Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας..Έχω το n95 και έχω ένα πρόβλημα...Στο κινητό μου έχω περίπου 600 φωτογραφίες και εμφανίζονται στην έκθεση όλες, κάνοντας δύσκολη την αναζήτηση μιας φωτογραφίας.. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αποθηκέυσω τις φωτογραφίες σε φακέλους έτσι ώστε να έχω πρόσβαση σε αυτούς από την έκθεση? Τα άλμπουμ δεν με βολεύουν καθόλου.. Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορεις να οργανωσεις της φωτογραφιες σου με το Resco Photo Viewer.

Για οτι εχει να κανει με εφαρμογες καλυτερα ρωτησε στο σχετικο θεμα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189726

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Μπορει να μου πει καποιος με Χοτμεηλ λογαριασμο, ποιες ρυθμισεις εχει βαλει στο γραμματοκιβωτιο γιατι δεν βγαζς ακρη? Και αν μπορει να συνδεθει με windows live χρησιμοποιοντας το GPRS? Εχω προσπαθησει τα παντα (Βασικα οχι τα παντα απ'ο,τι φαινεται λολ). Ευχαριστω

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δοκιμασε να κανεις restart στο router :)

Καθε μεσημερι το κλεινουμε και καθε πρωι παλι το ανοιγουμε οποτε δεν ειναι απο αυτο, απλως σκεφτομαι οτι επειδη ειναι σε δικτυο και οχι πανω σε Pc το router μηπως γιαυτο δεν δινει ip.

Reset ηθελα να πω... :O

Εχω διαβασει περιπτωσεις στο forum οπου μετα απο reset στο router καταφεραν να συνδεθουν :)

Καθε μεσημερι το κλεινουμε και καθε πρωι παλι το ανοιγουμε οποτε δεν ειναι απο αυτο, απλως σκεφτομαι οτι επειδη ειναι σε δικτυο και οχι πανω σε Pc το router μηπως γιαυτο δεν δινει ip.

Καλημέρα!! Αφού είναι σε δίκτυο, γιατί δεν δοκιμάζεις να περάσεις σταθερή ip στο κινητό και να δοκιμάσεις ξανά?

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Μπορει να μου πει καποιος με Χοτμεηλ λογαριασμο, ποιες ρυθμισεις εχει βαλει στο γραμματοκιβωτιο γιατι δεν βγαζς ακρη? Και αν μπορει να συνδεθει με windows live χρησιμοποιοντας το GPRS? Εχω προσπαθησει τα παντα (Βασικα οχι τα παντα απ'ο,τι φαινεται λολ). Ευχαριστω

Γιατί δε βάζεις το MSN Messenger για Symbian και να συνδέεσαι με Wi-Fi ώστε να μην ξοδεύεσαι κιόλας.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλημέρα!! Αφού είναι σε δίκτυο, γιατί δεν δοκιμάζεις να περάσεις σταθερή ip στο κινητό και να δοκιμάσεις ξανά?

Πως ομως περναω σταθερη Ip στο τηλεφωνο????

Πως ομως περναω σταθερη Ip στο τηλεφωνο????

Θα πας στις Ρυθμίσεις > Σύνδεση > Σημεία πρόσβ. θα εμπιλέξεις το προφιλ του δικτύου που χρησιμοποιείς και μετά θα πατήσεις Επιλογές > Προχωρημένες Ρυθμίσεις και θα πας στο Ρυθμίσεις IPv4 και θα βάλεις ΙΡ εκεί που λέει Διεύθυνση IP τηλεφώνου και αν θες βάζεις και IP για DNS.

To εκανα και αυτο αλλα στις ενεργες συνδεσεις στην κατασταση παλι μου γραφει Συνδ(ενεργ) και καπακι (ανενεργ), αλλαζει λιγο παλι σε ενεργ και μετα μενει ανενεργει

Τελικα συνδεθηκε!

Ευχαριστω για την βοηθεια!!!!!

To εκανα και αυτο αλλα στις ενεργες συνδεσεις στην κατασταση παλι μου γραφει Συνδ(ενεργ) και καπακι (ανενεργ), αλλαζει λιγο παλι σε ενεργ και μετα μενει ανενεργει

Τελικα συνδεθηκε!

Ευχαριστω για την βοηθεια!!!!!

Δεν κάνει τίποτα. Ναι 'σαι καλα!! :)

Εχω ενα σαμσουνγκ 810,αλλα ειναι σχεδον πανομοιοτυπο με ν95,και ηθελα να ρωτησω το εξης:πανω δεξια,κατω απο την ενδειξη της μπαταριας,μου δειχνει δυο μικρα εικονιδια,το ενα συμβολιζει μαλον την υπαρξη της καρτας μνημης,και το αλλο ειναι μια ενα τοξακι που δειχνει επανω,και απο κατω του,μια γραμμουλα οριζοντια,ενα αναποδο π για να το περιγραψω καπως καλυτερα,ξερει κανεις τι ειναι αυτο?
Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Εχω ενα σαμσουνγκ 810,αλλα ειναι σχεδον πανομοιοτυπο με ν95,και ηθελα να ρωτησω το εξης:πανω δεξια,κατω απο την ενδειξη της μπαταριας,μου δειχνει δυο μικρα εικονιδια,το ενα συμβολιζει μαλον την υπαρξη της καρτας μνημης,και το αλλο ειναι μια ενα τοξακι που δειχνει επανω,και απο κατω του,μια γραμμουλα οριζοντια,ενα αναποδο π για να το περιγραψω καπως καλυτερα,ξερει κανεις τι ειναι αυτο?

http://www.imageshack.gr/files/0uhaoacgjxkrr7grsmru.gif

Αυτό εννοείς, έτσι;

Σημαίνει πως υπάρχει ένα μήνυμα στο φάκελο "Εξερχόμενα" στα "Μηνύματα".

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ναι αυτο!ευχαριστω πολυ φιλε μου. Στο παλιο μου ερικσον,ειχα σε πολλες επαφες δυο και τρεις αριθμους,υπαρχει τροπος να μπουν παλι ετσι στο καινουργιο?γιατι μου τους βγαζει ξεχωριστα,πρεπει να το κανω χειροκινητα?
Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Ναι αυτο!ευχαριστω πολυ φιλε μου. Στο παλιο μου ερικσον,ειχα σε πολλες επαφες δυο και τρεις αριθμους,υπαρχει τροπος να μπουν παλι ετσι στο καινουργιο?γιατι μου τους βγαζει ξεχωριστα,πρεπει να το κανω χειροκινητα?

Να τις μεταφέρεις με συγχρονισμό στο outlook θα τις κατεβάσεις από το ερικσον στο outlook και από εκεί θα τις ανεβάσεις στο Samsung.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παίδια,

Μια ερώτηση έχω κατεβάσει το divx player v0.90 , όταν πάω να ανοίξω κάποιο divx από την κάρτα μνήμης δεν το ανοίγει!Σαν να μήν αναγνωρίζει την προέκταση!!

i)Πρέπει να τοποθετήσω τα divx σε κάποιο συγκεκριμένο folder,

ii)το folder αυτό δημιουργείται από το πρόγραμμα ή από εμένα manualy??

Ευχαριστώ!

Ευχαριστω πολυ vassar

Γιατί δε βάζεις το MSN Messenger για Symbian και να συνδέεσαι με Wi-Fi ώστε να μην ξοδεύεσαι κιόλας.

Junglist σωστο αυτο που λες, αλλα το θελω για οταν δεν υπαρχει ασυρματο δικτυο τριγυρω, (η δεν εχω κωδικο lol). Το εχω αυτο το προγραμμα αλλα λειτουργει μονο με Wi-fi. Με το vodafone surf & e-mail που εχω βαλει εχω 30ΜΒ το μηνα με 3,5 ευρω (η Wind συμφερει πιο πολυ κατα τα φαινομενα), που για την χρηση που το θελω με υπερκαλυπτει. Αλλη προταση? :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλημερα,εχω παλι απορια (σορυ παιδια,αρχαριος),κατω απο την ενδειξη του σηματος,εχει δυο παραλληλα βελακια,ενα προς τα δεξια,το αλλο αντιστροφα,τι σημαινουν αυτα?επισης ειχα διαβασει εδω στο φορουμ,οτι αν στις ρυθμισεις δικτυου βαλουμε λειτουργια GSM αντι για διπλη,μειωνεται η καταναλωση,εχει μεγαλη διαφορα στην καταναλωση?(το UTMS τι ειναι?)οταν το εκανα δοκιμαστικα,χαθηκε η ενδειξη 3G και παρεμειναν τα τοξακια,αυτο σημαινει οτι μπαινω ιντερνετ με πολυ μικροτερες ταχυτητες?(μπαινω παρα πολυ συχνα γενικα,ωρες την ημερα)

Καλημερα,εχω παλι απορια (σορυ παιδια,αρχαριος),κατω απο την ενδειξη του σηματος,εχει δυο παραλληλα βελακια,ενα προς τα δεξια,το αλλο αντιστροφα,τι σημαινουν αυτα?επισης ειχα διαβασει εδω στο φορουμ,οτι αν στις ρυθμισεις δικτυου βαλουμε λειτουργια GSM αντι για διπλη,μειωνεται η καταναλωση,εχει μεγαλη διαφορα στην καταναλωση?οταν το εκανα δοκιμαστικα,χαθηκε η ενδειξη 3G και παρεμειναν τα τοξακια,αυτο σημαινει οτι μπαινω ιντερνετ με πολυ μικροτερες ταχυτητες?(μπαινω παρα πολυ συχνα γενικα,ωρες την ημερα)

Αυτές οι 2 γραμμές που λες είναι η ένδειξη για το αν υπάρχει σύνδεση GPRS. Όταν είναι διακεκομμένες δεν υπάρχει σύνδεση GPRS, όταν είναι έντονες υπάρχει σύνδεση GPRS. Το UMTS είναι η επιλογή 3G.

Ναι στο GSΜ έχεις μικρότερες ταχύτητες απ' ό,τι θα έχεις όταν συνδέεσαι με 3G.

Δεν θα δεις και τεράστια διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας. Απλά όταν επιλέγεις GSM θα δεις ό,τι έχεις καλύτερο σήμα.

Ευχαριστω πολυ stendor

se poio noymero exei ftasei to software kai pos to vlaipoyme sto thlefono poio exoyme den thimamai???

Η τελευταία έκδοση είναι η v21.0.016 και για να την δεις πληκτρολογείς στην οθόνη αναμονής *#0000#. Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ: Ερώτηση #10

Καλό θα ήταν να γράφεις με μικρούς Ελληνικούς χαρακτήρες, γιατί τα greeklish είναι δύσκολα στην ανάγνωση και καθιστούν την αναζήτηση άχρηστη.

παιδια έχω το εξής πρόβλημα με το συγκεκριμένο κινητό,στα καλά καθούμενα κλείνει,αυτο άρχισε να συμβαίνει αφού το γέμισα με φώτο κ βίντεο??Μπορειτέ να με βοηθήσετε??

Eαν εχεις της φωτογραφιες στην μνημη της συσκευης περασε της στην καρτα.. Εαν το προβλημα δεν σταματησει και δεν εχεις την τελευταια version τοτε καλυτερα να κανεις αναβαθμιση στην συσκευη σου. Eαν εχεις την τελευταια version τοτε δοκιμασε να κανεις hard format στην συσκευη σου και format στην καρτα.