filam Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Καλησπέρα. Σϋμφωνα με αυτά που ζητάς θα σε πήγαινα στο Samsung SL-C480FW . Δεν νομίζω ότι του λείπει κάτι. Επίσεις εδώ η Apple λέει ότι υποστηρίζει το Apple airprint που θέλεις στο συγκεκριμμένο μηχάνημα. Αν και αρκετά μεγάλο όνομα η HP δεν θα σε πήγαινα γιατι προσωπικά είχα πολύ κακή εμπειρία απο ένα αρκετά ακριβό inkjet που είχα πριν μερικά χρόνια. Τα Samsung από όσο τα έχω δει δουλεύουν θαυμάσια. Όσο αφορά τα μη γνήσια αναλώσιμα δεν μπορώ να σου πω αλλά δεν θεωρώ ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Καλησπέρα. Σϋμφωνα με αυτά που ζητάς θα σε πήγαινα στο Samsung SL-C480FW . Δεν νομίζω ότι του λείπει κάτι. Επίσεις εδώ η Apple λέει ότι υποστηρίζει το Apple airprint που θέλεις στο συγκεκριμμένο μηχάνημα. Αν και αρκετά μεγάλο όνομα η HP δεν θα σε πήγαινα γιατι προσωπικά είχα πολύ κακή εμπειρία απο ένα αρκετά ακριβό inkjet που είχα πριν μερικά χρόνια. Τα Samsung από όσο τα έχω δει δουλεύουν θαυμάσια. Όσο αφορά τα μη γνήσια αναλώσιμα δεν μπορώ να σου πω αλλά δεν θεωρώ ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Η αλήθεια είναι οτι το καλοκοίταζα τον Samsung εκτυπωτή και μάλλον σε αυτόν θα καταλήξω.Απο οτι είδα εχει και πιό εύκολο μενού. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Καλησπέρα, σκέφτομαι την αγορά ενός πολυμηχανηματος για φοιτητή, απλή σχετικά χρήση δηλαδή. Έχετε κάποιες οικονομικές προτάσεις, με μελάνια όχι σε δυσθεώρητες τιμές αναλογικά με το κόστος του; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Καλησπέρα, σκέφτομαι την αγορά ενός πολυμηχανηματος για φοιτητή, απλή σχετικά χρήση δηλαδή. Έχετε κάποιες οικονομικές προτάσεις, με μελάνια όχι σε δυσθεώρητες τιμές αναλογικά με το κόστος του; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα, σκέφτομαι την αγορά ενός πολυμηχανηματος για φοιτητή, απλή σχετικά χρήση δηλαδή. Έχετε κάποιες οικονομικές προτάσεις, με μελάνια όχι σε δυσθεώρητες τιμές αναλογικά με το κόστος του; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk HP 3835 https://www.skroutz.gr/s/7072644/HP-DeskJet-Ink-Advantage-3835-AiO.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Και λίγο πιο καλο HP 5275 https://www.skroutz.gr/s/12969152/HP-DeskJet-Advantage-5275.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 (edited) HP ink tank 510/515 εάν σαν φοιτητής τυπώσει πολλές εργασίες συμφέρει! τρελή οικονομία. πλέον δεν υπάρχει λόγος να παίρνεις 35 ευρώ εκτυπωτή και να τα σκας σε μελάνια! πήρα 2 και σώθηκα! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Edited September 10, 2020 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Καλησπέρα, σκέφτομαι την αγορά ενός πολυμηχανηματος για φοιτητή, απλή σχετικά χρήση δηλαδή. Έχετε κάποιες οικονομικές προτάσεις, με μελάνια όχι σε δυσθεώρητες τιμές αναλογικά με το κόστος του; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk παρε λειζερ, πιο πολλες σελιδες βγαζει με το μελανι του. λεχμαρκ παρε, οικονομικο το μελανι. πηρα και σωθηκα . δεν μπουκωνουν οι κεφαλες οπως των inject Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- HP 3835 https://www.skroutz.gr/s/7072644/HP-DeskJet-Ink-Advantage-3835-AiO.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Και λίγο πιο καλο HP 5275 https://www.skroutz.gr/s/12969152/HP-DeskJet-Advantage-5275.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_shareΚαλοί φαίνονται αυτοί.... Αν και από 90€ και πάνω.... HP ink tank 510/515 εάν σαν φοιτητής τυπώσει πολλές εργασίες συμφέρει! τρελή οικονομία. πλέον δεν υπάρχει λόγος να παίρνεις 35 ευρώ εκτυπωτή και να τα σκας σε μελάνια! πήρα 2 και σώθηκα! Sent from my Mi A3 using TapatalkΦίλε μου πανάκριβοι είναι αυτοί... Ευχαριστώ πάντως... παρε λειζερ, πιο πολλες σελιδες βγαζει με το μελανι του. λεχμαρκ παρε, οικονομικο το μελανι. πηρα και σωθηκα . δεν μπουκωνουν οι κεφαλες οπως των injectΑσπρόμαυρος είναι αυτός ο laser Lexmark έτσι ; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 https://www.skroutz.gr/s/18092964/Lexmark-B2236dw.html Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλοί φαίνονται αυτοί.... Αν και από 90€ και πάνω.... Φίλε μου πανάκριβοι είναι αυτοί... Ευχαριστώ πάντως... Ασπρόμαυρος είναι αυτός ο laser Lexmark έτσι ; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 https://www.skroutz.gr/s/18092964/Lexmark-B2236dw.html Αυτός όμως δεν είναι πολυμηχανημα που ζητώ εγώ, δηλαδή να έχει και scanner.... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 εγχρωμος ειναι . 154 εωρω αν θυμαμαι καλα εδωσα. και με wifi ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλοί φαίνονται αυτοί.... Αν και από 90€ και πάνω.... Φίλε μου πανάκριβοι είναι αυτοί... Ευχαριστώ πάντως... Ασπρόμαυρος είναι αυτός ο laser Lexmark έτσι ; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγχρωμος ειναι . 154 εωρω αν θυμαμαι καλα εδωσα. και με wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Καλημέρα, κάτι πιο οικονομικό σκέφτομαι.... Σαν αυτό για παράδειγμα... https://www.skroutz.gr/s/15978677/Canon-Pixma-TR4550.html#reviews Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Καλημέρα, κάτι πιο οικονομικό σκέφτομαι.... Σαν αυτό για παράδειγμα... https://www.skroutz.gr/s/15978677/Canon-Pixma-TR4550.html#reviews Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalkεάν είναι να δώσεις 70 για εκτυπωτή να τυπώνει ο γιος αβέρτα και να θες κάθε τρίμηνο 35 ευρώ μελάνια δεν λέει. δίνεις 150 για ink tank και σου δίνει και μελάνια να τυπώσεις 15000 σελίδες! 415 HP η 515! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Μόλις πήρα τον 415 για την σύζυγο. Αν και ανέβηκα στο budget με εκνεύρισε που τα γνήσια κιόλας μελάνια αυτή τη φορά δεν κράτησαν καθόλου στον 3050 που έχω ακόμη. Στο insomnia είδα και ένα θέμα που ο χρήστης έκανε εξαιρετικό review και μένει να δω και εγώ. Στα media markt είχε έναν canon jnk tank στα 99 πολυμηχάνημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 εάν είναι να δώσεις 70 για εκτυπωτή να τυπώνει ο γιος αβέρτα και να θες κάθε τρίμηνο 35 ευρώ μελάνια δεν λέει. δίνεις 150 για ink tank και σου δίνει και μελάνια να τυπώσεις 15000 σελίδες! 415 HP η 515! Sent from my Mi A3 using TapatalkΈχεις δίκιο σε αυτό.......Μόλις πήρα τον 415 για την σύζυγο. Αν και ανέβηκα στο budget με εκνεύρισε που τα γνήσια κιόλας μελάνια αυτή τη φορά δεν κράτησαν καθόλου στον 3050 που έχω ακόμη. Στο insomnia είδα και ένα θέμα που ο χρήστης έκανε εξαιρετικό review και μένει να δω και εγώ. Στα media markt είχε έναν canon jnk tank στα 99 πολυμηχάνημα.Καλή περίπτωση αυτός ο Canon που λες αλλά δεν τον βρίσκω.... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Έχεις δίκιο σε αυτό.......Καλή περίπτωση αυτός ο Canon που λες αλλά δεν τον βρίσκω.... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ήταν ο ts8250 αν θυμάμαι καλά και τον είχε σε προσφορά στο Μαρούσι στα mm. Αν θες κάνε ένα τηλέφωνο για να σου επιβεβαιώσουν απόθεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Καλημέρα, ευχαριστώ αλλά είμαι Β. Ελλάδα.... Αυτό έχει καλές κριτικές και πολύ φτηνές εκτυπώσεις.... https://www.skroutz.gr/s/16097412/Epson-EcoTank-L3110.html?from=catspan#reviews Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Καλημέρα, ευχαριστώ αλλά είμαι Β. Ελλάδα.... Αυτό έχει καλές κριτικές και πολύ φτηνές εκτυπώσεις.... https://www.skroutz.gr/s/16097412/Epson-EcoTank-L3110.html?from=catspan#reviews Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑκριβως θα τρελαθεις με την οικονομια που κανουν αυτοι οι εκτυπωτες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Οπότε μάλλον έναν τέτοιο θα πάρω... Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Φίλε μου ότι αναφέρεις πιο πάνω ναι είναι πολυμηχανήματα αλλα είναι inkjet. Δηλαδή μελάνι !!!! Μακριά από οτιδήποτε inkjet. Πρότασή μου, γιατί ότι πληρώνεις παίρνεις, είναι αυτός ο Brother. Ακριβότερο αλλά συμφέρει !!!!!!!!! Πολυμηχάνημα, laser με φθηνό τονερ των 3000 σελίδων καθώς και φθηνό drum όταν θα χρειαστεί αλλαγή στις 13000-15000 σελίδες αλλαγή!!!!! https://www.skroutz.gr/s/15229157/Brother-MFC-L2710DW.html#specs Εσύ αποφασίζεις Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Φίλε μου ότι αναφέρεις πιο πάνω ναι είναι πολυμηχανήματα αλλα είναι inkjet. Δηλαδή μελάνι !!!! Μακριά από οτιδήποτε inkjet. Πρότασή μου, γιατί ότι πληρώνεις παίρνεις, είναι αυτός ο Brother. Ακριβότερο αλλά συμφέρει !!!!!!!!! Πολυμηχάνημα, laser με φθηνό τονερ των 3000 σελίδων καθώς και φθηνό drum όταν θα χρειαστεί αλλαγή στις 13000-15000 σελίδες αλλαγή!!!!! https://www.skroutz.gr/s/15229157/Brother-MFC-L2710DW.html#specs Εσύ αποφασίζεις Από ποια άποψη; Γιατί αυτό δεν παίρνει catridge και τυπώνει και έγχρωμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Μετά από 8 χρόνια "συμβίωσης" και υπερ-ευχαριστημένος με ένα πολυμηχάνημα epson xp-520, ήρθε η ώρα να ψάξω για αγορά νέου πολυμηχανήματος μετά από βλάβη του ήδη υπάρχοντος. Λοιπόν, κοιτάω το μοντέλο Epson EcoTank L3160, τι λέτε και εσείς; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 Καλησπέρα, μου χάλασε ο εκτυπωτής-πολυμηχανημα hp officejet pro 8610 και ψάχνω παρόμοιο μηχάνημα. Εχετε να μου προτείνετε παρόμοιο; Όχι απαραίτητα ίδια μάρκα αλλά αξιόπιστο. Σε hp ποιον θεωρείται αντικατάσταση του ; Ευχαριστώ Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 Είχες πραγματικά ένα πολύ αξιόλογο μηχάνημα και όταν αναζητάμε κάτι εντελώς για επαγγελματική χρήση, είναι μονόδρομος ρε συ η HP. Δες αυτό το μοντέλο Inkjet HP OfficeJet Pro 8730, είναι ελαφρώς πιο αναβαθμισμένο σε ταχύτητες εκτύπωσης και μνήμη RAM από αυτό που είχες. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 2 hours ago, Nagata said: Είχες πραγματικά ένα πολύ αξιόλογο μηχάνημα και όταν αναζητάμε κάτι εντελώς για επαγγελματική χρήση, είναι μονόδρομος ρε συ η HP. Δες αυτό το μοντέλο Inkjet HP OfficeJet Pro 8730, είναι ελαφρώς πιο αναβαθμισμένο σε ταχύτητες εκτύπωσης και μνήμη RAM από αυτό που είχες. Το ξέρω φίλε μου . Ήταν ο καλύτερος εκτυπωτής που είχα ποτέ μου .Γιαυτό το λόγο και πρώτη φορά που ήθελα να το επισκευάσω. Δυστυχώς δεν υπάρχουν ανταλλακτικά λόγο παλαιότητας. Χάλασε η κεφαλή. Στο σκρυοτζ που το έψαξα βρήκα ένα μαγαζί που ξέμεινε κεφαλή 180 ευρώ. Όπως καταλαβαίνεις καλύτερα να αγοράσω καινούργιο παρά να αλλάξω κεφαλή. Θα κοιτάξω το μοντέλο που μου προτείνεις και θα πράξω αναλόγως. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 (edited) Θελει φιλη μου δικηγορος πριντερ για το γραφειο της Πολυμηχανημα. Που να κανει και αυτοματη διπλη οψης σαρωση, μπρος πισω (και φαξ αν ειναι δυνατον) Καταληξαμε στη brother MFC L2750DW https://www.jmsolutions.gr/Εκτυπωτές-and-Φωτοτυπικά-106/Εκτυπωτές-110/Πολυμηχανήματα-112/mfp-brother-laser-mono-mfc-l2750dw-mfcl2750dw.html Τι λετε? Και βρισκονται ευκολα συμβατα μελανια? Υπαχει θεμα με το τσιπ για τα συμβατα μελανια? Edited December 1, 2021 by Michael22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts