Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν εχω ασχοληθει καθολου με την συγκεκριμενη εφαρμογη :O Mια μικρη συμβουλη που μπορω να σου δωσω (εαν δεν το εχεις κανει!) ειναι να δοκιμασεις απο αλλη θυρα USB :)

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω, όμως με τη συμβουλή σου δούλεψε! Ευχαριστώ πολύ!:clap:

(Τώρα αν μου εξηγούσες και ποια μπορεί να είναι η διαφορά από τη μια θύρα στην άλλη, θα ολοκληρωνόταν η δουλειά. Ή μήπως βγαίνουμε off topic και θα μας την πουν :rtfm: ).

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όντως πολύ καλό, αν και για ορισμένους από μας δεν είναι και η καλύτερη ιδέα να έρχεται κατευθείαν το μήνυμα φάτσα-φόρα στην οθόνη με μεγάλα γράμματα, ιδίως αν το περιεχόμενό του είναι "απόρρητο" (ή πικάντικο, ή πονηρό, όπως θες πες το), ή για οποιονδήποτε λόγο δεν πρέπει κάποιος να το βλέπει την ώρα που το διαβάζουμε. :p

το εχω παθει σε τραγικο σημειο με άλλο κινητο :lol::lol::lol:

ΜΕ ΕΚΑΨΕ κανονικα.

να παω τουαλετα και να πεταγεται φατσα καρτα ενα μηνυμα :p

ιλιθια εφαρμογη θα σας καψει προσεχετε :rolleyes:

κι αν μπορει αν ξερει κανεις να μου πει πως γινεται να κραταω το screensaver oσο θελω.

και πως γινετε να να μη το βγαζει οταν χρησιμοποιηω άλλη εφαρμογη οπως gps επειδη δε πατάω κανενα κουμπί μου βγάζει μαύρη οθόνη με την ώρα

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα...Η εφαρμογή είναι αισχρή...και βγάζει μάτια!!! Ούτε καν περιέχει τα στοιχεία του μηνύματος (ημερομ. & ώρα λήψης)
http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

martiniskiss, όταν κάνεις πλοήγηση, πας στις ρυθμίσεις του προγράμματος και επιλέγεις ο φωτισμός να είναι πάντα αναμμένος. Όλες οι εφαρμογές έχουν αυτή την ρύθμιση.

Όσο για το screensaver, επιλέγεις

θέματα- εξοικονόμιση ενέργειας- κινούμενο σχέδιο και ρυθμίζεις τον χρόνο που επιθυμείς.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή msn ή skype η οποία να υποστηρίζει βιντεοκλήση?

Επίσης μήπως ξέρεις κανείς αν στην εφαρμογή msn (αυτή που έχει να κατεβάσεις από το μενού Λήψη του κινητού) έχει ρύθμιση να μεγαλώνεις οι εικόνες των άλλων? Έστω να επιλέξεις μια επαφή και να την δεις για λίγο, γιατί είναι πολύ μικροσκοπικές! Το μόνο που βρήκα είναι να πατήσεις να δεις τα στοιχεία της επαφής οπου η εικόνα του συνομιλητή φαίνεται λίγο μεγαλύτερη.. αλλά πάλι είναι μικρή!

1) Δεν νομίζω πως υπάρχει.

2) Όχι, δεν γίνεται.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ρε παιδιά κατέβασα το epocware handy safe και μέσα έχει ένα αρχείο MSInfo. Εγώ περίμανα να βρω sis... Πώς το βάζω αυτό στο τηλέφωνο?

Απο που το κατέβασες; Δεν είχε μέσα αρχείο sis; Πολύ συχνά βάζουν αρχεία MSInfo οπου περιέχονται πληροφορίες για την εφαρμογή και των ατόμων που το σπάσαν.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω, όμως με τη συμβουλή σου δούλεψε! Ευχαριστώ πολύ!:clap:

(Τώρα αν μου εξηγούσες και ποια μπορεί να είναι η διαφορά από τη μια θύρα στην άλλη, θα ολοκληρωνόταν η δουλειά. Ή μήπως βγαίνουμε off topic και θα μας την πουν :rtfm: ).

Πολλες φορες υπαρχουν τετοια κολληματα στα windows για αυτο καλυτερα ειναι να δοκιμαζουμε και μια αλλη θυρα που δεν την χρησιμοποιουμε τοσο συχνα και την εχουμε λιγοτερο φορτωμενη απο εξωτερικες συσκευες.

Μια πιθανη αιτια και λυση του παραπανω προβληματος μπορειτε να βρειτε Εδω. Επειδη βγηκαμε εκτος θεματος καλυτερα αυτες οι ερωτησεις να γινονται να στην ενοτητα του Computing.

:rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Διαβασε προσεκτικα τον οδηγο στο τελος και θα το βρεις. Εαν δεν κανω λαθος ακομη και σε αυτη την περιπτωση το αποθηκευει προσωρινα στην μνημη της συσκευης.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2284727#post2284727

Γιάννη ευχαριστώ, έχεις δίκιο και να φανταστείς ότι το έχω το manual και εκτυπωμένο ... στραβομάρα :lol:.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Απο που το κατέβασες; Δεν είχε μέσα αρχείο sis; Πολύ συχνά βάζουν αρχεία MSInfo οπου περιέχονται πληροφορίες για την εφαρμογή και των ατόμων που το σπάσαν.

Από το xxxxxxxxxxxx...

Τώρα που το ξαναείδα έχει μια σημείωση που γράφει xxxxxxxxxxxxxx

martiniskiss, όταν κάνεις πλοήγηση, πας στις ρυθμίσεις του προγράμματος και επιλέγεις ο φωτισμός να είναι πάντα αναμμένος. Όλες οι εφαρμογές έχουν αυτή την ρύθμιση.

Όσο για το screensaver, επιλέγεις

θέματα- εξοικονόμιση ενέργειας- κινούμενο σχέδιο και ρυθμίζεις τον χρόνο που επιθυμείς.

ναι αλλα εκεί έχει μεχρι 60 sec μετα πάλη μαυρη θα γίνει :(

Από το xxxxxxx...

Τώρα που το ξαναείδα έχει μια σημείωση που γράφει:xxxxxxxxxx

Aπλα προσθεσε το .sis και μετα κανε εγκατασταση το αρχειο.

Δοκιμασε να τρεχεις συγχρονος και το SmartLight

Αυτό γίνεται για εξοικονόμιση ενέργειας. Αν έχεις μια κινούμενη εικόνα ενεργοποιημένη όλο το 24ωρο, μάλλον η αυτονομία θα μειωθεί στο ελάχιστο.

FakeCaller

FakeIt

:)

σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα...το βρηκα και δεν ειναι σε αρχειο sis..εχει ενα συμπιεσμενο φακελο biz αρχειο nfo και ενα αρχειο diz..τι να τα κανω?να τα βαλω στην καρτα μνημης ολλα μαζι για να τρεξει

1) Όταν βγάζει σφάλμα ενημέρωσης τί πρέπει να κάνω για να εγκατασταθεί? Δοκίμασα να γυρίσω την ημερομηνία.. αλλά τίποτα. Συγκεκριμένα προσπαθώ να εγκαταστήσω το emTube v1.0.10

2) Το πλήκτρο Pen ποιο είναι? Έβαλα το Rotateme v1.5 και λέει οτι γίνετε με Pen + C. Δοκίμασα σχεδόν όλους τους συνδιασμούς με το C...

3) Έβαλα το MsgExport το οποίο λέει οτι αποθηκεύει τα μηνύματα στον φάκελο E:\SMSLOG\

Δοκίμασα να τα αποθηκεύσω σε μορφή HTML αλλά φάκελος SMSLOG δεν υπάρχει στην κάρτα μνήμης.. ούτε στην μνήμη του τηλεφώνου. Βασικά όταν επιλέγω να τα αποθηκεύσει δεν παρατηρώ να κάνει κάτι.. αλλά υποθέτω οτι το κάνει γρήγορα λόγω του οτι έχω ελάχιστα μηνύματα!

4) Προσπαθώ να κατεβάσω το PanoMan v3.0 αλλα μου λέει οτι το imei δεν υπάρχει στην βάση δεδομένων?! Κάτι τέτοιο.. Δοκίμασα και άλλα imei αλλά τίποτα! :(

1.Κάνε απεγκατάσταη της προηγούμενης έκδοσης και μετά ξαναπροσπάθησε. Αν την βγάλεις και συνεχίζει να στο βγάζει, δες με το unsis που αποθηκεύονται τα αρχεία του ωστε να τα σβήσεις χειροκίνητα.

2.Αν έχεις Ν81, δεν έχει pen (είναι το πλήκτρο με το μολυβάκι στα παλιότερα nokia πχ Ν95, Ν73). Δοκίμασε με # ή κάποιον άλλο συνδυασμό.

3.Δοκίμασε να τα αποθηκεύσεις σε μορφή txt (έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα και δεν θυμαμαι λεπτομέριες). Αν δεν δουλεύει, δοκίμασε κάποια άλλη έκδοση.

4.Γιατί δεν το ψάχνεις απο το xxxxxxxxxxx

σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα...το βρηκα και δεν ειναι σε αρχειο sis..εχει ενα συμπιεσμενο φακελο biz αρχειο nfo και ενα αρχειο diz..τι να τα κανω?να τα βαλω στην καρτα μνημης ολλα μαζι για να τρεξει

Όπως είπε ο gianpithio και είδα κι εγώ σε σχετική απορία που είχα... βάλε το αρχείο nfo στην κάρτα χύμα.. ανοιξε μετά το αρχεία της κάρτας με xplore και κάνε rename βάζοντας απλά στο τέλος .sis (δηλαδή θα είναι nfo.sis). Βγες από xplore και πήγαινε από τα εργαλεία/διαχείριση αρχείων μπες στην κάρτα βρες το σχετικο αρχείο και κάνε εγκατάσταση...

Βέβαια το δικό μου αρχείο nfo ήταν μια trial έκδοση 15 ημερών και μετά αγορά... Δεν ξέρω αν αυτα τα αρχεία είναι γενικά δοκιμαστικές εκδόσεις και πώς ξεκλειδώνονται.

2) Το πλήκτρο Pen ποιο είναι? Έβαλα το Rotateme v1.5 και λέει οτι γίνετε με Pen + C. Δοκίμασα σχεδόν όλους τους συνδιασμούς με το C...

Γιατι δεν δοκιμαζεις το rotateMe_2_0_beta7_unsigned? Επισης δες και το αρχειο Nokmote_Pen_C__for_N82_ διμιουργει τον συνδιασμο που ψαχνεις.

Βέβαια το δικό μου αρχείο nfo ήταν μια trial έκδοση 15 ημερών και μετά αγορά... Δεν ξέρω αν αυτα τα αρχεία είναι γενικά δοκιμαστικές εκδόσεις και πώς ξεκλειδώνονται.

Οταν κανεις αποσυμπιεση το .zip θα βρεις μεσα ενα αρχειο με το ονομα takashiro.nfo ανοιξε το! Περιπου στο τελος σου λεει τον Register code

1.Κάνε απεγκατάσταη της προηγούμενης έκδοσης και μετά ξαναπροσπάθησε. Αν την βγάλεις και συνεχίζει να στο βγάζει, δες με το unsis που αποθηκεύονται τα αρχεία του ωστε να τα σβήσεις χειροκίνητα.

2.Αν έχεις Ν81, δεν έχει pen (είναι το πλήκτρο με το μολυβάκι στα παλιότερα nokia πχ Ν95, Ν73). Δοκίμασε με # ή κάποιον άλλο συνδυασμό.

3.Δοκίμασε να τα αποθηκεύσεις σε μορφή txt (έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα και δεν θυμαμαι λεπτομέριες). Αν δεν δουλεύει, δοκίμασε κάποια άλλη έκδοση.

4.Γιατί δεν το ψάχνεις απο το xxxxxxxxxxxx

1) Δεν είχα προηγούμενη έκδοση.

2) Αχααα.. κατάλαβα. Το μόνο που μένει είναι το αστεράκι * το οποίο με ταλαιπωρεί κάθε φορά που θέλω να αλλάξω πχ γλώσσα για το κείμενο κλπ..

3) Θα ξαναπεράσω την εφαρμογή και θα δοκιμάσω και σε txt γιατί πριν λίγο έκανα format την κάρτα.

4) Κάτι βρήκα μετά από αναζήτηση.. θα το δοκιμάσω αύριο

Γιατι δεν δοκιμαζεις το rotateMe_2_0_beta7_unsigned? Επισης δες και το αρχειο Nokmote_Pen_C__for_N82_ διμιουργει τον συνδιασμο που ψαχνεις.

Βασικά από εδώ τις βρήκα τις εφαρμογές και κατέβασα την συγκεκριμένη επειδή είναι για συσκευές που δεν έχουν αισθητήρα κίνησης. Κατέβασα και αυτές που έγραψες!

Θα τις δοκιμάσω αύριο όλες μαζί.... :)

Βρε παιδια μπορει καποιος να μου στειλει ολοκληρωμενο το smartmovie για το Ν96???Μου χουν σπασει τα νευρα 3 μερες τωρα και δε το βρισκω signed.

Ευχαριστω

Οταν κανεις αποσυμπιεση το .zip θα βρεις μεσα ενα αρχειο με το ονομα takashiro.nfo ανοιξε το! Περιπου στο τελος σου λεει τον Register code

Ευχαριστώ ρε φίλε, το βρήκα και το έκανα... Που τα ξέρετε όλα ρε παιδιά?? :)