Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βρε παιδια πως λέγετε εκεινο το προγραμματακι που ξαναφέρνει το εικονίδιο των themes στα n series κινητά.....???

Το προγραμματάκι που λες, αν και δε θυμάμαι όνομα αυτή τη στιγμή, εγκαθιστά ξεχωριστή εφαρμογή, δεν μετακινεί τα Θέματα σε ξεχωριστό εικονίδιο. Αν το εγκαταστήσεις θα λέει "Themes" και όχι "Θέματα".

Για να επαναφέρεις τα θέμετα στο μενού, θα πρέπει να πας Μενού->Εργαλεία->Βοηθήματα->Διαχείριση συσκευής και πας στην καρτέλα "Προφίλ". Επιλέγεις "Νέο προφίλ διακομιστή" και συμπληρώνεις με τυχαίες τιμές τα υποχρεωτικά πεδία. Μόλις ολοκληρώσεις το προφίλ, πήγαινε πίσω και επίλεξε "Έναρξη διαμόρφωσης". Θα σε ρωτήσει "Να ξεκινήσει η διαμόρφωση με το διακομιστή". Θα επιλέξεις "Ναι" και αμέσως μετά θα πατήσεις "Ακύρωση". Βγες από την εφαρμογή και πήγαινε στο φάκελο Μενού->Εφαρμογές. Το εικονίδιο των θεμάτων έχει εμφανιστεί ξανά Και φυσικά ανάλογα με τη γλώσσα του τηλεφώνου έχει και διαφορετικό όνομα. Τώρα μπορείς να πας στην εφαρμογή "Διαχείριση συσκευής" και να διαγράψεις το προφίλ που δημιούργησες πριν. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό ακριβώς έγραψα στο θέμα του Ν95 αλλά το έγραψα με ρυθμίσεις από την νοκια. Δεν θυμόμουν πως γινόταν με άσχετες ρυθμίσεις.:)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αυτό ακριβώς έγραψα στο θέμα του Ν95 αλλά το έγραψα με ρυθμίσεις από την νοκια. Δεν θυμόμουν πως γινόταν με άσχετες ρυθμίσεις.:)

Ναι, γίνεται και με άσχετες ρυθμίσεις. Αρκεί να βάλεις κάποιες τιμές στα πεδία με τα αστεράκια που είναι υποχρεωτικά.

Μετά την εμφάνιση του εικονιδίου "Θέματα", μπορείς να το διαγράψεις το προφίλ στη "Διαχείρηση συσκευής". :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ναι, γίνεται και με άσχετες ρυθμίσεις. Αρκεί να βάλεις κάποιες τιμές στα πεδία με τα αστεράκια που είναι υποχρεωτικά. Μετά την εμφάνιση του εικονιδίου "Θέματα", μπορείς να το διαγράψεις το προφίλ. :)

Το ξέρω Πάνο, το έκανα πριν λίγες μέρες με τις ρυθμίσεις για ενημλερωση μέσω over-the-air για να δω τι θα γίνει και μου έβγαλε το εικονίδιο θέματα. Στο βγάζει στα εργαλεία ή στις εφαρμογές? Γιατί νομίζω μου το έβγαλε σοντ φάκελο εργαλεία εμένα.

Το ξέρω Πάνο, το έκανα πριν λίγες μέρες με τις ρυθμίσεις για ενημλερωση μέσω over-the-air για να δω τι θα γίνει και μου έβγαλε το εικονίδιο θέματα. Στο βγάζει στα εργαλεία ή στις εφαρμογές? Γιατί νομίζω μου το έβγαλε σοντ φάκελο εργαλεία εμένα.

Στις εφαρμογές (Ν82).

Βρε παιδια πιος θα μου εξηγησει τι παιζει εδω;;το προγραμα περιηγησης στο ιντερνετ του ε90 αρνητε πεισματικα να ανοιξει το μαιλ μου (χοτμαιλ) ενω ο οπερα μινι το ανοιγοι μπαλα τι συμβενει;;;;

καλημερα.επειδη στις προηγουμενες σελιδες ειδα οτι καποιοι φιλοι

ρωτουσανε πως δουλευει η φοβερη εφαρμογη magickeys αποφασισα

να κανω εναν οδηγο...στο παραδειγμα μου θα χρησιμοποιησουμε

τα πληκτρα που ανεβαζουμε και κατεβαζουμε τον ηχο στο πλαι της

συσκευης μας για να κανουμε σκρολ ολοκληρη σελιδα πανω και κατω

με τον x-plore. κατι που κανονικα θα καναμε με # και * . θα δουλευουνε

κανονικα βεβαια και η # και το * .

ανοιγουμε την εφαρμογη και βλεπουμε την καρτελα app list

εκει παταμε options-add κι επιλεγουμε τον x-plore.

δεξια και βρισκομαστε στην καρτελα keymap list [εικ.1]

εκει παταμε options-add και στο ονομα που μας ζηταει γραφουμε

xplore οποτε μετα βλεπουμε την εικ.2, παταμε πανω στο xplore που

μολις φτιαξαμε και μετα παταμε πανω στο click to add key pair και

στο πεδιο original key παταμε το πληκτρο πρασινο

τηλεφωνο [αποστολη]. το 0 θα αλλαξει σε 999. τωρα παταμε το πανω πληκτρο

απο τα δυο που αυξομειωνουν την ενταση. το 999 θα αλλαξει σε 162. πηγαινουμε

στο πεδιο maps to και παταμε παλι το πληκτρο πρασινο τηλεφωνο [αποστολη].

το 0 θα αλλαξει σε 999.τωρα παταμε το * και το 999 θα αλλαξει σε 42. παταμε ΟΚ

και βλεπουμε την εικ.3. ξαναπαταμε πανω στο click to add key pair και κανουμε

την ιδια διαδικασια για το κατω πληκτρο της εντασης και για την # και θα

πρεπει να δουμε την εικ.4. παταμε back και πηγαινουμε στην καρτελα αριστερα

app list παταμε πανω στον x-plore και εκει επιλεγουμε xplore κι exit. αυτο ητανε. αν

ανοιξουμε καποιο εγγραφο με τον x-plore θα μπορουμε να κανουμε σκρολ εκτος απο

τη # και το * και με τα πληκτρα που ανεβαζουμε και κατεβαζουμε τον ηχο.

με αυτον τον τροπο εχω αλλαξει τα πληκτρα της μουσικης. εχω κανει το 5 play/pause

το 8 stop το 4 πισω και το 6 μπροστα χωρις βεβαια να εχουν επηρεαστεί τα default πληκτρα

παίδες Cahoona marble maze must have game!!!χρησιμοποιεί το επιταχυνσιομετρο

είναι το κλασσικό παιχνιδάκι που κέρδιζες στα παγωτα και είχε μια μπίλια που έπρεπε να την περάσεις μέσα απο ένα λαβύρινθο...!!!

<a href="http://www.freesms4all.tk">http://www.freesms4all.tk</a>

Δωρεάν SmS σε ολα τα δικτυα

Symbian Application:

Nokia’s new Mobile Dictionary

http://img374.imageshack.us/img374/8744/dictionaryrx1.th.jpg

Σημείωση: Το Mobile Dictionary σαν εφαρμογή

θα το βρείτε στα γνωστά μαγαζάκια. Πρώτα πρέπει

να γίνει η εγκατάσταση του Mobile Dictionary και

μετά του πακέτου με τις γλώσσες που θέλετε.

είναι το κλασσικό παιχνιδάκι που κέρδιζες στα παγωτα και είχε μια μπίλια που έπρεπε να την περάσεις μέσα απο ένα λαβύρινθο...!!!

να φανταστω οτι δεν παιζει στο νοκια 3250 ε;

φαινεται πολυ ωραιο game

να φανταστω οτι δεν παιζει στο νοκια 3250 ε;

φαινεται πολυ ωραιο game

Χρειάζεται επιταχυνσιόμετρο (accelerometer), κάτι που έχουν λίγες συσκευές (π.χ. Ν95/Ν82 κλπ). Φυσικά το 3250 δεν έχει κάτι τέτοιο.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Symbian Application:

Nokia’s new Mobile Dictionary

Σημείωση: Το Mobile Dictionary σαν εφαρμογή

θα το βρείτε στα γνωστά μαγαζάκια. Πρώτα πρέπει

να γίνει η εγκατάσταση του Mobile Dictionary και

μετά του πακέτου με τις γλώσσες που θέλετε.

Ωραία προσπάθεια από τη Nokia. Να δούμε πώς θα συγκρίνεται με τα υπόλοιπα λεξικά της αγοράς, αν και βλέποντας και μόνο το μέγεθος των βιβλιοθηκών φαίνεται η πληρότητα ή όχι των πακέτων. ;)

Πάντως να τονίσω ότι τo πραγματικά παράξενο είναι γιατί η Nokia επιλέγει μόνο συγκεκριμένα μοντέλα να είναι συμβατά με οριμένες εφαρμογές.

Η εφαρμογή που παραθέτεις είναι συμβατή μόνο με τα 5320 Xpress Music, 6220 Classic, E66 και E71. Δεν θα ήταν προσβάσιμη από τους υπόλοιπους αν ο τρελός τύπος στο xxxxxxxxxxx δεν το είχε κάνει extract από το firmware του Ε71. :rolleyes:

Παιδια προσπαθω να εγκαταστησω το WebGate SMS Spam Manager..

Η τελευταια εκδοση που υπαρχει (1.08 κατι..) δεν γινετε install στο ν95 8γ..

Η προηγουμενη δεν με αφινει να φτιαχω black list λογο security issues απο οτι λεει.

Τι να κανω ρε παιδια? Το εχει βαλει κανεις? και αν ναι, ποια εκδοση?

Εχω μεσα στο κινητο το mcleaner, μηπως κανει conflict με αυτο?

Οποιος μπορει να βοηθησει θα του ημουν ευγνωμων :)

Παιδια προσπαθω να εγκαταστησω το WebGate SMS Spam Manager..

Η τελευταια εκδοση που υπαρχει (1.08 κατι..) δεν γινετε install στο ν95 8γ..

Η προηγουμενη δεν με αφινει να φτιαχω black list λογο security issues απο οτι λεει.

Τι να κανω ρε παιδια? Το εχει βαλει κανεις? και αν ναι, ποια εκδοση?

Εχω μεσα στο κινητο το mcleaner, μηπως κανει conflict με αυτο?

Οποιος μπορει να βοηθησει θα του ημουν ευγνωμων :)

Μήπως να αφαιρέσεις την προηγούμενη έκδοση ώστε να σε αφήσει να

εγκαταστήσεις την καινούργια έκδοση? Συνήθως έτσι γίνεται με τις

εςφαρμογές, πρέπει να κάνεις πρώτα uninstall την παλιά έκδοση και

μετά install την καινούργια.

=================================================

Πάντως να τονίσω ότι τo πραγματικά παράξενο είναι γιατί η Nokia επιλέγει μόνο συγκεκριμένα μοντέλα να είναι συμβατά με οριμένες εφαρμογές.

Η εφαρμογή που παραθέτεις είναι συμβατή μόνο με τα 5320 Xpress Music, 6220 Classic, E66 και E71. Δεν θα ήταν προσβάσιμη από τους υπόλοιπους αν ο τρελός τύπος στο xxxxxxxxxx δεν το είχε κάνει extract από το firmware του Ε71.

Αφού την ξέρουμε την Νοκια Πάνο, σε ορισμένα θέματα σκέφτεται πολύ ακατανόητα και παράξενα. Ίσως τα βλέπει αλλίως απ' ό,τι τα βλέπουμε εμείς οι χρήστες των κινητών της (κανονικά έπρεπε να τα "βλέπει" όπως τα βλέπουμε εμείς). Τα ίδια κάνει και με το Nokia maps εδώ και πολύ καιρό. Έπρεπε να βρεθεί κάποιος για να κάνει τα "κόλπα" του ώστε να έχουμε δωρεάν πλοήγηση.

Οχι, οταν ειναι να βαλω αλλη εκδοση, κανω uninstall την προηγουμενη.. Αρα δεν εχω τετοιο προβλημα.. :(

Όταν προσπαθέις να την κάνεις εγκατάσταση σου βγάζει κάποιο μήνυμα ή σφάλμα?

γιατι δεν μπορω να εγκαταστησω καμια java εφαρμογη ή παιχνιδι;

λιγο πριν τελειωσει η εγκατασταση βγαζει το εξης μνμ: η εγκατασταση ειναι αδυνατη

Όταν προσπαθέις να την κάνεις εγκατάσταση σου βγάζει κάποιο μήνυμα ή σφάλμα?

οχι φιλε..

Η 1,04κατι κανει install κανονικα.. Αφου την κανω sign και δημιουργησω το καινουργιο .sis, την κανω install. To ιδιο κανω και για το *****.sis το οποιο κανει install και αυτο κανονικα.

Ανοιγω την εφαρμογη απο το κιν και οταν φτιαξω ενα rule και παω να κανω "block black list rules" μου βγαζει το μηνυμα "η εκτελεση του αρχειου ειναι αδυνατη για λογους ασφαλειας" !!! :mad:

Μηπως υπαρχει εστω καποιο αλλο προγραμα που να λειτουργει σωστα και να κοβει μυνηματα? Να μην κανουν ουτε μπιπ ουτε τπτ..

Να τα κόβει τελειώς τα μηνύματα και να μην έρχονται σ' εσένα δεν γίνεται. Δεν υποστηρίζουν τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας αυτή την υπηρεσία. Αυτό που γίνεται είναι μόνο σβήνονται τα μηνύματα που δεν θες από συγκεκριμένους αριθμούς ή να μεταφέρονται σε άλλο φάκελο που ορίζεις εσύ (όπως κάνει το WebGate SMS Spam Manager), αλλά και πάλι ο αποστολέας θα βλέπει στην αναφορά παράδοσης ό,τι έχειπαραδοθεί το μήνυμα. Προγράμματα που χρησιμοποιούν παιδιά για τέτοια δουλειά είναι το Handy Blacklist, το WebGate SMS Spam Manager(που έχεις βάλει και εσύ) και διάφορα άλλα. Γενικά αν κάνεις μια αναζήτηση σε αυτό το θέμα θα δεις και τι έχουν πει τα παιδιά για το κάθε πρόγραμμα και ποιο έχουν στο κινητό τους.

Εχω διαβασει αρκετα, γιαυτο βρηκα και το WebGate SMS Spam Manager... Και αυτο που λες για τα μυνηματα, οτι δεν κοβονται δλδ, το γνωριζω. Αυτο που θελω εγω ειναι να μην κανει μπιπ το μηνυμα και να μην δειχνει το "εχετε μηνυμα". Αυτο γινετε η' τσαμπα προσπαθω?? :(

οff topic

συγνώμη τι στο καλό σε όλους ολο και κάποιος στέλνει μήνυμα που δε θέλουν να το δούν?

Εχω διαβασει αρκετα, γιαυτο βρηκα και το WebGate SMS Spam Manager... Και αυτο που λες για τα μυνηματα, οτι δεν κοβονται δλδ, το γνωριζω. Αυτο που θελω εγω ειναι να μην κανει μπιπ το μηνυμα και να μην δειχνει το "εχετε μηνυμα". Αυτο γινετε η' τσαμπα προσπαθω?? :(

Αυτό που λες το κάνει το SMS Spam Manager, έτσι αναφέρει σε αυτό το μήνυμα ο φίλος simosgr11.

Ελπίζω να βοήθησα.:) Δε ξέρω τι άλλο να προτείνω.

οff topic

συγνώμη τι στο καλό σε όλους ολο και κάποιος στέλνει μήνυμα που δε θέλουν να το δούν?

οσο υπαρχουν γκομενες, τοσο αυτα τα προγραματα θα ειναι πολυτιμα ;):X

δλδ αν χτυπησει το κινητο σου με μηνυμα και εισαι με το αισθημα πρεπει σωνει και καλα να της το διαβάσεις?

αλλα μάλλον αντι-γκρινιας ειναι τα προγράμματα χεχεχεεχ