Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, χρόνια πολλά!

Τι εννοείς "δεν κρατάει" την αναφορά λήψης; Δηλαδή ενώ έχεις θέσει τη ρύθμιση, όταν κάνεις επανεκκίνηση τη χάνει;

Απο τις "επιλογές αποστολής" παμε στην "λήψη αναφοράς" ,εκει καθε φορα που μπαίνω ειναι "ΟΧΙ" , όταν το αλλάξω σε "ΝΑΙ" θα το κρατήσει οσο έχω ανοικτό το νέο μου μηνυμα , έτσι και βγω απο το μενου και ξαναμπώ σε αποστολη νέου μηνύματος εχει γυρίσει πάλι σε "ΟΧΙ". Αυτο είναι λίγο σπαστικό γιατι πρέπει κάθε φορά να το κάνω πρίν στείλω ενα νέο μηνυμα

Όσο εξελισσόμαστε τόσο πιο πολύ τρέχουμε

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ξερει κανεις ποσο κοστιζει τωρα το n73 ME σε nokia shops??? στα υπολοιπα καταστηματα η τιμη του ειναι γυρο στα 350-60 ευρω. δεν θελω να το παρω μεσο internet.

Άκου να τρελαθείς.

Πήγα σε nokia shop στην Ίωνος Δραγούμη(θεσσαλονίκη) λίγο πριν τα Χριστούγεννα και μου είπαν 390 ευρώ:blink:.

Και τους ρώτησα αν αυτή η τιμή ισχύει σε όλα τα καταστήματα νοκια και μου είπαν ναι.

Μετά όμως πέρασα από τη Νοκια στην Καμάρα και μου είπαν 360 ευρώ αλλά θα το αργούσαν μία εβδομάδα...Και επίσης είπαν πως μόνο το music edition μπορουσαν να βρουν:wacko::wacko:Είναι ή δεν είναι απατεώνες???

Στον Γερμανό και παντού ακόμη έχουν και το ασημί!!Και το πήρα από Κωτσόβολο(το ασημί ετοιμοπαράδοτο-329Ε)

Συμβουλή μου είναι να μην το πάρεις από nokia shop αλλά από Γερμανό ετοιμοπαράδοτο και σε καλή τιμή!(Στανταρ τιμή)

τρελαθηκα τωρα με την nokia.:blink: πιστευα οτι θα ηταν και φθηνοτερο.:lol: για την ακριβεια θα το παρω απο κωτσοβολο αφου εχω και μερικα αλλα πραγματα να αγορασω. τιμη 369 το music..:O οχι μεγαλη διαφορα με τα υπολοιπα καταστηματα.

Γεια σας παιδια και καλη χρονια!εκανα update στο κιν και εκει που τελειωνε μου εγραψε να βγαλω την μπαταρια,να την ξαναβαλω και να συνεχισω!εχει τυχει σε κανεναν?τι πρεπει να κανς γνωριζει καποιος?

παιδια το γνωστο προβλημα με το να μην ξερεις τι ωρα σου εστειλε ο αλλος sms οταν εχεις κλειστο το κινητο εχει λυθει με τις τελευταίες αναβαθμίσεις του N73......???

(γιατι στο ν95 το λύσανε....)

Στην τελευταία δεν είχε λυθεί ακόμα από ό,τι έμαθα, γι' αυτό δεν την έκανα. Το ότι λύθηκε για το Ν95 είναι ευχάριστο, ελπίζω κι εγώ στην επόμενη αναβάθμιση να λυθεί και για μας.

Απο τις "επιλογές αποστολής" παμε στην "λήψη αναφοράς" ,εκει καθε φορα που μπαίνω ειναι "ΟΧΙ" , όταν το αλλάξω σε "ΝΑΙ" θα το κρατήσει οσο έχω ανοικτό το νέο μου μηνυμα , έτσι και βγω απο το μενου και ξαναμπώ σε αποστολη νέου μηνύματος εχει γυρίσει πάλι σε "ΟΧΙ". Αυτο είναι λίγο σπαστικό γιατι πρέπει κάθε φορά να το κάνω πρίν στείλω ενα νέο μηνυμα

Ίσως από εκεί να ρυθμίζει μόνο για το κάθε μήνυμα ξεχωριστά, γι' αυτό δεν κρατάει τη ρύθμιση.

Δοκίμασε αλλιώς:

Μηνύματα > Επιλογές (κάτω αριστερά) > Ρυθμίσεις > Σύντομο μήνυμα > Λήψη αναφοράς > ΝΑΙ

Από εκεί είναι μόνιμη η ρύθμιση. Μετά, μόνο όταν δε θέλεις να σου έρθει αναφορά για κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα θα πας με τον τρόπο που το έκανες πριν να το αλλάξεις προσωρινά.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω:

Όταν βγάζω φωτογραφία σε σκηνή "αυτόματο"με φλάς οτιδήποτε σε χρώμα μοβ μου το βγάζει έντονο μπλε!!:wacko:

Αν ενεργοποιήσω την σκηνή "νύχτα" (χωρίς φλας δλδ) και ισορροπία λευκού "φθορισμού" το μοβ βγαίνει κανονικά!

Είναι κάποιο bug της κάμερας?

Στον Γερμανό και παντού ακόμη έχουν και το ασημί!!Και το πήρα από Κωτσόβολο(το ασημί ετοιμοπαράδοτο-329Ε)

Συμβουλή μου είναι να μην το πάρεις από nokia shop αλλά από Γερμανό ετοιμοπαράδοτο και σε καλή τιμή!(Στανταρ τιμή)

Τα περισσότερα Nokia Shops έχουν την ίδια τιμή. Πάντως το ετοιμοπαράδοτο του Γερμανού μάλλον θα είναι παραεισαγωγή. Το Ελληνικό απλό Ν73 γενικότερα έχει μειωμένη διαθεσιμότητα λόγω εμφάνισης νέων μοντέλων. Οπότε, αν μιλάμε για άμεση διαθεσιμότητα κάτι άλλο παίζει. Νομίζω; ;)

Λάθος νομίζεις. Το δικό μου ασημί είναι ελληνικό (ελληνικοί χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο) και το πήρα από Γερμανό πριν από δυο βδομάδες. Ο Γερμανός μπορεί να φέρνει παραεισαγωγές, έχει όμως και ελληνικά μοντέλα.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Γεια σας παιδια και καλη χρονια!εκανα update στο κιν και εκει που τελειωνε μου εγραψε να βγαλω την μπαταρια,να την ξαναβαλω και να συνεχισω!εχει τυχει σε κανεναν?τι πρεπει να κανω γνωριζει καποιος?

Συγνωμη που το ξανα postarw αλλα απο χθες εχω φρικαρει!

(μιλαω για το ν73)

Ευχαριστω!

Πολύ καλό φαίνεται και με καλή αυτονομία!!

Καλή Χρονιά φίλε μου. Το GPS το έχω αγοράσει και το χρησιμοποιώ πάνω από δύο μήνες. Είναι πάρα πολύ καλό, μικρό και με πολύ καλή αυτονομία. Στο πακέτο περιλαμβάνεται και φορτηστής αυτοκινήτου. Πολύ καλή αγορά! Εγώ το χρησιμοποιώ με το TOMTOM το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλυτερο από το Route66 και το Nokia Maps σε θέμα λειτουργικότητας. Από θέμα χάρτη δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Κατα 99% με έχει πάει όπου έχω ζητήσει.

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

Λάθος νομίζεις. Το δικό μου ασημί είναι ελληνικό (ελληνικοί χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο) και το πήρα από Γερμανό πριν από δυο βδομάδες. Ο Γερμανός μπορεί να φέρνει παραεισαγωγές, έχει όμως και ελληνικά μοντέλα.

Κι εγώ από Κωτσόβολο το πήρα ελληνικό (και ελληνικοί χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο) και αναβαθμισμένο σε music edition!!

Καλή Χρονιά φίλε μου. Το GPS το έχω αγοράσει και το χρησιμοποιώ πάνω από δύο μήνες. Είναι πάρα πολύ καλό, μικρό και με πολύ καλή αυτονομία. Στο πακέτο περιλαμβάνεται και φορτηστής αυτοκινήτου. Πολύ καλή αγορά! Εγώ το χρησιμοποιώ με το TOMTOM το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλυτερο από το Route66 και το Nokia Maps σε θέμα λειτουργικότητας. Από θέμα χάρτη δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Κατα 99% με έχει πάει όπου έχω ζητήσει.

Καλή χρονιά!:)

Και σε αρκετά καλή τιμή θα έλεγα!

paidia i moni diafora tou n73 me to n73 music edition einai to xroma i karta mnimis kai to pliktro kato deksia gia amesi prosvasi stin mousiki???? yparxoun kai alles diafores??

kai kati alo, mexri posa gb mporei na epektathei i mnimi tou????

paidia i moni diafora tou n73 me to n73 music edition einai to xroma i karta mnimis kai to pliktro kato deksia gia amesi prosvasi stin mousiki???? yparxoun kai alles diafores??

Οπως τα λες ειναι μονο που η μνημη ειναι ιδια.Επισεις το πληκτρο της αμεσης μουσικης που υπαρχει στο music edition υπαρχει και στο απλο ν73 αμα το πατησεις για 2 δευτερολεπτα σε βαζει απευθειας στην μουσικη:)

παναθηναικος! ! !4ever:happy:

kai kati alo, mexri posa gb mporei na epektathei i mnimi tou????

Η μόνη διαφορά που έχουν πέραν από αυτά που ήδη αναφέρθηκαν είναι πως στο απλό Ν73, το πολυπλήκτρο μπορεί να έχει 4 συντομεύσεις που ορίζονται ελεύθερα από τον χρήστη. Αντίθετα, το Ν73 ΜΕ χρησιμοποιεί το πολυπλήκτρο αποκλειστικά για πρόσβαση στον media player.

Προσωπικά δεν βρίσκω πλέον τον λόγο να κρατάω κάποιο "γνήσιο" Ν73 ΜΕ. Είναι προτιμότερο να το μετατρέψω σε απλό Ν73.

Όσο για τα κομμάτια του απλού Ν73 που πήρατε από Γερμανό και Κωτσόβολο, επιφυλλάσομαι και θεωρώ πως πέσατε σε καταστήματα που έτυχε να το έχουν άμεσα διαθέσιμο. Μία έρευνα αγοράς στα Nokia Shops (που είναι τα πρώτα που θα έπρεπε να το έχουν άμεσα διαθέσιμο), θα σας δείξει πως αν και το απλό Ν73 δεν έχει αποσυρθεί, πάραυτα έχει μειωμένη πλέον διαθεσιμότητα.

Η μόνη διαφορά που έχουν πέραν από αυτά που ήδη αναφέρθηκαν είναι πως στο απλό Ν73, το πολυπλήκτρο μπορεί να έχει 4 συντομεύσεις που ορίζονται ελεύθερα από τον χρήστη. Αντίθετα, το Ν73 ΜΕ χρησιμοποιεί το πολυπλήκτρο αποκλειστικά για πρόσβαση στον media player.

Προσωπικά δεν βρίσκω πλέον τον λόγο να κρατάω κάποιο "γνήσιο" Ν73 ΜΕ. Είναι προτιμότερο να το μετατρέψω σε απλό Ν73.

Όσο για τα κομμάτια του απλού Ν73 που πήρατε από Γερμανό και Κωτσόβολο, επιφυλλάσομαι και θεωρώ πως πέσατε σε καταστήματα που έτυχε να το έχουν άμεσα διαθέσιμο. Μία έρευνα αγοράς στα Nokia Shops (που είναι τα πρώτα που θα έπρεπε να το έχουν άμεσα διαθέσιμο), θα σας δείξει πως αν και το απλό Ν73 δεν έχει αποσυρθεί, πάραυτα έχει μειωμένη πλέον διαθεσιμότητα.

διαθεσιμοτητα επισης αυτη την στιγμη εχει το e-shop Μενιδιου..με 1-2 εργασιμες στο σπιτι σας....

Με αυτο το πολυπληκτρο που δοκίμασα στο Ν73 της αδερφης μου πραγματικα πολλες φορες σε βγαζει αλλου, παρολα αυτα αναζητω τροπο να δουλευει καλυτερα..

Πληροφοριακα για οσους εχουν προβλημα η προσοψη στο Ν73 αλλαζει πολυ ευκολα:).Επεσα σε μια κακη στιγμη και εκανα στην οθονη μια μεγαλη γραμη και αναγκαστικα να την αλλαξω.Την αγορασα 10Ε αυθεντικη και την εβαλα μονος μου.:):!:

Πληροφοριακα για οσους εχουν προβλημα η προσοψη στο Ν73 αλλαζει πολυ ευκολα:).Επεσα σε μια κακη στιγμη και εκανα στην οθονη μια μεγαλη γραμη και αναγκαστικα να την αλλαξω.Την αγορασα 10Ε αυθεντικη και την εβαλα μονος μου.:):!:

Ήδη έχει δοθεί σχετικό link στην αρχή του thread:

http://rapidshare.com/files/22935417/N73_Disassembling_Instructions.doc.html

Ήδη έχει δοθεί σχετικό link στην αρχή του thread:

http://rapidshare.com/files/22935417/N73_Disassembling_Instructions.doc.html

Α!Ναι εχεις δικιο:).Δεν το ειδα:wacko:

pados poly kalo auto me tin alagi prosopsis. tha xrisimeysei arketa kai se polous.

kati allo. epidi akousa pos to n73 argei ekneuristika sto menu kai stin ekthesi, ithela na rotiso an auto alitheui?? i an argei mono otan einai perasmenes para polles efarmoges... tote einai logiko. aurio-methaurio to pairno (to ME)

από που την πήρες?

مفاجأة

pados poly kalo auto me tin alagi prosopsis. tha xrisimeysei arketa kai se polous.

kati allo. epidi akousa pos to n73 argei ekneuristika sto menu kai stin ekthesi, ithela na rotiso an auto alitheui?? i an argei mono otan einai perasmenes para polles efarmoges... tote einai logiko. aurio-methaurio to pairno (to ME)

1)Δεν αληθεύει , μια χαρά ταχύτητα έχει το τηλέφωνο..

2)Εάν είναι γεμάτο με εφαρμογές όπως είναι λογικό γίνεται πιο αργό..

3)ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!;)

:mobile: