Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@panosz75:Πάνο δηλαδή λες να μην αλλάζει ούτε στο χειρηστίριο που έχει το Ν95 8GB η μπαταρία?

Εγώ με το Ν82 έχω το χειριστήριο του N81 (αυτό εδώ) και μόλις έμαθα τα όσα ισχύουν για το handsfree του Ν95, ρώτησα στο Nokia shop στο Βόλο. Μου είπαν ότι ισχύει το ίδιο με όλα τα χειριστήρια που έχουν πλήκτρα μουσικής. Όταν τελειώσει η μπαταρία, θα λειτουργεί μόνο το μικρόφωνο και τα ακουστικά.

Εγώ πάντως που το έχω δεν έχω βρει τρόπο να ανοίγει ώστε να μπορείς να αλλάξεις μπαταρία.Δεν μπορούσαν τουλάχιστον να το κάνουν να φορτίζει μέσω του κινητου;:mad:

Μα η μπαταρία του είναι αλκαλική, μη-επαναφορτιζόμενη. Θα μπορούσε να ήταν κοινή αλκαλική, όπως είναι τώρα, απλά να την αλλάζεις όταν τελειώνει. Δε μπορώ να καταλάβω προς τι τόση σπατάλη, μόλις τελειώσει η μπαταρία να το πετάξεις. :wacko:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως που το έχω δεν έχω βρει τρόπο να ανοίγει ώστε να μπορείς να αλλάξεις μπαταρία.Δεν μπορούσαν τουλάχιστον να το κάνουν να φορτίζει μέσω του κινητου;:mad:

Μου έχουν πει σε nokia shop ό,τι αν τα συνδέσουμε την ώρα που φορτίζει το κινητό πέρναει και στην μπαταρία του χειριστηρίου κάποιο ποσό ενέργειας και έτσι κρατάει παραπάνω. Τώρα αν ισχυεί ή απλά το είπαν για να το πουν δεν το γνωρίζω. Απλά αναφέρω τι μου είχαν πει. :blink:

Εγώ με το Ν82 έχω το χειριστήριο του N81 (αυτό εδώ) και μόλις έμαθα τα όσα ισχύουν για το hansdfree του Ν95, ρώτησα στο Nokia shop στο Βόλο. Μου είπαν ότι ισχύει το ίδιο με όλα τα χειριστήρια που έχουν πλήκτρα μουσικής. Όταν τελειώσει η μπαταρία, θα λειτουργεί μόνο το μικρόφωνο και τα ακουστικά.

Αυτά υπάρχουν και στο πακέτο του Ν95 8GΒ. Όταν τελειώσει η μπαταρία Πάνο δεν λειτουργεί ούτε το μικρόφωνο στο χειριστήριο! Νεκρώνει τελείως το χειριστήριο και από εκεί και πέρα απλά υπάρχει για να γίνεται πιο μακρύ το κομμάτι που είναι τα ακουστικά.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Μου έχουν πει σε nokia shop ό,τι αν τα συνδέσουμε την ώρα που φορτίζει το κινητό πέρναει και στην μπαταρία του χειριστηρίου κάποιο ποσό ενέργειας και έτσι κρατάει παραπάνω. Τώρα αν ισχυεί ή απλά το είπαν για να το πουν δεν το γνωρίζω. Απλά αναφέρω τι μου είχαν πει. :blink:

Αυτά υπάρχουν και στο πακέτο του Ν95 8GΒ. Όταν τελειώσει η μπαταρία Πάνο δεν λειτουργεί ούτε το μικρόφωνο στο χειριστήριο! Νεκρώνει τελείως το χειριστήριο και από εκεί και πέρα απλά υπάρχει για να γίνεται πιο μακρύ το κομμάτι που είναι τα ακουστικά.

Κοίτα αν δεν είναι επαναφορτιζόμενη δύσκολο μου φαίνεται να ισχύει αυτό που σου είπαν:O.Βέβαια δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά Νοκια είναι αυτή:wacko:.

[.....]

Άλλα αντ' άλλων, τελικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται στα Nokia shops.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Άλλα αντ' άλλων, τελικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται στα Nokia shops.

Εγώ στο λέω, γιατί όταν τελείωσε η μπαταρία στο πρώτο μου χειριστήριο δεν λειτουργούσε τίποτα, ούτε κουμπιά ούτε μικρόφωνο στο χειριστήριο. Πάντα μας εκπλήσει αυτή η Nokia. Εκεί που λέμε τα έχουμε δει όλα, τσουπ πετάγεται ακόμα ένα μαργαριτάρι.

Δηλαδη τα μαμα ακουστικά του ν95 εχούν μπαταρία?

Με ποια λογική την βάλανε? και νε ποια λογικη δεν αλλάζει?

Εκεί στην nokia εχουν λιώσει στη μ@λ@κι@...

Δηλαδη τα μαμα ακουστικά του ν95 εχούν μπαταρία?

Με ποια λογική την βάλανε? και νε ποια λογικη δεν αλλάζει?

Εκεί στην nokia εχουν λιώσει στη μ@λ@κι@...

Ναι το χειριστήριο του Ν95 που υπάρχει μέσα στο κουτί έχει μπαταρία. Προφανώς η λογική είναι ό,τι θα πρέπει να δουλεύουν τα κουμπιά και το μικρόφωνο με κάποιο τρόπο. Αν δεν είχε μπαταρία μέσα πως θα λειτουργούσαν? Η πατάτα στην όλη υπόθεση είναι ό,τι δεν μπορεί να ανοίξει το χειριστήριο γιατί είναι κολημένο και αν πιεστεί θα σπάσει.

παιδια σημερα αγορασα μια καρτα μνημης 6gb και περασα ολες τις φωτογραφιες μου και τα κομματια μου απο την 2αρα αλλα εχω ενα προβλημα !ανοιγει τις φωτογραφιες αλλα αργει πολυ να τις εμφανισει ενω στην 2αρα κατι τετοιο δεν συνεβαινε !

Πηγα και πηρα καινουργιο χειριστηριο και εκανε 9,80!

Αρκετα φθηνο απο την alpha copy!

Οταν της ειπα τις υπαλυλου οτι μαλλον τελειωσε η μπαταρια δεν ηξερε καν οτι εχει μπαταρια μεσα!!!!!!!!!!!

Παντως υπαρχει οδηγος στο internet για το πως ανοιγει το χειριστηριο εδω http://offbe.at/blogs/sample_weblog/archive/2008/03/12/replacing-the-battery-in-a-nokia-ad-43-audio-controller.aspx

Οποιος εχει κανενα αχρηστο ας το κανει και ας μας πει το αποτελεσμα!

Παντως εκανα βλακεια πυ δεν τους πηγα το Ν95 του γαμπρου μου που ειναι 2 μηνων και να ελεγα οτι το χειριστηριο ειναι το δικο του!

Δεν ειναι για τα 10 ευρω αλλα ειναι για την τοση καζουρα που μου εχουν κανει οποτε παω τηλ. για επισκευη!

Οταν της ειπα τις υπαλυλου οτι μαλλον τελειωσε η μπαταρια δεν ηξερε καν οτι εχει

Εμ τι περιμενεις, Ελλαδα ζεις;) οποιος εχει τα λεφτα, παντου μπορει να μπει!;)

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

παιδια σημερα αγορασα μια καρτα μνημης 6gb και περασα ολες τις φωτογραφιες μου και τα κομματια μου απο την 2αρα αλλα εχω ενα προβλημα !ανοιγει τις φωτογραφιες αλλα αργει πολυ να τις εμφανισει ενω στην 2αρα κατι τετοιο δεν συνεβαινε !

Πριν τοποθετήσεις την κάρτα στο κινηντό την έκανες φορμάτ μέσα από το κινητό? Μνήμη > Μορφ/ση κάρτα μνήμης. Εγώ έχω 8Gb κάρτα και δεν κολάει ούτε για πλάκα.

Πηγα και πηρα καινουργιο χειριστηριο και εκανε 9,80!

Αρκετα φθηνο απο την alpha copy!

Οταν της ειπα τις υπαλυλου οτι μαλλον τελειωσε η μπαταρια δεν ηξερε καν οτι εχει μπαταρια μεσα!!!!!!!!!!!

Παντως υπαρχει οδηγος στο internet για το πως ανοιγει το χειριστηριο εδω http://offbe.at/blogs/sample_weblog/archive/2008/03/12/replacing-the-battery-in-a-nokia-ad-43-audio-controller.aspx

Οποιος εχει κανενα αχρηστο ας το κανει και ας μας πει το αποτελεσμα!

Παντως εκανα βλακεια πυ δεν τους πηγα το Ν95 του γαμπρου μου που ειναι 2 μηνων και να ελεγα οτι το χειριστηριο ειναι το δικο του!

Δεν ειναι για τα 10 ευρω αλλα ειναι για την τοση καζουρα που μου εχουν κανει οποτε παω τηλ. για επισκευη!

Φτηνά τα 10€ για κάτι που χαλάει σε 6 μήνες και που έπρεπε να στα αλλάζει τσάμπα??:mad::mad:

Δε νομίζω φίλε.

Γυφτιά είναι της ΝΟΚΙΑ να πληρώνω για κάτι τέτοιο που έρχεται με 1 κινητό που κόστιζε 700+€.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Φτηνά τα 10€ για κάτι που χαλάει σε 6 μήνες και που έπρεπε να στα αλλάζει τσάμπα??:mad::mad:

Δε νομίζω φίλε.

Γυφτιά είναι της ΝΟΚΙΑ να πληρώνω για κάτι τέτοιο που έρχεται με 1 κινητό που κόστιζε 700+€.

Εγω τα εχω σχεδον 1 χρονο και μου δουλευουν ρολοι, τα χρησημοποιω σχεδον καθε μερα. Δεν ξερω τι τα κανετε εσεις και σας χαλανε τοσο γρηγορα!:worry: Επισης φυσικα πρεπει να πληρωνεις γιατι αμα ηταν ετσι θα πηγαιναμε και θα περναμε απο 5-6 ακουστικα ο καθενας και αντε γεια σας μαλ****ς Νοκια!:p

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

Εγω τα εχω σχεδον 1 χρονο και μου δουλευουν ρολοι, δεν ξερω τι τα κανετε εσεις και σας χαλανε τοσο γρηγορα!:worry: Επισης φυσικα πρεπει να πληρωνεις γιατι αμα ηταν ετσι θα πηγαιναμε και θα περναμε απο 5-6 ακουστικα ο καθενας και αντε γεια σας μαλ****ς Νοκια!:p

Δεν είναι ό, τι χάλασαν, η μπαταρία τελείωσε και απλά δεν υπήρχε τρόπος να αλλαχτεί. Εμένα 7 μήνες κράτησε η μπαταρία του χειριστηρίου και μπορώ να πω ό,τι το χρησιμοποιησούσα αρκέτα το όλο set.

Κανε την καρτα σου πρωτα Format στο PC για να ξεκολλησει και μετα δοκιμασε να την κανεις στο κινητο..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

φιλε stendor οταν την κανω μορφωποιηση λιγο πριν τελειωσει την μορφωποιηση κολλαει εκει !

Κολάει όταν την κάνεις φορμάτ μέσα από το κινητό?

Δοκιμασες αυτο που σου εγραψα ποιο επανω?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

κολλαει λιγο πριν το τελος

Δοκίμασε αυτό που σου είπε ο gianpithio. Βάλε την κάρτα στον υπολογιστή και κάνε από εκεί φορμάτ και μετά κάνε ξανά και μέσα από το Ν95 σου.

την εκανα διαμορφωση απο το pc και μετα την εκανα μορφωποιηση απο το κινητο και κολλησε λιγο πριν τελειωσει παλι !

την εκανα διαμορφωση απο το pc και μετα την εκανα μορφωποιηση απο το κινητο και κολλησε λιγο πριν τελειωσει παλι !

Μήπως τελικά έχει κάποιο πρόβλημα? Μάλλον καλύτερα να την πας εκεί που την αγόρασες και να της κάνουν ένα έλεγχο.

Ποιος έχει ψαχτεί με βάσεις αμαξιού?

Εγώ χρησιμοποιώ μία εδώ και πολλούς μήνες, αλλά πλέον θέλω να πάρω μία που να μπορεί εύκολα να αλλάζει το κινητό από landscape σε portrait.

Έτσι όταν θα κάνω νορμάλ χρήση, θα το έχω portrait και όταν θα το χρησιμοποιώ για GPS θα το γυρνάω σε landscape για περισότερη ανάλυση στους γύρω δρόμους.

Έχει πετύχει κανείς τίποτα τέτοιο?

Ψάχνω πολύ πράγμα στο ebay αλλά δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει ακριβώς κάτι τετοιο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

οπότε ρε παιδιά ποια hands free με πλήκτρα προτείνετε;(που να μην έχουν μπαταρία μέσα :p)

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]