gvala Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 σε κανενα που εκανε ναβαθμιση εμφανιζεται οταν ανοιγετε το κινητο για λιγα δευτερολεπτα η εγκατασταση ενω ολα ειναι εγκατεστημενα? Και σε μένα το κάνει. Όταν το ξεκίνησα χωρίς την SD δεν το παρουσίασε. Θα κάνω format την SD και ελπίζω να λυθεί. Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθεί να εγκαταστήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Και σε μένα το κάνει. Όταν το ξεκίνησα χωρίς την SD δεν το παρουσίασε. Θα κάνω format την SD και ελπίζω να λυθεί. Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθεί να εγκαταστήσει Τι να προσπαθεί? Τις εφαρμογές που βρίσκει στην κάρτα περασμένες, πάει να εγκαταστήσει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Εγώ το είχα πάει στο Nokia shop στην Λ. Κατεχάκης και μου την άλλαξαν εκείνη την στιγμή, επειδή δεν είχε δουλειά εκείνη την στιγμή ο τεχνικός. Με η χωρις λεφτα για τα περαστικα? Γιατι εμενα στην alpha copy μου ζητησαν 17 ευρω για να μου την αλλαξουν! Και οταν τους ζητησα την πρωσοψη( για να την αλλαξω μονος) μου ειπαν οτι δεν την πουλανε αν δεν τους δωσω τον σειριακο αριθμο του τηλ. για να το βγαλουν εκτος εγγυησης!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Με η χωρις λεφτα για τα περαστικα? Γιατι εμενα στην alpha copy μου ζητησαν 17 ευρω για να μου την αλλαξουν! Και οταν τους ζητησα την πρωσοψη( για να την αλλαξω μονος) μου ειπαν οτι δεν την πουλανε αν δεν τους δωσω τον σειριακο αριθμο του τηλ. για να το βγαλουν εκτος εγγυησης!!!!!!!!! Κάπου τόσα μου κόστισε αλλά δεν ρώτησα αν κοστίζει τόσο μόνο η πρόσοψη ή αν ήταν μαζί με την "εργασία". Στο βγάζουν εκτός εγγύησης, γιατί θα το άνοιγες μόνος σου και εννοείτε ό,τι δεν θέλουν να έχουν καμία ευθύνη σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά την ώρα που θα κάνεις την αλλαγή. Εδώ δεν καλύπτουν άλλες και άλλες ζημιές και θα αφήσουν έτσι να ανοίγουμε τα τηλέφωνα και να μας καλύπτει και η εγγύηση από πάνω? Δεν γίνονται αυτά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 17 ευρώ στοιχίζει μόνο η εργασία για την αλλαγή της πρόσοψης; Ποιο είναι το συνολικό κόστος, δηλαδή μαζί με την αγορά της πρόσοψης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Όπως είπα και στο πρηγούμενο ποστ μου κάπου τόσα έδωσα, περίπου 17€, για να μου την αλλάξουν.Δεν ρώτησα όμως αν μέσα στην τιμή είναι και η εργασία του τεχνικού. Λογικά ήταν μέσα στα 17€ που έδωσα, αλλά δεν ξέρω ακριβώς πόσο είχε η πρόσοψη μόνη της και πόσο είχε η εργασία. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Kαλησπερα. Μια ερωτηση. Πηγα μολις να κανω update στην τελευταια εκδοση ν30.0.015 και μου εβγαλε μηνυμα οτι εχω την τελευταια εκδοση που ειναι η ν21.0.016... Δεν βρισκει τη νεοτερη.. Εσεις απο που την κατεβασατε? ΑΚΥΡΟ !!!! Το βρήκα και όλα οκ !!!! Για ένα δεύτερο Ν95 που έχω, απλά περιμένω ελέγχοντας κάθε τόσο το product code ή υπάρχει κάποιο "κολπάκι" για να το ξεγελάσουμε και να μην περιμένω, π.χ. αλλαγή (εικονική - κατά κάποιο τρόπο) product code ;) ;) ??? Επίσης η δεύτερη αυτή συσκευή είναι αγορασμένη από το mediamarkt και δεν είναι εισαγωγή alpha copy.....Παίζει ρόλο? Επηρεάζει τις αναβαθμίσεις (π.χ. καθυστερούν ή δεν υπάρχουν), θα χάσω την ελληνική γλώσσα από τη συσκευή ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 17 ευρώ στοιχίζει μόνο η εργασία για την αλλαγή της πρόσοψης; Ποιο είναι το συνολικό κόστος, δηλαδή μαζί με την αγορά της πρόσοψης; Η προσοψη κανει περιπου 8 με 9 ευρω στην alpha copy στα nokia shop τα ανταλακτικα ειναι πιο ακριβα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Kαλησπερα. Μια ερωτηση. Πηγα μολις να κανω update στην τελευταια εκδοση ν30.0.015 και μου εβγαλε μηνυμα οτι εχω την τελευταια εκδοση που ειναι η ν21.0.016... Δεν βρισκει τη νεοτερη.. Εσεις απο που την κατεβασατε? Απο που αλλου ,μεσω nokia updater . Μηπως η συσκευη σου ειναι branded (v/f live κλπ)? Προφανως δεν εχει βγει αναβαθμιση για το συγκεκριμενο product code . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Απο που αλλου ,μεσω nokia updater . Μηπως η συσκευη σου ειναι branded (v/f live κλπ)? Προφανως δεν εχει βγει αναβαθμιση για το συγκεκριμενο product code . Την ώρα που απαντούσες έκανα edit στην προηγούμενη δημοσίευση......Και όπως θα δεις έθεσα άλλα ερωτήματα..... :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Την ώρα που απαντούσες έκανα edit στην προηγούμενη δημοσίευση......Και όπως θα δεις έθεσα άλλα ερωτήματα..... :):):) Οκ ,συνεχιζουμε λοιπον Για ένα δεύτερο Ν95 που έχω, απλά περιμένω ελέγχοντας κάθε τόσο το product code ή υπάρχει κάποιο "κολπάκι" για να το ξεγελάσουμε και να μην περιμένω, π.χ. αλλαγή (εικονική - κατά κάποιο τρόπο) product code ;) ;) ??? Επίσης η δεύτερη αυτή συσκευή είναι αγορασμένη από το mediamarkt και δεν είναι εισαγωγή alpha copy.....Παίζει ρόλο? Επηρεάζει τις αναβαθμίσεις (π.χ. καθυστερούν ή δεν υπάρχουν), θα χάσω την ελληνική γλώσσα από τη συσκευή ??? Η 2η συσκευη ειναι παραεισαγωγη. Εαν προερχεται απο Ευρωπη ,εχεις καλυψη στο hardware αλλα οχι στο software. Με αλλαγη γλωσσας σε nokia shop ,θα εχεις καλυψη και στο software για 2 χρονια. Εαν δεν προερχεται απο Ευρωπη ,τοτε δεν εχεις καλυψη πουθενα. Υπαρχει τροπος να αλλαξεις το product code ,χρησιμοποιωντας αυτο του Ελληνικου Ν95, μεσω της εφαρμογης nemesis. Διαβασε αυτο :Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253377#post2253377 Αν αναβαθμισεις μεσω updater θα χασεις τα Ελληνικα ,εαν δεν αλλαξεις το product code. Ελπιζω να σε καλυψα :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Οκ ,συνεχιζουμε λοιπον Η 2η συσκευη ειναι παραεισαγωγη. Εαν προερχεται απο Ευρωπη ,εχεις καλυψη στο hardware αλλα οχι στο software. Με αλλαγη γλωσσας σε nokia shop ,θα εχεις καλυψη και στο software για 2 χρονια. Εαν δεν προερχεται απο Ευρωπη ,τοτε δεν εχεις καλυψη πουθενα. Υπαρχει τροπος να αλλαξεις το product code ,χρησιμοποιωντας αυτο του Ελληνικου Ν95, μεσω της εφαρμογης nemesis. Διαβασε αυτο :Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253377#post2253377 Αν αναβαθμισεις μεσω updater θα χασεις τα Ελληνικα ,εαν δεν αλλαξεις το product code. Ελπιζω να σε καλυψα :) Ευχαριστώ πολύ !!! Το πρόβλημα είναι ότι το Link για το Nemesis με οδηγεί σε error page η οποία το μόνο που αναφέρει είναι : 130 Incorrect file format 'zen_counter' in: [select startdate, counter from zen_counter] Κατά τα άλλα, αν κατάλαβα καλά, επιλέγω ένα από τους δύο "bold" product codes της πρώτης σελίδας που αναφέρονται σε Ελλάδα και Κύπρο. Μπορώ να βρω το Nemesis και αλλού ? Τρέχει με vista ή να το εγκαταστήσω στο laptop που έχω ακόμα xp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Λοιπον τελικα θα μας πει κανεις αν αξιζει να κανουμε την αναβαθμιση απο την ν21.0.016 στην ν30.0.015 γιατι απ'οτι διαβαζω σε ξενα σαιτ περιμενουμε σε λιγο και πιο καινουργια γιατι αυτη δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο (αργο auto rotate,ξεβαμενο χρωμα στις φωτο)και εχει και πολλα bugs και ουσιαστικα το μονο χρησιμο τις αναβαθμισης ειναι ο μικροτερος χρονος εκινησης αλλα για μενα που δεν το σβηνω ποτε ειναι αχρηστο! Γιατι αν κανω την αναβαθμιση βαριεμε του θανατα να κανω παλι απ'την αρχη εγκατασταση 2giga εφαρμογες και χακ και πιστευω οτι ειναι πολλοι εδω μεσα που το σκεφτονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Λοιπον τελικα θα μας πει κανεις αν αξιζει να κανουμε την αναβαθμιση απο την ν21.0.016 στην ν30.0.015 γιατι απ'οτι διαβαζω σε ξενα σαιτ περιμενουμε σε λιγο και πιο καινουργια γιατι αυτη δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο (αργο auto rotate,ξεβαμενο χρωμα στις φωτο)και εχει και πολλα bugs και ουσιαστικα το μονο χρησιμο τις αναβαθμισης ειναι ο μικροτερος χρονος εκινησης αλλα για μενα που δεν το σβηνω ποτε ειναι αχρηστο! Γιατι αν κανω την αναβαθμιση βαριεμε του θανατα να κανω παλι απ'την αρχη εγκατασταση 2giga εφαρμογες και χακ και πιστευω οτι ειναι πολλοι εδω μεσα που το σκεφτονται! συμφωνω απολυτα φιλε ειναι πολυ βαρετο να ξαναπερασεις τοσα γιγα αρχειων Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Ευχαριστώ πολύ !!! Το πρόβλημα είναι ότι το Link για το Nemesis με οδηγεί σε error page η οποία το μόνο που αναφέρει είναι : 130 Incorrect file format 'zen_counter' in: [select startdate, counter from zen_counter] Κατά τα άλλα, αν κατάλαβα καλά, επιλέγω ένα από τους δύο "bold" product codes της πρώτης σελίδας που αναφέρονται σε Ελλάδα και Κύπρο. Μπορώ να βρω το Nemesis και αλλού ? Τρέχει με vista ή να το εγκαταστήσω στο laptop που έχω ακόμα xp? Να'σαι καλα .Σωστα. Δοκιμασε αυτο,μαλλον εχει προβλημα η σελιδα τους : http://rapidshare.com/files/118645884/NSS103814.rar Νομιζω οτι εισαι οκ και με βιστα,αλλα να εχεις και το λαπτοπ διπλα :lol: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Να'σαι καλα .Σωστα. Δοκιμασε αυτο,μαλλον εχει προβλημα η σελιδα τους : http://rapidshare.com/files/118645884/NSS103814.rar Νομιζω οτι εισαι οκ και με βιστα,αλλα να εχεις και το λαπτοπ διπλα :lol: Ευχαριστώ πολύ !!!!! Αν είναι δικό σου upload, πες μου μήπως πρέπει να το κατεβάσω ως free user και να μην χρησιμοποιήσω το λογαριασμό μου στο rapidshare. Το κατέβασα τελικά ως free user γιατί είναι μόνο ένα link και ξεκίνησα την εγκατάσταση... Ποια είναι τα Service devices που πρέπει να επιλέξω? By default έχει επιλεγμένο το Nemesis USB Multi-flashing Device και όπως παρατήρησα μπορώ να επιλέξω μόνο ένα..... Ελπίζω να μην σας κουράσω άλλο.... Ευχαριστώ !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Κατεβασε το οπως θελεις.... :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 δε καταλαβα τι ακριβως ρωτησες. για το εικονιδιο του μενου Όπως είπα και στο πρηγούμενο ποστ μου κάπου τόσα έδωσα, περίπου 17€, για να μου την αλλάξουν.Δεν ρώτησα όμως αν μέσα στην τιμή είναι και η εργασία του τεχνικού. Λογικά ήταν μέσα στα 17€ που έδωσα, αλλά δεν ξέρω ακριβώς πόσο είχε η πρόσοψη μόνη της και πόσο είχε η εργασία. δηλαδη παιδια μπορω να αγορασω απο ebay μαυρη προσοψη μπρος-πισω , πληκτρολογιο κλπ. και να παω σε nokia club να ζητησω να μου την περασουν? με κοστος εως 17 euros? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el_bak Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Καλησπέρα!! Είμαι νέα στο site!! Θα ήθελα να κανω μια ερωτηση. Εχω και το N95 και το N95 8gb, εκανα και στα 2 debranding αλλαξα το firmwear εβγαλα και το vodafone live. Εχω όμωσ ενα προβλημα, επειδη ειναι και τα δυο απο Vodafone agglias οταν εισαγω την ελληνικη sim mou leei sim card not valid. Νομιζα πωσ αλλαζοντασ το product code θα ξεκλειδωνε κιολασ αλλα τελικα οχι. Could you please help me? Αν δεν γινεται να το ξεκλειδωσω εγω που μπορω να απευθυνθω?? Ευχαριστω πολύ, Ελένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Καλησπέρα!! Είμαι νέα στο site!! Θα ήθελα να κανω μια ερωτηση. Εχω και το N95 και το N95 8gb, εκανα και στα 2 debranding αλλαξα το firmwear εβγαλα και το vodafone live. Εχω όμωσ ενα προβλημα, επειδη ειναι και τα δυο απο Vodafone agglias οταν εισαγω την ελληνικη sim mou leei sim card not valid. Νομιζα πωσ αλλαζοντασ το product code θα ξεκλειδωνε κιολασ αλλα τελικα οχι. Could you please help me? Αν δεν γινεται να το ξεκλειδωσω εγω που μπορω να απευθυνθω?? Ευχαριστω πολύ, Ελένη Ελενη καταρχην καλως ηρθες ! Αρχικαθα σου πω οτι ξεκλειδωνονται μονο απο το δικτυο στο οποιο ειναι κλειδωμενα . Αλλαζοντας το product code δεν ξεκλειδωνονται, οπως διαπιστωσες και εσυ ! Δοκιμασε και 9volto.gr Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 δηλαδη παιδια μπορω να αγορασω απο ebay μαυρη προσοψη μπρος-πισω , πληκτρολογιο κλπ. και να παω σε nokia club να ζητησω να μου την περασουν? με κοστος εως 17 euros? Αν τα πάρεις όλα από το ebay και πας να στα περάσουν σε nokia shop αυτό που θα πληρώσεις είναι μόνο την εργασία του τεχνικού που θα στα περάσει. Απλά δεν ξέρω τι κόστος έχει αυτό. Μπορείς να μάθεις όμως αν ρωτήσεις σε 1-2 nokia shop. Λοιπον τελικα θα μας πει κανεις αν αξιζει να κανουμε την αναβαθμιση απο την ν21.0.016 στην ν30.0.015 γιατι απ'οτι διαβαζω σε ξενα σαιτ περιμενουμε σε λιγο και πιο καινουργια γιατι αυτη δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο (αργο auto rotate,ξεβαμενο χρωμα στις φωτο)και εχει και πολλα bugs και ουσιαστικα το μονο χρησιμο τις αναβαθμισης ειναι ο μικροτερος χρονος εκινησης αλλα για μενα που δεν το σβηνω ποτε ειναι αχρηστο! Γιατι αν κανω την αναβαθμιση βαριεμε του θανατα να κανω παλι απ'την αρχη εγκατασταση 2giga εφαρμογες και χακ και πιστευω οτι ειναι πολλοι εδω μεσα που το σκεφτονται! Ξέρουμε τι πρόσθετα πράγματα έχει το νέο firmware, τώρα αν αξίζει ή όχι εξαρτάται από τον κάθε χρήστη πιστεύω. Αλλά αν μου λες ό,τι έχεις τόσο μεγάλο όγκο εφαρμογών και δεδομένων στο κινητό σου ούτε εγώ θα την περνούσα αν ήμουν στην θέση σου, θα το άφηνα έτσι. Έχεις δίκιο ό,τι η περιστροφή της οθόνης είναι αργή, αλλά δεν ξέρω αν θα βγει πιο καινούργια έκδοση. Το πιο πιθανό είναι ό,τι θα πρέπει περιμένουμε την τελική έκδοση της ν30, γιατί όταν έκανα στο δικό μου αναβάθμιση στην οθόνη έγραφε TEST VERSION, ίσως αυτή που βγηκέ στο NSU να μην ήταν η τελική έκδοση της ν30. Επίσης ρώτησα σε nokia shop για το νέο firmware και μου είπαν ό,τι ακόμα δεν τους την έχει δώσει επίσημα η Nokia, το οποίο ίσως να δέιχνει ό,τι αυτή που βγήκε δεν είναι είναι πιο πιο πολύ "δοκιμαστική" και επιπλέον η Nokia ακόμα δεν την έχει ανεβάσει επίσημα στο site της με τα νέα των updates όπως κάνει συνήθως. Εγώ πάντως δεν έχω παρατηρήσει τρομερά bugs στην έκδοση αυτή. Είναι πιο γρήγορο το κινητό και το GPS, όσες φωτογραφίες έχω βγάλει δεν είδα διαφορά προς το χειρότερο ούτε ξεθωριασμένα χρώματα, στο σερφάρισμα το κινητό είναι πιο γρήγορο και γενικά μέχρι τώρα είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 δηλαδη παιδια μπορω να αγορασω απο ebay μαυρη προσοψη μπρος-πισω , πληκτρολογιο κλπ. και να παω σε nokia club να ζητησω να μου την περασουν? με κοστος εως 17 euros? Η αλλαγη της προσοψης παιρνει 2 λεπτα.οσο για το αμα πας να σου βαλουν μη αυθεντικη προσοψη νομιζω οτι το πιθανοτερο ειναι να σε κραξουν παρα να στην αλλαξουν. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Η αλλαγη της προσοψης παιρνει 2 λεπτα.οσο για το αμα πας να σου βαλουν μη αυθεντικη προσοψη νομιζω οτι το πιθανοτερο ειναι να σε κραξουν παρα να στην αλλαξουν. Eγω για το 95αρι ενος φιλου μου πηρα προσοψη πληκτρολογιο κτλ....απο το ebay......(ακομη δεν ηρθε την περιμενουμε.....) απλα μου φαινεται δυσκολο να την αλλαξω μονος μου........!!!!! ελπιζω να εχει οδηγιες μαζι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Eγω για το 95αρι ενος φιλου μου πηρα προσοψη πληκτρολογιο κτλ....απο το ebay......(ακομη δεν ηρθε την περιμενουμε.....) απλα μου φαινεται δυσκολο να την αλλαξω μονος μου........!!!!! ελπιζω να εχει οδηγιες μαζι..... εδω εχει ενα καλο βιντεακι που δειχνει πως να το κανεις.μην περιμενεις να τα αλλαξεις ολα ομως.το πισω απο την οθονη και το κατω πλαινο που συνδεεται το usb δε αλλαζουν αν δεν αλαλξεις τα φωτα στο κινητο.δε το συνιστω και ουτε εγω το εκανα.και κατα τη γνωμη μου μαυρο ασημι ειναι πιο ομορφο απο ολομαυρο http://www.youtube.com/watch?v=4CFX1LHvTwA Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Έχεις δίκιο ό,τι η περιστροφή της οθόνης είναι αργή, αλλά δεν ξέρω αν θα βγει πιο καινούργια έκδοση. Το πιο πιθανό είναι ό,τι θα πρέπει περιμένουμε την τελική έκδοση της ν30, γιατί όταν έκανα στο δικό μου αναβάθμιση στην οθόνη έγραφε TEST VERSION, ίσως αυτή που βγηκέ στο NSU να μην ήταν η τελική έκδοση της ν30. Επίσης ρώτησα σε nokia shop για το νέο firmware και μου είπαν ό,τι ακόμα δεν τους την έχει δώσει επίσημα η Nokia, το οποίο ίσως να δέιχνει ό,τι αυτή που βγήκε δεν είναι είναι πιο πιο πολύ "δοκιμαστική" και επιπλέον η Nokia ακόμα δεν την έχει ανεβάσει επίσημα στο site της με τα νέα των updates όπως κάνει συνήθως. Εγώ πάντως δεν έχω παρατηρήσει τρομερά bugs στην έκδοση αυτή. Είναι πιο γρήγορο το κινητό και το GPS, όσες φωτογραφίες έχω βγάλει δεν είδα διαφορά προς το χειρότερο ούτε ξεθωριασμένα χρώματα, στο σερφάρισμα το κινητό είναι πιο γρήγορο και γενικά μέχρι τώρα είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Αυτό με το TEST VERSION δεν το είχα ακούσει.. Γιατί άλλοι χρήστες δεν το ανέφεραν? Τότε ένας άλλος λόγος που δεν αξίζει να αναβαθμίσεις αν δεν πρόκεται για τελική έκδοση. Πάντως εμένα στο NSU δε βγάζει κάτι για δοκιμαστική έκδοση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts