Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι ουτε εγω μπορεσα κ σκεφτηκα μην τυχον κ ειχατε βρει ολα εδω μεσα τα "ξεφτερια" καμια μαγκια αλλα μαλλον μονο στο Ν80 γινοτανε...οντως γιατι το ειχα κανει κ γω παλιοτερα...

Αρα λοιπον...ο επομενος τροπος απο το σπιτι ποιος ειναι?

Διαβάστε πριν ρωτήσετε;)

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Katarxas signwmi gia ta greeklish alla fainetai oti ypologistis k kinito xalasan k ta dio mazi, de grafei ellinika me tpt.

Simera to prwi to kinito mou efage oli ti karta..patietai automata sinexeia k me astatheis rithmous (poli grigora i poli arga) to pliktro epilogis (panw apo to yes-to prasino gia tis kliseis) dld esteile osa kena sms mporouse ston prwto paralipti tou tilefwnikou katalogou. apo tote den exei stamatisei,

ebgala ti panw prosopsi ebgala ta pliktra mipws eftaigan auta, akoma sikwsa k ti membrani tin aspri pou akoumpan ta pliktra, k akoma k me auto ksekolimeno ligo gia na min efaptete katholou , auto ekei sinexize akathekto. ti epathe? tha xreiastoume alli plaketitsa me ta pliktra i opws sinithws de tha uparxei tetoio antallaktiko na me dwsoun?

TO exei pathei kaneis auto? Signwmi ka pali gia ta greeklish, aurio to pc tha faei format mpas k sinelthei kai auto.

P.S to ekana k firmware update k hard k soft reset alla tpt..

Δεν αλλάζουν ολόκληρο το Slide Assy. Σας στέλνω την διαδικασία συνημμένα η οποία υπάρχει από τον Αύγουστο!!!

New slide spare parts

Published 2007/08/15

Καλα τα λες φιλε οτι υπαρχει το καινουργιο slide απο τον Αυγουστο αλλα εδω εχθες που πηγα απο την Alpha copy στη Θεσ/νικη πηγαν να με βγαλουν τρελλο!!!!!!

Μου ειπαν οτι δεν υπαρχει τετοιο πραγμα και οτι και να ερχoταν καινουργιο slide θα μου το χρεωναν +30 ευρω τα περαστικα γιατι απλα αυτος ο τζογος ειναι νορμαλ σ'ολα τα Ν95!

Υπαρχει κανεις εδω μεσα που να φωραει το Ν95 του το καινουργιο slide?

TΙ να την κανω?Που θα βρω αυτο το καταραμενω το slide αφου αυτη η ξεφτιλισμενη η Alpha copy μονο σαν ευρω μας βλεπει!

Μεχρι στο Τατζικισταν εχουν παει τα καινουργια slide απ'οτι διαβαζω στο ιντερνετ και εδω μας εχει ξεφτιλισει εντελως η επισημη αντιπροσωπια!

ΕΚΑΝΑ RESTART ΚΑΙ Ο TASKMANAGER ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ 20,2ΜΒ ΚΑΙ ΤΟ FIRMWARE ΕΙΝΑΙ V12.0.013

Αν αυτή είναι η διαθέσιμη μνήμη RAM, είναι σε λογικά επίπεδα.

Αν πάλι είναι η διαθέσιμη εσωτερική μνήμη, τότε άρχισε να διαγράφεις δεδομένα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

ΕΚΑΝΑ RESTART ΚΑΙ Ο TASKMANAGER ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ 20,2ΜΒ ΚΑΙ ΤΟ FIRMWARE ΕΙΝΑΙ V12.0.013

Αν δεν είναι vodafone live η συσκευή σου τότε κάνε αναβάθμιση firmware. Έχει βγει καινούργιο firmware και είναι το V20.0.015 και δίνει περίπου ελεύθερη RAΜ 30ΜΒ.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αν δεν είναι vodafone live η συσκευή σου τότε κάνε αναβάθμιση firmware. Έχει βγει καινούργιο firmware και είναι το V20.0.015 και δίνει περίπου ελεύθερη RAΜ 30ΜΒ.

