mirrorofsorrow Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 SOS εκανα εγκατασταση το QuickOffice Premier το 5 που βρηκα απο το ντοτσι.κομ εκανα και το ***** και απο τοτε το κινητο σερνεται.προσπαθησα να βαλω την αμεσως παλιοτερη εκδοση την εβαλα παω να βαλω και αυτηνης το ***** αλλα δεν το διαβαζε και παραξενευτηκα.κοιταξα στις αμεσως επομενες σελιδες του topic(κοιτα κανα-δυο δεν χερω και καλα αγγλικα μιδαμινα θα ελεγα) και ελεγαν γιαυτο το κρακ και για ιους.τωρα τι καμω εγω?πρωτη φορα μου συμβαινει xxxxxxxxxxxx σ'αθτην την σελιδα ειχε αν καταλαβα καλα μια λυση αλλα δεν με βοηθαν τα αγγλικα μου. υπαρχει τροποσ να το λυσω μονος ή να παω σε nokia club? Στην σελίδα αυτή προτείνουν φορμάτ, κάτι που δεν χρειάζεσαι εσύ. Σβήσε τη εφαρμογή και πέρνα την απο την αρχή. Αν δεις και πάλι οτι το κινητό σέρνεται, πέτα την εντελώς και βάλε το officesuite. Θα την βρείς στο γνωστό μέρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 A freeware SMS Reader: TTSMS Reader http://www.symbian-freak.com/images/news/08/01/smsreader01.jpghttp://www.symbian-freak.com/images/news/08/01/smsreader02.jpg Περισσότερα εδώ: http://www.symbian-freak.com/news/008/01/smsreader_freeware_python.htm κι εδώ: http://series-sixty.blogspot.com/2008/01/update-n73-sms-reader.html Σημειώσεις: Χρειάζεται sign και είναι ανεπτυγμένη με Python edit: Έχει και επιλογή για backup των sms;) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelos13 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Paidia na rwtisw kati?Pws mporw na metaferw apo ton ypologisti mou ena video px .avi sto N95???Otan to stelnw me BT ftanei san minima sto kinito kai den to anoigei kan (paidia mporei kai na rwtaw psilovlakeies alla apexw paaaara poli kairo apo ta symbian)...:O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Paidia na rwtisw kati?Pws mporw na metaferw apo ton ypologisti mou ena video px .avi sto N95???Otan to stelnw me BT ftanei san minima sto kinito kai den to anoigei kan (paidia mporei kai na rwtaw psilovlakeies alla apexw paaaara poli kairo apo ta symbian)...:O:O:O Θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις κάποιον player που να παίζει avi αρχεία πχ SmartMovie, DivX Player, CorePlayer κτλ Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Δυστυχώς φίλε μου δεν νομίζω πως θα καταφέρεις κάτι...Προφανώς μιλάμε για bug του k e y g e n, κάτι που έχει ακουστεί σε σχέση με imei που λήγει σε μηδέν, αν δεν κάνω λάθος....Βάλε ένα άλλο ψηφίο, νομίζω θα το πάρει....:( δεν παιρνει κανενα αλλο ψηφιο..σα να εχει το imei ενα λιγοτερο..:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Paidia na rwtisw kati?Pws mporw na metaferw apo ton ypologisti mou ena video px .avi sto N95???Otan to stelnw me BT ftanei san minima sto kinito kai den to anoigei kan (paidia mporei kai na rwtaw psilovlakeies alla apexw paaaara poli kairo apo ta symbian)...:O:O:O Αν είναι 3gp το βίντεο το ανοίγει και σαν μήνυμα μέσω bt. Για να παίξει avi πρέπει να εγκαταστήσεις το DivX player! Ta avi δεν τα αναπαράγει το real player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelos13 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Exw egkatastisei ton CorePlayer alla palita minimata den ta anoigei kai de mporw na apothikeusw kapou allou to video gia a to anoiksw me ton player.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Exw egkatastisei ton CorePlayer alla palita minimata den ta anoigei kai de mporw na apothikeusw kapou allou to video gia a to anoiksw me ton player.... Τότε μέσω usb και με την βοήθεια ενώς file manager(xplore είναι το καλύτερο!διαβάζει και τα μνμτα από bt) θα το αναζητήσεις και θα το αναπαράγεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Paidia na rwtisw kati?Pws mporw na metaferw apo ton ypologisti mou ena video px .avi sto N95???Otan to stelnw me BT ftanei san minima sto kinito kai den to anoigei kan (paidia mporei kai na rwtaw psilovlakeies alla apexw paaaara poli kairo apo ta symbian)...:O:O:O Βάλε τον X-plore. Στείλε το βίντεο στο κινητό σου αλλά μην το ανοίξεις το μήνυμα. Άνοιξε τον X-plore, πάτα 4, πάρε το βιντεάκι είτε με copy είτε με cut, και βάλτο σε όποιον φάκελο θέλεις. Αυτή τη μέθοδο μπορείς να την χρησιμοποιείς για όλων των ειδών τα αρχεία. Έτσι μπορείς να βάζεις στην κάρτα μνήμης σου αρχεία χωρίς να πρέπει να ανίξεις όλ ατα μηνύματα ένα ένα. Είναι απείρως πιο βολικό. Το βίντεο θα το παίξεις στο κινητό σου είτε με το smartmovie είτε με το DivX player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 A freeware SMS Reader: TTSMS Reader http://www.symbian-freak.com/images/news/08/01/smsreader01.jpghttp://www.symbian-freak.com/images/news/08/01/smsreader02.jpg Περισσότερα εδώ: http://www.symbian-freak.com/news/008/01/smsreader_freeware_python.htm κι εδώ: http://series-sixty.blogspot.com/2008/01/update-n73-sms-reader.html Σημειώσεις: Χρειάζεται sign και είναι ανεπτυγμένη με Python edit: Έχει και επιλογή για backup των sms;) Φιλε ξερεις αν υποστηριζει ελληνικα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteros Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Παιδιά έχω κάτι ψιλοαπορίες. Είχα μια ταινία .avi και τους υπότιτλους .srt . Με έναν τρόπο που βρήκα στο net τα έκανα merge και παίζει κανονικά. Τώρα αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: 1) Τι πρέπει να κάνω για να δω αυτή την ταινία στο κινητό (αλλαγή μεγέθους αν χρειάζεται, ποια apps χρειάζεται σε pc και κινητό)? 2) Μπορώ μετά, την ταινία που έχω στο κινητό να την προβάλω με τη βοήθεια του καλωδίου στην TV και να παίζει κανονικά, εννοώντας να "βλέπεται"? Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelos13 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Βάλε τον X-plore. Στείλε το βίντεο στο κινητό σου αλλά μην το ανοίξεις το μήνυμα. Άνοιξε τον X-plore, πάτα 4, πάρε το βιντεάκι είτε με copy είτε με cut, και βάλτο σε όποιον φάκελο θέλεις. Αυτή τη μέθοδο μπορείς να την χρησιμοποιείς για όλων των ειδών τα αρχεία. Έτσι μπορείς να βάζεις στην κάρτα μνήμης σου αρχεία χωρίς να πρέπει να ανίξεις όλ ατα μηνύματα ένα ένα. Είναι απείρως πιο βολικό. Το βίντεο θα το παίξεις στο κινητό σου είτε με το smartmovie είτε με το DivX player. Sou einai eukolo ena link gia ton X-plore??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Φιλε ξερεις αν υποστηριζει ελληνικα?? Η εφαρμογή αυτή (TTSMS) χρησιμοποιεί τις ενσωματωμένες δυνατότητες text-to-speech του τηλεφώνου, δεν εγκαθιστά δικές της γλώσσες κτλ Οπότε λογικά υποστηρίζει και ελληνικά, αλλά για πιο σίγουρα θα σου πω μόλις την δοκιμάσω εκτενώς:O Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Sou einai eukolo ena link gia ton X-plore??? Ορίστε φίλε o X-plore. Το zip έχει μέσα οδηγίες εγκατάστασης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Και μιά που μιλάμε για αρχεία .avi, μιά ερώτηση (ας μου συγχωρεθεί που είναι ως ένα βαθμό off topic). Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (pc) που να τεμαχίζει το αρχείο avi; Ευχαριστώ....:) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelos13 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Ορίστε φίλε o X-plore. Το zip έχει μέσα οδηγίες εγκατάστασης. Euxaristw poli file mou...Ta to dokimasw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 βρήκα στα γνωστά μαγαζάκια μια εφαρμογή η οποία μετατρέπει το κινητό σε iphone περιβάλλον.. Όπως είδα είναι σε flash format. Έγραφε οτι απλά περνας κάποια αρχεία στην κάρτα μνήμης και μετά τρέχεις ένα και γίνεται. Αλλά τίποτα! Μήπως φταίει ο flashplayer που έχω?? (έχω αυτόν που είχε το κινητό απο την αρχή) Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 βρήκα στα γνωστά μαγαζάκια μια εφαρμογή η οποία μετατρέπει το κινητό σε iphone περιβάλλον.. Όπως είδα είναι σε flash format. Έγραφε οτι απλά περνας κάποια αρχεία στην κάρτα μνήμης και μετά τρέχεις ένα και γίνεται. Αλλά τίποτα! Μήπως φταίει ο flashplayer που έχω?? (έχω αυτόν που είχε το κινητό απο την αρχή) Ki εγώ προσπάθησα να περάσω το vista theme σε flash όπως και το iphone αλλά τίποτα. Έλεγε πως χρειάζεται το flashlite 1.2 Εγκατέστησα και την νεότερη έκδοση την 3 αλλά πάλι τίποτα. Ποιό flashlite έχουμε προεγκατεστημένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Υπάρχει Ελληνική γλώσσα για το X-plore???? Αν όχι, υπάρχει τρόπος να μεταφραστεί και πώς?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Παιδιά έχω κάτι ψιλοαπορίες. Είχα μια ταινία .avi και τους υπότιτλους .srt . Με έναν τρόπο που βρήκα στο net τα έκανα merge και παίζει κανονικά. Τώρα αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: 1) Τι πρέπει να κάνω για να δω αυτή την ταινία στο κινητό (αλλαγή μεγέθους αν χρειάζεται, ποια apps χρειάζεται σε pc και κινητό)? Καλό θα ήταν η ανάλυση των βίντεο να είναι 240x320. Μπορέις να το κάνεις με το Super Video Converter. Από προγράμματα για το κινητό ώστε να παίζεις .avi υπάρχουν τα SmartMovie/DivX Player/CorePlayer, διαλέγεις και παίρνεις...:) 2) Μπορώ μετά, την ταινία που έχω στο κινητό να την προβάλω με τη βοήθεια του καλωδίου στην TV και να παίζει κανονικά, εννοώντας να "βλέπεται"? Ναι μπορείς, αρκεί να μην το συνδέσεις σε καμια full HD τηλεόραση.:p Υπάρχει Ελληνική γλώσσα για το X-plore???? Αν όχι, υπάρχει τρόπος να μεταφραστεί και πώς?? Όχι Ελληνικά δεν έχει, αλλά στην επίσημη σελίδα του υπάρχει forum, αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mytie Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Παιδια εχει ασχοληθει κανεις με το Niime , εχω κολλησει , αφου εχω εγκαταστησει ολα τα προγραμματα κανονικα τρεχω το Niime.exe στο Pc βαζω τη σωστη θυρα , μου ζηταει το κινητο εξουσιοδοτηση για συνδεση bluetooth , παταω αποδοχη και μετα στο Python->Bluetooth console μου εμφανιζει μηνυμα "No serial ports found ".Χελπ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 SOS εκανα εγκατασταση το QuickOffice Premier το 5 που βρηκα απο το ντοτσι.κομ εκανα και το ***** και απο τοτε το κινητο σερνεται.προσπαθησα να βαλω την αμεσως παλιοτερη εκδοση την εβαλα παω να βαλω και αυτηνης το ***** αλλα δεν το διαβαζε και παραξενευτηκα.κοιταξα στις αμεσως επομενες σελιδες του topic(κοιτα κανα-δυο δεν χερω και καλα αγγλικα μιδαμινα θα ελεγα) και ελεγαν γιαυτο το κρακ και για ιους.τωρα τι καμω εγω?πρωτη φορα μου συμβαινει xxxxxxxxxxxxxxx σ'αθτην την σελιδα ειχε αν καταλαβα καλα μια λυση αλλα δεν με βοηθαν τα αγγλικα μου. υπαρχει τροποσ να το λυσω μονος ή να παω σε nokia club? Και εγώ έτσι την πάτησα.. Βέβαια εγώ στο δικό μου δεν μπόρεσα να την απεγκατααστήσω οπότε έκανα deep reset και σβήστηκαν όλα.. αλλά μετά όλα καλα.. βασικά καλό είναι να διαβάζουμε στα forum αυτά κάτι πριν το κατεβάσουμε... Κάτι άλλο τώρα... .Το mp3 player του κινητού μου (6120 κλασικ) παίζει πολύ χαμηλά μουσική.. Το ίδιο το LGC Jukebox. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για πιο δυνατή μουσική? Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Και εγώ έτσι την πάτησα.. Βέβαια εγώ στο δικό μου δεν μπόρεσα να την απεγκατααστήσω οπότε έκανα deep reset και σβήστηκαν όλα.. αλλά μετά όλα καλα.. βασικά καλό είναι να διαβάζουμε στα forum αυτά κάτι πριν το κατεβάσουμε... Κι εγω ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ!!:mad: Έκανα deep reset!:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Παιδιά έχω κάτι ψιλοαπορίες. Είχα μια ταινία .avi και τους υπότιτλους .srt . Με έναν τρόπο που βρήκα στο net τα έκανα merge και παίζει κανονικά. Επειδη και εγω ψαχνω τον τροπο για να κανω merge το avi με τους υποτιτλους, μηπως μπορεις να μου πεις με ποιο τροπο γινεται? Σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Και εγώ έτσι την πάτησα.. Βέβαια εγώ στο δικό μου δεν μπόρεσα να την απεγκατααστήσω οπότε έκανα deep reset και σβήστηκαν όλα.. αλλά μετά όλα καλα.. βασικά καλό είναι να διαβάζουμε στα forum αυτά κάτι πριν το κατεβάσουμε... Κάτι άλλο τώρα... .Το mp3 player του κινητού μου (6120 κλασικ) παίζει πολύ χαμηλά μουσική.. Το ίδιο το LGC Jukebox. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για πιο δυνατή μουσική? το LGC Jukebox όντως παίζει πολύ χαμηλά!! Εγώ κράτησα τον mp3 player του Ν80 μου και παίζει πολύ καλά Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts