dinosss Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Ναι, μπορεί να δει στον χάρτη της συσκευής του που είσαι αλλά, για να γίνει αυτό, πρέπει ο άλλος να στείλει πρώτα με μήνυμα τις συντεταγμένες της θέσης του. Προφανώς, ο φίλος ρώτησε αν μπορεί ένας δεύτερος χρήστης να δει την θέση μας χωρίς να στείλουμε εμείς μήνυμα. και αυτό, δεν νομίζω οτι μπορεί να γίνει. Όχι οτι δεν είναι εφικτό, απλά δεν υπάρχει εφαρμογή που να επιτρέπει κάτι τέτοιο. Δεν βρηκα την εφαρμογη που θυμομουν οτι υπηρχε, αλλα βρηκα κατι αλλο: Το θεμα ειναι οτι οι υπολοιποι βλεπουν σε real time που βρισκεται καποιος αλλος. Λογικα μεσω ιντερνετ, ή αν αυτα που φορανε στο λαιμο τους ειναι και πομποι GPS.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Πάω να εγκαταστήσω το lightctrl.v1.33.sis και μου λέει ''σφάλμα πιστοποιητικού'', τι πρέπει να κάνω; Eσείς τι έκδοση έχετε στο Ν96; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Πάω να εγκαταστήσω το lightctrl.v1.33.sis και μου λέει ''σφάλμα πιστοποιητικού'', τι πρέπει να κάνω; Θα πρέπει να υπογράψεις πρώτα την εφαρμογή και μετά να την κάνεις εγκατάσταση. Για ποιο πολλά δες το αντίστοιχο θέμα, Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Καλημέρα. Για να εγκαταστήσω στη συσκευή μου το QuickOffice που κατέβασα, πρέπει να απεγκαταστήσω πρώτα το trial που υπάρχει στη συσκευή; Και αν ναι, γίνεται απεγκατάστασή του; Ρωτάω, γιατί σε ένα Ν82 που είχα προσπαθήσει να το κάνω, είχαν μπλοκάρει και τα δύο για κάποιον λόγο. Ευχαριστώ. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Πώς βλέπεις αν είναι trial? Εγώ που έχω το QuickOffice δεν μου γράφει κάτι τέτοιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Πώς βλέπεις αν είναι trial? Εγώ που έχω το QuickOffice δεν μου γράφει κάτι τέτοιο.. Το είχα διαβάσει στην παρουσίαση της συσκευής, και επίσης σε ένα αρχείο που πήγα να το κάνω edit, μου έβγαλε μήνυμα να αγοράσω την εφαρμογή. Μιλάω για το Samsung Innov8 Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Καλημέρα. Για να εγκαταστήσω στη συσκευή μου το QuickOffice που κατέβασα, πρέπει να απεγκαταστήσω πρώτα το trial που υπάρχει στη συσκευή; Και αν ναι, γίνεται απεγκατάστασή του; Ρωτάω, γιατί σε ένα Ν82 που είχα προσπαθήσει να το κάνω, είχαν μπλοκάρει και τα δύο για κάποιον λόγο. Ευχαριστώ. φιλε μου αν το περασεις τελικα πες αν δουλεψε μηπως κ το περασω κ εγω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Καλημέρα. Για να εγκαταστήσω στη συσκευή μου το QuickOffice που κατέβασα, πρέπει να απεγκαταστήσω πρώτα το trial που υπάρχει στη συσκευή; Και αν ναι, γίνεται απεγκατάστασή του; Ρωτάω, γιατί σε ένα Ν82 που είχα προσπαθήσει να το κάνω, είχαν μπλοκάρει και τα δύο για κάποιον λόγο. Ευχαριστώ. φιλε μου αν το περασεις τελικα πες αν δουλεψε μηπως κ το περασω κ εγω Μα, αυτό ρωτάω, τι πρέπει να κάνω ακριβώς για να γίνει σωστά, αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα όπως βλέπεις. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 δοκιμασες να το περασεις απο πανω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Οχι, γιατί στο Ν82 είχα πάθει τη ζημιά, και δεν μπορούσα να του κάνω ούτε απεγκατάσταση... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 θα κανω ενα buck up k θα το δοκιμασω κ ο θεος βοηθος :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 θα κανω ενα buck up k θα το δοκιμασω κ ο θεος βοηθος :p Για να δούμε... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 ολλα μια χαρα...δουλεψε κατευθειαν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 ολλα μια χαρα...δουλεψε κατευθειαν Με εγκατάσταση απο πάνω; Είσαι πρώτος! Που το εγκατέστησες; στη μνήμη συσκευής ή στην 8GB; Αν το έριξες απο πάνω, το εγκατέστησες στη συσκευή. Αν το έβαλες στη μνήμη, τι γίνεται με το άλλο που ήταν προεγκατεστημένο ως trial; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Με εγκατάσταση απο πάνω; Είσαι πρώτος! Που το εγκατέστησες; στη μνήμη συσκευής ή στην 8GB; Αν το έριξες απο πάνω, το εγκατέστησες στη συσκευή. Αν το έβαλες στη μνήμη, τι γίνεται με το άλλο που ήταν προεγκατεστημένο ως trial; εγκατασταση απο επανω...δεν σε ρωταει που θες να το περασεις..παει μονο του στην μνημη του τηλ...την εγκατασταση την εκανα μεσω του pc studio.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 εγκατασταση απο επανω...δεν σε ρωταει που θες να το περασεις..παει μονο του στην μνημη του τηλ...την εγκατασταση την εκανα μεσω του pc studio.. Ευχαριστώ! Σου έστειλα ΡΜ.. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Πώς βλέπεις αν είναι trial? Εγώ που έχω το QuickOffice δεν μου γράφει κάτι τέτοιο.. Δεν είναι ακριβώς trial. Την χρησιμοποιείς κανονικά χωρίς περιορισμούς απλά δεν μπορείς να δημιουργήσεις νέα αρχεία και να κάνεις επεξεργασία. Αν θέλεις απλά να ανοίγεις αρχεία, είναι καλή λύση. Όσοι ενδιαφέρεστε για Office, ρίξτε και μια ματιά στο office suite. Με είχε βολέψει καλύτερα απο το quickoffice. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Όσοι ενδιαφέρεστε για Office, ρίξτε και μια ματιά στο office suite. Με είχε βολέψει καλύτερα απο το quickoffice. Ναι,πολύ καλύτερο Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 εχουν διορθωθει πολλα bugs!! απλα δεν εχει προστεθει ακομα το equalizer.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 και ενα Vista skin για το PowerMp3:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 επειδη προσφατα παλι εκανε αλλαγες το youtube υπαρχει καμια προσφατη εκδοση απο το emtube h toy mobitubia poy na παιζουν κανονικα .η v1.10 toy em tube den αναγνωριζει τα αρχεια. μηπως ειναι κανενα bug toy κινητου μου η εχει βγει πιο προσφατη εκδοση........ Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 κατεβασε φιλε την v1.81 built 5 απο το "γνωστό μαγαζι" και θα παιξει αψογα εγω αυτη κατεβασα προσφατα και δεν εχει κανενα απολυτως πρόβλημα Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Best Full Screen Caller 3.01 What’s new in Best Full Screen Caller for S60 3rd edition 3.01: * French translation added; * Right to left language support implemented; * Phone label option added; * Delivery report messages ignored now; * Keylock dialog show over messages dialog now; * Add contact name to picture file name feature added; * Support for FP2 contacts images added; * Support for FP2 contacts annivesary field added; * Issue with deleting last new message fixed; http://www.smartphoneware.com/fscaller-for-s60-3rd-edition-product.php ============================================================== Best Call Recorder 1.03 What’s new in Best CallRecorder for S60 3rd edition 1.03: * French translation added; * Issues with mixing records resolved; * Issues with incoming calls on some devices fixed; http://www.smartphoneware.com/callrecorder-for-s60-3rd-edition-product.php Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Έχω κατεβάσει αυτό το προγραμματάκι http://symbianwebblog.wordpress.com/2008/03/20/hot-download-every-file-format-with-the-s60-browser/ στο κινητό μου E65 για να κατεβάζω από το RapidShare μέσο wifi αλλα φως δεν είδα. Ίσως φταίει που είναι στη παλιά μορφή του RapidShare που εγγραφες το κωδικό και όχι όπως είναι τώρα με τα δευτερόλεπτα.... Υπάρχει κάτι άλλο? κάτι καινούριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Δεν κατεβάζεις μέσω αυτού του προγράμματος, απλά χρησιμοποιείς το εν λόγω πρόγραμμα για να αναγνωρίζει τα αρχεία rar που κατεβάζεις από το rapidshare. Όλο αυτό γίνεται διότι ο ενσωματωμένος browser δεν έχει τη δυνατότητα να κατεβάζει αρχεία για τα οποία δεν υπάρχει εφαρμογή στο κινητό που να τα υποστηρίζει. Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα αυτό τροποποιούμε ένα αρχείο ρυθμίσεων του ώστε να ξεγελάς των browser πως τα αρχεία rar υποστηρίζονται και έτσι να τα κατεβάζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts