Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πώς λέγετε η εφαρμογή που ρυθμίζεις να κάνει εικονικές κλήσεις το κινητό? Κάνω αναζήτηση και δεν το βρίσκω..

Εικονικές κλήσεις; Δηλαδή; :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εικονικές κλήσεις; Δηλαδή; :wacko:

Oριζεις καποια ωρα που θελεις να σε παρει τηλ. καποιος και η συσκευη σου χτυπαει χωρις να σε εχει παρει κανεις. Μετα το σηκωνεις μηλας λιγο το κλεινεις και λες στην κοπελα σου. Αγαπη μου εγινε κατι και πρεπει να φυγω :p

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλό αυτό. Πως λέγεται Γιάννη, θυμάσαι;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2619109#post2619109

Χρονια σου πολλα φιλε μου Χρονια Πολλα σε ολο το forum παντα με υγεια :)

Ευχαριστώ Γιάννη, θα τα δοκιμάσω. :)

Χρόνια πολλά και σε σένα. Ό,τι επιθυμείς, με υγεία. :)

και κατι αλο δοστε καπιο link να κατεβασω και εγω τον πετρο D:

Language package for Greek (97.0 KB) Download

Voice package Petros for Greek (1766.0 KB) Download

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Πως κανουμε sign μια εφαρμογη?πριν 2 μηνες περιπου εκανα ολα τα απαραιτητα και μου δωσατε το πιστοποιητικο μου..τωρα δεν ξερω πως προχωραω..!

Πως κανουμε sign μια εφαρμογη?πριν 2 μηνες περιπου εκανα ολα τα απαραιτητα και μου δωσατε το πιστοποιητικο μου..τωρα δεν ξερω πως προχωραω..!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208801 :whistle:

Language package for Greek (97.0 KB) Download

Voice package Petros for Greek (1766.0 KB) Download

να σε καλα ..

ps pos δουλευει ?:p

να σε καλα ..

ps pos δουλευει ?:p

Κάνεις εγκατάσταση και τα 2 αρχεία και μετά πηγαίνεις στο μενού "ομιλία" και επιλέγεις ελληνικά.

Κατέβασα πριν λίγο τον Opera 8.65

Μούφα φαίνεται λίγο που το είδα.. Κανονική προβολή δεν έχει? Μόνο mobile?

Καλησπέρα παιδιά, ο κολλητός μου πήρε το 6210 Navigator και θέλει στο ειδικό πλήκτρο που ανοίγει το Nokia Maps να αντιστοιχίσει το Garmin. Δοκίμασα τα SymbianGuru CuteKeys, SoftKeyPlus και Phoneshortcuts αλλά τζίφος...

Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο πρόγραμμα ή τρόπο που να αντιστιχίζει εφαρμογές σε πλήκτρα;

Ευχαριστώ.

In Trance We Trust

Καλησπέρα παιδιά, ο κολλητός μου πήρε το 6210 Navigator και θέλει στο ειδικό πλήκτρο που ανοίγει το Nokia Maps να αντιστοιχίσει το Garmin. Δοκίμασα τα SymbianGuru CuteKeys, SoftKeyPlus και Phoneshortcuts αλλά τζίφος...

Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο πρόγραμμα ή τρόπο που να αντιστιχίζει εφαρμογές σε πλήκτρα;

Ευχαριστώ.

Για δοκιμασε αυτο π ειναι για το 6110, αν κ δεν νομιζς να κανει κατι..

ειναι στα κινεζικα, αλλα 8α βρεισ ευκολα το τι κανει.

καλη τυχη

anti6110

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Ξερει κανεις που μπορω να βρω το foreca weather?εψαξα στο xxxxxxxxx αλλα δεν το βρηκα...

Εαν ψαξεις στο xxxxxxxx θα το βρεις..

exei , kalitera katebase ton opera mini exairetikos alla den sigkrinetai me tis nokia ton enswmatomano!(den grafei ellinika to pc )

Τον mini χρησιμοποιώ κανονικά.. απλά επειδή είναι καθυστεριμένος στο άνοιγμα και το κλείσιμο της εφαρμογής, είπα να δοκιμάσω κι αυτόν.. αλλά μάλλον θα τον σβήσω.

Ο ενσωματομένος είναι πολύ καλός αλλά τον χρησιμοποιώ για συγκεκριμένες σελίδες, γιατί κατεβάζει πολλά δεδομένα και χάνω χρόνο να πηγαίνω συνέχεια με τα βελάκια μια ώρα.. ενώ με τον opera χρησιμοποιώ τα κουμπιά 2, 8, 4, 6.

Στον opera mini μπορεις να κανεις zoom στις σελιδες και να εμφανιζονται κανονικα οπως στο Nokia browser ?Το σπαστικο με το nokia browser ειναι οτι οταν το βαζεις σε landscape mode δεν δειχνει πληρη οθονη οπως στον opera mobile και δειχνει 2 σπαστικες γραμμες πανω και κατω.

Κάνεις εγκατάσταση και τα 2 αρχεία και μετά πηγαίνεις στο μενού "ομιλία" και επιλέγεις ελληνικά.

δεν μου εχει τιπτ στο μενου ομιλια... n95 exw frimware 30 ...

Το N95 καθώς και όλα τα FP1 Nseries κινητά (εκτός του N81) δεν έχουν τη δυνατότητα αυτή.

Τσάμπα εγκατέστησες το πακέτο ελληνικής γλώσσας.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

παιδια υπαρχει κανενα προγραμματακι που να το τρεχεις και να βοηθαει για τα PIXEL γιατι μου εχουν βγει δυο γραμμες στην οθονη

Μακάρι να υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα. Νομίζω οτι το κινητό μου έχει ένα καμμένο pixel το οποίο φαίνεται λευκό συνέχεια. Βέβαια ξεχωρίζει πολύ δύσκολα αλλά με ενοχλεί μόνο και μόνο στην ιδέα :p

παιδια υπαρχει κανενα προγραμματακι που να το τρεχεις και να βοηθαει για τα PIXEL γιατι μου εχουν βγει δυο γραμμες στην οθονη

Να το πας για service.

Εφόσον είναι μέσα στην εγγύηση δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις.

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά :) Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς κατεβασμένο το SMS Scheduler να μου δώσει ένα link να το κατεβάσω γιατί δεν το βρήκα στα γνωστά μαγαζάκια στην τελευταία του έκδοση... :( Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!