Chameleon Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 ναι..ΟΚ..αυτα ισχυουν ακομα ομως;;;; Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 ναι..ΟΚ..αυτα ισχυουν ακομα ομως;;;; Οχι, οπως γραφω αυτα θα ισχυουν απο 01/01/08. Ειναι δημοσιευμενα στην ΕτΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 ..εννοω οτι η μειωση αναλογα με τα κυβικα θα συνεχισει να ισχυει.....;;;σωστα;;;; Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Θα ισχύει η παλαιότητα και οι εργοστασιακές τιμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lb058 Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Να ρωτήσω και εγώ κάτι ... σκέφτομαι να πάρω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με το νέο έτος και θα το πάρω από μάντρα, μιας και δεν έχω όλο το ποσό για να το πάρω από ιδιώτη. Στις μάντρες μόνο μέσω δανείου μπορείς να πάρεις αυτοκίνητο? Δεν έχω κάνει ακόμα φορολογική δήλωση και γι'αυτό δε νομίζω να το εγκρίνει η τράπεζα. Υπάρχουν άλλες λύσεις? Οι ιδιώτες αποκλείονται, γιατί δε μπορώ να δώσω όλα τα χρήματα μαζεμένα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Να ρωτήσω και εγώ κάτι ... σκέφτομαι να πάρω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με το νέο έτος και θα το πάρω από μάντρα, μιας και δεν έχω όλο το ποσό για να το πάρω από ιδιώτη. Στις μάντρες μόνο μέσω δανείου μπορείς να πάρεις αυτοκίνητο? Δεν έχω κάνει ακόμα φορολογική δήλωση και γι'αυτό δε νομίζω να το εγκρίνει η τράπεζα. Υπάρχουν άλλες λύσεις? Οι ιδιώτες αποκλείονται, γιατί δε μπορώ να δώσω όλα τα χρήματα μαζεμένα. ;) Υπαρχουν πολλες λυσεις.Σε πολλες μαντρες μπορεις να παρεις αυτοκινητο με δοσεις(οχι ατοκες βεβαια).Μια αλλη λυση ειναι με επιταγη η γραμματια. Α και να σου πω οτι επειδη δεν εχεις φορολογικη δηλωσει μπορεις να παρεις αυτοκινητο μεχρι 10,000 ευρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vedet Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 re guys eimai 18 xronwn k thelw na agorasw nissan 350z... ti ginete me efories k tetoia??vgainei po8en esxes?? an ginete na to parw telika poso vgainei i eforia???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 re guys eimai 18 xronwn k thelw na agorasw nissan 350z... ti ginete me efories k tetoia??vgainei po8en esxes?? an ginete na to parw telika poso vgainei i eforia???? Αν δεν μπορεις να δικαολογησεις τα λεφτα που θα το αγορασεις υπαρχει "ποθεν εσχες" .Αλοιως δεν εχεις προβλημα τετοιο. Ποσα κυβικα ειναι το nissan 350z Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vedet Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 na ta dikaiologiso ennoeis pws???eisodima k etci??? einai 3500cc...pouli afto e??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 na ta dikaiologiso ennoeis pws???eisodima k etci??? einai 3500cc...pouli afto e??? Ναι για εισοδημα εννοω.Τι εισοδημα δηλωνεις ??? Πανω απο 2000 κυβικα ισχυει τεκμηριο. Τι εργοστασιακη αξια εχει το αμαξι ??? καινουργιο το παιρνεις ??? Γραψε ελληνικα για να εισαι συμφωνος με τους κανονες του forum. Κοιτα εδω: http://www.taxheaven.gr/acforum/lofiversion/index.php?f86.html Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Δεν εχει τεκμηριο το 350Ζ... Η εργοστασιακη του αξια ειναι κατα πολυ μικροτερη απο τις 50.000€! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vedet Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 λαθος...εργοστασιακη αξια εχει 56.000 το πιο φθηνο... εισοδημα δεν δηλωνω ακομα ..σε κανα 2 μηνες ξεκινω... ποσο εισοδημα πρεπει να εχω δλδ???? στο περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 λαθος...εργοστασιακη αξια εχει 56.000 το πιο φθηνο... εισοδημα δεν δηλωνω ακομα ..σε κανα 2 μηνες ξεκινω... ποσο εισοδημα πρεπει να εχω δλδ???? στο περιπου Αν δεν δηλωνεις εισοδημα κλαφτα !!!! Θα φορολογηθεις σαν να ειχες εισοδημα οσο και η αξια του αυτοκινητου . Με 12000 αφορολογητο θα πας πολυ ψηλα σε φορο. 23.808 ευρω φορος δεν ειναι και ...λιγα !!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vedet Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 δλδ πρεπει να παρω ενα αμαξι εως 2.000cc κ εργοστασιακη τιμη εως 50.000 για να ειμαι οκ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Μια λυση ειναι να το παρει καποιος εμπιστος στο ονομα του αν δεν εχει προβλημα και μετα απο ενα δυο χρονια να στο μεταβιβασει σε τιμη που να "αντεχει" το εισοδημα σου. Πηρα το 2006 ενα Peugeot 206cc στην 18χρονη κορη μου με 21.000 ευρω , αλλα στο ονομα μου και της το μεταβιβασα με κοστος 165 ευρω τον Οκτωβριο του 2007 στο ονομα της αντι των 8000 ευρω που ναι μεν δεν ειχε το αναλογο εισοδημα αλλα ειναι στα ορια του αφορολογητου. δλδ πρεπει να παρω ενα αμαξι εως 2.000cc κ εργοστασιακη τιμη εως 50.000 για να ειμαι οκ??? Και παλι αν δεν δικαιολογεις τα λεφτα που το αγορασες θα εχεις προβλημα για αξιες πανω απο 12000 ευρω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 λαθος...εργοστασιακη αξια εχει 56.000 το πιο φθηνο... εισοδημα δεν δηλωνω ακομα ..σε κανα 2 μηνες ξεκινω... ποσο εισοδημα πρεπει να εχω δλδ???? στο περιπου Εσυ εισαι λαθος! Εργοστασιακη αξια δεν ειναι η αξια που το πουλαει η αντιπροσωπεια... Αυτη ειναι η εμπορικη αξια! Εργοστασιακη αξια ειναι η τιμη CIF! Το ποσο κοστιζει το αυτοκινητο για να κατασκευαστει στο εργοστασιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vedet Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 του πατερα μ το εισοδημα τα αντεχει ανετα αλλα εχει πολλα στο ονομα τ...2 λεωφορεια κ 3 αυτοκινιτα ειναι στο ονομα τ... αν βαλει κ το δικο μου ποθ θελω να ειναι το 350z θα υπαρχει προβλημα λογικα ε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Εσυ εισαι λαθος! Εργοστασιακη αξια δεν ειναι η αξια που το πουλαει η αντιπροσωπεια... Αυτη ειναι η εμπορικη αξια! Εργοστασιακη αξια ειναι η τιμη CIF! Το ποσο κοστιζει το αυτοκινητο για να κατασκευαστει στο εργοστασιο... Αξια CIF μηπως ειναι η αξια του αυτοκινητου οταν ερχεται στην Ελλαδα προ φορων , τελων κλπ ??? του πατερα μ το εισοδημα τα αντεχει ανετα αλλα εχει πολλα στο ονομα τ...2 λεωφορεια κ 3 αυτοκινιτα ειναι στο ονομα τ... αν βαλει κ το δικο μου ποθ θελω να ειναι το 350z θα υπαρχει προβλημα λογικα ε?? Αυτο θα του το πει υπευθυνα ο λογιστης του και μονο.Αν βεβαια ο λογιστης ...ξερει. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vedet Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 στην εφορια η τιμη που το πουλαει ι αντιπροσωπεια δεν μετραει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 στην εφορια η τιμη που το πουλαει ι αντιπροσωπεια δεν μετραει???? Στο ξαναειπα...Μετραει αν καποιος δεν μπορει να δικαιολογησει απο εισοδημα τα λέφτα αγορας του. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Ναι! Η αξια CIF ειναι η καθαρη αξια του αυτοκινητου... Χωρις κερδη, φορους, τελη κλπ κλπ! Οποτε πρακτικα μιλαμε για το συνολικο κοστος κατασκευης του αυτοκινητου απο το εργοστασιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Οποτε πρακτικα μιλαμε για το συνολικο κοστος κατασκευης του αυτοκινητου απο το εργοστασιο! Μαλλον ειναι η αξια που φτανει εδω το αυτοκινητο μαζι το κερδος του κατασκευαστη. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Νομιζω πως οχι, αλλα ακομα δεν ειμαι σιγουρος... Θα το δω μεχρι το βραδυ και θα επανελθω! Κατα 90% παντως το κερδος δεν ειναι μεσα στην τιμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Ναι! Η αξια CIF ειναι η καθαρη αξια του αυτοκινητου... Χωρις κερδη, φορους, τελη κλπ κλπ! Οποτε πρακτικα μιλαμε για το συνολικο κοστος κατασκευης του αυτοκινητου απο το εργοστασιο! Αξία CIF οποιουδήποτε εμπορεύματος είναι η παραδοτέα αξία.Δηλαδή η τελική τιμή.Η καθαρή αξία είναι η FOT. Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει να κάνεις,είναι απλά να ζητήσεις από την ελληνική αντιπροσωπία,γραπτώς, μια βεβαίωση για τη αξία του αυτοκινήτου,για φορολογική χρήση. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Ok, my bad τοτε... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts