Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α ok.

Του πέρασαν ελληνικά, οπότε πιστεύω να του άλλαξαν και το product code, οπότε να μην χάσεις τα ελληνικά σε μελλοντική αναβάθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Α ok.

Του πέρασαν ελληνικά, οπότε πιστεύω να του άλλαξαν και το product code, οπότε να μην χάσεις τα ελληνικά σε μελλοντική αναβάθμιση.

Α, δηλαδή δεν είναι αυτό που αναγράφεται πίσω στην συσκευή, σωστά???

αν δεν έχει σηματάκι απο κάποια εταιρεία υπάρχει περίπτωση να είναι branded; Σε εμένα δεν έχει πάντως. και συνεχίζει να μην βρίσκει ενημερώσεις. Δοκίμασα και τους δύο ελληνικούς product codes

Α, δηλαδή δεν είναι αυτό που αναγράφεται πίσω στην συσκευή, σωστά???

Ανάλογα το πώς σου πέρασαν τα ελληνικά. Αν άλλαξαν το product code και τα πέρασαν, όχι δεν είναι αυτό που αναγράφεται πίσω. Αν δεν στο άλλαξαν και πέρασαν τα ελληνικά με άλλο τρόπο, τότε ναι έχει το product code που αναγράφεται πίσω.

αν δεν έχει σηματάκι απο κάποια εταιρεία υπάρχει περίπτωση να είναι branded; Σε εμένα δεν έχει πάντως. και συνεχίζει να μην βρίσκει ενημερώσεις. Δοκίμασα και τους δύο ελληνικούς product codes

Δεν είναι σίγουρο πως θα έχει σηματάκι, αλλά το 90% των branded συσκευών από όλα τα δίκτυα φέρουν και το λογότυπο τους.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Μήπως φταίει οτι εxω μοντέλο n95-3 με παλιο product code 0552415?

Πίσω λέει, CODE:0552415100702RB24

Μάλλον, το άλλαξα, και τώρα λέει οτι έχει αναβάθμιση. Για ελληνικά υπάρχει λύση;

Πες το βρε φίλε... Και βέβαια αυτό ευθύνεται.

Δεν μπορείς να βάλεις ελληνικά διότι η συσκευή αυτή δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ελληνικά γι αυτή.

Πριν ανέφερες πως άλλαξες product code...

Εννοείς πως έβαλες το ελληνικό;

Αν ναι, βγάλε το και βάλε και πάλι το αμερικάνικο. Αν δεν είναι branded θα σου βγάλει πως υπάρχει η έκδοση λογισμικού η 20.2.011 (13-05-08).

Όχι.

Εφόσον δεν κυκλοφορεί η συσκευή εδώ, δεν υπάρχουν και ελληνικά.

Κρίμα. Την πάτησα κατα κάποιον τρόπο. Τέλος πάντων. Ευχαριστώ

Δεν υπάρχει καμιά λύση(όπως εφαρμογή) για ελληνικά στη γραφή μηνυμάτων; Μόνο αυτό χρειάζομαι

Ποιος θα μου πει γιατι το τηλεφωνο μου (Ν95 το απλο) αρχισε ξαφνικα να σβηνει απο μονο του? Εχω περασει την τελευταια αναβαθμιση και δουλευε μια χαρα. Ξεκινησε να σβηνει αραια και που και τωρα το κανει σχεδον 1 φορα την ημερα. Τι να φταιει?:worry:

Ποιος θα μου πει γιατι το τηλεφωνο μου (Ν95 το απλο) αρχισε ξαφνικα να σβηνει απο μονο του? Εχω περασει την τελευταια αναβαθμιση και δουλευε μια χαρα. Ξεκινησε να σβηνει αραια και που και τωρα το κανει σχεδον 1 φορα την ημερα. Τι να φταιει?:worry:

Πιθανος λογος: Υγρασια στα εσωτερικα του..

Επιπλεον ,καθαρισε και τις επαφες της μπαταριας..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

καλησπερα... διαβασα οτι ο swtos8 ειχε ενα προβλημα με μια kingston 4gb, σε λιγες μερες θα ειμαι αθηνα και μου πηραν ενα n95 με μια 4gb memory αν ειναι kingston θα εχω προβλημα? θα μπορω να την γυρισω ειναι αγορασμενα απο multirama.

Πιθανος λογος: Υγρασια στα εσωτερικα του..

Επιπλεον ,καθαρισε και τις επαφες της μπαταριας..

Ευχαριστω για την απαντηση.

Τις επαφες της μπαταριας θα τις καθαριζω...

Με την υγρασια στο εσωτερικο τι μπορω να κανω? Να το αφησω καμμια ωρα στον ηλιο...?:)

Με την υγρασια στο εσωτερικο τι μπορω να κανω? Να το αφησω καμμια ωρα στον ηλιο...?:)

Να'σαι καλα. Θα ελεγα να το πας για ελεγχο .:)

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Για την υγρασία ένα είναι το καλύτερο κόλπο.

Το χωνεις σε 1 κούπα γεμάτι ρύζι για όσο περισσότερο χρόνο μπορείς.

Το ρύζι απορροφάει την υγρασία.

καλησπερα... διαβασα οτι ο swtos8 ειχε ενα προβλημα με μια kingston 4gb, σε λιγες μερες θα ειμαι αθηνα και μου πηραν ενα n95 με μια 4gb memory αν ειναι kingston θα εχω προβλημα? θα μπορω να την γυρισω ειναι αγορασμενα απο multirama.

Αν είναι αγορασμένη από κατάστημα κανονικά μην αγχώνεσαι.

Μπορείς να την επιστρέψεις και να πάρεις καμιά sandisk ή να δοκιμάσεις αυτή και αν δεν παίζει τη γυρνάς πίσω και τους λες ότι δεν είναι συμβατή.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά σας χαιρετώ

Είμαι νέος στο φόρουμ αλλά και στο Nokia N95 και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Αγόρασα ένα καινούριο Nokia N95 (πριν 2 μήνες) το οποίο έχει λογισμικό V.21.0.0.16. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι κάνει συχνά restart. Ενώ χρησιμοποιώ την φωτογραφική του ή το βίντεο, ή ενώ είμαι στο "gallery" βλέπω φωτογραφίες ή βίντεο το τηλέφωνο κλείνει και ξεκινά ξανά από μόνο του. Η επανεκκίνηση γίνεται και σε άλλες εφαρμογές. Το πήρα στο κατάστημα από όπου το αγόρασα και μου ήπαν ότι είχε πρόβλήμα το λογισμικό και το έκαναν format ξαναφορτώνοντας το με το ίδιο λογισμικό V.21.0.0.16. Το πρόβλημα όμως συνεχίζεται. Το πήρα πίσω στο κατάστημα για δεύτερη φορά και έκαναν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Τίποτα δεν έχει αλλάξει όμως και το πρόβλημα συνεχίζεται. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιατέρως αφού έχω τρελαθεί με αυτό το θέμα.

Σας ευχαριστώ.

Παιδιά σας χαιρετώ

Είμαι νέος στο φόρουμ αλλά και στο Nokia N95 και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Αγόρασα ένα καινούριο Nokia N95 (πριν 2 μήνες) το οποίο έχει λογισμικό V.21.0.0.16. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι κάνει συχνά restart. Ενώ χρησιμοποιώ την φωτογραφική του ή το βίντεο, ή ενώ είμαι στο "gallery" βλέπω φωτογραφίες ή βίντεο το τηλέφωνο κλείνει και ξεκινά ξανά από μόνο του. Η επανεκκίνηση γίνεται και σε άλλες εφαρμογές. Το πήρα στο κατάστημα από όπου το αγόρασα και μου ήπαν ότι είχε πρόβλήμα το λογισμικό και το έκαναν format ξαναφορτώνοντας το με το ίδιο λογισμικό V.21.0.0.16. Το πρόβλημα όμως συνεχίζεται. Το πήρα πίσω στο κατάστημα για δεύτερη φορά και έκαναν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Τίποτα δεν έχει αλλάξει όμως και το πρόβλημα συνεχίζεται. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιατέρως αφού έχω τρελαθεί με αυτό το θέμα.

Σας ευχαριστώ.

Να πας παλι και να τους το ξαναπεις. Οσες φορες και να χρειαστει. Στην Ελλάδα μερικές φορές πρέπει να επιμείνεις πολύ για το δίκιο σου!

Από την στιγμή που έχεις εγγύηση πρέπει να στο διορθώσουν. Να επιμείνεις!

Έχεις περάσει μήπως πολλές εφαρμόγές; Αν ναι δοκίμασε να έχεις μόνο αυτές που έχει το κινητό εξαρχής, ώστε να τους το πεις. Αν έχεις μπορείς και μόνος σου να κάνεις format ώστε να το φέρεις στην εργοστασιακή κατάσταση, ψαχνοντας στο forum.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΙΧΑ ΤΟ Ν 95 ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑ.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΗΛ.ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΕΔΟ ΚΑΙ 7 ΜΕΡΕΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΝ.ΛΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΛΕΜΕΝΩΝ ΤΗΛ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΙΧΑ ΤΟ Ν 95 ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑ.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΗΛ.ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΕΔΟ ΚΑΙ 7 ΜΕΡΕΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΝ.ΛΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΛΕΜΕΝΩΝ ΤΗΛ.

Υπάρχει ένα που και καλά το έχεις περασμένο και μετά σου στέλνει με sms τα στοιχεία του κινητού με το GPS, οπότε ξέρεις και καλά που βρίσκεται ανά πάσα στιγμή..

Αλλά αν το κάνουν κανένα format ή είναι μέσα σε σπίτι τι να το κάνεις?

Λοιπόν έχω πρόβλημα με το conversion μερικών κομματιών που τα περνάω από mp3 σε aac.

Έχω περάσει 420 κομμάτια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Τώρα προσπαθώ να περάσω 1 άλπουμ με MP3 με κάποια κομμάτια που είναι όλα σε 320 bitrate και ενώ δείχνει ότι όλα γίνονται σωστά, μετά τα κομμάτια δεν έχουν ήχο.

Δηλαδή παίζουν κανονικά, αλλά χωρίς ήχο.

Καμιά ιδεά?Σε άλλα usb οου τα έχω μεταφέρει ως mp3 παίζουν οκ.

Μόλις τα περάσω σε aac έχουν πρόβλημα.

Μόλις δοκίμασα και σε Μ4A.Τα ίδια κάνει..

Καμιά ιδεά για αυτό??

Εγώ φίλε μου έχω στο Ν82 μου αυτά τα ακουστικά.

Είναι τα εργοστασιακά του Ν81. Τα πήρα από το Πλαίσιο, αλλά νομίζω μπορείς να τα βρεις σε Nokia shop.

Στο πακέτο έχουν και αντάπτορα 2,5mm<->3,5mm καθώς από ό,τι ξέρω το Ν95 έχει πρίζα 2,5mm.

Έχει πλήρες σετ από πλήκτρα:

Αποδοχή/τερματισμός κλήσης, Play/pause, stop, Rew, FF, volume up/down καθώς και πλήκτρο lock.

Τα πλήκτρα του έχουν πολύ καλή αίσθηση και επίσης έχουν πρίζα για να βάλεις δικά σου ακουστικά.

Αυτά που έχει στο πακέτο δε λένε και πολλά.

Επειδή έμεινα για 2η φορά μέσα σε 1 χρόνο από τα άχρηστα ακουστικά της ΝΟΚΙΑ για το Ν95 σκέφτομαι και γω για άλλα.

Αυτά που προτείνει εδώ το παιδί, αλλάζουν μπαταρία?

εμένα με ενδιαφέρει να αλλάζει μπαταρία και να μπορείς να μιλάς κιόλας κανονικά στις κλήσεις.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Απο οτι διαβασα,υπαρχουν καποια θεματα με τις kingston.

οποτε αφηνω αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569749

και παω για αυτη; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569136

;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Πρέπει να έχει υπωθεί πολλές φορες αλλα δν ξερω που να το δω...Το απλο Ν95 πόσο sar έχει και ποσο παει η μπαταρια του με sms,μερικες φωτο και οταν ακουω ηχους;

Πρέπει να έχει υπωθεί πολλές φορες αλλα δν ξερω που να το δω...Το απλο Ν95 πόσο sar έχει και ποσο παει η μπαταρια του με sms,μερικες φωτο και οταν ακουω ηχους;

Για sar δεν ξέρω αλλά η μπαταρία κρατάει περίπου 1.5 μέρα με νορμάλ χρήση.

Πρέπει να έχει υπωθεί πολλές φορες αλλα δν ξερω που να το δω...Το απλο Ν95 πόσο sar έχει

0.58 W/kg

Μπορεις να το δεις και στο manual της συσκευης

http://europe.nokia.com/A4323684

Επιπλεον , υπαρχει παντα και αυτο

http://sar.nokia.com/sar/index.jsp

iPhone 5S Space Grey

Είμαι και γω ένας κάτοχος N95 επιτελους! :clap:

Οπότε μερικές ερωτήσεις...

Καταρχήν επειδή έχω μαζέψει διάφορους φορτιστές νοκια θέλω να ρωτήσω αν είναι συμβατοί ολοι με το N95 αρκεί βέβαια να έχουν το ίδιο βυσματάκι. Παρατήρησα οτι του 6300 έχει άλλα mAh/ Volt σε σχέση με το φορτιστή του Ν95. Το ίδιο και ένας car charger...

Επίσης μου λείπουν τα smilies που είχε το 6300. Υπάρχει κάποια εφαρμογή για αυτό; Δεν θέλω να στελνω ό,τι smilie και να ναι ( πχ... :X :cry: :ninja: ) αλλά μόνο αυτά που μπορούν και βλέπουν τα αντίστοιχα νοκια. Οπως επισης και να τα βλεπω γιατι ακομα και να μου στειλει καποιος εγω δεν τα βλεπω.

Αυτα προς το παρoν thnx!!

Απο οτι διαβασα,υπαρχουν καποια θεματα με τις kingston.

οποτε αφηνω αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569749

και παω για αυτη; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569136

;;

Και καλά κάνεις.:)

Είμαι και γω ένας κάτοχος N95 επιτελους! :clap:

Οπότε μερικές ερωτήσεις...

Καταρχήν επειδή έχω μαζέψει διάφορους φορτιστές νοκια θέλω να ρωτήσω αν είναι συμβατοί ολοι με το N95 αρκεί βέβαια να έχουν το ίδιο βυσματάκι. Παρατήρησα οτι του 6300 έχει άλλα mAh/ Volt σε σχέση με το φορτιστή του Ν95. Το ίδιο και ένας car charger...

Επίσης μου λείπουν τα smilies που είχε το 6300. Υπάρχει κάποια εφαρμογή για αυτό; Δεν θέλω να στελνω ό,τι smilie και να ναι ( πχ... :X :cry: :ninja: ) αλλά μόνο αυτά που μπορούν και βλέπουν τα αντίστοιχα νοκια. Οπως επισης και να τα βλεπω γιατι ακομα και να μου στειλει καποιος εγω δεν τα βλεπω.

Αυτα προς το παρoν thnx!!

Καλορίζικο!

Δεν θα έχεις πρόβλημα, απλά θα παίρνει περισσότερο χρόνο για να φορτίσει.

Η εφαρμογή Μηνύματα της S60, καλώς ή κακώς δεν υποστηρίζει smiles, με αποτέλεσμα όταν σου στέλνουν άλλοι να σου βγάζει τους χαρακτήρες που αντιπροσωπεύει το κάθε smile.

Υπάρχει η εφαρμογή Animated SMS.