Jump to content

pmanolak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pmanolak

  • Ημ. Γέννησης 18/10/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

pmanolak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λιγάκι off-topic, αλλά θα το πώ μιας και ήταν η πρώτη σκέψη που έκανα διαβάζοντας το thread.... Αμα μαθαίνανε όλοι αυτοί οι niwbbies hackers το τι τόμους πρέπει να διαβάσεις και το πόσα χρόνια πρέπει να ασχοληθείς για να γίνεις πραγματικός hacker, σίγουρα θα παρατούσαν κάθε προσπάθεια.......
  2. Πρόσφατα αγόρασα ένα Htc TC και είδα ότι ο συγχρονισμός των mail και των επαφών, γίνεται μόνο με το Οutlook. Προσωπικά χρησιμοποιώ εδώ και 2-3 χρόνια το client της Mozilla, των Thunderbird και δεν μου είναι εύκολο να το γυρίσω στο Outlook, αλλά και δεν το θέλω κιόλας. Μήπως έχει καταφέρει κανένας να κάνει συγχρονισμό μεταξύ Windows Mobile και Thunderbird? Εκτός αυτού δεν έχω καταφέρει να πετύχω τον συγχρονισμό ούτε με το Outlook και δεν έχω χρόνο να το μάθω... Ευχαριστώ.
  3. Θα συμφωνήσω. Πριν 6 μήνες πήρα το τελευταίο μοντέλο της SEIKO της σειράς Sportura και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
  4. Παντελώς άθλιος ο τύπος... Ούτε με σφαίρες δεν βλέπτε. Μόνο για κυρα-Κατίνες αμόρφωτες και μπας-κλαςς...... Ένας από τους τύπους που ρίχνουν το επίπεδο της τ.v. και χιούμορ δεν σημαίνει κατανάγκην και ελαφρότητα.
  5. mporei na mou eksigisei kapoios to pws ginetai to plaisio na to dinei me programmata kinhths, enw den einai kinhto?
  6. Ama thavomaste apo monoi mas, den xreiazomaste tis psifous twn allwn.....ta idia legane merikoi kai gia ta euro, pou pame oi asxetoi?, 40 goal tha fame, ktl. ligaki aisiodoksia den vlaptei. oute kai h 3 thesi perisi itan apotixia. as skeftomaste ligaki prin sxoliasoume to katheti!!!
  7. Γειά χαρά παιδιά. Έχω το mpx200 από τότε που πρωτοβγήκε, αλλά δυστυχώς τώρα ανακάλυψα το forum. Θέλω να ρωτήσω δυό πραγματάκια. Έχει δοκιμάσει κανείς να ξεκλειδώσει την συσκεύη? Να κάνει upgrade σε Windows 2003? Βρήκα ένα site (http://www.unlockitnow.com), το οποίο επί πληρωμή κάνει upgrade μέσω καλωδίου, και ότι αυτό δουλεύει μια χαρά. Ας το τσεκάρει κάποιος με περισσότερες γνώσεις και ας μας πεί. Γιατί αν δουλεύει είναι θε'ι'κό!!!!
×
×
  • Create New...