Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ψαχναμε για καιρο αλλα αξιζε τον κοπο. :) Σκεφτομαι οταν θα εχω περισσοτερο χρονο να ανοιξω ενα θεμα για το πως μπορουμε να μεταφρασουμε εφαρμογες στα ελληνικα. Ελπιζω να μη αργησω.. :O

Απλά έχω κάνει κάποιες ορθογραφικές διορθώσεις στο "English.txt". :O

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μια τελευταια ερωτηση για το resco!sorry παιδια για το ζαλισμα αλλα δεν βρισκω ακρη

γιατι οταν κανω επεξεργασια σε μια εικονα δεν με ρωτα για να την αποθηκευσω;;;;

και δυστυχως παει στραφι η επεξεργασια....

(ευχαριστω για τις απαντησεις!)

Kανεις εγκατασταση τον x-plore στην συκευη σου και μετα το αρχειο που σου ανεβασα.. :)

http://www.speedyshare.com/868399356.html

ευχαριστω πολυ

Καλημερα κι εδ'ω

πριν λιγο περασα τα resco photo viewer & fscaller και μετα απο 2 λεπτα μου ρθε μνμ απτη cosmote "Λαθος Πληκτολογηση" ... τρεχει τπτ?

μπορει να εχει ιο καποιο απτα προγραμματα που βαζουμε?

Όχι, δεν νομίζω πως συνδέονται αυτά τα δύο γεγονότα.

Κάτι άλλο παίζει...

Παρεμπιπτόντως, ποια έκδοση του Resco Photo Viewer εγκατέστησες;

Έχω περάσει εδώ και πολύ καιρό την έκδοση 5.00 ραγισμένη από τον illusion, αλλά από το νέο έτος μου βγάζει πως θα πρέπει να την κάνω register.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Έχω περάσει εδώ και πολύ καιρό την έκδοση 5.00 ραγισμένη από τον illusion, αλλά από το νέο έτος μου βγάζει πως θα πρέπει να την κάνω register.

Την ίδια έχω κι εγώ αλλά συνεχίζει να δουλεύει, δε θέλει register

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

dmarccos μιλας για την αποθηκευση στο resco;

Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό...

Θα την απεγκαταστήσω και εγκαταστήσω εκ νέου για να δω τι θα συμβεί και θα ενημερώσω.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Όχι, δεν νομίζω πως συνδέονται αυτά τα δύο γεγονότα.

Κάτι άλλο παίζει...

Παρεμπιπτόντως, ποια έκδοση του Resco Photo Viewer εγκατέστησες;

την 5.00 εχω κι εγω... την περασα με το συστημα opda

μου φανηκε περιεργο το μνμ της cosmote... αντι ιοικα υπάρχουν για symbian? μπορει να ναι ιος ή μα**κια της εταιριας?

dmarccos μιλας για την αποθηκευση στο resco;

Όχι, μιλάω για το μήνυμα για να κάνεις register που αναφέρθηκε πριν

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

την 5.00 εχω κι εγω... την περασα με το συστημα opda

μου φανηκε περιεργο το μνμ της cosmote... αντι ιοικα υπάρχουν για symbian? μπορει να ναι ιος ή μα**κια της εταιριας?

μ$%^κια της εταιριας..

@dimlou επισης μπορεις να μπεις μεσα στις επαφες σου να επιλεξεις μαρκαρισμα ολων και αντιγραφη στην καρτα μνημης. Μετα θα τις βρεις στο φακελο E:\ Others\ Contacts και θα τις παρεις με copy - paste στο pc σου σε αναγνωρισιμη μορφη αρχειου.

Για να δεις το φακελο Μail2 κ.τ.λ.π. θα πρεπει να κανεις hack στην συσκευη σου. Μπορεις να διαβασεις το επισημο θεμα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573

Ευχαριστώ για το ίνφο μαν, αν κ άλλος ρώτησε με ενδιέφερε και μένα αυτό το πράγμα. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια εχει βαλει καποιος το multiscanner ????

το εβαλα σημερα αλλα δεν αναγνωριζει τα ελληνικα , μηπως ξερει καποιος κατι γιαυτο??????

ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυυυυυ

Samsung Galaxy S3

Καλησπέρα.

Μπορεί να μου πετάξετε ντομάτες, αλλα υπάρχει κάπου κάποιου είδους κατάλογος/πακέτο/αρχείο που να περιέχει πολλές (ή τις καλύτερες) εφαρμογές; Καθώς είμαι χρήστης symbian πρώτη φορά, δεν έχω ιδέα τι κυκλοφορεί, τι κάνει κτλ κτλ και τα περισσότερα μυνήματα εδώ μέσα έχουν να κάνουν με προβλήματα κατα την εγκατάσταση, την χρήση.. Κοίταξα και στα "μαγαζάκια" αλλα και εκεί ήταν όλα ανακατεμένα. Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που να αναφέρεται αποκλειστικά σε αυτά;

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Για αρχή δες αυτό το θέμα. Περιέχει προτάσεις από μέλη του forum.

Επίσης τσέκαρε τη σελίδα http://www.my-symbian.com. Περιέχει ό,τι κυκλοφορεί για τα κινητά μας.

καλησπερα παιδια,

μερικες ερωτησεις:

1) κ με coreplayer κ με smartmovie καποια αρχεια divx (σε .avi) δεν μου τα παιζουν. Στο παλιο τηλεφωνο ειχα βαλει καποια εξτρα codecs για το smartmovie. Παιζει ακομα κατι τετοιο γιατι δεν βρισκω τιποτα..

2)Ο x-plore σε μενα δεν κανει restart το τηλεφωνο. Μονο σε μενα ισχυει ή πρεπει να βρω καποιο αλλο προγραμματακι για restart;;

3) ψαξνω ενα πολυ πρακτικο προγραματακι. Μinutes manager λεγοταν.Της moov. Μπορουσε να κανει διαχωρισμo στο χρονο εξερχομενων κλησεων. Π.χ. να φτιαξεις ομαδες τηλ.αριθμων κ να κραταει χρονο εξερχωμενων για την καθε μια ξεχωριστα.

Αλλα δεν βρισκω κατι.

Ξερει κανεις κατι;

2) είναι ανάλογα με την συσκευή που έχεις. Ποια συσκευή έχεις?

3) Το μητρώο δεν σου κάνει? Δείχνει ξεχωριστά την διάρκεια κλήσης από κάθε επαφή

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Προσπαθώ να εγκαταστήσω στη συσκευή μου (Samsung Innov8 GT-i8510) τις εφαρμογές MobiLex και PySystemUtilities. Βλέπω οτι χρειάζεται το Python. Εγκατέστησα κατ' αρχήν τη νέα έκδοση Python 1.9.0, αλλά και την 1.4.2 που ήταν στον φάκελο του PySystemUtilities, μια την μία και μετά την άλλη, στη μνήμη της συσκευής και στην εσωτερική μνήμη (δηλαδή με όλους τους τρόπους). Εγκαταστάθηκαν οκ. Πηγαίνοντας όμως να εγκαταστήσω την εφαρμογή PySystemUtilities μου βγάζει μήνυμα οτι λείπει η εφαρμογή Python. Το ίδιο και με την MobiLex, με αποτέλεσμα οι εφαρμογές να μην ανοίγουν. (Όπου εγκαθιστώ την Python, εγκαθιστώ και τις εφαρμογές).

Τι φταίει άραγε;

Επίσης, ψάχνω ένα πρόγραμμα, να μου δείχνει την ισχύ των δορυφόρων GPS και ποιούς πιάνει. Ξέρετε κάποιο καλό; Δοκιμάζω το MiniGps αλλά δεν μου ανοίγει...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

εχω κατεβασει κατι εφαρμογες σε sis και μου λεει οτι δεν υποστηριζετε......

εχω το ν95....

Μπορεί όντως να μην υποστηρίζονται. Ρίξε μια ματιά και δοκίμασε να ανάλογες εφαρμογές:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253295#post2253295

http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif

τι ειναι το file explorer και που το βρισκω?δεν εχω ιδεα....

Επειδη δεν εχεις ιδεα απο οτι λες ,διαβαζεις αυτο :

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200090

Για file manager=διαχειριστης αρχειων ........................................................

http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore

Για το τι εφαρμογες κυκλοφορουν τσεκαρεις αυτο

http://my-symbian.com/s60v3/software/index.php

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.

εκανα την 2η εγκατασταση(Drakkarious 2.02 (BETA))

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573

δεν μπορουσα να κανω εγκατασταση το x plore 1.22 αλλα ειχε μεσα ενα αλλο x plore οπου εκανα ακριβως οτι λεει το παληκαρι και τωρα μου βγαζει(σε αυτα που πριν μου εβγαζε οτι δεν ισχυει το πιστοποιητικο)οτι ειναι καταστραμενα.

καμια ιδεα κανεις?

εχω ενα ακομα προβλημα.απο εφαρμογες δεν κατεβαζει τιποτα και επισης δεν μπορω να αφαιρεσω το προγραμμα αυτο το dakkarious......

moy bgazei απετυχε αφαιρεση

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Προσπαθώ να εγκαταστήσω στη συσκευή μου (Samsung Innov8 GT-i8510) τις εφαρμογές MobiLex και PySystemUtilities. Βλέπω οτι χρειάζεται το Python. Εγκατέστησα κατ' αρχήν τη νέα έκδοση Python 1.9.0, αλλά και την 1.4.2 που ήταν στον φάκελο του PySystemUtilities, μια την μία και μετά την άλλη, στη μνήμη της συσκευής και στην εσωτερική μνήμη (δηλαδή με όλους τους τρόπους). Εγκαταστάθηκαν οκ. Πηγαίνοντας όμως να εγκαταστήσω την εφαρμογή PySystemUtilities μου βγάζει μήνυμα οτι λείπει η εφαρμογή Python. Το ίδιο και με την MobiLex, με αποτέλεσμα οι εφαρμογές να μην ανοίγουν. (Όπου εγκαθιστώ την Python, εγκαθιστώ και τις εφαρμογές).

Τι φταίει άραγε;

Επίσης, ψάχνω ένα πρόγραμμα, να μου δείχνει την ισχύ των δορυφόρων GPS και ποιούς πιάνει. Ξέρετε κάποιο καλό; Δοκιμάζω το MiniGps αλλά δεν μου ανοίγει...

Kαι σε εμενα μου εβγαζε οτι λειπει η python αλλα πατησα να συνεχισει και εγκαταστηθηκε κανονικα