Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απο το site της σελιδας...

What is Mr Tracker?

Mr Tracker is a software application for most mobile or PDA smart phones of today. There are many features to Mr Tracker, main one is you basically send a sms text message to an associate, children, spouse and your occasional friend , when they reply your text sms message you shall receive the latitude and longitude coordinates below the message that they have replied .Which you then input into Google Earth and it shall give you an exact location of your subjects whereabouts.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

μηπως ξερετε τι κανει το Mr Tracker ?
η εφαρμογη αυτη δεν υπαρχει στα μαγαζακια. μηπως ξερετε αν μπορουμε να τη βρουμε πουθενα ή ειναι νωρις ακομα?

Υπαρχει κανενας cash converter, εστω και με χειροκινητη ρυθμιση; Θελω να βλεπω ισοτιμιες, χωρις συνδεση στο internet. Να του δινω ισοτιμια, και να χτυπω γρηγορα ενα νουμερο και να μου λεει το ισοδυναμο ποσο.

ΠΑΙΔΙΑ,

έχω τον x-plore (v.1.30) στο Ν96 κ κάθε φορά που ξεκινάει μου βγάζει την αντίστροφη μέτρηση (ότι κ καλά θέλει registration), ενώ του έχω περάσει "*ένα" serial

ΠΑΙΔΙΑ,

έχω τον x-plore (v.1.30) στο Ν96 κ κάθε φορά που ξεκινάει μου βγάζει την αντίστροφη μέτρηση (ότι κ καλά θέλει registration), ενώ του έχω περάσει "*ένα" serial

Δεν υπάρχει ακόμα κλειδί τ' οποίο να ξεκλειδώνει το xplore 1.30. Αυτό που έβαλες είναι μόνο για την ν1.22 και γι' αυτό κάθε φορά σου βγάζει αυτό το μήνυμα.

@karib Γιατί δεν δοκιμάζεις τον ενσωματωμένο μετατροπέα που έχουν τα nokia? Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις το Handy Cοnverter, τ' οποίο θα βρεις στο xxxxxxx

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αν και δεν ξέρω ποιο μοντέλο έχεις λογικά θα βρίσκεται ή μέσα στο φάκελο Εργαλεία ή στο φάκελο Γραφείο. Το εικονίδιο έχει μια ζυγαριά και λέγεται Μετατροπέας.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Με το δικό μου θέμα τί γίνεται; Δε χρησιμοποιεί κανένας σας Voice Recorder? Εχω δεί τόσα και τόσα εδώ πέρα, αλλά για εξωτερική ηχογράφηση σε υψηλή ποιότητα και για εγγραφή ραδιοφώνου FM δεν έχει πεί κανείς τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και μετά μιλάμε για ανοιχτό λειτουργικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό!

Εχουμε ξαναπει οτι δεν υπαρχει κανενα προγραμμα που να μπορει να γραψει απο ραδιο. Μονο το Ν70 μπορουσε αν θυμαμαι καλα. Τωρα για ηχογραφηση 'υψηλης ποιοτητας' πρεπει να ξερεις οτι δεν παιζει ρολο το προγραμμα αλλα το μικροφωνο του κινητου. Απλα, χρησιμοποιεις την εγγραφη που εχει ενσωματωμενη το κινητο σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομιζω οτι γινετε. Μαλλον ειχα δει κατι στο xxxxxxxxxxxxx αλλα δεν το δοκιμασα :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

εχω το photo viewer για τις φωτογραφιες μου.

εφτιαξα ενα φακελο και εβαλα καποιες φωτο μεσα αλλα δεν τον βλεπω ουτε στο photo viewer, ουτε στον x-plore.

ξερει κανεις γιατι?

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

Δεν εξαρτάται μόνο απ'το μικρόφωνο, αλλά και απ'το πόσο "καλά" στα πόσα KBPS μπορεί να ηχογραφήσει η εφαρμογή! Το λέω αυτό γιατί είχα καιρό το Alon Mp3 Dictaphone που έφτανε στα 96 KBPS και 48 KHZ σ'ένα xpress music και μπορώ να πώ οτι έκανε καλή δουλειά! Στα Ν όμως κάνει νερά και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο ανταγωνιστικό του να δοκιμάσω!.... Αν χρησιμοποιήσω την εγγραφή του κινητού όπως λές, δεν πρόκειται ποτέ να δώ τέτοια formats ούτε στα όνειρα μου! Με την καταγραφή video κάτι πάει να γίνει αλλά αν τη χρησιμοποιεί κανείς πολλή ώρα τελειώνει γρήγορα η μπαταρία!....

Τώρα σχετικά με το ραδιόφωνο, πρόκειται να βγάλει η Alon κάποια λύση στο κοντινό μέλλον!

Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό!

εχω το photo viewer για τις φωτογραφιες μου.

εφτιαξα ενα φακελο και εβαλα καποιες φωτο μεσα αλλα δεν τον βλεπω ουτε στο photo viewer, ουτε στον x-plore.

ξερει κανεις γιατι?

Εψαξες στην μνημη της συσκευης αλλα και στην καρτα μνημης?

Εψαξες στην μνημη της συσκευης αλλα και στην καρτα μνημης?

ναι. αλλα τιποτα.

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

Αν συνδέσεις το κινητό σου με τον υπολογιστή, τον βλέπεις αυτόν τον φάκελο; Μήπως έφαγε φλασιά η κάρτα μνήμης; Την έχεις φορμάρει;

η εφαρμογη αυτη δεν υπαρχει στα μαγαζακια. μηπως ξερετε αν μπορουμε να τη βρουμε πουθενα ή ειναι νωρις ακομα?
επισης δεν μπορω να καταλάβω τι είναι το gsm tracker.Κανείς που να ξέρει?

@karib Γιατί δεν δοκιμάζεις τον ενσωματωμένο μετατροπέα που έχουν τα nokia? Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις το Handy Cοnverter, τ' οποίο θα βρεις στο xxxxxxxxx.

Ειπα να δοκιμασω handy converter.

Τον κατεβασα, ξεκινα εγκατασταση, δειχνει οτι τελειωνει.

Παω μετα στις εγκατεστημενες εφαρμογες, και δεν υπαρχει!

Τι μπορει να εχει συμβει?

Για κοίτα καλύτερα στο μενού...

Θα έχει δημιουργηθεί ένας νέος φάκελος με όνομα Handy.

Εκεί θα τη βρεις.;)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Για κοίτα καλύτερα στο μενού...

Θα έχει δημιουργηθεί ένας νέος φάκελος με όνομα Handy.

Εκεί θα τη βρεις.;)

Οντως εκει βρισκονταν, ευχαριστω :)

Αλλα ψαχνω να δω αν μπορω χειροκινητα να δηλωσω ισοτιμιες, και οχι μεσω internet...

Γινεται αραγε? Ξερει κανεις?

Παιδιά προσπαθώ με το Mobiola Remote Control να κάνω το κινητό να εμφανίζεται στην οθόνη του PC μου.

Έχω την έκδοση 3.02, το πρόγραμμα έχει εγκατασταθεί μια χαρά στο PC και στο κινητό μου, αλλά δυστυχώς δεν συνδέονται ποτέ.

Βγάζει connecting για λίγη ώρα και μετά Connection Timeout.

Το usb port είναι τσεκαρισμένα σωστό.

Καμιά ιδέα?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εαν υπαρχει κανεις που εχει ελευθερο χρονο και θελει να ασχοληθει με την μεταφραση του CorePlayer στα ελληνικα ας μου στειλει pm. Δεν ειναι κατι δυσκολο το μονο που εχει να κανει ειναι να αλλαξει τις λεξεις σε ενα .txt

[quote=teodgeor;2694882

Ευχαριστω για το python, μπορεις να μου πεις αν χρειαζεται και αυτο : megaPyModulePack_unsigned_v.1.5.sis ? στο ε66, πρεπει να το εγκαταστησω? γιατι μου βγαζει καποιο σφαλμα.

Μπορει να με βοηθησει καποιος σε αυτο , χρειαζεται να το βαλω? Ευχαριστω

theodoros