dmarccos Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 μπορεις να μου δωσεις και για το iremote link απο ποια αποστασει δουλευει??? θελει αυτο και το xplore signed???? Το irremote θα το βρεις xxxxxxxxxxxxxxxx (χρειάζεται sign) διάβασε τις οδηγίες το X-Plore δε χρειάζεται Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Καλημερα σε ολους. Παιδια ξερει κανεις τι παιζει με το Windows Live MSN??? Εχω ενα ΝΟΚΙΑ Ν95 και εδω και 2 εβδομαδες με το ζορι συνδεεται και αυτο σπανια και μετα απο πολλες προσπαθειες!!! Συνεχεια βγαζει ενα μηνυμα: Messenger is not available right now.Please try Later!!! Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 και σε μενα υπαρχει αυτο το προβλημα. εδω και καιρο.τα email μου τα συνχρονιζει κανονικα αλλα μεσα στο msn δεν μπαινει. ελπιζω να λυθει συντομα.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 και σε μενα υπαρχει αυτο το προβλημα. εδω και καιρο.τα email μου τα συνχρονιζει κανονικα αλλα μεσα στο msn δεν μπαινει. ελπιζω να λυθει συντομα.:O Ακριβως και εμενα μου συγχρονιζει κανονικα τα mail. Αλλα για το MSN εχει μουλαρωσει και δεν λεει να μπει με τιποτα. Δικμασα να το ξανακανω εγκατασταση αλλα τιποτα. Μαλλον κατι με τους Server παιζει....:worry: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phobos Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Μπραβο Αριστοτέλη Ακολούθησα τον οδηγό που έγραψες και όλα πήγαν καλά. Δυστυχώς όμως δεν βρίσκει το gps . ¨οσες αναζητήσεις και να του βάλω να κάνει δεν το βρίσκει, Εχεις κάποια ιδέα πως θα λύσω το πρόβλημα αυτό...; Οκ Το πρόβλημα το δημιουργούσε το γεγονός ότι ήταν ενεργοποιημέν η λειτουργία bluetooth (γι αυτό έψαχνε να βρει συσκευή μέσω αυτού). Μόλις το απενεργοποίησα δούλεψε τέλεια... Φόρτωσα και τον λεπτομερειακό χάρτη της Ελλάδας που περιλαμβάνει οδους, poi μέχρι και μονοπάτια ...και σταμάτησα να ασχολουμε με το Nokia Map-α :lol: Παράθεση sinapidisantonis.spaces.live.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Καλημερα σε ολους. Παιδια ξερει κανεις τι παιζει με το Windows Live MSN??? Εχω ενα ΝΟΚΙΑ Ν95 και εδω και 2 εβδομαδες με το ζορι συνδεεται και αυτο σπανια και μετα απο πολλες προσπαθειες!!! Συνεχεια βγαζει ενα μηνυμα: Messenger is not available right now.Please try Later!!! Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Μήπως έχει σχέση και με την τελευταία αναβάθμιση του Ν95; :confused: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Μήπως έχει σχέση και με την τελευταία αναβάθμιση του Ν95; :confused: εμενα εχει προβλημα και με το Ε90 και με το Ε65.:wacko: δεν παιζει ρολο το τηλ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Μήπως έχει σχέση και με την τελευταία αναβάθμιση του Ν95; :confused: Δεν νομιζω να φταιει η αναβαθμιση. Εμενα και με το παλιo Firmaware μου το εκανε πολυ λιγες φορες. Εμπαινε με χιλια ζορια. Τωρα ομως τιποταααα... Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Ε άρα είναι θέμα σέρβερ τότε... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Μπορω να παιξω τους σταθμους απο το e-radio.gr στο LCGjukebox???προσπαθησα βαζοντας url αλλα δεν τα καταφερα.το χει κανει κανενας αυτο??? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Μπραβο Αριστοτέλη Ακολούθησα τον οδηγό που έγραψες και όλα πήγαν καλά. Δυστυχώς όμως δεν βρίσκει το gps . ¨οσες αναζητήσεις και να του βάλω να κάνει δεν το βρίσκει, Εχεις κάποια ιδέα πως θα λύσω το πρόβλημα αυτό...; προσεξε το βημα 6.κανονικα πρεπει να σου δουλεψει. Tι πρεπει να κανω να βαλω ολα τα αρχεια που υπαρχουν χυμα μεσα στο Ε η να βαλω ολο το φακελο Garmin? :) βαζεις το φακελο garmin χυμα στη καρτα μνημης ωστε να ειναι e/garmin.μεσα σαυτον τον φακελο θα ειναι ολα τα αλλα αρχεια Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Nα σε καλα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Μήπως έχει σχέση και με την τελευταία αναβάθμιση του Ν95; :confused: Όπως έγραψα και στο topic του Ν95 εμένα μου δουλεύει τέλεια το πρόγραμμα. Ποια έκδοση έχετε εσείς και σας βγάζει πρόβλημα? Εγώ το 1.1.8161 Ποτέ δεν παρουσίασε το παραμικρό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Ακριβως και εμενα μου συγχρονιζει κανονικα τα mail. Αλλα για το MSN εχει μουλαρωσει και δεν λεει να μπει με τιποτα. Δικμασα να το ξανακανω εγκατασταση αλλα τιποτα. Μαλλον κατι με τους Server παιζει....:worry: Εγώ εχθές που δοκίμασα να μπω στο MSN απο το N95-2 μπήκε μια χαρά πάντως, με την πρώτη.. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Το nokmote εχει βγει ?:) Τέλος Δεκεμβρίου..;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Ψάχνω ένα πρόγραμμα για 6110 nav για απευθείας εκτύπωση φωτογραφιών μέσω του κινητού. Γνωρίζει κανεις ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Έχουμε κανέναν task manager που να δείχνει τα hidden tasks του κινητού; Όσοι έχω δοκιμάσει δεν δείχνουν.. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Μήπως έχει σχέση και με την τελευταία αναβάθμιση του Ν95; :confused: Παιδιά κάτι έχουν αλλάξει με τους servers μάλλον.. Ούτε εγώ συνδέομαι.. Κάποιος άλλος καλός client..? Edit: Για MSN μιλάω, δε φάνηκε στο quote... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 για οσους ψαχνουν τον driver για το brando gamepad για το s60v3 κινητο τους το βρηκα και το ανεβασα πριν λιγες μερες εδω xxxxxxxxxxxxx δεν υπαρχιε πουθενα στο νετ για αν το βρειτε....! Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Παιδιά κάτι έχουν αλλάξει με τους servers μάλλον.. Ούτε εγώ συνδέομαι.. Κάποιος άλλος καλός client..? Edit: Για MSN μιλάω, δε φάνηκε στο quote... Κάτι πρέπει να παίζει με τον Live Messenger. Με Agile Messenger μπαίνω κανονικά. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Παιδιά κάτι έχουν αλλάξει με τους servers μάλλον.. Ούτε εγώ συνδέομαι.. Κάποιος άλλος καλός client..? Edit: Για MSN μιλάω, δε φάνηκε στο quote... slick slick... τελειο και ειναι ακομα σε beta.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Οκ Το πρόβλημα το δημιουργούσε το γεγονός ότι ήταν ενεργοποιημέν η λειτουργία bluetooth (γι αυτό έψαχνε να βρει συσκευή μέσω αυτού). Μόλις το απενεργοποίησα δούλεψε τέλεια... Φόρτωσα και τον λεπτομερειακό χάρτη της Ελλάδας που περιλαμβάνει οδους, poi μέχρι και μονοπάτια ...και σταμάτησα να ασχολουμε με το Nokia Map-α :lol: Ποιο προγραμμα εβαλες? To garmin? Ο χαρτης που λες ειναι αυτος με τα 35ΜΒ? Αυτος νομιζω δεν υποστηριζει πλοηγηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos6910 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Ποιο προγραμμα εβαλες? To garmin? Ο χαρτης που λες ειναι αυτος με τα 35ΜΒ? Αυτος νομιζω δεν υποστηριζει πλοηγηση? εγω εχω βαλει τον μικρο χαρτη της ελλαδας και ειναι πολυ πρωτος. Στην Αθηνα βασικα με εχει βολεψει αφανταστα. Ενα μεγαλα ευχαριστω κι απο μενα στο φιλο aristotelhs2060 που μπηκε στον κοπο μας γραψει τον οδηγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Μολις τωρα δοκιμασα το windows live και δουλευει μια χαρα. Θα το δοκιμασω το garmin μεσα στις γιορτες γιατι τωρα δεν εχω χρονο. Δεν μου απαντησες φιλε αν υποστηριζει navigation ή μονο δειχνει το στιγμα σου πανω στον χαρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 εχει μηπως κανεις ψαξει εις βαθος τις εφαρμογες για ηχογραφηση κλησης στο ν95? Στο ε70 τα ειχα δοκιμασει ολα αλλα κανενα δεν δουλευε σωστα. Στο ν95 εχω δοκιμασει το ultimate voice recorder εκδοση 4.01 .φαινεται να ειναι το καλυτερο απ'ολα αλλα περιστασιακα και χωρις να μπορω να εντοπισω το γιατι δεν κοβει ολα τα μπιπ.δεν το κανει σε ολες τισ κλησεισ αλλα μια στο τοσο εχει μπιπ.εχωτ παντα μια ηχογραφηση αποθηκευμενη... Η ερωτηση τωρα.εχει δοκιμασει κανεις καποιο αλλο προγραμματακι για ηχογραφηση και αν ναι τι εντυπωσεις εχει? Ευχαριστω. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts