eirhnh_k Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Για να βγάλεις το VL θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτό τον οδηγό, βάζοντας όμως αυτό το product code: 0534854. Το Nemesis Service Suite το κατεβάζεις από εδώ. Το Nokia Software Updater το κατεβάζεις από εδώ.Σημείωση 1: Ο οδηγός που αναγράφω, αναφέρεται στο N73, αλλά η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια. Σημείωση 2: Κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης δεν πειράζεις το κινητό για κανένα λόγο. Σημείωση 3: Για να δουλέψει το NSS θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου το Nokia PC Suite και να έχεις συνδεθεί τουλάχιστον μια φορά με αυτό. ευχαριστω παρα πολυυυ! θα προσπαθησω τωρα κιολας! ευχομαι να τα καταφερω!:worry: πολυ καλα! ξεκινησε η αναβαθμιση!:D θα χασω ολα τα δεδομενα της C μονο η και της καρτας?:rolleyes: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 ευχαριστω παρα πολυυυ! θα προσπαθησω τωρα κιολας! ευχομαι να τα καταφερω!:worry: πολυ καλα! ξεκινησε η αναβαθμιση!:D θα χασω ολα τα δεδομενα της C μονο η και της καρτας?:rolleyes: Σε καθε περιπτωση μην αποσυνδεσεις την συσκευη κατα την διαρκεια της αναβαθμισης. Αρχικα κατεβαινει το λογισμικο και στην συνεχεια εκτελειται η αναβαθμιση. Τα δεδομενα της συσκευης @nervous συγνωμη για τα greeklish πριν και για το οτι ανοιξα καινουριο θεμα ενω η συζητηση γινεται εδω! ειμαι νεο μελος και ακομα δυσκολευομαι λιγακι:O Δεν πειραζει :O,θα μαθεις :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Τα δεδομενα της συσκευης ευχαριστω παραααα πολυυυ:D @nervous συγνωμη για τα greeklish πριν και για το οτι ανοιξα καινουριο θεμα ενω η συζητηση γινεται εδω! ειμαι νεο μελος και ακομα δυσκολευομαι λιγακι:O παιδιααα βοηθειααα εχω προβληματακιιι! ειχα εγκαταστησει στην memory το resco photo viewer και ενω το ειχα αγορασει και ειχα κανει και register τωρα μετα την αναβαθμιση μου λεει οτι ειναι trial και οτι πρεπει να κανω register! τι να κανω? πρεπει ξανα να το αγορασω?? κανεις καμια ιδεα να σωσω αυτο που ειχα αγορασει;:cry: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 παιδιααα βοηθειααα εχω προβληματακιιι! ειχα εγκαταστησει στην memory το resco photo viewer και ενω το ειχα αγορασει και ειχα κανει και register τωρα μετα την αναβαθμιση μου λεει οτι ειναι trial και οτι πρεπει να κανω register! τι να κανω? πρεπει ξανα να το αγορασω?? κανεις καμια ιδεα να σωσω αυτο που ειχα αγορασει;:cry: Δεν σου ειχαν στειλει κωδικο ? Με τον ιδιο κωδικο θα ξανακανεις register :O Πως εκανες αρχικα register ? Για εφαρμογες συζηταμε εδω::) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189726 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 εγω εχω την 12.0.013 και παω να κατεβασω το nokia softoware update sto pc και μολις παει να ξεκινισει να κατεβαινει μου λεει ελαχιστη μνημη 256ΜΒ και παρουσιαστηκε ανεπανορθωτο λαθος..τι φταιει? επισης αμα μεινω με την παλια εκδοση περιραζει? τι αλλαγες εχει η νεα? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 εγω εχω την 12.0.013 και παω να κατεβασω το nokia softoware update sto pc και μολις παει να ξεκινισει να κατεβαινει μου λεει ελαχιστη μνημη 256ΜΒ και παρουσιαστηκε ανεπανορθωτο λαθος..τι φταιει? επισης αμα μεινω με την παλια εκδοση περιραζει? τι αλλαγες εχει η νεα? Η αναβάθμιση αξίζει! Εννοείς πως όταν πας να κατεβάσεις το πρόγραμμα σου βγάζει σφάλμα ή όταν πας να το εγκαταστήσεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 :cry:παρακαλω βοηθηστε με γιατι κοντευω να τρελαθω! ενω εκανα την αναβαθμιση, τωρα παω να επαναφερω μεσω του nokia pc suite το αντιγραφο ασφαλειας για επαφες και οτι αλλο ειχα κανει και κολλαει στο 63% βρε παιδια! και κατι ακομα ενω εχω βαλει μεσω της διαχειρισης αρχειων ολα μου τα video στο φακελο my videos τωρα παω ανοιγω το φακελο αυτο απ το κεντρο video, κι ενω λεει κανονικα μνημη σε χρηση 63% δεν μου τα δειχνει! τι συμβαινει? εχω τρομαξει πολυυ! αναθεμα την ωρα που ξεκινησα την αναβαθμιση Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 εγω εχω την 12.0.013 και παω να κατεβασω το nokia softoware update sto pc και μολις παει να ξεκινισει να κατεβαινει μου λεει ελαχιστη μνημη 256ΜΒ και παρουσιαστηκε ανεπανορθωτο λαθος..τι φταιει? Διαβαζουμε τις απαιτησεις του προγραμματος : What are the requirements for updating? * PC with 1GHz or higher Pentium-compatible processor * At least 256 MB of RAM (memory) * Windows 2000 (SP4 or later) or Windows XP (SP1 or SP2) or Windows Vista (64-bit, Home and Professional are supported). Other OS versions are untested, but may work) * Administration rights on the PC while installing * High-speed internet connection * Compatible Nokia device with SIM card (and charger if necessary) * Compatible Nokia USB connection cable * Compatible USB port on your PC http://europe.nokia.com/A4577229 Οπως επισης και το τι διορθωνει η αναβαθμιση εδω: http://europe.nokia.com/A4577225 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 :cry:παρακαλω βοηθηστε με γιατι κοντευω να τρελαθω! ενω εκανα την αναβαθμιση, τωρα παω να επαναφερω μεσω του nokia pc suite το αντιγραφο ασφαλειας για επαφες και οτι αλλο ειχα κανει και κολλαει στο 63% βρε παιδια! και κατι ακομα ενω εχω βαλει μεσω της διαχειρισης αρχειων ολα μου τα video στο φακελο my videos τωρα παω ανοιγω το φακελο αυτο απ το κεντρο video, κι ενω λεει κανονικα μνημη σε χρηση 63% δεν μου τα δειχνει! τι συμβαινει? εχω τρομαξει πολυυ! αναθεμα την ωρα που ξεκινησα την αναβαθμιση Κολλάει και σου βγάζει μήνυμα λάθους ή απλά καθυστέρει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Κολλάει και σου βγάζει μήνυμα λάθους ή απλά καθυστέρει; οχι δεν βγαζει μνμ λαθους αλλα κανει παρα πολλη ωρα σε σχεση μεχρι να φτασει στο 63% δλδ μεχρι εκει παει γρηγορα και μετα σταματαει για ωρα εκει! και με τα βιντεο αν ξερει κατι κανεις παιδια Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Διαβαζουμε τις απαιτησεις του προγραμματος : What are the requirements for updating? * PC with 1GHz or higher Pentium-compatible processor * At least 256 MB of RAM (memory) * Windows 2000 (SP4 or later) or Windows XP (SP1 or SP2) or Windows Vista (64-bit, Home and Professional are supported). Other OS versions are untested, but may work) * Administration rights on the PC while installing * High-speed internet connection * Compatible Nokia device with SIM card (and charger if necessary) * Compatible Nokia USB connection cable * Compatible USB port on your PC http://europe.nokia.com/A4577229 Οπως επισης και το τι διορθωνει η αναβαθμιση εδω: http://europe.nokia.com/A4577225 εμενα λεει πεντιουμ Μ 1.6GHz και 512 ραμ οποτε ειμαι μεσα..