Σιγά μη δίνει και 50...

Εσύ στο δικό σου έχεις 30 ελέυθερα?

Το στάνταρ σε ένα νορμάλ κινητό με μερικά προγράμματα είναι 20-25 χονδρικά.

Τώρα αν κάποιος το έχει "παρθένο", χωρίς να έχει περάσει κανένα πρόγραμμα ίσως και να κοντεύει τα 30..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλα τα λες φιλε οτι υπαρχει το καινουργιο slide απο τον Αυγουστο αλλα εδω εχθες που πηγα απο την Alpha copy στη Θεσ/νικη πηγαν να με βγαλουν τρελλο!!!!!!

Μου ειπαν οτι δεν υπαρχει τετοιο πραγμα και οτι και να ερχoταν καινουργιο slide θα μου το χρεωναν +30 ευρω τα περαστικα γιατι απλα αυτος ο τζογος ειναι νορμαλ σ'ολα τα Ν95!

TΙ να την κανω?Που θα βρω αυτο το καταραμενω το slide αφου αυτη η ξεφτιλισμενη η Alpha copy μονο σαν ευρω μας βλεπει!

Μεχρι στο Τατζικισταν εχουν παει τα καινουργια slide απ'οτι διαβαζω στο ιντερνετ και εδω μας εχει ξεφτιλισει εντελως η επισημη αντιπροσωπια!

και ακομη καλυτερα υπαρχει καπου στο ebay αυτο το νεο slide να το παρουμε να το τοποθετησουμε εμεις?ποσο να χει 5 ευρω?

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Σιγά μη δίνει και 50...

Εσύ στο δικό σου έχεις 30 ελέυθερα?

Το στάνταρ σε ένα νορμάλ κινητό με μερικά προγράμματα είναι 20-25 χονδρικά.

Τώρα αν κάποιος το έχει "παρθένο", χωρίς να έχει περάσει κανένα πρόγραμμα ίσως και να κοντεύει τα 30..

Μακάρι να έδινε και 50 όπως δίνουν και άλλα τηλέφωνα της ΝΟΚΙΑ...

Είπα ό,τι δίνει περίπου 30ΜΒ.

Ναι στο δικό μου έχει 30ΜΒ όταν ανοίγει και τρέχει και ο taskmanager και το rotate me. Όταν ανοίξω και άλλες εφαρμογές λογικό είναι να πέσει η RAΜ αλλά και πάλι για χρήση έχω γύρω στα 26ΜΒ. Το Ν95 δεν είναι απλά ένα νορμάλ τηλέφωνο και το ξέρουμε πολύ κάλα όσοι το είχαμε και το έχουμε ακόμα.

Το αν είναι "παρθένο" το τηλέφωνο κάποιου εξαρτάται απο τον ίδιο, ο καθένας επιλέγει τι θέλει να έχει στο κινητό του.

Εγώ απλά είπα στον φίλο να κάνει αναβάθμισει για να μπορεί να κάνει πιο καλά την δουλειά του.

Εκτύπωσε το Service Bulletin που έβαλα στο post μου και πήγαινε και δείξτο τους.... να δούμε τι θα σου πούνε...

Αν και εμπιστευτικό το έγγραφο χρησιμοποιήσε το να τους την πεις...

Εκτύπωσε το Service Bulletin που έβαλα στο post μου και πήγαινε και δείξτο τους.... να δούμε τι θα σου πούνε...

Σίγουρα θα πιάσει? Εδώ είναι Ελλάδα. Και τον ίδιο που έκανε την αλλάγη να τους πας να τους το πει ό,τι γίνεται η αλλαγή αυτή, το λιγότερο που θα τον βγάλουν είναι τρελλός, άσχετος άντε μπορεί και εξωγήινο. Δυστυχώς εδώ "στο Ελλάντα" αντί ο πελάτης να έχει πάντα δίκιο (όπως υποστηρίζεται γενικά ό,τι πρέπει να έχει πάντα δίκιο) συμβαίνει το αντίθετο, έχει πάντα λάθος και άδικο μέχρι την στιγμή που θα τους αρχίσει στα βρισίδια για να βρει το δίκιο του, που και αυτό ακόμα δεν είναι ωραίο.

Ξ΅ΟΟ Ξ*Ξ½Ξ± Ξ½95 ΞΊ Ξ΅ΟΟ ΟΟΟβλημα ΞΌΞ΅ ΟΞ·Ξ½ κάμΡΟΞ± ΟΞΏΟ. ΀ην Ξ±Ξ½ΞΏΞ―Ξ³Ο ΞΊ ΟολλΞ*Ο ΟΞΏΟΞ*Ο ΞΌΞ*νΡι ΟΞΊΞΏΟΡινΞ. ΞΞ±ΟΟΞ·.ΟΞΏ λογιΟΞΌΞΉΞΊΟ Ξ΅Ξ―Ξ½Ξ±ΞΉ ΟΞΏ 015. ΀ι ΞΌΞΏΟ ΟΟΞΏΟΡίνΡΟΞ±ΞΉ;
[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω ενα ν95 κ εχω πρόβλημα με την κάμερα του. Την ανοίγω κ πολλες φορες μενει σκοτεινή. Μαύρη.το λογισμικό είναι το 015. Τι μου προτείνεται;

Το καλύτερο θα ήταν να πας σε ένα nokia shop να το κοιτάξουν ή μπορείς να το πας και στα κεντρικά της nokia στην Λεωφ. Βουλιαγμένης. Αν θες όμως μπορείς να δοκιμάσεις ή να κάνεις φορμάτ στο κινητό ή να ξαναπεράσεις το τελευταίο firmware. Να ξέρεις ό,τι κάνοντας κάποιο από τα 2 θα χάσεις αυτά που είναι αποθηκευμένα μέσα στην μνήμη του τηλεφώνου. Το φορμάτ γίνεται με τον κωδικό *#7370#.

New firmware version v 21.0.016 for N95

http://farm3.static.flickr.com/2287/2331083030_0910b8efca_o.jpg

Changes/improvements made from MCU SW v 20.0.015 to v 21.0.016

New features:

• Flash Lite 3 support added
  • Widget (Web runtime) support added
  • Default year changed to 2008

Improvements:

• General stability improvements.
  • Pre-defined access point kept after switching to different type SIM card.
  • Localization improvements.
  • Standby time improvements.
  • Improvements to BT headset interoperability.
  • Improvement to Calendar data restoring.
  • Switch from landscape to portrait mode & screen rotations improvements.

Browser:

• Improvement to long text writing to web page text boxes.
  • Browsing from WLAN wizard improvement.

Media Player:

• Localizations improvements in Music player.
  • Windows Media Player recognizes device as Nokia N95.

Gallery:

• Image rotation improvement in album view.
  • Gallery & Slideshow performance improvements.

Messaging:

• Improvement to SMS reception.

Java:

• Midlet installation improvement.
  • Improvement to Java application start.
  • Java midlet certificate checking improvement.

Navigation:

• General improvements to Maps application.
  • Localization correction to Search in Maps application.
  • Improvement to Navigate To –function when started from search application.

SIM:

• Contact names with accents and more than 11 characters can be copied to SIM card.

***New firmware version for Nokia N95, should be available soon on the NSU and will be available progressively at the official Nokia Points and Nokia Service Points in the next few days.

http://www.symbian-freak.com/quides/firmware/logs/new_n95_firmware_v21_change_log.htm

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Δεν Μου τη βγαζει παντως με το nsu λογικα σε λιγες μερες
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν Μου τη βγαζει παντως με το nsu λογικα σε λιγες μερες

Πώς να σου την εμφανίσει...;

Εφόσον ο φίλος dmarccos το αναφέρει ρητά:

New firmware version for Nokia N95, should be available soon on the NSU and will be available progressively at the official Nokia Points and Nokia Service Points in the next few days.

:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

New firmware version v 21.0.016 for N95

Εντελώς MINOR update..

Για μένα δεν αξίζει καν τον κόπο να την περάσω και να χάσω χρόνο για να περάσω ξανά όλες τις εφαρμογές, μόνο και μόνο για να έχω το flashlite.

Όλα τα άλλα είναι μπούρδες..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

εχω ενα προβλημα με καμερα...την ανοιγω κ μενε ι σκοτεινη η οθονη ορισμενες φορες.τι προτεινεται?εχω την 015 εκδοση λογισμικου
[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω ενα προβλημα με καμερα...την ανοιγω κ μενε ι σκοτεινη η οθονη ορισμενες φορες.τι προτεινεται?εχω την 015 εκδοση λογισμικου

κανε μια επανεκ..αν παρατηρησεις θα δεις οτι το κλειστρο της καμερας μενει κλειστο...λογικα θα ειναι οκ..μου το εχει κανει και μενα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Δες το ποστ #2116

Δες το ποστ #2116

εχεις δικιο...απλα το ειχα γραψει απο το κινητο κ μου το βλαλε ακαταλλαβιστικα..ευχαριστω

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει τυχει σε καποιον αλλο το προβλημα σφαλματος στην δευτερη καμερα?μετα απο 4μηνες σημερα εκατσε..στο Ν80 ειχα παρομοιο προβλημα απο την πρωτη μερα κ αντικατασταθηκε.ελπιζω να στρωσει με φορματ

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Αυτο ακριβος εκανα σημερα,τους πηγα το Service Bulletin!

Και ξερετε ποια ηταν η αντιδραση της υπαληλου?

Αφου αμφισβητησε την γνησιοτητα της φωτοτυπιας. μετα μου ειπε οτι εστο κι'αν ειναι αληθινο δεν εχω δικαιωμα να το εχω εγω κι' εφοσον δεν εχουν λαβει στην Ελλαδα τετοιο εγγραφο και ουτε ανταλακτικα slide μ'αυτο τον κωδικο να τους αφησω να κανουν τη δουλεια τους γιατι περιμενε αλλος κοσμος να εξυπηρετηθει!

Κι'οταν την ρωτησα πως θα μαθω ποτε θα φερουν και αν μπορουν να με ειδοποιησουν,γυρισε με σηκομενα τα φρυδια και τσατιλα και μου ειπε "ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ"

Μιλαμε οτι ειναι για πολλες μπουνιες!!!!!!!

εχει τυχει σε καποιον αλλο το προβλημα σφαλματος στην δευτερη καμερα?μετα απο 4μηνες σημερα εκατσε..στο Ν80 ειχα παρομοιο προβλημα απο την πρωτη μερα κ αντικατασταθηκε.ελπιζω να στρωσει με φορματ

πες μου σε παρακαλω τι μαρκα καρτα μνημης εχεις μεσα?

ειναι σημαντικο...υπαρχει λογος...

Παιδια εχθες εκανα αναβαθμιση απο το σπιτι.

Τωρα παρατηρω οτι στον τομεα των μηνυματων τρωει απιστευτα κολληματα.

Δηλαδη αργει να κανει αποστολή, αργει ν'ανοιξει ενα μηνυμα, μεχρι που κολλησε ολο το μενου "μηνυματα"..

Αναγκαστηκα να κανω 2 φορες επανεκκινηση..

Πολυ αφυσικο κ ασυνηθιστο εως τωρα..

Συμβαινει κ σε αλλους?

paides mia boithia,peira ena car multimedia pou exei kai bloetooth,nai men to briski to n95 mou alla gia na gini i syndesi mou zitai kodiko aksiopistis siskebis,yparxi kapio stantar kodiko i prepi na kano kati allo;

CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN-

WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO,

MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9

http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg