Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλυμερα παιδια,ενας φιλος μου πηρε το ν82 και ειδα οτι γυρνωτας το κινητο η οθονη περιστρεφεται αυτοματα,ενω στο ν95 πρεπει να επιλεξουμε πληρεις οθονη,γινεται αυτο να το βαλουμε και στο ν95.

Καλημερα.

rotateme

http://www.bysamir.fr/rotateme/

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

prospatho na egkatastiso to rotateme kai moy bgazei oti to poistopoiitiko exei lixei mhpos xerei kapoios th prepei na kanw
Nokia 8210,6610,7610,6600,N80,N95,N95 8GB,N97,N8

prospatho na egkatastiso to rotateme kai moy bgazei oti to poistopoiitiko exei lixei mhpos xerei kapoios th prepei na kanw

Θα πρέπει να την υπογράψεις γιατί είναι unsigned

Για το πως βγάζουμε πιστοποιητικό και υπογράφουμε δες εδώ.

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Ενα μηνα μετά την αγορά του Ν95 η οθόνη έγινε μαύρη.Το έδωσα στη ΝΟΚΙΑ και αυτοί μου το έφτιαξαν μετά από 2 μήνες.Από την ημέρα που το έφτιαξαν όταν σβήσω το τηλέφωνο πρέπει να ξαναβάλλω ώρα και ημερ/νια.Επειδή φοβάμε να το πάω στη Νοκια αν κάποιος ξέρει κάποια λύση για αυτό το θέμα θα είμαι υπόχρεος .

Ευχαριστώ πολύ.

Ενα μηνα μετά την αγορά του Ν95 η οθόνη έγινε μαύρη.Το έδωσα στη ΝΟΚΙΑ και αυτοί μου το έφτιαξαν μετά από 2 μήνες.Από την ημέρα που το έφτιαξαν όταν σβήσω το τηλέφωνο πρέπει να ξαναβάλλω ώρα και ημερ/νια.Επειδή φοβάμε να το πάω στη Νοκια αν κάποιος ξέρει κάποια λύση για αυτό το θέμα θα είμαι υπόχρεος .

Ευχαριστώ πολύ.

Κάτι έπαθε η εσωτερική μπαταρία που έχει η συσκευή. Πήγαινε το στο service, δεν μπορείς να κάνεις εσύ τίποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

εμενα ειχε μποσικο η μπαταρια και εχανε την επαφη και μαυριζε......

Επισεις εχω μια απορια. στο ν80 που ειχα πριν οι φωτογραφιες ειχα μεγεθος περιπου

1100kb ενω μεο ν95 παει το πολυ 600kb.

eyxaristo gia tin apantisi (wduninstaller.sisx

Φίλε αν κάποιος ξέρει θα σου απαντήσει...

Δεν υπάρχει άχρηστος, μη το ξαναπείς αυτό!

Το αρχείο που αναφέρεις είναι αρχείο εγκατάστασης εφαρμογής του Symbian OS.

Τώρα ποιας εφαρμογής... μόνο εσύ ξέρεις.:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Δίκιο έχει ο Itchrist86, κανείς δεν είναι άχρηστος leonidas1902. Όλοι μας μάθαμε ψάχνοντας και ρωτώντας. Αυτό το αρχείο νομίζω έχει σχέση με το welcome demo που υπάρχει μέσα στο Ν95-1.Το είχε και το δικό μου κινητό μέσα αλλά το έσβησα μαζί με το welcome demo. Δεν έκατσα να το ψάξω πιο πολύ όμως.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

kalispera kai apo emena eimai kainourios katoxos to n95!!

Mipos xerei kaneis na mou pei an mporoumena kanoume na leitourgisei to gps navigator i mono an plirosoume ginetai!!

To demo leitourgei kanonika...!

Να δεις το στίγμα σου μπορείς, δεν χρειάζεται να πληρώσεις.

Αν θέλεις πλοήγηση δλδ, να του ορίσεις κάποιο σημείο προορισμού και να σε πάει, τότε θα πρέπει να πληρώσεις.

Αν θέλεις δωρεάν πλοήγηση δες το θέμα του Sygic GPS Navigator.;)

Ίσως είναι αρχείο απεγκατάστασης. -> wduninstaller.sisx

ayto akribos mou bgazi otan pao na to peraso. egkatastasi welcome demo uninstaller?

pistebo a´na min to xriazome.mporo na to sbiso?eyxaristo poly.

xilia signomi pou grafo me aglika alla den exo ellinika sto pc mou.

ayto akribos mou bgazi otan pao na to peraso. egkatastasi welcome demo uninstaller?

pistebo a´na min to xriazome.mporo na to sbiso?eyxaristo poly.

Προφανώς εγκαθιστώντας αυτό, θα διαγράψεις το Welcome Demo που έχει το N95.

Αν θέλεις μπορείς να το σβήσεις.

Προφανώς εγκαθιστώντας αυτό, θα διαγράψεις το Welcome Demo που έχει το N95.

Αν θέλεις μπορείς να το σβήσεις.

eyxaristo poly file mou

xilia signomi pou grafo me aglika alla den exo ellinika sto pc mou.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Να ρωτίσω και κάτι αλλό, μήπως υπάρχει η δυνατότητα να αφερεσουμε το vodafone live menu???

ι)Αν κάνω upgrade στο firmware θα φύγει το Live menu της vodafone??

ιι)Για να κάνω upgrade στο firmware πρέπει να το κάνω σταδιακά δήλ. να περάσωπό όλες τις versions μεχρι την τελευταία που κυκλοφορεί(20,χχχχχ) η μπόρώ να το κάνω κατευθείαν??

ιιι)Επίσης πρέπει κάτι να προσέξω στην εγκατάσταση έτσι ώστε να υποστηρίζει και τα ελλήνικα μετα η όχι??, τα κάνει όλα αυτόματα???

Συγνώμη για τις πολές ερωτήσεις!!

Ευχαριστώ!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Να ρωτίσω και κάτι αλλό, μήπως υπάρχει η δυνατότητα να αφερεσουμε το vodafone live menu???

ι)Αν κάνω upgrade στο firmware θα φύγει το Live menu της vodafone??

ιι)Για να κάνω upgrade στο firmware πρέπει να το κάνω σταδιακά δήλ. να περάσωπό όλες τις versions μεχρι την τελευταία που κυκλοφορεί(20,χχχχχ) η μπόρώ να το κάνω κατευθείαν??

ιιι)Επίσης πρέπει κάτι να προσέξω στην εγκατάσταση έτσι ώστε να υποστηρίζει και τα ελλήνικα μετα η όχι??, τα κάνει όλα αυτόματα???

Συγνώμη για τις πολές ερωτήσεις!!

Ευχαριστώ!

Υπάρχει δυνατότητα να βγάλεις το VL, αλλά θα χάσεις την εγγύηση.

Βέβαια δεν γίνεται με απλή αναβάθμιση αυτό...

Όχι, κατευθείαν πας στη τελευταία διαθέσιμη έκδοση.

Αν είναι ελληνικό, δεν θα χάσεις τα ελληνικά.

Δεν με ενδιαφέρει για την εγγύηση,!Μπόρείς να μου δόσεις κανένα clue γιά το τι πρέπει να κάνω για να το αφερέσω(το vodafone live menu)??

Για να βγάλεις το VL θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτό τον οδηγό, βάζοντας όμως αυτό το product code: 0534854.

• Το Nemesis Service Suite το κατεβάζεις από εδώ.
  • Το Nokia Software Updater το κατεβάζεις από εδώ.

Σημείωση 1: Ο οδηγός που αναγράφω, αναφέρεται στο N73, αλλά η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια.

Σημείωση 2: Κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης δεν πειράζεις το κινητό για κανένα λόγο.

Σημείωση 3: Για να δουλέψει το NSS θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου το Nokia PC Suite και να έχεις συνδεθεί τουλάχιστον μια φορά με αυτό.

Εχει κανεις προβλημα με την διαχειρηση εφαρμογων? Μου ανοιγει κανονικα αλλα οταν παταω "Επιλογες" μου βγαζει error :App.MAnager MEmory full close some applications and try again" Το θεμα ειναι οτι εχω 20mb+ Ram ελευθερη και το δοκιμαζω με 0 εφαρμογες ανοιχτες ΚΑΙ μετα απο reboot.καμια ιδεα πριν το format?...

Εχει κανεις προβλημα με την διαχειρηση εφαρμογων? Μου ανοιγει κανονικα αλλα οταν παταω "Επιλογες" μου βγαζει error :App.MAnager MEmory full close some applications and try again" Το θεμα ειναι οτι εχω 20mb+ Ram ελευθερη και το δοκιμαζω με 0 εφαρμογες ανοιχτες ΚΑΙ μετα απο reboot.καμια ιδεα πριν το format?...

Δοκίμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων...

Πληκτρολόγησε *#7780#. Δεν θα χάσεις δεδομένα!

Δεν μου έχει βγάλει ποτέ τέτοιο μήνυμα η διαχείρηση εφαρμογών. Μήπως έκανες εγκατάσταση κανένα πρόγραμμα τελευταία και στο βγάζει αυτό το error? Εμένα μια φορά μου έβγαλε γενικά σφάλμα συστήματος σε κάποιο πρόγραμμα που είχα αλλά το έκανα αμέσως format και λύθηκε.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4