τοτε γιατι αφου το εχω κατεβασει στο πισι και παω να το κανω ινσταλ μου λεει ελαχιστη απαιτουμεν μνημη 256 ανεπανορθωτο λαθος?:( αν το παω στην νοκια ποση ωρα κανουν ξερετε? μηπως μερες? ποσο κοστιζει επειδη εχω χασει αποδειξη? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 οχι δεν βγαζει μνμ λαθους αλλα κανει παρα πολλη ωρα σε σχεση μεχρι να φτασει στο 63% δλδ μεχρι εκει παει γρηγορα και μετα σταματαει για ωρα εκει! και με τα βιντεο αν ξερει κατι κανεις παιδια Ξαναπροσπάθησε να περάσεις το back up. Υπάρχουν σημεία στα οποία καθυστερεί περισσότερο, είναι λογικό, βέβαια όχι καμιά ώρα... εμενα λεει πεντιουμ Μ 1.6GHz και 512 ραμ οποτε ειμαι μεσα..τοτε γιατι αφου το εχω κατεβασει στο πισι και παω να το κανω ινσταλ μου λεει ελαχιστη απαιτουμεν μνημη 256 ανεπανορθωτο λαθος? αν το παω στην νοκια ποση ωρα κανουν ξερετε? μηπως μερες? Σε μία ώρα θα είσαι έτοιμος. Βέβαια εξαρτάται και από το φόρτο εργασίας του Nokia Shop που θα επισκεφτείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 epidi skeftomai na paro to nokia logo gps pou exei,thelo na rothso h mpataria exo akousei den einai kai polh kalh.auto shmainei pos h xrhsh me gps to kanei akoma xeirotera?kai otan pezeis pexnidia?dhl eseis pou to xete exete kai allh mia mpataria?? skeftoamai apo thn allh gia to n95 8gb alla dusthxos peftei polluuuuuu akribo kai den einai oti pros to thema cameras kai leitourgikou exoun treles diafores. Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 epidi skeftomai na paro to nokia logo gps pou exei,thelo na rothso h mpataria exo akousei den einai kai polh kalh.auto shmainei pos h xrhsh me gps to kanei akoma xeirotera?kai otan pezeis pexnidia?dhl eseis pou to xete exete kai allh mia mpataria?? skeftoamai apo thn allh gia to n95 8gb alla dusthxos peftei polluuuuuu akribo kai den einai oti pros to thema cameras kai leitourgikou exoun treles diafores. Φίλε το GPS και το WiFi είναι τα κατ’ εξοχήν πιο απαιτητικά σε ενέργεια χαρακτηριστικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 το product code του και ειναι 0548940:blink: τι ειναι αυτο; και νομιζα οτι μονο εγω εχω αυτο το p/c!!ουτε εμενα εχει ελληνικους χαρακτηρες.ρωτησα σε alpha copy ομως και ειναι ελληνικο,αν βαλεις αναζητηση google βγαζει αυτο #0548940: RM-159 VF live GR GV DP Flashing files: - V1RM-159_12.0.013_PR.v96 - RM159_12.0.013_005_U96_uda.fpsx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas1902 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 paidia gia sas,thelo na paro mia mpataria gia to kinito nokia n95.diladi mia pio dinati apo afti pou exei pano to kinito giati exo kapia programata kai mou telioni poly grigora.an exei kapios to link apo to ebay kai pia einai pou prepi na agoraso as mou to dosi sas parakalo.eyxaristo Παράθεση xilia signomi pou grafo me aglika alla den exo ellinika sto pc mou. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 παιδια εχω ενα προβλημα που παραμενει! δεν μπορω να δω τα βιντεο μου στο κεντρο βιντεο μετα την αναβαθμιση! αν ξερετε κατι, βοηθηστε με! κλαψ Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 παιδια εχω ενα προβλημα που παραμενει! δεν μπορω να δω τα βιντεο μου στο κεντρο βιντεο μετα την αναβαθμιση! αν ξερετε κατι, βοηθηστε με! κλαψβαλε τα αρχεια χυμα στο φακελο video και αν θελεις φακελους φτιαξε απο το μενου του κεντρο βιντεο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas1902 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 paidia gia sas,thelo na paro mia mpataria gia to kinito nokia n95.diladi mia pio dinati apo afti pou exei pano to kinito giati exo kapia programata kai mou telioni poly grigora.an exei kapios to link apo to ebay h apo alou kai pia einai pou prepi na agoraso as mou to dosi sas parakalo.eyxaristo poly.an tou balo kamia pio megali tha iparxi problima? Παράθεση xilia signomi pou grafo me aglika alla den exo ellinika sto pc mou. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 paidia gia sas,thelo na paro mia mpataria gia to kinito nokia n95.diladi mia pio dinati apo afti pou exei pano to kinito giati exo kapia programata kai mou telioni poly grigora.an exei kapios to link apo to ebay h apo alou kai pia einai pou prepi na agoraso as mou to dosi sas parakalo.eyxaristo poly.an tou balo kamia pio megali tha iparxi problima? Original μπαταρία από την Nokia για το N95 δεν υπάρχει. Θα πρέπει να πάρεις κάποια no name. Βέβαια υπάρχει αυτή του N95 8GB, αλλά δεν χωράει ώστε να κλείσει το καπάκι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas1902 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Original μπαταρία από την Nokia για το N95 δεν υπάρχει. Θα πρέπει να πάρεις κάποια no name. Βέβαια υπάρχει αυτή του N95 8GB, αλλά δεν χωράει ώστε να κλείσει το καπάκι. kseris kapia pou mporis na mou protinis as einai kai no name pou na klini to kapaki h kai me kapio ekstra kapaki pou na klnini? ebala prin sto kinito na einai se gms kapos etsi oxi se dual band.iparxi kapio problima pou to ekana afto? eyxaristo Παράθεση xilia signomi pou grafo me aglika alla den exo ellinika sto pc mou. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 ebala prin sto kinito na einai se gms kapos etsi oxi se dual band.iparxi kapio problima pou to ekana afto? eyxaristo οχι δεν θα εχεις καποιο προβλημα απλως δεν θα εχεις τις λειτουργιες 3G.:O και η μπαταρια θα κραταει πιο πολυ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 παιδια εχω ενα προβλημα που παραμενει! δεν μπορω να δω τα βιντεο μου στο κεντρο βιντεο μετα την αναβαθμιση! αν ξερετε κατι, βοηθηστε με! κλαψ Πριν κανεις αναβαθμιση στο κινητο σου κρατησες backup με το nokia pc suite και οταν τελειωσε η αναβαθμιση προσπαθησες να περασεις το backup στο κινητο σου αυτο κολλαει στο 63% στα βιντεο? μεχρι το 63% σου τα περναει ολα κανονικα και δεν περναει μονο τα βιντεο? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Γεια σας. Να ρωτήσω αν η οθόνη του Ν95 έχει αισθητήρα φωτός; Κι αν έχει είναι αυτόματος, ή μπορεί ο κάτοχος του κινητού να ρυθμίσει και χειροκίνητα το φωτισμό της οθόνης; Πώς σας φαίνεται η οθόνη του κινητού; Σκοτεινή; Έχει δηλαδή τα ίδια "προβληματάκια" με την οθόνη του Ν82; Επίσης είναι πράγματι απογοητευτική η αυτονομία του τηλεφώνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Γεια σας. Να ρωτήσω αν η οθόνη του Ν95 έχει αισθητήρα φωτός; Κι αν έχει είναι αυτόματος, ή μπορεί ο κάτοχος του κινητού να ρυθμίσει και χειροκίνητα το φωτισμό της οθόνης; Πώς σας φαίνεται η οθόνη του κινητού; Σκοτεινή; Έχει δηλαδή τα ίδια "προβληματάκια" με την οθόνη του Ν82; Επίσης είναι πράγματι απογοητευτική η αυτονομία του τηλεφώνου; Ναι έχει αισθητήρα φωτός το N95 και μπορείς να αλλάξεις τη φωτεινότητα. Η οθόνη του είναι καταπληκτική και δεν έχει πρόβλημα με τη φωτεινότητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts