chocbhed_6630 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 μολις περασα και γω την τελευταια αναβαθμιση και οφειλω να πω οτι εχω ενθουσιαστει απο την ταχυτητα του τηλεφωνου.οντως η ram σχεδον διπλασιαστηκε αλλα μειωθηκε ο χρονος εκκινησης της συσκευης και το μενου οπως επισης και η εκκινηση εφαρμογων εγιναν πιο γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 μολις περασα και γω την τελευταια αναβαθμιση και οφειλω να πω οτι εχω ενθουσιαστει απο την ταχυτητα του τηλεφωνου.οντως η ram σχεδον διπλασιαστηκε αλλα μειωθηκε ο χρονος εκκινησης της συσκευης και το μενου οπως επισης και η εκκινηση εφαρμογων εγιναν πιο γρηγορα μήπως μπορείς να μας πεις εάν παίζει πλέον o browser τα videakia απο youtube? Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 μήπως μπορείς να μας πεις εάν παίζει πλέον o browser τα videakia απο youtube? μολις μπορεσω θα το δοκιμασω και θα σου απαντησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg69 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 emena epeze kai prin tin anavathmisi Παράθεση greg:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 παιδια δεν δουλεύει ο συνδιασμός πλήκτρων για hard-reset... υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 παιδια δεν δουλεύει ο συνδιασμός πλήκτρων για hard-reset... υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? ναι φιλε μου υπαρχει. nokia shop.:O μην παιδευεσαι αμα δεν γινετε τιποτα. βγαλε λιγο την μπαταρια για κανενα 2λεπτο και δοκιμασε παλι.αλλιως... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_v Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 δεν το επιχειρείς μήπως σου λυθεί το πρόβλημα?? μπορεις να μου πεις που θα βρω το update;αξιζει να το κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 παιδια δεν δουλεύει ο συνδιασμός πλήκτρων για hard-reset... υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? πολυ πιθανων να πρεπει να επισκεφτεις καταστημα της νοκια,μου εχει τυχει και σε μενα και χρειαστηκε να το παω,ευτυχως χαρη στη καλη διαθεση του τεχνικου μετα απο μια ωριτσα το πηρα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 μπορεις να μου πεις που θα βρω το update;αξιζει να το κανω; αυτο και αμα αξιζει να το κανεις.:D http://europe.nokia.com/A4579163 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 μπορεις να μου πεις που θα βρω το update;αξιζει να το κανω; αν εχεις εγκατεστημενο στο pc σου το nokia software updater,θα συνδεθει και θα κανει αυτοματα την αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_v Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 αυτο και αμα αξιζει να το κανεις.:D http://europe.nokia.com/A4579163 τα χανω ολα με το update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 τα χανω ολα με το update; ναι....κανε ενα αντιγραφο ασφαλειας μεσο pc suite.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 παιδιά όταν πάω να κάνω back up μέσω της εφαρμογής nokia content copier (περιλαμβάνεται στο pc suite v2) μου εμφανίζει τι δεδομένα θέλω να κάνω back-up.. μήπως γνωρίζει κάποιος οι επιλογές αρχεία χρήστη από κάρτα μνήμης και ρυθμίσεις τι περιλαμβάνουν? κάπου είχα διαβάει ότι εάν κάνω back up τις ρυθμίσεις και τις ξαναπεράσω μετά το update ενδέχεται να γίνει μπάχαλο και να μην πέζουν ορισμένα προγράμματα που έχω περάσει στην κάρτα Micro sd.. έχει κανείς να μου προτείνει κάτι? ευχαριστώ... emena epeze kai prin tin anavathmisi τι εννοείς έπαιζε? μπορούσες να κάνεις search και να δεις ότι video θες μέσα από την σελίδα? η μόνο τα video που υπήρχαν στην Mobile έκδοση?? έχει να κάνει νομίζω με την έκδοση του flashlite που έχεις εγκατεστημένη... Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 :Oνεο firmware! sorry δεν ειδα τα προηγουμενα post!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Η αναβαθμιση πετυχε.Δυο επισημανσεις. 1)Περαστηκαν οι νεοι χαρτες (tele atlas) απο μονοι τους(δεν τους ειχα περασει οταν ειχαν βγει) 2)Οταν ανοιγω το slide για να ακουσω μουσικη παλια εμφανιζοταν το κυλιομενο μενου και εγω διαλεγα π.χ να ανοιξω την εκθεση.Τωρα δεν υφισταται αυτο.Υπαρχει καμμια λυση ή ειναι bug? Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 2)Οταν ανοιγω το slide για να ακουσω μουσικη παλια εμφανιζοταν το κυλιομενο μενου και εγω διαλεγα π.χ να ανοιξω την εκθεση.Τωρα δεν υφισταται αυτο.Υπαρχει καμμια λυση ή ειναι bug? Νομίζω πως το κάναν επίτιδες. Προσωπικά πιστεύω πως είναι καλύτερα έτσι. Το μενού ανοίγει ούτως η άλλως με το multimedia key. Γιατί να ανοίγει και με το slide? Προτιμώ με το slide να γυρνάει απλά σε landscape όπως τώρα. Παρεπιπτόντως, όλα καλά με την αναβάθμηση και από μένα:D Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 πχ. τώρα που αγόρασε κάποια εταιρεία με χάρτες για gps, μπορεί να περιμένουμε και καλύτερη κάλυψη gps. Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό για εμάς τους καταναλωτές... Μειώνεται ο ανταγωνισμός και θυμίζει τα Microsoft+Explorer (θάνατος του Netscape) και Microsoft+MSN (θάνατος του ICQ). Θα προσπαθήσουν να κάνουν τα ανταγωνιστικά προγράμματα από ασύμβατα μέχρι μη λειτουργήσιμα. Και αν κρίνουμε κιόλας από τη λογική του Smart2Go με τις "συνδρομές" δε θα είναι ότι καλύτερο. Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 παιδιά κάποια πρώτα σχόλια που βρήκα από χρήστη με την νέα έκδοση.. FIRMWARE V20 CHANGELOG: * Able to play YouTube videos straight off official website. Playback runs smoother than before, however, video quality isn't that great though, when compared to the experience I get from viewing on my iPod Touch. * Images & Videos load lightning fast in gallery and I'm able to scroll through them like hot knife through butter, literally! * Camera app is definitely way faster * Key-press bug is gone * Integrated Search function is extremely useful! * All applications load faster. In fact, I find everything works way faster; OS is way snappier (the way it should be!) * [i thought it'd be interesting to point out that the App. manager loads a lot quicker] * Also, I like how the menu has been cleaned and tidied up; less 'free' icons cluttering up screen and most of them organised into folders --> Overall more user-friendly * The biggest thing to note! is that when you slide your N95 to landscape mode from portrait 'standby' screen, the multimedia menu NO longer automatically opens now! So that's something really cool indeed! :) (To be honest, I was really upset after upgrading to firmware v12... when major flaws started to appear, e.g. keypress bugs, slow app launch but now, am pretty happy with what Nokia has done with the latest firmware. Props to you, Nokia!) One thing I find annoying, however, is that every time you require access to the network via wi-fi, you have to manually key-in password... It refuses to remember what you've keyed in before! Επίσης.. Just to add to the information being gathered here, after my upgrade and restore from the Backup utility, so far I have noticed: * Podcasts: lost all my subscriptions :mad: * Y-Browser refused to auto-reinstall * Moving Ball refused to auto-reinstall * Theme not restored, had to manually change it * PIN security setting not enabled i.e. after being locked was not asked for it and was reset back to factory 12345 * I thought there was a separate "Themes" icon in the menus, couldn't find it again. * Mini-GPS, CorePlayer and Google Maps, although auto-reinstalled, will not run so need to re-install and see what happens. * Most data seems to have been restored, including my WiFi/ISP access point data *phew* * Much zippier :icon14: * 29.5 mb free :icon14: * Camera is *so* much quicker Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Ερώτηση...το navigator που έχει μέσα το Ν95 για να το χρησιμοποιήσεις, χρεώνεσαι??? Έχω τώρα το Route66 στο Ν70...αν το βάλω στο Ν95, θα δουλεύει ΟΚ? Τελικά ακύρωσα το Ρ1, και έκλεισα το Ν95. Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Ερώτηση...το navigator που έχει μέσα το Ν95 για να το χρησιμοποιήσεις, χρεώνεσαι??? Έχω τώρα το Route66 στο Ν70...αν το βάλω στο Ν95, θα δουλεύει ΟΚ? Τελικά ακύρωσα το Ρ1, και έκλεισα το Ν95. Όχι, δεν χρεώνεσαι, όπως και στο Ν70 σου. Μπορείς να τρέχεις είτε το route66 είτε το tomtom είτε το nokia maps.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Όχι, δεν χρεώνεσαι, όπως και στο Ν70 σου. Μπορείς να τρέχεις είτε το route66 είτε το tomtom είτε το nokia maps.:) Ευχαριστώ. Ποιο έχει μέσα από τη "μαμά" του? :) Υ.Γ. Έχει ενσωματομένο δέκτη το Ν95, σωστά? Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Ευχαριστώ. Ποιο έχει μέσα από τη "μαμά" του? :) Υ.Γ. Έχει ενσωματομένο δέκτη το Ν95, σωστά? εχει το smart2go και εχει ενσωματομενο δεκτη. υπαρχει και το αναλογο θεμα:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 γνωρίζει καποιος φίλος τρόπο για να "Ζωντανέψει" Ν95 μετά απο αποτυχία αναβάθμησης? εψαξα στο ιντερνετ και λένε κάτι για το phoenix το θυμάστε αυτο το πρόγραμμα που κάναμε παλια update τα ΝΟΚΙΑ? θυμάτε κάποιος κάτι? Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να αναστήσω το Ν95 μου ΧΩΡΙΣ να το παω σε ΝΟΚΙΑ CLUB? Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 και απο εμενα ολα καλα με το debrand μονο που η αναζητηση στην οθονη αναμονης μου φαινεται καπως..με 3κινητα ειχα προβλημα στην αναβαθμιση tron13 τα 2 εφτιαξαν με απλο βγαλσιμο μπαταριας και το αλλο οτι και να εκανα εμεινε τουβλο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν μετά την αναβάθμιση το κινητό παίζει τα κλιπάκια από την κανονική σελίδα του youtube (όχι την mobile version); ένα λεπτό θα του πάρει... Το θέμα έχει μεγάλη σημασία, όχι γιατί είμαι fun του youtube, αλλά διότι αυτό σημαίνει ότι στον browser ενσωματώθηκε το flash lite 3 και το κινητό θα μπορεί πια να υποστηρίζει σελίδες που χρησιμοπιούν το flash player 9. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts