JiMiS_13 Δημοσιεύτηκε November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 29, 2007 plz thelw boithia!! Thelw na kanete post edw oti links exete gia dl programata gia bluetooth hack:D (enoeitai na douleuoun se ppc wm5) Euxaristw prokatabolika!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Το super bluetooth hack !!(Java είναι) Το έχω στο 6280 και κάνει τα πάντα.Μόνο σε sony ericsson μπορεί να "χακάρει".Τα νοκια και τα υπόλοιπα είναι κλειδωμένα:(:p Πρέπει όμως να συνδεθείς με κωδικό και να ορίσεις τον άλλον ως αξιόπιστη συσκευή:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiMiS_13 Δημ. December 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 euxaristw pou apantises alla psaxnw gia windows mobile efarmoges mias kai oi efarmoges java gia kinita den einai kales:( opoios kserei programata gia bluetooth hack gia windows mobile 5 as me boithisei!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 bluetooth sniffer Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Αν νομίζετε ρε παιδιά ότι απλά με ένα setup γίνεστε και hacker...Όσα προαναφέρθησαν μόνο hacking δεν αφορούν: 1.super bluetooth hack>Φοβερό hacking!Πρέπει πρώτα να γίνει "χειραψία μεταξύ των συσκευών"! 2.Bluetooth sniffer>Είναι απλώς ένα sniffing tool και όχι εργαλείο για "χακάρισμα"! Οπότε λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά όλο αυτό τον καιρό που έχω ppc δεν με έχει χακάρει κανείς,και δεν έχω χακάρει ποτέ κανέναν... Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 δεν τρέφει κανείς αυταπάτες φίλε μου και ούτε μας απογοητεύεις ασε που αν όντως χάκαρε το πρόγραμμα που έδωσα απλά δεν θα το έδινα γιατι δεν είμαι σύμφωνος με τέτοιου είδους πράξεις Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Owen Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 re paidia iparxei kanena programma jar p na min exei ious kai na mporw na metaferw programata apo to ena kinito sto allo xwris na katalavenei ti paizei o allos? opos p.x. video mousiki eikones ktlp??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmanolak Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Λιγάκι off-topic, αλλά θα το πώ μιας και ήταν η πρώτη σκέψη που έκανα διαβάζοντας το thread.... Αμα μαθαίνανε όλοι αυτοί οι niwbbies hackers το τι τόμους πρέπει να διαβάσεις και το πόσα χρόνια πρέπει να ασχοληθείς για να γίνεις πραγματικός hacker, σίγουρα θα παρατούσαν κάθε προσπάθεια....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts