Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia signomi pou rota alla exo ksexasi ligo pos to kanoume.tin nea anabathmisi pou tha perasoume otan bgi tha sindesoume to kinito (1)meso pc suite? (2) kanoume egatastasi sto pc tin anabathmisi tin kenouria kai meta sindeoume to kinito kai arxizi h epeksergasia?edo diabazo kati gia nsu kai kati gia produktcode.h kenouria anabathmisi tha tin perasoume opos pernagame tis palies h xriazete na kanoume kati diaforetiko?EYXARISTO POLY kai signomi gia tin megali erotisi
xilia signomi pou grafo me aglika alla den exo ellinika sto pc mou.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

όλα όπως παλιά φίλε δεν κανείς κάτι διαφορετικό. Μέσω NSU (nokia software update) θα γίνει η αναβάθμιση και δεν χρειάζεται να αλλάξεις κανα κωδικό αν έχεις κιόλας το λογισμικό που θέλεις.δηλαδή εκτός αν το λογισμικό σου είναι από καμία vodafone η τίποτα τέτοιο μόνο τότε πρέπει να αλλάξεις το product code.

@ leonidas1902

Διάβασε την ερώτηση #8 από το S60 Platform FAQ.:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

εβαλα την 21 firmware μεσω phoenix γιατι αμα περιμενω απο το nsu σωθηκαμε.το κινητο παιδια εγινε απλα τελειο,δεν εχω λογια

Συγνωμη αλλα δεν καταλαβα την 21 firmware απο που την κατεβασες και πως την περασες

TOMMIS RODOS ;)

Συγνωμη αλλα δεν καταλαβα την 21 firmware απο που την κατεβασες και πως την περασες

Κατέβασε το λογισμικό ως αρχείο και το πέρασε στο κινητό μέσω ενός εξειδικευμένου προγράμματος ονόματι Phoenix.

Εφόσον δεν γνωρίζεις, μη το τολμήσεις. Μπορεί να έχει άσχημες συνέπειες η συσκευή σου μετά από αυτή τη διαδικασία.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Εφόσον δεν γνωρίζεις, μη το τολμήσεις. Μπορεί να έχει άσχημες συνέπειες η συσκευή σου μετά από αυτή τη διαδικασία.

Απο που την κρεβασε :( δεν ειναι ωραιο να ψαχνεσαι:)

TOMMIS RODOS ;)

Καλησπέρα, παρακολουθώ εδώ και καιρό το θέμα αυτό, με σκοπό να αγοράσω το Ν95, όταν πουλήσω το δικό μου. Η ώρα ήρθε. Το κινητό μου πουλήθηκε. Τώρα που ψάχνω μεταχειρισμένο Ν95 (απλό)..

Τι να προσέξω??

Έχω προσέξει πολύ το θέμα του slider.. πως θα το τσεκάρω?

Ευχαριστώ..

Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D

Ρε παιδια εχω την 20.0.0.15version που θα βρω την 21

Θα μπορέσεις να την βρεις μέσω του NSU (Nokia Software Update) μόλις την ανεβάσει η Nokia. Μέχρι στιγμής δεν είναι διαθέσιμη μέσω του NSU.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλησπέρα, παρακολουθώ εδώ και καιρό το θέμα αυτό, με σκοπό να αγοράσω το Ν95, όταν πουλήσω το δικό μου. Η ώρα ήρθε. Το κινητό μου πουλήθηκε. Τώρα που ψάχνω μεταχειρισμένο Ν95 (απλό)..

Τι να προσέξω??

Έχω προσέξει πολύ το θέμα του slider.. πως θα το τσεκάρω?

Εκεί που υπάρχει ο μεγάλος τζόγος είναι όταν ανοίγεις το αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο και πληκτρολογείς πχ μήνυμα. Τότε το πάνω μέρος κουνιέται. Τσέκαρε καλά την οθόνη μην έχει στίγματα καθώς το Ν95 δεν έχει προστατευτικό κάλυμμα στην οθόνη.

Μολις την κατεβασα :Dτην V 21.0.016 αλλα φοβαμαι :(για τα παρεταιρω εκτως και εαν εχω λιγο help:rolleyes:
TOMMIS RODOS ;)

εφοσον δεν εχεις ασχοληθει με το φοινικα σε συμβουλευω να περιμενεις το Νsυ.δεν ξερω την νεα versιοn αλλα στην εποχη του 6680 ηταν λιγο μπιζιλο να δουλεψει .οσοι ειχαν ασχοληθει θα ξερουν..

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Πάντως εγώ που την πέρασα (από 14.03.2008) μέχρι στιγμής όλα καλά...

Μπαταρία βελτιώθηκε και σερφάρισμα σε όλες τις σελίδες χωρίς προβλήματα συμβατότητας...

υπαρχουν καπου οδηγιες για το πως μπορει καποιος να περασει λογισμικο μεσο του pheonix?

ευχαριστω

Γράψε στο google :Phoenix N95 και όλες σου οι απορίες θα λυθούν.

Burn the rubber, not your soul...

Παιδιά μόλις το έκανα και εγώ μέσω Phoenix..

Αρκετά εύκολο!H μ..κία είναι ότι διαγράφεις οποιοδήποτε πρόγραμμα της ΝΟΚΙΑ απ το PC σου..

Θα γράψω εντυπώσεις σε λιγό!

Εκτύπωσε το Service Bulletin που έβαλα στο post μου και πήγαινε και δείξτο τους.... να δούμε τι θα σου πούνε...

Αν και εμπιστευτικό το έγγραφο χρησιμοποιήσε το να τους την πεις...

Πηγα ξανα σημερα απο alpha copy θεσ/νικης μαζι με το χαρτι που δειχνει το καινουργιο slide και το εδειξα σε μια καινουργια κοπελα που δουλετε εκει κα;ι της ζητησα αν το εχουν!

Το πρωτο πραγμα που με ρωτησε ηταν πως το βρηκα το χαρτι αυτο,και της απαντησα οτι το εχει κατεβασει καποιος γνωστος ο οποιος εχει κωδικο για να μπαινει στο nokia online!

Παει μεσα στον τεχνικο και μετα απο 7-8 λεπτα βγαινει και μου λεει το εξης κουφο!Αυτο το ανταλακτικο δεν υπαρχει στην Ελλαδα και μαλλον δεν προκειτε να το φερουμε ποτε!

Και οταν την ρωτησα γιατι δεν θα το φερουν με ξανακουφανε λεγοντας μου οτι στην Ελλαδα δεν φερνουν ολους τους κωδικους ανταλλακτικων!

Οταν της ειπα οτι αυτο το ανταλλακτικο ειναι για να διορθωθει ο τζογος και οτι θα επρεπε να το εχουμε και στην Ελλαδα αφου υπαρχουν και εδω πολλα τηλ.(σχεδων ολα λιγο η πολυ)με τζογο στον μηχανισμο slide,με αποτελειωσε λεγοντας μου οτι τα κεντρικα αποφασισαν οτι εφοσων δεν υπαρχουν παραπονα για το slide στην Ελλαδα δεν το εφεραν!!!!

ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΡΜΙΤΑ!

Παρολου που η nokia βγαζει τα καλυτερα τηλεφονα δεν ξαναγοραζω απο αυτους τιποτα μονο και μονο για τους καραγκιοζιδες αυτους που θελουν να λεγονται και επισημοι αντιπροσωποι .....ουστ...ρε...alpha copy!!!!

ποια εκδοση βαλατε Phoenix 2007.4.6.170 ετσι ?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Ναι φιλε μου.

Αυτή έχω βάλει εγω..

Απο το γνωστό Forum!

EDIT

Δυστυχώς η ένταση στο ράδιο είναι ακόμη χάλια..Όμως το κινητό έγινε πραγματικά καινούριο!

Παρατηρήσατε καμία άλλη διαφορά με το νέο firmware (εκτός από το flash 3)? Για παράδειγμα, πιο γρήγορο μενού και γενικά πιο γρήγορη απόκριση του τηλεφώνου(?), διαφορά στο GPS(?), διαφορά στην κάμερα(?).

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

@stendor ποιo πισω εχουν γραψει οτι υπαρχει βελτιωση στην καμερα :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2281589#post2281589

Τώρα που ψάχνω μεταχειρισμένο Ν95 (απλό)..

Τι να προσέξω??

Επισης πατησε τον παρακατω αριθμο στην οθονη αναμονης *#92702689# ειναι ο πραγματικος χρονος που εχει μιλησει το τηλ. και δεν διαγραφετε ουτε με αναβαθμιση ετσι θα ξερεις ποσο χρησιμοποιημενο ειναι :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Εκεί που υπάρχει ο μεγάλος τζόγος είναι όταν ανοίγεις το αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο και πληκτρολογείς πχ μήνυμα. Τότε το πάνω μέρος κουνιέται. Τσέκαρε καλά την οθόνη μην έχει στίγματα καθώς το Ν95 δεν έχει προστατευτικό κάλυμμα στην οθόνη.

Ok για το τζόγο...

Οκ για το *#war0anty* (άλλος φίλος το είπε)

??? Οθόνη.. δλδ τι στίγματα μπορεί να έχει? στυλ ψιλογρατζουνιές? όπως στο Ν70 που είχα?

Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D

Ok για το τζόγο...

Οκ για το *#war0anty* (άλλος φίλος το είπε)

??? Οθόνη.. δλδ τι στίγματα μπορεί να έχει? στυλ ψιλογρατζουνιές? όπως στο Ν70 που είχα?

Η οθόνη του N95 έχει κάλυμμα μεν αλλά δεν είναι σκληρό με αποτέλεσμα αν το πιέσεις λίγο κάνει νερά η οθόνη (όπως οι lcd οθόνες).

Εννοεί να προσέξεις μην έχει σημεία στα οποία αλλοιώνονται τα χρώματα.

Αυτά μπορεί να έχουν προκληθεί από πολύ έντονες επαφές της οθόνης με άλλα αντικείμενα.

ο ηχος απο τα ηχεια ειναι πιο δυνατος και εχει και βελτιωσεις στην camera.αλλα ακομα το ψαχνω :):):)
Φιλε τι βελτιωσεις δηλαδη?Οσον αφορα τις επιλογες που εχεις η και στις φωτο οσον αφορα την ποιοτητα?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]