panosz75 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 @panosz75:Πάνο δηλαδή λες να μην αλλάζει ούτε στο χειρηστίριο που έχει το Ν95 8GB η μπαταρία? Εγώ με το Ν82 έχω το χειριστήριο του N81 (αυτό εδώ) και μόλις έμαθα τα όσα ισχύουν για το handsfree του Ν95, ρώτησα στο Nokia shop στο Βόλο. Μου είπαν ότι ισχύει το ίδιο με όλα τα χειριστήρια που έχουν πλήκτρα μουσικής. Όταν τελειώσει η μπαταρία, θα λειτουργεί μόνο το μικρόφωνο και τα ακουστικά. Εγώ πάντως που το έχω δεν έχω βρει τρόπο να ανοίγει ώστε να μπορείς να αλλάξεις μπαταρία.Δεν μπορούσαν τουλάχιστον να το κάνουν να φορτίζει μέσω του κινητου;:mad: Μα η μπαταρία του είναι αλκαλική, μη-επαναφορτιζόμενη. Θα μπορούσε να ήταν κοινή αλκαλική, όπως είναι τώρα, απλά να την αλλάζεις όταν τελειώνει. Δε μπορώ να καταλάβω προς τι τόση σπατάλη, μόλις τελειώσει η μπαταρία να το πετάξεις. :wacko: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Εγώ πάντως που το έχω δεν έχω βρει τρόπο να ανοίγει ώστε να μπορείς να αλλάξεις μπαταρία.Δεν μπορούσαν τουλάχιστον να το κάνουν να φορτίζει μέσω του κινητου;:mad: Μου έχουν πει σε nokia shop ό,τι αν τα συνδέσουμε την ώρα που φορτίζει το κινητό πέρναει και στην μπαταρία του χειριστηρίου κάποιο ποσό ενέργειας και έτσι κρατάει παραπάνω. Τώρα αν ισχυεί ή απλά το είπαν για να το πουν δεν το γνωρίζω. Απλά αναφέρω τι μου είχαν πει. :blink: Εγώ με το Ν82 έχω το χειριστήριο του N81 (αυτό εδώ) και μόλις έμαθα τα όσα ισχύουν για το hansdfree του Ν95, ρώτησα στο Nokia shop στο Βόλο. Μου είπαν ότι ισχύει το ίδιο με όλα τα χειριστήρια που έχουν πλήκτρα μουσικής. Όταν τελειώσει η μπαταρία, θα λειτουργεί μόνο το μικρόφωνο και τα ακουστικά. Αυτά υπάρχουν και στο πακέτο του Ν95 8GΒ. Όταν τελειώσει η μπαταρία Πάνο δεν λειτουργεί ούτε το μικρόφωνο στο χειριστήριο! Νεκρώνει τελείως το χειριστήριο και από εκεί και πέρα απλά υπάρχει για να γίνεται πιο μακρύ το κομμάτι που είναι τα ακουστικά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Μου έχουν πει σε nokia shop ό,τι αν τα συνδέσουμε την ώρα που φορτίζει το κινητό πέρναει και στην μπαταρία του χειριστηρίου κάποιο ποσό ενέργειας και έτσι κρατάει παραπάνω. Τώρα αν ισχυεί ή απλά το είπαν για να το πουν δεν το γνωρίζω. Απλά αναφέρω τι μου είχαν πει. :blink: Αυτά υπάρχουν και στο πακέτο του Ν95 8GΒ. Όταν τελειώσει η μπαταρία Πάνο δεν λειτουργεί ούτε το μικρόφωνο στο χειριστήριο! Νεκρώνει τελείως το χειριστήριο και από εκεί και πέρα απλά υπάρχει για να γίνεται πιο μακρύ το κομμάτι που είναι τα ακουστικά. Κοίτα αν δεν είναι επαναφορτιζόμενη δύσκολο μου φαίνεται να ισχύει αυτό που σου είπαν:O.Βέβαια δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά Νοκια είναι αυτή:wacko:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Μου έχουν πει σε nokia shop ό,τι αν τα συνδέσουμε την ώρα που φορτίζει το κινητό πέρναει και στην μπαταρία του χειριστηρίου κάποιο ποσό ενέργειας και έτσι κρατάει παραπάνω. Τώρα αν ισχυεί ή απλά το είπαν για να το πουν δεν το γνωρίζω. Απλά αναφέρω τι μου είχαν πει. :blink: [.....] Αυτά υπάρχουν και στο πακέτο του Ν95 8GΒ. Όταν τελειώσει η μπαταρία Πάνο δεν λειτουργεί ούτε το μικρόφωνο στο χειριστήριο! Νεκρώνει τελείως το χειριστήριο και από εκεί και πέρα απλά υπάρχει για να γίνεται πιο μακρύ το κομμάτι που είναι τα ακουστικά. Άλλα αντ' άλλων, τελικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται στα Nokia shops. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Άλλα αντ' άλλων, τελικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται στα Nokia shops. Εγώ στο λέω, γιατί όταν τελείωσε η μπαταρία στο πρώτο μου χειριστήριο δεν λειτουργούσε τίποτα, ούτε κουμπιά ούτε μικρόφωνο στο χειριστήριο. Πάντα μας εκπλήσει αυτή η Nokia. Εκεί που λέμε τα έχουμε δει όλα, τσουπ πετάγεται ακόμα ένα μαργαριτάρι. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Δηλαδη τα μαμα ακουστικά του ν95 εχούν μπαταρία? Με ποια λογική την βάλανε? και νε ποια λογικη δεν αλλάζει? Εκεί στην nokia εχουν λιώσει στη μ@λ@κι@... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Δηλαδη τα μαμα ακουστικά του ν95 εχούν μπαταρία? Με ποια λογική την βάλανε? και νε ποια λογικη δεν αλλάζει? Εκεί στην nokia εχουν λιώσει στη μ@λ@κι@... Ναι το χειριστήριο του Ν95 που υπάρχει μέσα στο κουτί έχει μπαταρία. Προφανώς η λογική είναι ό,τι θα πρέπει να δουλεύουν τα κουμπιά και το μικρόφωνο με κάποιο τρόπο. Αν δεν είχε μπαταρία μέσα πως θα λειτουργούσαν? Η πατάτα στην όλη υπόθεση είναι ό,τι δεν μπορεί να ανοίξει το χειριστήριο γιατί είναι κολημένο και αν πιεστεί θα σπάσει. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 παιδια σημερα αγορασα μια καρτα μνημης 6gb και περασα ολες τις φωτογραφιες μου και τα κομματια μου απο την 2αρα αλλα εχω ενα προβλημα !ανοιγει τις φωτογραφιες αλλα αργει πολυ να τις εμφανισει ενω στην 2αρα κατι τετοιο δεν συνεβαινε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Πηγα και πηρα καινουργιο χειριστηριο και εκανε 9,80! Αρκετα φθηνο απο την alpha copy! Οταν της ειπα τις υπαλυλου οτι μαλλον τελειωσε η μπαταρια δεν ηξερε καν οτι εχει μπαταρια μεσα!!!!!!!!!!! Παντως υπαρχει οδηγος στο internet για το πως ανοιγει το χειριστηριο εδω http://offbe.at/blogs/sample_weblog/archive/2008/03/12/replacing-the-battery-in-a-nokia-ad-43-audio-controller.aspx Οποιος εχει κανενα αχρηστο ας το κανει και ας μας πει το αποτελεσμα! Παντως εκανα βλακεια πυ δεν τους πηγα το Ν95 του γαμπρου μου που ειναι 2 μηνων και να ελεγα οτι το χειριστηριο ειναι το δικο του! Δεν ειναι για τα 10 ευρω αλλα ειναι για την τοση καζουρα που μου εχουν κανει οποτε παω τηλ. για επισκευη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Οταν της ειπα τις υπαλυλου οτι μαλλον τελειωσε η μπαταρια δεν ηξερε καν οτι εχει Εμ τι περιμενεις, Ελλαδα ζεις;) οποιος εχει τα λεφτα, παντου μπορει να μπει!;) Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 παιδια σημερα αγορασα μια καρτα μνημης 6gb και περασα ολες τις φωτογραφιες μου και τα κομματια μου απο την 2αρα αλλα εχω ενα προβλημα !ανοιγει τις φωτογραφιες αλλα αργει πολυ να τις εμφανισει ενω στην 2αρα κατι τετοιο δεν συνεβαινε ! Πριν τοποθετήσεις την κάρτα στο κινηντό την έκανες φορμάτ μέσα από το κινητό? Μνήμη > Μορφ/ση κάρτα μνήμης. Εγώ έχω 8Gb κάρτα και δεν κολάει ούτε για πλάκα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Πηγα και πηρα καινουργιο χειριστηριο και εκανε 9,80! Αρκετα φθηνο απο την alpha copy! Οταν της ειπα τις υπαλυλου οτι μαλλον τελειωσε η μπαταρια δεν ηξερε καν οτι εχει μπαταρια μεσα!!!!!!!!!!! Παντως υπαρχει οδηγος στο internet για το πως ανοιγει το χειριστηριο εδω http://offbe.at/blogs/sample_weblog/archive/2008/03/12/replacing-the-battery-in-a-nokia-ad-43-audio-controller.aspx Οποιος εχει κανενα αχρηστο ας το κανει και ας μας πει το αποτελεσμα! Παντως εκανα βλακεια πυ δεν τους πηγα το Ν95 του γαμπρου μου που ειναι 2 μηνων και να ελεγα οτι το χειριστηριο ειναι το δικο του! Δεν ειναι για τα 10 ευρω αλλα ειναι για την τοση καζουρα που μου εχουν κανει οποτε παω τηλ. για επισκευη! Φτηνά τα 10€ για κάτι που χαλάει σε 6 μήνες και που έπρεπε να στα αλλάζει τσάμπα??:mad::mad: Δε νομίζω φίλε. Γυφτιά είναι της ΝΟΚΙΑ να πληρώνω για κάτι τέτοιο που έρχεται με 1 κινητό που κόστιζε 700+€. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Φτηνά τα 10€ για κάτι που χαλάει σε 6 μήνες και που έπρεπε να στα αλλάζει τσάμπα??:mad::mad: Δε νομίζω φίλε. Γυφτιά είναι της ΝΟΚΙΑ να πληρώνω για κάτι τέτοιο που έρχεται με 1 κινητό που κόστιζε 700+€. Εγω τα εχω σχεδον 1 χρονο και μου δουλευουν ρολοι, τα χρησημοποιω σχεδον καθε μερα. Δεν ξερω τι τα κανετε εσεις και σας χαλανε τοσο γρηγορα!:worry: Επισης φυσικα πρεπει να πληρωνεις γιατι αμα ηταν ετσι θα πηγαιναμε και θα περναμε απο 5-6 ακουστικα ο καθενας και αντε γεια σας μαλ****ς Νοκια!:p Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Εγω τα εχω σχεδον 1 χρονο και μου δουλευουν ρολοι, δεν ξερω τι τα κανετε εσεις και σας χαλανε τοσο γρηγορα!:worry: Επισης φυσικα πρεπει να πληρωνεις γιατι αμα ηταν ετσι θα πηγαιναμε και θα περναμε απο 5-6 ακουστικα ο καθενας και αντε γεια σας μαλ****ς Νοκια!:p Δεν είναι ό, τι χάλασαν, η μπαταρία τελείωσε και απλά δεν υπήρχε τρόπος να αλλαχτεί. Εμένα 7 μήνες κράτησε η μπαταρία του χειριστηρίου και μπορώ να πω ό,τι το χρησιμοποιησούσα αρκέτα το όλο set. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 φιλε stendor οταν την κανω μορφωποιηση λιγο πριν τελειωσει την μορφωποιηση κολλαει εκει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Κανε την καρτα σου πρωτα Format στο PC για να ξεκολλησει και μετα δοκιμασε να την κανεις στο κινητο.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 φιλε stendor οταν την κανω μορφωποιηση λιγο πριν τελειωσει την μορφωποιηση κολλαει εκει ! Κολάει όταν την κάνεις φορμάτ μέσα από το κινητό? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 κολλαει λιγο πριν το τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Δοκιμασες αυτο που σου εγραψα ποιο επανω? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 κολλαει λιγο πριν το τελος Δοκίμασε αυτό που σου είπε ο gianpithio. Βάλε την κάρτα στον υπολογιστή και κάνε από εκεί φορμάτ και μετά κάνε ξανά και μέσα από το Ν95 σου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 την εκανα διαμορφωση απο το pc και μετα την εκανα μορφωποιηση απο το κινητο και κολλησε λιγο πριν τελειωσει παλι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 την εκανα διαμορφωση απο το pc και μετα την εκανα μορφωποιηση απο το κινητο και κολλησε λιγο πριν τελειωσει παλι ! Μήπως τελικά έχει κάποιο πρόβλημα? Μάλλον καλύτερα να την πας εκεί που την αγόρασες και να της κάνουν ένα έλεγχο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Ποιος έχει ψαχτεί με βάσεις αμαξιού? Εγώ χρησιμοποιώ μία εδώ και πολλούς μήνες, αλλά πλέον θέλω να πάρω μία που να μπορεί εύκολα να αλλάζει το κινητό από landscape σε portrait. Έτσι όταν θα κάνω νορμάλ χρήση, θα το έχω portrait και όταν θα το χρησιμοποιώ για GPS θα το γυρνάω σε landscape για περισότερη ανάλυση στους γύρω δρόμους. Έχει πετύχει κανείς τίποτα τέτοιο? Ψάχνω πολύ πράγμα στο ebay αλλά δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει ακριβώς κάτι τετοιο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 sto electro word agorasa egw mia me 18 euro...einai me ventuza kai mpenevgenei poli eukola. tairiazei kai se alla kinita oxi mono sto n95.... emena me volepse padws Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 οπότε ρε παιδιά ποια hands free με πλήκτρα προτείνετε;(που να μην έχουν μπαταρία μέσα :p) Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts