Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απλά φίλε μου με την εφαρμογή MobileTorch θα είναι η οθόνη σου αναμμένη σε δυνατό λευκό χρώμα. Δε θα είναι αναμμένο το flash. Τουλάχιστον αυτό γίνεται στο Ν82 μου.

Υπάρχει καμία εφαρμογή για led flash να μένουν αναμμένα σα φακοί στα άλλα Nokia ?

Hello !

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απλά φίλε μου με την εφαρμογή MobileTorch θα είναι η οθόνη σου αναμμένη σε δυνατό λευκό χρώμα. Δε θα είναι αναμμένο το flash. Τουλάχιστον αυτό γίνεται στο Ν82 μου.

Υπάρχει καμία εφαρμογή για led flash να μένουν αναμμένα σα φακοί στα άλλα Nokia ?

το φλας το ασπρο οχι. καπου ειχε παρει τ αυτι μου για καποια που σου αναβε το κοκκινο φως στο ν82 αλλα δεν μου φανηκε και πολυ σόι και δεν ασχοληθηκα. Στα Symbian δεν νομιζω να δεις ποτε αυτο που ειδεσ στα sony ericsson με το φλας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν εχει βγει τετοια εφαρμογη για 3rd edition αλλα μονο για 5th.

Αυτο με το κοκκινο led φως ειναι απλα αχρηστο!

Παιδιά, η εφαρμογή mail for exchange τι ακριβώς κάνει? (με απλά λόγια pls):)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Με το LightCtrl γίνεται στο Ε66

Σου αναβει αυτη η εφαρμογη το led σαν φακο? Tην ειχα δοκιμασει αλλα ηταν σαν καποιες αλλες δηλαδη ειτε αναβε το κοκκινο led ειτε αναβε ασπρη την οθονη.

Σου αναβει αυτη η εφαρμογη το led σαν φακο? Tην ειχα δοκιμασει αλλα ηταν σαν καποιες αλλες δηλαδη ειτε αναβε το κοκκινο led ειτε αναβε ασπρη την οθονη.

Έχει επιλογή flashlight --> Use flash lamp ή use primary screen σε απλή η SOS λειτουργία. Στο Ε66 δουλεύει άψογα.

Eισαι σιγουρος οτι αναβει το ασπρο led?

Γιατι οσο κιαν προσπαθησα ειτε το κοκκινο led μου αναβε ειτε η οθονη ασπρη αλλα το ασπρο led δεν αναβε.

ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για να τραβάμε πανοραμικες φωτογραφίες...??

έχει ασχοληθεί κανείς...?? ευχαριστώ προκαταβολικά...!!!:O

To μοναδικο που ξερω ειναι το Panoman και εγω αυτο εχω..

Το εχεις δοκιμασει? Εμενα με ικανοποιει.

To μοναδικο που ξερω ειναι το Panoman και εγω αυτο εχω..

Το εχεις δοκιμασει? Εμενα με ικανοποιει.

τίποτα δεν έχω δοκιμάσει προς το παρόν... δεν μου είχε δημιουργηθεί η ανάγκη για πανοραμικές φωτογραφίες μέχρι χθες... :O

ευχαριστώ πολύ παντως...!!! θα το δοκιμάσω...!!!:thanks:

αν εχει κανείς κάποιο άλλο πρόγραμμα υπ'οψη του καλοδεχούμενη η πρότασή του...!!!:)

Eισαι σιγουρος οτι αναβει το ασπρο led?

Γιατι οσο κιαν προσπαθησα ειτε το κοκκινο led μου αναβε ειτε η οθονη ασπρη αλλα το ασπρο led δεν αναβε.

http://www.imageshack.gr/files/y3xts8dbbuly780b567e_thumb.jpghttp://www.imageshack.gr/files/ch96l1d7xvs5500o1gd6_thumb.jpg

Που το βρισκω γιατι αυτα που κατεβασα απο τα μαγαζακια δεν ειχαν τις επιλογες αυτες που δειχνεις:(

Που το βρισκω γιατι αυτα που κατεβασα απο τα μαγαζακια δεν ειχαν τις επιλογες αυτες που δειχνεις:(

Έχω δοκιμάσει και την 1.30 και την 1.36. Η 1.36 το μόνο επιπλέον χαρακτηριστικό που έχει είναι το autorun.

Έχω δοκιμάσει και την 1.30 και την 1.36. Η 1.36 το μόνο επιπλέον χαρακτηριστικό που έχει είναι το autorun.

Δυστυχως στο 6710 που εχω αναβει μονο το κοκκινο λεντακι:mad:

Εγώ ρε παιδιά κατέβασα το LightCtrl 1.30 από το γνωστό μαγαζάκι αλλά μου ανάβει το κόκκινο λεντ στο Ν85 μου. Κι έχει και τις επιλογές που δείχνει ο φίλος πιο πάνω. Κρίμα.......:(
Hello !

Kαι μενα μια απο τα ιδια μονο το κοκκινο.

dis το δικο σου κινητο εχει κοκκινο led? H μονο ασπρο?

Kαι μενα μια απο τα ιδια μονο το κοκκινο.

dis το δικο σου κινητο εχει κοκκινο led? H μονο ασπρο?

έχει και ενα κόκκινο το Ν85. Το εχω δει να λειτουργει μόνο όταν βάζω χρονοδιακόπτη για τη λήψη φωτογραφίας.

Hello !

To κοκκινο αυτο led λειτουργει οταν βγαζεις φωτογραφια, στον χρονοδιακοπτη της φωτογραφιας και κατα την διαρκεια της καταγραφης βιντεο (σε Ν95 8GB).

Τωρα ισως αν το Ε66 δεν εχει τοτε να αναβει αναγκαστηκα το κοκκινο.

Και στο Ν81 μου που έχω τη εφαρμογή LightCtrl ανάβει το led κανονικά. Κόκκινο λαμπάκι δεν υπάρχει στο Ν81.

γεια

εχω ενα ν85 και θελω να μαθω αν εχει βρει κανεις κανενα προγραμ να μπορω να βγαζω πανοραμικες φωτο.οπως επισης και κανενα προγραμμα για να χρησιμοποιω τα led σαν φακο

γεια

εχω ενα ν85 και θελω να μαθω αν εχει βρει κανεις κανενα προγραμ να μπορω να βγαζω πανοραμικες φωτο.οπως επισης και κανενα προγραμμα για να χρησιμοποιω τα led σαν φακο

Διαβασε αυτη και την προηγουμενη σελιδα και θα βρεις τια απαντησεις που ζητας.:rolleyes: