Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Rotate me

xxxxxxxxxxxx

Εμένα στο n73 μου δούλεψε μια χαρά.

εμενα στο Ν82 δεν μου κανει κατι, το εγκαθιστω, ανοιγω το προγραμμα και εχει 2 επιλογες. landscape k portrait ειτε το ενα επιλεξω ειτε το αλλο οταν γυριζω το κινητο στο πλαι δεν κανει κατι...

αυτο ειχα κατεβασει και εγω, ελα ομως που μετα το ινσταλ δεν ανοιγει το προγραμμα.. υπαρχει στις εφαρμογες του τηλεφωνου αλλα δεν ανοιγει οταν το κλικαρω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμενα στο Ν82 δεν μου κανει κατι, το εγκαθιστω, ανοιγω το προγραμμα και εχει 2 επιλογες. landscape k portrait ειτε το ενα επιλεξω ειτε το αλλο οταν γυριζω το κινητο στο πλαι δεν κανει κατι...

Στο n73 που έχω επιλέγω αν θέλω potrait ή landscape και ανάλογα πράττει, δεν κάνεις εσύ την κίνηση δηλαδή. Παρ'όλο που δεν έχω το n82 για να σου πώ με σιγουριά μου φαίνεται λίγο περίεργο να θέλεις αυτήν την εφαρμογή γιατί από μόνο του το κινητό έχει αισθητήρα που αν το κουνήσεις κάθετα ή οριζόντια, το κινητό αλλάζει το μενού είτε σε potrait είτε landscape από μόνο του.

Στο n73 που έχω επιλέγω αν θέλω potrait ή landscape και ανάλογα πράττει, δεν κάνεις εσύ την κίνηση δηλαδή. Παρ'όλο που δεν έχω το n82 για να σου πώ με σιγουριά μου φαίνεται λίγο περίεργο να θέλεις αυτήν την εφαρμογή γιατί από μόνο του το κινητό έχει αισθητήρα που αν το κουνήσεις κάθετα ή οριζόντια, το κινητό αλλάζει το μενού είτε σε potrait είτε landscape από μόνο του.

α μαλλον δεν εχω καταλαβει σωστα!

ψαχνω ενα προγραμμα που να μου εχει επιλογες για την ευαισθησια της κινησης. το ν82, εχει απο μονο του αλλα με το παραμικρο γυρισμα μου γυρναει και την οθονη. ειχα ακουσει οτι το rotate me κανει αυτη τη δουλεια. οχι να το γυριζω χειροκινητα αλλα να χρησιμοποιει τον αισθητηρα κινησης του κινητου ωστε να το κανει απο μονο του. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

α μαλλον δεν εχω καταλαβει σωστα!

ψαχνω ενα προγραμμα που να μου εχει επιλογες για την ευαισθησια της κινησης. το ν82, εχει απο μονο του αλλα με το παραμικρο γυρισμα μου γυρναει και την οθονη. ειχα ακουσει οτι το rotate me κανει αυτη τη δουλεια. οχι να το γυριζω χειροκινητα αλλα να χρησιμοποιει τον αισθητηρα κινησης του κινητου ωστε να το κανει απο μονο του. :)

Η έκδοση που ανέβασε ο haldir είναι κινητά χωρίς επιταχυνσιόμετρο.

Για το N82 υπάρχει άλλη έκδοση.

Ορίστε:

http://rapidshare.com/files/222011936/rotateMe_2_10_beta2_unsigned.rar

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Η έκδοση που ανέβασε ο haldir είναι κινητά χωρίς επιταχυνσιόμετρο.

Για το N82 υπάρχει άλλη έκδοση.

Ορίστε:

http://rapidshare.com/files/222011936/rotateMe_2_10_beta2_unsigned.rar

Σε ευχαριστω το εβαλα και ολα ρολοι.

και μια τεευταια ερωτηση, υπαρχει τροπος να διαγραψω τους νοκια maps απο το κινητο μου? εχω garmin ηδη και δεν μου χρειαζονται...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τους χάρτες ναι. Βρίσκονται στη κάρτα μνήμης, στο φάκελο "Cities".

Το πρόγραμμα "Χάρτες", όχι.

Τους χάρτες ναι. Βρίσκονται στη κάρτα μνήμης, στο φάκελο "Cities".

Το πρόγραμμα "Χάρτες", όχι.

α οκ, αυτο το εχω κανει ηδη! :) για το προγραμμα αναρωτιωμουν! thanks :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ούτως ή άλλως, είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό, οπότε δεν δεσμεύει χώρο στη μνήμη του χρήστη, αλλά στη rom του λειτουργικού.;)

Καινούρια έκδοση του Powermp3 v1.05

[ATTACH]13810[/ATTACH][ATTACH]13811[/ATTACH][ATTACH]13812[/ATTACH]

Λειτουργεί και το spectrum analyzer επιτέλους;)

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Παιδιά γεια σας, νομίζω θα ήταν χρήσιμο να φτιαχτεί ένα ποστ για τις καλύτερες και δημοφιλέστερες εφαρμογές, που να τις έχει σε κατηγορίες, π.χ. λεξικά, κομπιουτεράκια, κλπ. ώστε να μη χρειάζεται να ψάχνει κάποιος σε 600 σελίδες... αυτό το ποστ που υπάρχει έχει ελάχιστα προγράμματα μέσα...

όπως είπα και πριν φίλε μου, το συγκεκριμένο έχει ελάχιστα προγράμματα (2 σελίδες μόνο όταν άλλα έχουν εκατοντάδες...) και όχι κατηγοριοποιημένα... γιαυτό προτείνω να φτιαχτεί καινούργιο ποστ με κάποια άλλη λογική... νομίζω θα ήταν χρήσιμο

Χρησιμοποιώ το pdf+ αλλά σε κάποια αρχεία μου αλλάζει τη γραμματοσειρά σε "κινέζικα". Ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό; Υπάρχει άλλη εφαρμογή που να μην εμφανίζει αυτό το πρόβλημα;

X-plore.v1.30 <<ολοκληρωμενο>>.Οχι οτι προσωπικα με <<χαλουσαν>> τα 3 δευτερα,αλλα μια που βρεθηκε ο <<μαστορας>> να το <<στρωσει>> ευπροσδεκτο ειναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Καλημέρα! Γνωρίζει κανείς σας ποιά είναι η εφαρμογή που βλέπουμε εδώ στα αριστερά; Φαίνεται πως επεκτείνει το κλασικό στυλ της ενεργής αναμονής και προσθέτει επιπλέον εφαρμογές αλλά και ένα μεγάλο ρολόϊ...

http://i376.photobucket.com/albums/oo205/bluey_master/Blue_Touch_SS.jpg

Χριστος Ανεστη παιδια.......υπαρχει καμια εφαρμογη για αναπαραγωγη flv video??

mobitubia,smartmovie δοκιμασμενα απο εμενα στο n82.Μην περιμενεις ομως να παιζουν τα παντα μιας και εξαρταται απο τους codecs που εχουν τα αρχεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

mobitubia,smartmovie δοκιμασμενα απο εμενα στο n82.Μην περιμενεις ομως να παιζουν τα παντα μιας και εξαρταται απο τους codecs που εχουν τα αρχεια.

Ωραια ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!:D

SmartMovie.v4.10:wink:Για τον μετατροπεα εγκατασταση απο μια παλιοτερη εκδοση και <<ολοκληρωση>> με δημιουργια κωδικου μεσα απο το κινητο.Για το πως δουλευει εχω αποψη μονο για το 5800 μια και δεν εχω παλιοτερο os στα χερια μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα παιδια, Χριστος Ανεστη!

Υπαρχει καποιος browser για να βλεπω video στο justin.tv?

Μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα, λεγεται skyfire και ειναι ακομα σε beta.

Αλλα πολυ γρηγορος browser και ανοιγει τα παντα. Mεχρι και radio απο το e-radio ακουσα!

Εγώ όσες φορές προσπάθησα να τον χρησιμοποιήσω, μετά απο 2-3 σελίδες τον παράταγα. Έχει το κακό οτι ακόμα και οι ρυθμίσεις πρέπει να φορτώνονται.

Πάντως, του αναγνωρίζω οι έχει τα φοντα να εξελιχθεί σε ένας πάρα πολύ καλός και ολοκληρωμένος browser. Υπομονή μεχρι να βγει και η επίσημη έκδοση.