mirrorofsorrow Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Θα δεις τον αναλυτικό λογαριασμό και θα καταλάβεις τι γινόταν. Αν θέλεις να συνδέεσαι χωρίς φόβο μην ξαναχρεώσει την κάρτα σου, βάζε το προφίλ Εκτός Σύνδεσης και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alter45 Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 O λογαριασμός μου έχει χρεώσεις WAP. Οσο για το προφίλ εκτός σύνδεσης, εννοείς όταν μπαίνω μέσω WLAN, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Nokia N95 slider is wobble! Finally there is a solution on the horizon, Christian from the SW blog sent his N95 to the Nokia Service Point to fix the wobbly slider and discovered that they have put new redesigned rails and that his N95 finally has a rock-solid slider!!! http://www.symbian-freak.com/images/news/08/03/slider00.jpg Περισσότερα... Επειδή ψιλοτρίζει του δικού μου το slider και είμαι λίγο ψείρας αν το στείλω λέτε να μου το φτιάξουν όπως παραπάνω?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 O λογαριασμός μου έχει χρεώσεις WAP. Οσο για το προφίλ εκτός σύνδεσης, εννοείς όταν μπαίνω μέσω WLAN, έτσι; αμα βλεπεις κατω απο το σημα 3G η στην κεραια 2 βελακια να πηγαινουνε δεξια-αριστερα και να αναβοσβηνουνε η να ειναι σταθερα σημαινει οτι χρεωνεσαι απο καποια υπηρεσια προσβασης. μεσο wifi αποκλειεται να χρεωθεις.μηπως εχεις καποιο προγραμμα και συνδεεται χωρις να το ξερεις??.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr3as Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Δεν αλλάζουν ολόκληρο το Slide Assy. Σας στέλνω την διαδικασία συνημμένα η οποία υπάρχει από τον Αύγουστο!!! New slide spare parts Published 2007/08/15 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2659&dateline=1197043663 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrho2001 Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Κανοντας surf στο Internet μου βγαζει μύνημα ότι η μνήμη είναι ανεπαρκής και η σελίδα βγαίνει μισή ή καθόλου. Ετρεξα το memory up και μου δείχνει ότι το 80% της μνήμης χρσιμοποιήται.Εγω δε τρέχω απ' ότι ξέρω τίποτα από που χρησιμοποιήται τότε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 πως θα γινει να εχω τις επαφες μου στην καρτα σιμ και οχι στο τηλεφωνο? εννοω να τις αφησω στην σιμ και να τις βλεπω απο κει, δεν θελω να τις εχω και στο τηλεφωνο. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Κανοντας surf στο Internet μου βγαζει μύνημα ότι η μνήμη είναι ανεπαρκής και η σελίδα βγαίνει μισή ή καθόλου. Ετρεξα το memory up και μου δείχνει ότι το 80% της μνήμης χρσιμοποιήται.Εγω δε τρέχω απ' ότι ξέρω τίποτα από που χρησιμοποιήται τότε? Κατέβασε και βάλε το Taskman. Τρέξτο και θα δεις τι προγράμματα τρέχουν ανά πάσα στιγμή και πόση μνήμη σου τρώνε.. αμα βλεπεις κατω απο το σημα 3G η στην κεραια 2 βελακια να πηγαινουνε δεξια-αριστερα και να αναβοσβηνουνε η να ειναι σταθερα σημαινει οτι χρεωνεσαι απο καποια υπηρεσια προσβασης. μεσο wifi αποκλειεται να χρεωθεις.μηπως εχεις καποιο προγραμμα και συνδεεται χωρις να το ξερεις??.:O Σωστός... Το κινητό έχει ξεκάθαρες ενδείξεις όταν αφορά τη σύνδεσή του. Είτε πρόκειται για Wi-Fi είτε για Wap/gprs, θα βγάλει το σχετικό εικονάκι. Και αν ο φίλος που έχει να πληρώσει τα 300€ κάποια στιγμή έλεγχε το LOG θα έβλεπε ότι έχουν κατέβει πολλά KB, άρα ότι κάτι πάει στραβά.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrho2001 Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Ετρεξα το taskman οπως μου είπες και ενω δεν τρέχει τίποτε εκτός της αναμονής μου γράφει ότι έχει μόνο 12,1MB είναι λογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Ετρεξα το taskman οπως μου είπες και ενω δεν τρέχει τίποτε εκτός της αναμονής μου γράφει ότι έχει μόνο 12,1MB είναι λογικό? Κάνε ένα restart στο τηλέφωνο και μόλις ανοίξει δες πόση ελεύθερη μνήμη έχει. Ποιά έκδοση firmware έχεις? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magico Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Καλησπέρα στο forum.Από εχθές είμαι κι εγώ ένας χαρούμενος κάτοχος του Ν95. Έχω το εξής πρόβλημα..Πάω να του κάνω την αναβάθμηση μέσω υπολογιστή. Βρίσκει το τηλέφωνο κανονικά και ψάχνει να βρει την νεότερη εκδοση (εχω την 12.χ.χχχ) και μου εμφανίζει οτι έχω την νεότερη έκδοση και ότι δεν υπάρχει άλλη..Ξέρετε τι μπορεί να φταίει???Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Καλησπέρα στο forum.Από εχθές είμαι κι εγώ ένας χαρούμενος κάτοχος του Ν95. Έχω το εξής πρόβλημα..Πάω να του κάνω την αναβάθμηση μέσω υπολογιστή. Βρίσκει το τηλέφωνο κανονικά και ψάχνει να βρει την νεότερη εκδοση (εχω την 12.χ.χχχ) και μου εμφανίζει οτι έχω την νεότερη έκδοση και ότι δεν υπάρχει άλλη..Ξέρετε τι μπορεί να φταίει???Ευχαριστώ! Καλορίζικο! :) Αν η συσκευή σου είναι Vodafone Live είναι λογικό να σου βγάζει τη 12.xxx ως τελευταία έκδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magico Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Καλορίζικο! :) Αν η συσκευή σου είναι Vodafone Live είναι λογικό να σου βγάζει τη 12.xxx ως τελευταία έκδοση. Ναι είναι όντως vodafone το κινητό...Mπορώ να κάνω κάτι στην συγκεκριμένη περίπτωση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Ναι είναι όντως vodafone το κινητό...Mπορώ να κάνω κάτι στην συγκεκριμένη περίπτωση?? Μπορείς να βγάλεις το VL, αλλά θα χάσεις την εγγύηση. Προσωπικά δεν θα στο πρότεινα, ειδικά τώρα που είναι και καινούρια. Το δυσάρεστο για εσένα, είναι πως η νέα έκδοση λογισμικού αξίζει και με το παραπάνω...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magico Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Μπορείς να βγάλεις το VL, αλλά θα χάσεις την εγγύηση. Προσωπικά δεν θα στο πρότεινα, ειδικά τώρα που είναι και καινούρια. Το δυσάρεστο για εσένα, είναι πως η νέα έκδοση λογισμικού αξίζει και με το παραπάνω...! Το ξέρω ρε ****το οτι αξίζει..Διάβαζα εχτές ολο το βράδυ το forum και είδα πραγματικά τι μπορεί να κάνει η νέα έκδοση λογισμικού..Κρίμα..:(Και η αλήθεια είναι πως έχω δυο χρόνια εγγύηση και είναι κρίμα να τα χάσω και αυτά..Οπότε για λίγο καιρό λέω να κάτσω στα αυγά μου..Πολύ κουλό μου ακούγεται πάντως επειδή ειναι vodafone να υπάρχει αυτο το ενδεχόμενο..Anyway σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Το ξέρω ρε ****το οτι αξίζει..Διάβαζα εχτές ολο το βράδυ το forum και είδα πραγματικά τι μπορεί να κάνει η νέα έκδοση λογισμικού..Κρίμα..:(Και η αλήθεια είναι πως έχω δυο χρόνια εγγύηση και είναι κρίμα να τα χάσω και αυτά..Οπότε για λίγο καιρό λέω να κάτσω στα αυγά μου..Πολύ κουλό μου ακούγεται πάντως επειδή ειναι vodafone να υπάρχει αυτο το ενδεχόμενο..Anyway σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες!! Συμβαίνει διότι η οι branded εκδόσεις περνάνε άλλο κύκλο ανάπτυξης απ' ό,τι οι κανονική. Θα πρέπει να περιμένεις να βγει η αντίστοιχη του VL. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magico Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Συμβαίνει διότι η οι branded εκδόσεις περνάνε άλλο κύκλο ανάπτυξης απ' ό,τι οι κανονική. Θα πρέπει να περιμένεις να βγει η αντίστοιχη του VL. Itchrist86 παρ' όλα αυτά το VL για να το απεγκαταστήσω τι διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσω??Είναι risky?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Itchrist86 παρ' όλα αυτά το VL για να το απεγκαταστήσω τι διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσω??Είναι risky?? Για να βγάλεις το VL θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτό τον οδηγό, βάζοντας όμως αυτό το product code: 0534854. Το Nemesis Service Suite το κατεβάζεις από εδώ. Το Nokia Software Updater το κατεβάζεις από εδώ.Σημείωση 1: Ο οδηγός που αναγράφω, αναφέρεται στο N73, αλλά η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια. Σημείωση 2: Κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης δεν πειράζεις το κινητό για κανένα λόγο. Σημείωση 3: Για να δουλέψει το NSS θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου το Nokia PC Suite και να έχεις συνδεθεί τουλάχιστον μια φορά με αυτό. Δεν θα την έλεγα risky... Έχει καταντήσει να είναι τετριμμένη πλέον με τόσο κόσμο που την έχει κάνει, για διάφορους λόγους.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magico Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Για να βγάλεις το VL θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτό τον οδηγό, βάζοντας όμως αυτό το product code: 0534854. Είσαι τέλειος..Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου...Μάλλον θα το επιχειρήσω και ας πάει στα κομμάτια η εγγύηση :p Itchrist86 φίλε μου σε ευχαριστώ για όλα....Προφανώς έχασα την εγγύηση αλλά τώρα έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού...Σε ευχαριστώ και πάλι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Για να βγάλεις το VL θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτό τον οδηγό, βάζοντας όμως αυτό το product code: 0534854. Είσαι τέλειος..Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου...Μάλλον θα το επιχειρήσω και ας πάει στα κομμάτια η εγγύηση :p Itchrist86 φίλε μου σε ευχαριστώ για όλα....Προφανώς έχασα την εγγύηση αλλά τώρα έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού...Σε ευχαριστώ και πάλι!! Να σαι καλά φίλε μου.:) ΥΓ: Όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο post σου πάτα την http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 παιδια συγχωρεστε με που θα ρωτησω κατι μαλλον χιλλιοειπωμενο αλλα δυστυχως χρονος μηδεν... εχω την βερσιον 12.0.0.13 ποια ειναι η τελευταια? ευχαριστω κ συγνωμη (δειξτε λιγη καταννοηση για τον "παλιο"...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 παιδια συγχωρεστε με που θα ρωτησω κατι μαλλον χιλλιοειπωμενο αλλα δυστυχως χρονος μηδεν... εχω την βερσιον 12.0.0.13 ποια ειναι η τελευταια? ευχαριστω κ συγνωμη (δειξτε λιγη καταννοηση για τον "παλιο"...) Η τελευταία είναι η V20.0.015 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Η τελευταία είναι η V20.0.015 μπορω να αναβαθμιστω μεσω wi-fi απ το κινητο μου απευθειας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 μπορω να αναβαθμιστω μεσω wi-fi απ το κινητο μου απευθειας? οχι δεν γινεται.το ειχα κανει καποτε με το n80 σε μια αναβαθμιση και ητανε πολυ πρακτικο αλλα απο τοτε δεν ξαναμπορεσα μεσο wifi.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 οχι δεν γινεται.το ειχα κανει καποτε με το n80 σε μια αναβαθμιση και ητανε πολυ πρακτικο αλλα απο τοτε δεν ξαναμπορεσα μεσο wifi.:cool: ναι ουτε εγω μπορεσα κ σκεφτηκα μην τυχον κ ειχατε βρει ολα εδω μεσα τα "ξεφτερια" καμια μαγκια αλλα μαλλον μονο στο Ν80 γινοτανε...οντως γιατι το ειχα κανει κ γω παλιοτερα... Αρα λοιπον...ο επομενος τροπος απο το σπιτι ποιος ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts