deadlyeyes Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει τι διαφορά έχει ο Opera mini από τον Opera Mobile; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 ψαχνω την εφαρμογη που οταν σηκωνεις το κινητο σου το βαζει αμεσως σε ανοιχτη ακροαση, αλλα δεν θυμαμαι πως την λενε. Μπορει να θυμηθει καποιος πως την λενε? EDIT: OK το βρηκα!!! Tongren.VibrateCall.v1.00.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.*****ed-illusion Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosT Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 To teleutaio einai oti prepei gia kati paranoma SAR apo tin aparadekti Nokia :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 καλημερα.μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη με την οποια να φορτιζω το τηλεφωνο μεσω usb; μην μου πειτε για καλωδια κλπ.εφαρμογη ψαχνω.αν γνωριζετε κατι παρακαλω πειτε... εχω το νοκια 3250 ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 καλημερα.μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη με την οποια να φορτιζω το τηλεφωνο μεσω usb; μην μου πειτε για καλωδια κλπ.εφαρμογη ψαχνω.αν γνωριζετε κατι παρακαλω πειτε... εχω το νοκια 3250 ευχαριστω Μα αυτό είναι θέμα hardware, δε μπορεί μία εφαρμογή να παρακάμψει την έλλειψη της δυνατότητας αυτής. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις αυτό. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 το γνωριζω αυτο το καλωδιο.για αυτο αλλωστε ειπα οτι ψαχνω εφαρμογη. ευχαριστω παντως για την ενημερωση.νομιζα οτι μεσω καποια εφαρμογης θα επηρεαζοταν το hardware ωστε να γινει αυτο που θελω.thanks again;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 δοκιμασε το mcleaner....και κλησεις και μηνυματα Εγώ για τα μηνύματα προτείνω το SMS.Spam.Manager με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα. Μήπως για απόκρυψη MMS υπάρχει κάποιο που να δουλεύει γιατί πολλά λένε ότι κάνουν δουλειά αλλά στην πράξη κανένα δεν το αποκρύπτει. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 "Isexplayer" - The First Malware for S60 3rd Edition phones Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Παιδιά μια ερώτηση... για εμάς που υπηρετούμε και μετράμε μέρες, υπάρχει καμιά εφαρμογή που να σου λέει οποιαδήποτε στιγμή πόσες μέρες μένουν μέχρι να απολυθούμε? (να υπολογίζει δλδ πόσες μέρες μένουν προς μια συγκεκριμένη ημερομηνία..). Τhx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Παιδια ερωτηση σος κ κρισεως μαζι γιατι θα παθω εφραγμα! Ανακαλυψα οτι μεσω το pc soute μπορει να συνδεθει ο υπολογιστης στο ιντερνερ μεσω του κινητου μας το δοκιμασα αλλα ενω μου εγραφε πως συνθεσηκε με wind plus που εχω κ εγω καθυσυχασμενος πως σερφαρω τζαμπα με χρεωσε ευτηχως μονο 20 ευρω κ ενοητε πως μουφαγε κ την καρτα οποτε συνδεθηκε αλλα μαλλον με αλλη συνδεση κ οχι wind plus που εχω το πακετο ξερει κανεις αν μπορω να συνδεθω με το wind plus ;;; κ να σερφαρω απο την οθονη του υπολογιστη ;;;; κανενας;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Παιδια ερωτηση σος κ κρισεως μαζι γιατι θα παθω εφραγμα! Ανακαλυψα οτι μεσω το pc soute μπορει να συνδεθει ο υπολογιστης στο ιντερνερ μεσω του κινητου μας το δοκιμασα αλλα ενω μου εγραφε πως συνθεσηκε με wind plus που εχω κ εγω καθυσυχασμενος πως σερφαρω τζαμπα με χρεωσε ευτηχως μονο 20 ευρω κ ενοητε πως μουφαγε κ την καρτα οποτε συνδεθηκε αλλα μαλλον με αλλη συνδεση κ οχι wind plus που εχω το πακετο ξερει κανεις αν μπορω να συνδεθω με το wind plus ;;; κ να σερφαρω απο την οθονη του υπολογιστη ;;;; κανενας;;;; μπηκες με wind internet και οχι με το προφιλ wind wap γιατο σε χρεωσε .υπαρχει αναλογο θεμα στα δυκτια στο wind (συνδεση μεσο γουντ πλας στο πσ) διαβασε την πρωτη σελιδα και θα καταλαβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Υπαρχει κανενας music player που να εχει καποιοα αντιστοιχη λειτουργια με την SenseMe που εχουν τα Walkman κινητα της SE? Ειναι μια λειτουργια οπου επιτρέπει να δημιουργουνται playlists βασισμένες στο ρυθμό και τη διάθεση. Ετσι μπορεις π.χ. να επιλεξεις να ακουσεις κομματια γρηγορα και beat μονo ή slow. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει τι διαφορά έχει ο Opera mini από τον Opera Mobile; Κανείς δεν γνωρίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει τι διαφορά έχει ο Opera mini από τον Opera Mobile; Κανείς δεν γνωρίζει; Αν δεν κάνω λάθος ο Opera Mobile είναι για Symbian (υπάρχουν και αντίστοιχες εκδόσεις για Windows Mobile κλπ), ενώ ο Opera mini είναι σε μορφή Java. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Καλημερα σε ολους στο ipma.... βρηκα αυτη τη εφαρμογη Netwasp FlashThemes Player εχεις καταπληκτικα κινουμενα screensaver Όντως καταπληκτική εφαρμογή, αλλά δε βολεύει όταν έχεις ενεργή αναμονή. Αν απενεργοποιήσεις την ενεργή αναμονή, είναι απλά φανταστικό, μόνο που κόβει αρκετά από την αυτονομία του τηλεφώνου. Το δοκίμασα και είναι άψογο. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Εχω symbian 60 3rd edition. Δεν γνωριζα την υπαρξη του opera mobile. Να τον προτιμησω εναντι του opera mini? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Εχω symbian 60 3rd edition. Δεν γνωριζα την υπαρξη του opera mobile. Να τον προτιμησω εναντι του opera mini? Προσωπικά ακόμα και τον Opera Mobile τον χρησιμοποιώ σχετικά σπάνια. Ο ενσωματωμένος browser του συστήματος ("Ιστός") με καλύπτει πλήρως. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Καλημερα σε ολους στο ipma.... βρηκα αυτη τη εφαρμογη Netwasp FlashThemes Player εχεις καταπληκτικα κινουμενα screensaver http://www.netwasp.com/images/FTS60_SS_Thumb1.gif http://www.netwasp.com/images/FTS60_SS_Thumb2.gif http://www.netwasp.com/images/FTS60_SS_Thumb6.gif Πολλυ ομορφα αυτα τα σκρεεν σειβερ μπορεις να μου στειλης την εφαρμογη με πμ;;;προσπαθησα να τα κατεβασω απο εδω αλλα πολλυ μικρη αναλυση εχουν απο εδω κ δεν μπορω να συνδεθω στο γνοστο μαγαζακι να ψαξω αν μπορεις στειλε μου την ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 ρε παιδια το xplore το ελληνικο θελει καμια ρυθμιση..?γιατι το εβαλα και μου λεει κατι για πακετα ..δεν το ανοιγει καθολου απ το κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 γεια σας, μηπως ξερετε καμια εφαρμογη rar extractor οπως εχει ηδη το κινητο το zip manager για τα ζιπ? Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 γεια σας, μηπως ξερετε καμια εφαρμογη rar extractor οπως εχει ηδη το κινητο το zip manager για τα ζιπ? Καλημέρα. Απ' ό,τι έχω δοκιμάσει, ο X-plore έχει δυνατότητα να ανοίγει αρχεία .rar και να εξάγει τα περιεχόμενα τους σε όποιο φάκελο θέλουμε. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeos Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 δοκιμασε το mcleaner....και κλησεις και μηνυματα Αδερφε κατεβασα το προγραματακι που λες. Επειδη δεν εχω ξαναεγκαταστησει προγραμα στο ν95 μου, χρειαζεται απλα να το κανω instal μεσω του pc suite η' χρειαζεται να hackeψω το κινητο για signed/unsigned klp?? Το κινητο μου ειναι "παρθενο" γιαυτο σε ρωταω... Μην κανω καμια λαλακια και ψαχνομαι... Thanx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 γεια σας και παλι.... κατεβασα μεσω torrent κανα δυο αλμπουμ τα οποια ειναι σε μρφη rar . μου απαντησε πριν ο πανος για το πως να τα κανω extract μεσω x-plore και τον ευχαριστω. εχω ενα προβλημα ομως...... ειμαι ταξιδακι και εχω full μνημη(και δεν μπορω να την αδειασω δεν εχω pc) αρα δεν μπορω να κανω extract . υπαρχει κανενας τροπος να κανω extract και ταυτοχρονος αποκοπη ωστε απλα το νεο "extracted" arxeio να παρει την θεση του αρχειου rar. οποιος εχει καμια ιδεα............................:happy: Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 και οι 2 μνημες ειναι γεματες?? Δ μπορεις να τα κανεις wxtract στην μνημη του κινητου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Κανενα προγραμα να κανουμε resize σε φωτο;;; να μικρενουμε δηλ την αναλυση ξερει κανεις;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Κανενα προγραμα να κανουμε resize σε φωτο;;; να μικρενουμε δηλ την αναλυση ξερει κανεις;;;; δοκιμασε το resize που μπορεις να κανεις απο την εκθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts