navi55 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Symbian gets it own official Youtube application http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2009/03/screenshot00021.jpg http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2009/03/screenshot0007.jpg Download the file by going to m.youtube.com via the phones default browser and click on the download link on top of the page. Note that the download link is only available in these countries: Australia,UK, US, Ireland and New Zealand. Πηγή... Έχει βγει σε κανένα μαγαζάκι? Δεν το βρίσκω για να το κατεβάσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Έχει βγει σε κανένα μαγαζάκι? Δεν το βρίσκω για να το κατεβάσω.. Κατέβασέ το από εδώ ή από εδώ Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Thanks!!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Άψογη η εφαρμογή, και πολύ γρήγορη. Καμία σχέση με τα emTube, MobiTubia καθώς και απευθείας σερφάρισμα στο YouTube με οποιονδήποτε web browser. :D Με παραξενεύει όμως η έλλειψη ρυθμίσεων, δεν έπρεπε να προσφέρει τουλάχιστον τα βασικά; :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Άψογη η εφαρμογή, και πολύ γρήγορη. Καμία σχέση με τα emTube, MobiTubia καθώς και απευθείας σερφάρισμα στο YouTube με οποιονδήποτε web browser. :D Με παραξενεύει όμως η έλλειψη ρυθμίσεων, δεν έπρεπε να προσφέρει τουλάχιστον τα βασικά; :what: Kαι δεν εχει αποθικευση:O Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli81 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 καλησπερα! υπαρχει εφαρμογη για νοκια ν85,που να εμφανιζει fullscreen φωτογραφια οταν σε καλει καποιος?:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Εφόσον το N85 έχει τη δυνατότητα να εμφανίζει εξ ορισμού την εικόνα καλούντος σε full screen, γιατί ψάχνεις εφαρμογή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okok Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Μια άλλη λύση είναι το PowerMP3 (πρόγραμμα είναι) Σ' ευαριστώ. Θα το δοκιμάσω και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Άψογη η εφαρμογή, και πολύ γρήγορη. Καμία σχέση με τα emTube, MobiTubia καθώς και απευθείας σερφάρισμα στο YouTube με οποιονδήποτε web browser. :D Με παραξενεύει όμως η έλλειψη ρυθμίσεων, δεν έπρεπε να προσφέρει τουλάχιστον τα βασικά; :what: Γρήγορη στο μόνο στην πλοήγηση και στο άνοιγμα των videos.. γιατί στην αναπαραγωγή δεν είναι και ότι καλύτερο.. κάνει μικροσπασίματα. Αυτό βέβαια μου το κάνει και με το MobiTubia.. αλλά τουλάχιστον σε αυτό αν αφήσω πρώτα να κατεβεί όλο το βίντεο και πατήσω μετά αναπαραγωγή μου το παίζει τέλεια! Και κάτι άσχετο με το youtube.. Έχω παρατηρήσει ότι όταν ανοίγω ένα παιχνίδι gba μέσω της εφαρμογής vBag.. μετά η πλοήγηση στο μενού του κινητού είναι ταχύτατη! Επειδή μάλιστα χρησιμοποιώ την εφαρμογή Advanced Device Locks με την οποία έχω κλειδώσει τα μηνύματα.. καθυστερεί γύρω στα 3 δευτερόλεπτα για να γράψω τον κωδικό. Όταν κάνω το παραπάνω (να τρέξω δηλαδή ένα παιχνίδι gba) μου εμφανίζει κατευθείαν την επιλογή για να βάλω τον κωδικό. Μπαίνει κατευθείαν στον τηλ κατάλογο χωρίς καθόλου καθυστέρηση και γενικώς όπου και να μπω το κινητό πάει σφέρα! Γνωρίζει κανένας τον λόγο που συμβαίνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 καλησπερα! υπαρχει εφαρμογη για νοκια ν85,που να εμφανιζει fullscreen φωτογραφια οταν σε καλει καποιος?:!: Υπαρχει το full screen caller ψαξε στα....ξερεις που! βεβαια επιδη το εψαχνα και εγω προσφατα δεν καταφερα να ωρω την τελευταια εκδοση αλλα το βρηκα με google search crakarismeno κομπλε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Έχω το Ν95 και θέλω ένα πρόγραμμα να ηχογραφεί τις κλήσεις μου αλλά χωρις να καταλαβαίνει ο άλλος(Δηλαδή να μην κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο)....Ποιο να κατεβασω και απο που γιατι δεν εχω ιδεα με αυτα τα θεματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasp Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Έχω το Ν95 και θέλω ένα πρόγραμμα να ηχογραφεί τις κλήσεις μου αλλά χωρις να καταλαβαίνει ο άλλος(Δηλαδή να μην κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο)....Ποιο να κατεβασω και απο που γιατι δεν εχω ιδεα με αυτα τα θεματα... ultimate voicerecorder , πολυ καλο !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Guys καλημέρα και καλή εβδομάδα. Αφού πειραματίστηκα γύρω στο δίμηνο με το κινητάκι μου, είπα να κάνω ένα hard reset και να εγκαταστήσω εφαρμογές δοκιμασμένες, χωρίς να το ζορίζω με συνεχή install/uninstall. Έτσι έχω τα εξής: 1) Σχετικά με email client, τι να προτιμήσω; Nokia Εmail ή το ProfiMail της Lonely Cat Games; Με ενδιφέρει να κάνει sync σε 2-3 λογαριασμούς που θα του βάλω, ανά χρονικά διαστήματα π.χ. 30-60 λεπτών . Έχω data plan κάποιων ΜΒ από τη Wind, αλλά αν υπήρχε η δυνατότητα να αποφασίζει μόνο του και να επιλέγει κατά προτεραιότητα πρώτα σύνδεση WiFi και κατόπιν (αν δεν είναι διαθέσιμο) GPRS, θα ήταν το ιδανικό. 2) Σε συνέχεια του 1ου ερωτήματος, αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλειά. Να κάνει ιεράρχηση των access points που έχω κατά καιρούς χρησιμοποιήσει και να επιλέγει μόνο του το καλύτερο ανά περίπτωση. 3) Καμιά εφαρμογή που να μετράει data traffic με διαχωρισμό μεταξύ WiFi και GPRS; Δηλαδή, μέσω WiFi xxx MB / μήνα και μέσω GPRS yyy ΜΒ / μήνα; Thanks in advance και αν χρειαστώ κάτι θα επανέλθω! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 ultimate voicerecorder , πολυ καλο !! καλό αλλά... στην θέση του μπιπ εγγράφεται μία παύση. Έτσι όταν πάς να ακούσεις αυτό που ηχογράφησες ... ... ... θέλει αρκετή προσπάθεια για να καταλάβεις ... ... ... :cool: Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Yπαρχει κανενα προγραμμα για live messanger? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Υπάρχουν πολλές. Κάνε μια αναζήτηση στο θέμα και θα τις βρεις. --------------------------- Έχω το Ν95 και θέλω ένα πρόγραμμα να ηχογραφεί τις κλήσεις μου αλλά χωρις να καταλαβαίνει ο άλλος(Δηλαδή να μην κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο)....Ποιο να κατεβασω και απο που γιατι δεν εχω ιδεα με αυτα τα θεματα... Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ::rolleyes: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253365#post2253365 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Καλησπέρα. Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή η οποία να σου εμφανίζει πληροφορίες % μπαταρίας, cpu, ram, κτλ. είτε σε μορφή theme είτε σε κλασική εφαρμογή? Ενδιαφέρομαι για NOKIA N82 κινητό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Υπάρχει η εφαρμογή PySystemUtilities. Τη βρίσκεις τη πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Σε ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση. Έχω όμως ένα πρόβλημα.Προσπαθώ να εγκαταστήσω το PySystemUtilities_v3.0.9.unsigned.sis και μου πετάει "Δεν δόθηκε η απαιτούμενη πρόσβαση στην εφαρμογή" .Τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Σε ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση. Έχω όμως ένα πρόβλημα.Προσπαθώ να εγκαταστήσω το PySystemUtilities_v3.0.9.unsigned.sis και μου πετάει "Δεν δόθηκε η απαιτούμενη πρόσβαση στην εφαρμογή" .Τι πρέπει να κάνω? Την εχεις <<υπογραψει>> την εφαρμογη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasp Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 καλό αλλά... στην θέση του μπιπ εγγράφεται μία παύση. Έτσι όταν πάς να ακούσεις αυτό που ηχογράφησες ... ... ... θέλει αρκετή προσπάθεια για να καταλάβεις ... ... ... :cool: καμια παυση , πολυ καλη ηχογραφηση [ v 5.75.2 , N95 ] το χρησιμοποιω καπου ενα χρονο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Μάλλον αυτός που μιλάς έχει cosmote :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Γειά σας παιδιά.. Έχω περάσει στο Ν96 το Handy Weather και ενώ την πρώτη μέρα που το πέρασα δούλεψε κανονικά, από την επόμενη όταν πάω να του κάνω update μου βγάζει το μήνυμα: Invalid Request Parameters! Καμιά ιδέα για το τι μπορεί αν φταίει??? Σας ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
q-telecom Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Ξέρει κανείς κανείς που μπορώ να βρώ την εφαρμογή cocktail για symbian v1,v2 αλλά για την v3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 καμια παυση , πολυ καλη ηχογραφηση [ v 5.75.2 , N95 ] το χρησιμοποιω καπου ενα χρονο . :confused: Σοβαρά μιλάς; Σ'εμενα κάθε 4-5 sec υπάρχει μια πάυση 0.0005 milisecond! η οποία όμως κάνει τεράστια ζημιά! Δεν μπορώ να ακούσω 100% σωστά το ηχογραφημένο μήνυμα... Τί να πώ... Άν δεν είχα αυτό το πρόβλημα τότε σίγουρα δεν θα την είχα παρατήσει την εφαρμογή γιατί είνα πολύ χρήσιμη...! :( Επίσης δεν μου δούλευε το autodelete... Εχω Ν79. Στην λίστα με τις compatible devices δεν υπάρχει το Ν79. Ίσως να φταίει αυτό... Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts