Itchrist86 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Το edit ήταν το πλήκτρο με το μολύβι. Στο n82 δεν υπάρχει, οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να αλλάξεις το συνδυασμό πλήκτρων. Επέλεξε το C ή το Πλήκτρο κάμερας. ------------------------- ευχαριστω φιλε.με τι search to βρηκες ?screen capture? Το ήξερα... δεν το έψαξα στο google. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Σαν δυνατότητες το πρόγραμμα μου δίνει 2: 1. edit + OK key 2. edit + * key To edit δεν αλλάζει με τπτ..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Δεν έχεις τη τελευταία έκδοση γι αυτό. Κατέβασέ τη από εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 βρε παιδια γιατι ετσι??? μου το κανει και με την κανονικη εκδοση!!!(την original...) http://img201.imageshack.us/img201/9628/10481646tp4.th.jpg Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 βρε παιδια γιατι ετσι??? μου το κανει και με την κανονικη εκδοση!!!(την original...) http://img201.imageshack.us/img201/9628/10481646tp4.th.jpg δοκιμασε να το βαλεις σε καποιο φακελο του συστηματος που να μην εχει Ελληνικα γραμματα στο path του.(οχι Νικος\Επιφανεια Εργασιας\ κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rye3503 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 παίδες, υπάρχει προγραματάκι για πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα (σε φάκελο με την χρήση κωδικού?) Ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 oxi, μου το κανει οταν παταω για να ξεκινησει το προγραμμα και οχι οταν παταω για εγκατασταση οπως ισως λαθος μου εννοησα με αυτην την φωτο......το εκανα σε αλλη διαδρομη (c/programs files/.... & d/programs file/....) αλλα και παλι τα ιδια.... Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 παίδες, υπάρχει προγραματάκι για πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα (σε φάκελο με την χρήση κωδικού?) Ευχαριστώ πολύ ! Δες για το Advanced Device Locks μπορεις να κλειδωσεις οποιο εικονιδιο της συσκευη σου θελεις π.χ. μηνυματα ,εκθεση με κωδικο. Πιστευω οτι θα σου αρεσει. Υπαρχουν και αλλοι τροποι αλλα δεν ειναι τοσο πρακτικοι.. Εdit nikoskat :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Δες για το Advanced Device Locks μπορεις να κλειδωσεις οποιο εικονιδιο της συσκευη σου θελεις π.χ. μηνυματα ,εκθεση με κωδικο. Πιστευω οτι θα σου αρεσει. Υπαρχουν και αλλοι τροποι αλλα δεν ειναι τοσο πρακτικοι.. Το έβαλα και γω σήμερα.Όντως είναι πολύ πρακτικό και πανεύκολο στη χρήση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisco Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Το έβαλα και γω σήμερα.Όντως είναι πολύ πρακτικό και πανεύκολο στη χρήση! To eβαλα και εγω στο Ν95 μου. Αλλα ληγει σε 7 μερες η αδεια του, μαλλον κατι δεν κανα η πρεπει να κανω.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 καλημερα παιδια.θελω μια βοηθεια αν γνωριζει καποιος.εκανα κατι που ειδα στο ip για free κλησεις με voip αλλα ισως εχω κανει καποια ρυθμησει λαθος.το λινκ δεν μπορω να σας το δειξω γτ δεν ειμαι σπιτι αυτη τι στιγμη.θα ηθελα να μου πειτε αν καποιος το εχει δωκιμασει κατι τετοιο η παρομοιο.αυτο που διοβασα ηταν για το Ε61..υποθετω πως θα εκανε και το Ε66.απλα καποιες ρυθμησεις ηταν.το μεσημερι θα σας δωσω και λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 oxi, μου το κανει οταν παταω για να ξεκινησει το προγραμμα και οχι οταν παταω για εγκατασταση οπως ισως λαθος μου εννοησα με αυτην την φωτο......το εκανα σε αλλη διαδρομη (c/programs files/.... & d/programs file/....) αλλα και παλι τα ιδια.... βρε παιδια γιατι ετσι??? μου το κανει και με την κανονικη εκδοση!!!(την original...) http://img201.imageshack.us/img201/9628/10481646tp4.th.jpg Τι γινεται με αυτο βρε παιδια??? οτι και να εχω κανει μου βγαζει το ιδιο μυνημα.... μηπως ξερετε το γιατι???? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rye3503 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 παίδες, εγραφή συνομιλίας χωρίς ΒΕEP ! ( το ultimate έχει beep εκτός αν θέλει κάτι ρύθμιση.) Κανένας χρήστης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Ξαξε μεσα στις ρυθμισεις του προγραμματος και θα βρεις την επιλογη. Επισης η ηχογραφηση συνομηλιας χωρις beep δεν λειτουργει σε ολες τις συσκευες για αυτο καλυτερα να ενημερωσεις το avatar σου για να ξερουμε ποια συσκευη εχεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 καλησπέρα...πήρα ενα μεταχειρισμένο 5500 sport για 2ο κινητό, που μπορω να βρω εφαρμογές για την ανάλυση του ? 208χ208; παιζουν και για τα υπόλοιπα συμβιαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Kαλοριζικο.. Eχει απαντηθει χιλιαδες φορες! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253365#post2253365 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Όλες οι εφαρμογές 3rd edition τρέχουν. Δεν έχει σχέση η ανάλυση της οθόνης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Καλησπερα, ψαχνω μια εφαρμνογη που ειχα κατεβασει παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι καθολου το ονομα της. Εβαζε συντομευσεις προγραμματων στα soft keys. Αυτο που θυμαμαι ηταν πως ειχα βαλει μια μονταρισμενη εκδοση που ονομαζε την εφαρμογη "Go Tο".... Το ξερω πως δεν βοηθαω αλλα.... Κ κατι αλλο, στο ν96 που δεν χακαρεται, υπαρχει τροπος για παιχνιδια Ενγκεητζ? ευχαριστω Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Κ κατι αλλο, στο ν96 που δεν χακαρεται, υπαρχει τροπος για παιχνιδια Ενγκεητζ? ευχαριστω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2647981#post2647981\ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Καλησπερα, ψαχνω μια εφαρμνογη που ειχα κατεβασει παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι καθολου το ονομα της. Εβαζε συντομευσεις προγραμματων στα soft keys. Αυτο που θυμαμαι ηταν πως ειχα βαλει μια μονταρισμενη εκδοση που ονομαζε την εφαρμογη "Go Tο".... Το ξερω πως δεν βοηθαω αλλα.... Smart settings....;) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Καλησπερα, ψαχνω μια εφαρμνογη που ειχα κατεβασει παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι καθολου το ονομα της. Εβαζε συντομευσεις προγραμματων στα soft keys. Αυτο που θυμαμαι ηταν πως ειχα βαλει μια μονταρισμενη εκδοση που ονομαζε την εφαρμογη "Go Tο".... Το ξερω πως δεν βοηθαω αλλα.... Η εφαρμογή που ζητάς λέγεται Smart Settings. :) Κυκλοφορεί πλέον η έκδοση 2.10 και έχει επιλογή με τι όνομα θα εμφανίζεται στα soft keys. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Κ κατι αλλο, στο ν96 που δεν χακαρεται, υπαρχει τροπος για παιχνιδια Ενγκεητζ? ευχαριστω Προφανως εκ παραδρομής ο φιλος Itchrist86 έδωσε το Link με το post παραπάνω. Αυτά τα παιχνίδια στα οποία αναφέρεται ο navi55 δεν τρέχουν σε unhacked συκευές. Βγάζουν σφάλμα κατά την εγκατάσταση. Ο μόνος τρόπος που υπάρχει εως τώρα να περαστούν ΟΡΙΣΜΕΝΑ full παιχνιδια σε FP2 συσκευες, είναι αυτός που υπάρχει σε ειδικό θρεντ στο xxxxxxxxx που λέγεται: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Νομίζω ότι το συγκεκριμένο θρεντ πρέπει να υπάρχει αντεγραμμένο και στο xxxxxxxxxxxx Και πάλι βέβαια όλα τα παιχνίδια που δίνονται εκεί δεν παίζουν full σε FP2 συσκευές. O thread starter υποστηριζει οτι ολα αυτά που δινει παιζουν κανονικα σε Ν82(πολύ πιθανον να ισχύει) αλλά το σίγουρο ειναι ότι ΔΕΝ παίζουν όλα σε FP2 συσκευές. Εγω δεν εχω προλαβει να τα δοκιμασω ολα αλλα φαινεται οτι τα λιγο πιο παλια τρεχουν κανονικα σε FP2, τα πιο καινουρια ειτε τρεχουν ως trial ειτε βγαζουν καποιο σφαλμα. Παντως οπως και ναχει με το συγκεκριμενο τροπο θα καταφερεις να περασεις καποια παιχνιδακια στο κιν σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Εμενα παντως στο 6210 με αυτο το τροπο καποια παιχνιδια δουλεψαν ολοκληρα και καποια δεν δουλεψαν ακομα θελει δουλεια να το λυσουν... Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς το jeyo mobile extender, το οποίο μεταφέρει και αποθηκεύει τα sms στο outlook, όπως ακριβώς τα mail. Βασικά είναι πρόγραμμα κυρίως για windows mobile συσκευές, αλλά ο κατασκευαστής επιμένει οτι είναι συμβατό με symbian s60 συσκευές...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts