Vangelakis4 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Windows Live gia Nokia S60 1.1.8161Εγγύηση εδώ και μήνες με όλα τα firmware Εχεις καποιο Link h τα αρχει να τα ανεβασεις καπου? Γιατι χθες παλι παιδευομουν με αυτο. Στον κολλητο μου με ΝΟΚΙΑ Ν95 και το παλιο Firmware επαιζε κανονικα v.11 Αφου καναμε αναβαθμιση σε v.20 σταματησε να δουλευει. Στο δικο μου με το Firmware v.20 δεν λεει να παιξει με τιποτα. Δεν ξερω τι παιζει. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Windows Live Nokia S60 1.1.8161 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Windows Live Nokia S60 1.1.8161 Το εχω δοκιμασει και αυτο. Θελει καποια ρυθμιση στην εγκατασταση. Κατι που πρεπει να προσεξω? Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 δεν το εχω βαλει ακομα φιλε εχω μεινει με την παλια εκδοση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 δεν το εχω βαλει ακομα φιλε εχω μεινει με την παλια εκδοση Ποιο Firmware εχεις? Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Το εχω δοκιμασει και αυτο. Θελει καποια ρυθμιση στην εγκατασταση. Κατι που πρεπει να προσεξω? Βάλτο πρώτα και άμα κολλήσεις πουθενά, εδώ είμαστε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Βάλτο πρώτα και άμα κολλήσεις πουθενά, εδώ είμαστε. Τιποτα ρε παιδια. Κατι παιζει με το Firmaware. Sto v.11 δουλευει κανονικα που το δοκιμασα. Σε v.20 που εχω τιποτα. Τα εβγαλα τα ξαναεβαλα,εκανα format το κινητο,την καρτα μνημης και τελικα δεν φταινε αυτα. Δεν ξερω τι αλλο μπορει να παιζει και εψαξα και σε ξενα Forum αλλα δεν βρηκα καποια εξηγηση :worry: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luxury_john Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 ηθελα να ρωτησω που μπορω να κατεβασω δωρεαν τους χαρτες τις ελλαδας για το gps του n95? ή τους εχει καποιος να μου τους στειλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 ηθελα να ρωτησω που μπορω να κατεβασω δωρεαν τους χαρτες τις ελλαδας για το gps του n95? ή τους εχει καποιος να μου τους στειλει? θα τους κατεβασεις απο εδω http://europe.nokia.com/link?cid=PLAIN_TEXT_357071 και θα τους βαλεις μεσο maploader στο τηλ. υπαρχει και το αναλογο θεμα:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luxury_john Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 εχω κατεβασει το map loader αλλα δεν μου βρησκει το τηλ. μπορεισ να μου στειλεις το link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 εχω κατεβασει το map loader αλλα δεν μου βρησκει το τηλ. μπορεισ να μου στειλεις το link? Για να στο αναγνωρίσει θα πρέπει να έχεις ανοίξει έστω και μία φορά το πρόγραμμα Χάρτες του κινητού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkonto Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Παιδες βοηθεια. Ελαβα απο Αγγλια NOKIA N95 8gb της Vodapone. Ακολουθησα οδηγιες εκανα Software update αλλα Ελληνικα πουθενα.Αλαξα product code οκ. Εβαλα να κάνω Software update (οπως γραφουν οι οδηγιες) και μου λέει ότι η εκδοση μου είναι η τελευταιά αρα δεν γίνεται update.... Α. Πως θα βαλω Ελληνικά? Β. Υπάρχει τροπος να βγαλω απο μέσα τα της Vodapone? Ευχαριστώ εκ των προτέρον Γιαννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Παιδες βοηθεια. Ελαβα απο Αγγλια NOKIA N95 8gb της Vodapone. Ακολουθησα οδηγιες εκανα Software update αλλα Ελληνικα πουθενα.Αλαξα product code οκ. Εβαλα να κάνω Software update (οπως γραφουν οι οδηγιες) και μου λέει ότι η εκδοση μου είναι η τελευταιά αρα δεν γίνεται update.... Α. Πως θα βαλω Ελληνικά? Β. Υπάρχει τροπος να βγαλω απο μέσα τα της Vodapone? Ευχαριστώ εκ των προτέρον Γιαννης Αν κατάλαβα καλά έκανες την διαδικασία αλλαγής του product code, έκανες αναβάθμιση αλλά ελληνικά δεν υπάρχουν ακόμη; Ποιο product code έβαλες; Το ελληνικό είναι 0534854. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkonto Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Εβαλα τα 2 product code που βρηκα στισ οδηγιες του site. 0536076 και 0534854. Τιποτα και με τα δυο.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Ποιο Firmware εχεις? το τελαιυταιο,και με το 11 δουλευε jet:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesim Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 παιδια αν κ ειμαι καιρο στο forum πηρα το τηλ ενος φιλου κ εκανα upgrade απο 12 σε 20 κ πανε τα ελληνικα. τωρα που ηδη το εκανα υπαρχει σωτηρία; ειναι γερμανικο νομιζω το imei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 παιδια αν κ ειμαι καιρο στο forum πηρα το τηλ ενος φιλου κ εκανα upgrade απο 12 σε 20 κ πανε τα ελληνικα. τωρα που ηδη το εκανα υπαρχει σωτηρία; ειναι γερμανικο νομιζω το imei. Για να περάσεις τα Ελληνικά θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτό τον οδηγό, βάζοντας όμως αυτό το product code: 0534854. Το Nemesis Service Suite το κατεβάζεις από εδώ. Το Nokia Software Updater το κατεβάζεις από εδώ. Σημείωση 1: Ο οδηγός που γράφω αναφέρεται για το N73, αλλά η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια. Σημείωση 2: Κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης δεν πειράζεις το κινητό για κανένα λόγο. Σημείωση 3: Για να δουλέψει το NSS θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στο pc σου το Nokia PC Suite και να έχεις συνδεθεί τουλάχιστον μια φορά με αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesim Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Για να περάσεις τα Ελληνικά θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτό τον οδηγό, βάζοντας όμως αυτό το product code: 0534854. Το Nemesis Service Suite το κατεβάζεις από εδώ. Το Nokia Software Updater το κατεβάζεις από εδώ. Σημείωση 1: Ο οδηγός που γράφω αναφέρεται για το N73, αλλά η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια. Σημείωση 2: Κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης δεν πειράζεις το κινητό για κανένα λόγο. Σημείωση 3: Για να δουλέψει το NSS θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στο pc σου το Nokia PC Suite και να έχεις συνδεθεί τουλάχιστον μια φορά με αυτό. οκ φιλε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkonto Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Δηλαδη στο Ν95 αν αλάξω product code και βά μιας άλλης χωρας θα μπορεσω να κανω αναβαθμιση στην γλωσσα αυτής της χώρας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Mη αντεχοντας αλλο τον εκνευριστικο θορυβο απο το slide πηγα ξανα στην alpha copy και τους αφησα το τηλ. με το ζορι απαιτωντας να μου το φτιαξουν! Και ακουστε το κουφο,μου ειπαν οτι θα το ξανασυναρμολογησουν μπας και φτιαξει ο τζογος αλλα και να μην φτιαξει θα με χρεωσουν 7,5 ευρω γιατι λενε οτι ο τζογος ειναι φυσιολογικος και οτι το κανουν απο δικη μου απαιτηση χωρις να εχει τιποτα το τηλ. Ρε παιδια εχει κανεις σας κανα e-mail απο την μαμα nokia να τους στειλω κανα mail για να τους ρωτησω πως γινετε στο εξωτερικο να τους αλαζανε ολοκληρες συσκευες μονο και μονο επειδη ειχαν τζογο και εδω στην ελλαδα να σε χρεωνουν για κατι το οποιο ειναι ελατωματικο απο την αρχη! Και γιατι λενε στην alpha copy οτι ειναι φυσιολογικος ο τζογος αφου σε πολλα τηλ. που εχω δει δεν υπαρχει καθολου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis1983 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 re guys pws ginetai na anigei to flaash sto video kai pws kleinei to kokino fotaki pou anoigei? kai yparxei kana programataki na kelidwnei to kinito me password otan kelidwsei to pliktrologio i kati tetio.. i na kleidwnei ta sms... thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 εγω παλι ψαχνω τροπο να μη κλειδωνει ακτευθειαν το πληκτρολογιο οταν κλεινω το πανω μερος Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 re guys pws ginetai na anigei to flaash sto video kai pws kleinei to kokino fotaki pou anoigei? kai yparxei kana programataki na kelidwnei to kinito me password otan kelidwsei to pliktrologio i kati tetio.. i na kleidwnei ta sms... thanks Για τα sms: Private Call And Sms Guard. Ψάξε στα γνωστά μέρη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 αφήστε το, δεν με ενδιαφερει πλεον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 το τελαιυταιο,και με το 11 δουλευε jet:) Μα αυτο λεω. Το Windows Live Messenger με την v.11 δουλευε κανονικα. Στην v.20 δεν συνδεεται με τιποτα. Κατι παιζει με το Firmware σιγουρα. Το εχω δοκιμασει σε 3 Ν95 με v.20 και δεν συνδεοταν. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts