελίδες ανοίγεις? Και δεν κατάλαβα...ο υπολογιστής είναι αργός όταν χρησιμοποιείς τον ίντερνετ ή η ταχύτητα της σύνδεσης?

Ναι, το κάνει σε όλες τις σελίδες. Η ταχύτητα του υπολογιστή δεν έχει πρόβλημα, η ταχύτητα στο browsing είναι τραγική. Μέχρι να κατέβει μια σελίδα θέλει πολύ χρόνο.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Mηπως εχεις ''παλιο'' υπολογιστή ,

γιατι παρόμοιο πρόβλημα εχει ο αδερφός μου με φορτη24μβ ενω με το λαπτοπ μου και το δικο του ειναι κανονικα.

και ξερει οτι φταιει η παλαιότητα του υπολογιστή 3-4 χρονων .

η μηπως ειναι ποιο καινούριος , αλλο ''πολλη'' φορτωμένος με διενεργειες και αλλα.

και εγώ με έναν παμπάλαιο σταθερό που είχα μου σερνόταν ενώ με τον φορητό η σύνδεση έτρεχε σε πολύ υψηλότερες ταχύτητες και μάλλον λογικά αφού απ' ότι βλέπω ισχύει και σε άλλους αυτό τότε μάλλον θα πρέπει να φταίει η παλαιότητα του μηχανήματος.

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

Τον υπολογιστή τον πήρα πριν ένα χρόνο και τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ καλύτερα από του φορητού. Είναι Pentium D 3.00 GHz και έχω 1 GB ram. Αλλά να πω και πάλι ότι έχει λίγες ημέρες που έχω αυτό το πρόβλημα. Χωρίς να εγκατατήσω κάτι νέο στον υπολογιστή που ίσως τον επιβαρύνει :worry:

Κάνε ένα netstat να δεις που συνδέεται ο υπολογιστής σου ενω δεν έχεις ανοικτά applications σχετικά με internet, και κανε μερικά spyware scans (με Spybot S&D πχ).

Κάνε ένα netstat να δεις που συνδέεται ο υπολογιστής σου ενω δεν έχεις ανοικτά applications σχετικά με internet, και κανε μερικά spyware scans (με Spybot S&D πχ).

:O Δεν ξέρω τι είναι αυτά και πως γίνονται :O

και γω εδω και λιγες μερες εχω το ιδιο προβλημα.Οι σελιδες ειτε με firefox ειτε IE κανουν μια ωρα να ανοιξουν,ειδικα στο downloading κατεβαζει με bytes.Δεν νομιζω να φταει η ταχυτητα του internet καθως προγραματα torrent κατεβαζουν με 60-75kbps οπως επισης και ο υπολογιστης,ειναι core2duo 2.33Ghz - 2GB ram.Τι μπορει να φταιει:mad::mad:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειχα το ιδιο προβλημα πριν κανενα μηνα και το ελυσα κανοντας ενα reset στο router μου, το ξαναρυθμισα και ολα οκ!! :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Ειχα το ιδιο προβλημα πριν κανενα μηνα και το ελυσα κανοντας ενα reset στο router μου, το ξαναρυθμισα και ολα οκ!! :)

πως εκανες reset?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

ολα OK.Εκανα reset και τωρα δουλευει μια χαρα.ευχαριστω manolog3;);)

Τιποτα αδερφε....γι' αυτο ειμαστε εδω αλλωστε σημερα βοηθαω εγω αυριο εσυ και παει λεγοντας!! :)

Να σου πω εσυ τι συνδεση εχεις? Εγω εχω HOL...και λεω μηπως ειναι προβλημα των router της!!

ρε συ το ματιαξα,παλι τα ιδια:mad::mad:

κοιταξε πως εχει το πραγμα:

εχω το ondsl kit της otenet 768(φοιτητικο) και ενα modem sagem.Πριν κανα μηνα που εβαλα τη συνδεση κατεβασα το bittorrent και κατεβαζω αρχεια.Συγχρωνως ειχα ανοιχτο και το explorer και ανοιγα σελιδες ταχυτατα.Εδω και δυο μερες ομως αργει παρα πολυ.Διαβαζω αυτο που λες με το reset και το κανω.Συγκεκριμενα παταω ενα εικονιδιο στη γραμμη εργασιων(που λεει τα στατιστικα ταχυτητας) και εκει λεει reset,το κανω και τωρα ανοιγει γρηγορα τις σελιδες μονο οταν ειναι κλειστο to bittorrent.Αν ειναι και τα δυο ανοιχτα σερνεται.

Τα torrents ομως κατεβαινουν με κανονικες ταχυτητες

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε συ το ματιαξα,παλι τα ιδια:mad::mad:

κοιταξε πως εχει το πραγμα:

εχω το ondsl kit της otenet 768(φοιτητικο) και ενα modem sagem.Πριν κανα μηνα που εβαλα τη συνδεση κατεβασα το bittorrent και κατεβαζω αρχεια.Συγχρωνως ειχα ανοιχτο και το explorer και ανοιγα σελιδες ταχυτατα.Εδω και δυο μερες ομως αργει παρα πολυ.Διαβαζω αυτο που λες με το reset και το κανω.Συγκεκριμενα παταω ενα εικονιδιο στη γραμμη εργασιων(που λεει τα στατιστικα ταχυτητας) και εκει λεει reset,το κανω και τωρα ανοιγει γρηγορα τις σελιδες μονο οταν ειναι κλειστο to bittorrent.Αν ειναι και τα δυο ανοιχτα σερνεται.

Τα torrents ομως κατεβαινουν με κανονικες ταχυτητες

Τοτε μαλλον ειναι θεμα του bittorrent η αληθεια ειναι πως και εμενα μου το κανει καμια φορα αλλα πλεον πολυ σπανια....τωρα παρα πανω δεν ξερω....Εγω οταν ειδα τα σκουρα και δεν μπουρασα να πιασω και γραμμη στην τεχνικη υπηρεσια εκανα απλα ενα reset του router μου ξαναπερασα τις ρυθμισεις και απο τοτε ολα ειναι ρολοι!!

Παιζει να φταιει και το δικο σου router τα sagem που δινει η ΟΤΕνετ δεν λενε και πολλα. Παρε τηλεφωνο και την τεχνικη υποστηριξη αυτοι θα ξερουν(φανταζομαι δηλαδη....) καλυτερα!! :)

Δοκίμασε να μειώσεις λιγακι το upload και download speed , στον torrent client που έχεις. Μην τα βάζεις στο full δηλαδή, καθώς και τα επιτρεπόμενα connections ανα torrent.

Oλα αυτά καθυστερούν πολύ το σερφάρισμα.

Αυτο εκανα και τωρα δουλευει μια χαρα.Βασικα το εχα βαλει να κανει πολλα download και καθυστερουσε.Τωρα πυ το βαζω να κατεβαζει torrent δυο καθε φορα ειναι οκ;);)
[sIGPIC][/sIGPIC]