NinjaZX9R Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 .-> * <- <- * <- * Γειά σας παιδιά,εδώ και μερικές μέρες ειμαι και εγώ κάτοχος του Τ610,όφείλω να ομολογήσω ότι έμεινα έκπληκτος απο τις δυνατοτητές του, όμως μπορείτε να μου πείτε πώς απο κατάσταση αναμονής θα βρώ αυτά σύμβολα για να δω ποια Version έχω;Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 > * << * < * όπου > ή < η κίνηση του joystick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Gary Kokkin -H ταχύτητα GPRS δεν είναι και η καλύτερη διαθέσιμη από σταθερότητα σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας (και όλες τις ώρες) από όλες τις εταιρίες ,οπότε δεν φταίει απαραίτητα η συσκευή....(κατά τα άλλα γίνονται επενδύσεις από τις εταιρίες κινητής....) -Ο ανταγωνισμός δεν προσφέρει τίποτε καλύτερο σε τιμή/ποιότητα,οπότε αυτός είναι ο λόγος της εμπορικής του επιτυχίας του Τ610 διεθνώς αυτή την στιγμή.... -Ελάχιστες πλέον συσκευές από όλες τις μάρκες και κατηγορίες είναι "πλήρης" στην πρώτη γνωριμία τους με τους καταναλωτές (ούτε το Siemens S55 που αναφέρθηκε -δείτε πόσα firmware updates και γι'αυτό, από το αρχικό μοντέλο .....) Οταν μιλησα για συγκριση σε ταχυτητα , εννοειται οτι εγινε στο ιδιο ακριβως σημειο , την ιδια ακριβως ωρα (με διαφορα μερικων λεπτων , για να αλλαξω καρτα sim ) και με το ιδιο φυσικα δικτυο . Και προκειται για περιοχη στην οποια εδω και 1,5 χρονο βλεπω μονιμως 40-48 kbps με siemens s-45 μετα τις 1-2 το πρωι . τετοια ωρα λοιπον εγινε και η συκγριση , μεταξυ ενος siemens s-45 , ενος s-55 , ενος 7650 , ενος 6100 και ενος τ610 . Σε καμια περιπτωση τα νοκια δεν καταφεραν να ξεπερασουν σε μεγιστη ταχυτητα το τ610 . Καταφεραν ομως να ειναι το ιδιο σταθερα και με μικρη διαφορα το 7650 ηταν λιγο πιο σταθερο απο το τ610 εστω και με μικροτερη ταχυτητα . Τα 2 siemens επαιζαν μονα τους με διαφορα στην "κορυφη" Και αυτο οχι γιατι πετυχαν μεγαλυτερη μεγιστη ταχυτητα απο το τ610 αλλα γιατι ειχαν την δυνατοτητα να παραμεινουν σταθερα σε αυτη την ταχυτητα για χρονικο διαστημα πολυ μεγαλυτερο απο αυτο του τ610 . Και προσωπικα κατα την γνωμη μου ειναι "ξεφτιλα" για την SE να "χανει" ουσιαστικα απο ενα s-45 , ενα κινητο κατασκευασμενο το 2000 , σχεδιασμενο τέλη του 1998 , και με ολοκληρωμενο software απο τα τελη του 2001 . Ναι μεν το θεωρητικο μεγιστο ειναι ιδιο , αλλα πρακτικα χανει το τ610 . Οσο για το s-55 καμια αντιρηση , εχει βελτιωθει πολυ με αναβαθμισεις απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του . Ομως ακομα και τον πρωτο καιρο εδειχνε πολυ πιο σταθερο και αξιοπιστιο σε αυτη την δουλεια . Οπως και να το κανουμε , αυτο ειναι αποτυχια της SE , οχι γενικα του τ610 , αλλα στην συγκεκριμενη κατηγορια . Και καποιοι χαιρονται που επιτελους ειδαν Class 8 GPRS σε SE (ειπαμε το Ρ800 ειναι smartphone) ...... :confused: :confused: Δηλαδη ποια εκδοση θα πρεπει να περιμενω για να δω την αποδοση που βλεπω εδω και πανω απο ενα χρονο στο s-45 ? Btw για το s-55 απο την ημερα κυκλοφοριας του στην Ελλαδα εχουν εμφανιστει 3 αναβαθμισεις . Η 11 , η 12 και η 16 . Η βελτιωση του GPRS που το εφτασε στα τωρινα του δεδομενα εγινε στην 11 , στην πρωτη ουσιαστικα αναβαθμιση . (Μιλαμε παντα για την Ελληνικη αγορα) Οποτε δεν μπορουμε να το συγκρινουμε με αυτα τα κριτηρια . :) Και για αλλη μια φορα επαναλαμβανω ./ Αν η SE δεν ηταν ετοιμη να βγαλει ολοκληρωμενο το κινητο στην αγορα , να μην το εβγαζε . Ο τοτε ανταγωνισμος ηταν ανυπαρκτος μιας και μονο το 7250 υπηρχε το οποιο λογο κοστους ειναι σε αλλη κατηγορια . Και ο τωρινος δεν εχει να δειξει και πολλα ενδιαφεροντα μοντελα . Το να βγαζει μια εταιρεια ενα κινητο για να κερδισει τις εντυπωσεις και μετα απο λιγο καιρο να βγαινουν στην επιφανεια οι αδυναμιες του , και να ελπιζουμε ολοι σε μελλοντικες αναβαθμισεις δεν τιμα την SE , και σιγουρα δεν οφελει εμας που το επιλεξαμε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LL_NEO Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Πήρα και γω το κινητό μου το Σάββατο. Κυριακή απόγευμα με έβγαζε συνέχεια εκτός δικτύου. Σήμερα το πρωι συνέχιζε και μόλις βγήκα απο το σπίτι ξανάρχισε να έχει. Ώσπου μόλις έφτασε η ώρα 3.05 (για να έχουν κλείσει τα καταστήματα) ξανάρχισε τα ίδια!!!! Μακράν η πιο σπ@σ@ρχίδικη συσκευή (και όχι μοντέλο) που μου έχει τύχει. Αύριο πάω για αλλαγή και ελπίζω να μην ξανακάνει τα ίδια. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/LL_NEO/5373/187775/0/sig80.JPG Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 To κορυφαιο λαθος με την διαχειριση της μνημης στις φωτογραφιες , αντι να το διορθωσουν , προσπαθουν να το κρυψουν . Το μενου ειναι μεν εμφανισιακα πιο γρηγορο απο οτι προηγουμενων κινητων της SE , αλλα πρακτικα δεν βλεπουμε καμια διαφορα , αφου και παλι σε πολλες λειτουργιες ειναι αργο . (π.χ. το ανοιγμα εισερχομενων μηνυματων και ειδικα αυτων που ειναι αποθηκευμενα στην sim ) H java ειναι εκει μονο και μονο για να λενε οτι την εχει . Αν περασεις πολλες εφαρμογες , αργει να ανοιξει ακομα και την λιστα με τις εφαρμογες και εμφανιζει το εκνευριστικο "please wait" :wacko: H ασυμβατοτητα του ειναι ενοχλητικη , η ταχυτητα εκτελεσης τους συγκρισημη με του πολυ κατωτερου 6100 της νοκια και πολλα ακομα . Η STN οθονη μπορει να δινει μικροτερη καταναλωση , αλλα αμεση συγκριση με μια TFT ενος GD87 π.χ. ειναι απογοητευτικη , και η αποδοση της κατω απο δυνατο φωτισμο κανει την χρηση του κινητου σχεδον αδυνατη . Η μπαταρια του κινητου προσφερει καλη αναμονη , αλλα μονο αν δεν ασχολειται καποιος πολυ με τις δυνατοτητες του . Με χρηση GPRS 10 λεπτα την ημερα , 15 λεπτα ομιλιας και 10 SMS βγαζει 2 μερες με το ζορι . Ολοι γνωριζουμε οτι οι τιμες που δινουν οι κατασκευαστες απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα . Αλλα και οι 10 ωρες που "δινει" η SE μεγιστο χρονο ομιλιας απεχουν πολυ απο το συνολο το πολυ μιας ωρας που δινει το κινητο . Εστω και αν η χρηση και αλλων δυνατοτητων καταναλωνει σαφως την μπαταρια . Το 1 ωρα με το 10 απεχει παααρα πολυ . Την να την κανω την αναμονη 5-6 ημερων αν πρεπει να περιορισω την χρηση του κινητου μου ? η συνταξη μηνυματος ειναι μια κουραστικη υποθεση . Βελτιωσαν την ταχυτητα με την οποια γραφεις , αλλα και παλι πρεπει ανα 2-3 λεξεις να περιμενεις να τις εμφανισει για να δεις αν εχεις κανει καποιο λαθος . Και αν εχεις κανει , πρεπει να πατησεις αρκετες φορες το C , και να περιμενεις να σβησει αρκετους χαρακτηρες μεχρι να φτασεις εκει που θελεις . Η αναφορα παραδοσης για να ερθει πρεπει να κρατησεις το μηνυμα που εστειλες στα απεσταλμενα μεχρι να ερθει , αλλιως ερχεται και φευγει χωρις να την παρεις χαμπαρι :wacko: :wacko: Το Quick Share που διαφημιζει τοσο υπερηφαν η ερικσον δεν μπορω ακομα να καταλαβω τι ειναι . Με το που βγαζω μια φωτογραφια μου δινει την επιλογη να την στειλω αμεσα με MMS χωρις να αποθηκευθει στο κινητο . Την δυνατοτητα αποστολης με Irda και bluetooth την εχω μονο αφου την αποθηκευσω . Απο το μενου που βλεπω ολες τις φωτογραφιες μπορω να τις στειλω με ολους τους διαθεσιμους τροπους , αλλα αυτο το εκανε και το τ68ι , το τ310 και πολλα ακομα κινητα αλλων κατασκευαστων . Και η λιστα συνεχιζεται .... Τι χρειαζεται δηλαδη για να χαρακτηριστει η επιτυχια ενος κινητου "φουσκα" και οι δυνατοτητες του θεωρητικες και ελαχιστα αξιοποιησιμες πρακτικα ? :confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Tα άλλα κινητά της αγοράς στην ίδια κατηγορία λοιπόν τι προσφέρουν καλύτερα ? (τιμή ,λειτουργείες ή ότι διαφημίζουν ?) - Η οθόνη ΤFT στον ήλιο και αυτή δεν βλέπεται ή μήπως βλέπονται καλύτερα οι φωτό του GD87 στον υπολογιστή από τα υπόλοιπα κινητά (πλην ίσως Siemens S55) ? -Αναμονή (όχι θεωρητική) μου κρατά 3 μέρες με 1 ώρα ομιλίας την ημερα .... -Java (και στα Νοκια είναι χάλια ,το ακριβότερο Panasonic δεν έχει -ούτε ΒΤ -! ) -Οι ήχοι της συσκευής είναι οι καλύτεροι από "καθαρότητα" αυτή την στιγμή από ότι έχω ακούσει.....αλλά βασικά το κινητό είναι για επικοινωνία ,όχι για παιχνίδι.... (οπότε άσκοπα ίσως οι φωτό ,java κλπ) Ολα τα υπόλοιπα: μηνύματα ,μενού κλπ είναι θέμα συνήθειας αν σε βολεύουν πρακτικά σε διάταξη λειτουργίας....αλλιώς αλλάζεις συσκευή ! (και παίρνεις μία που δεν έχει bugs κατά την λογική συνήθειας σου !) (πάντως ότι πουλά αρκετά διεθνώς δεν σημαίνει ότι σε πολλούς κάτι αρέσει ?...αλλιώς δεν θα το μεταπωλούσαν ? -και μέσα από Myphone- όπως έγινε με siemens S55 Μαρτίο -Απρίλιο αμέσως μετά την κυκλοφορία του) Τελικά μάλλον σε διαξιφισμούς χωρίς λόγο το ρίξαμε....για καθαρά υποκειμενική άποψη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Gary Kokkin Tα άλλα κινητά της αγοράς στην ίδια κατηγορία λοιπόν τι προσφέρουν καλύτερα ? (τιμή ,λειτουργείες ή ότι διαφημίζουν ?) - Oθόνη ΤFT που στον ήλιο και αυτή δεν βλέπεται ή μήπως βλέπονται καλύτερα οι φωτό του GD87 στον υπολογιστή από τα υπόλοιπα κινητά (πλην ίσως Siemens S55) ? -Αναμονή (όχι θεωρητική) μου κρατά 3 μέρες με 1 ώρα ομιλίας την ημερα .... -Java (και στα Νοκια είναι χάλια ) -Οι ήχοι της συσκευής είναι οι καλύτεροι από "καθαρότητα" αυτή την στιγμή από ότι έχω ακούσει... Ολα τα υπόλοιπα: μηνύματα ,μενού και φωτό είναι θέμα συνήθειας αν σε βολεύουν πρακτικά σε διάταξη λειτουργίας....αλλιώς αλλάζεις συσκευή ! (πάντως ότι πουλά αρκετά διεθνώς δεν σημαίνει ότι σε πολλούς κάτι αρέσει ?...αλλιώς δεν θα το μεταπωλούσαν ? -και μέσα από Myphone- όπως έγινε με siemens S55 Μαρτίο -Απρίλιο αμέσως μετά την κυκλοφορία του) Τέλικα μάλλον σε διαξιφισμούς χωρίς λόγο το ρίξαμε.... 1. Κανενα δεν προσφερει στα ιδια λεφτα κατι καλυτερο . Για αυτο και το επελεξα . Ομως αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να επισημαινουμε τις οποιες αδυναμιες διαπυστωνουμε , ετσι δεν ειναι ? :) 2. Αν σε 1 ωρα ομιλιας προσθεσεις 10-15 λεπτα χρησης GPRS (mail client , και ελαχιστο Wap) η αναμονη μειωνεται θεαματικα . 3. Η οθονη ενος GD87 (και καποιων κινητων της Samsung ) φαινοντα σαφως καλυτερα απο αυτη ενος τ610 . Φυσικο ειναι ομως να μην ειναι το ιδιο με οτι σε σκοτεινο περιβαλλον . Θελουν ομως λιγοτερη προσπαθεια για να δεις ποιος σε καλει ή να διαβασεις ενα μηνυμα . 4. Τα νοκια ομως ειναι σαφως χαμηλοτερης κατηγοριας , και μερικα εχουν και χαμηλοτερη τιμη . Επισης , με εξαιρεση την οθονη , ενα Μ55 με 560 ΚΒ heap memory (διπλασια απο αυτη του τ610 ) κανει πολλα που το Τ610 δεν τα ονειρευεται καν 5.Για τους ηχους καμια αντιρηση . Ειναι καταπληκτικη σε πιστοτητα (αν μπορει να χρησιμοποιηθει η λεξη αυτη σε ενα κινητο τηλεφωνο) , ισως μονο να ηθελε λιγο μεγαλυτερη ενταση . 6. Οι φωτογραφιες που βγαζει ειναι μεν καλυτερες απο αυτες ενος GD87 , αλλα τα 3650/7650 και τα Siemens με εξωτερικη καμερα (που αναγνωριζω οτι κανει την συγκριση αδικη) βγαζουν χαλαρα καλυτερες και κυριως μεγαλυτερες φωτογραφιες . Επισης η καμερα του τ610 σε σκοτεινο περιβαλον ειναι μαυρο χαλι , χειροτερη απο αυτη των 2 νοκια . 7.Ειχα τ68ι και εχω ακομα ενα τ39 . Ομως το μενου του Τ610 με τις αλλαγες που εχουν κανει (το C ειναι πρακτικα αχρηστο , και το Πληκτρο επιστροφης ειναι τοποθετημενο στην αριστερη πλευρα , αντιθετα απο το 90% των κινητων ανεξαρτητως κατασκευαστη) ειναι δυσκολο να το συνηθισει κανεις . 8.Καμια αντιρηση , δεν ειναι λογικο να αρεσει σε ολλους ενα κινητο . :) Οσο για τον διαξιφισμο , δεν το βλεπω ακριβως ετσι , μιας και σκοπος μου ειναι να ανταλαξω γνωμες με αλλους χρηστες του ιδιου κινητου σε οτι εχει να κανει με προβληματα , λυσεις κλπ . Η οποιαδηποτε συγκριση γινεται με συνοιλο κινητων και οχι καποιο συγκεκριμενα , εστω και αν αυτο δεν εχει και μεγαλη διαφορα . Παρ'ολα αυτα αν καποιος απο τους moderator του φορουμ ή καποιος χρηστης εχει προβλημα , μπορω να σταματησω και δεν εχω κανενα προβλημα να μεταφερθουμε στους διαξιφισμους , αν καποιος πιστευει οτι εκει ταιριαζει καλυτερα . Αν και απο την δικη μου πτικη γωνια , δεν ειναι ουσιαστικα διαξιφισμος . Φιλικα παντα :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 -Δεν τρέχει τίποτε ,φιλικά μιλάμε για πραγματικά γεγονότα ,οπότε γιατί να κοπούν από τους mods ?.... -Ομως δεν μπορούμε και να τα βάλουμε με το παγκόσμιο marketing μεμονομένα σαν καταναλωτές . Οπότε...(δες την υπογραφή μου !) -Τσέκαρε την μπαταρία σου ....επιπλέον χρησιμοποιώ 15' χονδρικά GPRS (Voda Live ρυθμίσεις) και μου κρατά 3 μέρες ...δεν το ανέφερα. -Tέλος "υποψιάζομαι" ότι έρχεται χονδρή αναβάθμιση τύπου Τ68m-T68i στο μέλλον....σαν πολιτική SE ( και από φημολογία) ,ενώ αναμένεται πιό σίγουρα κάποια στιγμή το εξωτ. flash μέσα στο φθινόπωρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Telika katafere kaneis na to kanei no live se kapio service center tis SE ?? Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 15 kb δεδομενων καταλαμβανουν εως και 60 kb απο την διαθεσιμη στον χρηστη μνημη . Πως γινεται αυτο? Φίλε R.I.P. αυτό που γράφεις ισχύει και στο T610?Aν ναι,τότε ίσως πρόκειται για το μεγαλύτερο bug που υπήρξε ποτέ σε κινητό ανεξαρτήτως κατασκευαστή :worry: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Emena proswpika auto pu me exei xenerwsei me to T610 mexri twra einai h camera, tin opoia perimena arketa kalyterh (tulaxiston 640 x 480).. Episis h syntaxh sms einai mia talaipwria... Eixa nokia mexri twra kai me eixan volepsei YPER-ARKETA, alla to T610 einai ypervolika argo otan grafeis sms... Kata ta alla eimai poly eyxaristimenos apo ti syskevi... Alithia, h fortish poso sas pernei? Episis, den ginetai na valume allon hxo gia to eiserxomeno sms ektos apo tus 6-7 pu exei? (Den xerw an einai tosoi, alla ekana master reset kai meta eixe tosus :o ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον R.I.P. Αλλα και οι 10 ωρες που "δινει" η SE μεγιστο χρονο ομιλιας απεχουν πολυ απο το συνολο το πολυ μιας ωρας που δινει το κινητο . Εστω και αν η χρηση και αλλων δυνατοτητων καταναλωνει σαφως την μπαταρια . Το 1 ωρα με το 10 απεχει παααρα πολυ . Την να την κανω την αναμονη 5-6 ημερων αν πρεπει να περιορισω την χρηση του κινητου μου ? Εγώ πάντως μιλάω ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ περισσότερο από 1 ώρα την ημέρα, και κάτω από 2 μέρες, δεν έχει πέσει το τηλέφωνο.. Ααα, κι ακόμα παίζω αρκετά, δεν το έχω παρατημένο... Αν σου κρατάει μια ώρα, μάλλον η μπαταρία σου ψόφησε... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Gary Kokkin -Οι ήχοι της συσκευής είναι οι καλύτεροι από "καθαρότητα" αυτή την στιγμή από ότι έχω ακούσει..... Και φυσικό είναι.. 32 ήχοι πολυφωνία, είναι ακριβώς οι διπλάσιοι από το αμέσως επόμενο τηλέφωνο (16).. Τα περισσότερα κινητά παίζουν με 8 ή και 4... Το synthesizer που έχει το Τ610 είναι χαλαρά ότι καλύτερο. Βάλτε το ίδιο midi (με 32 όργανα), και χώστε το στο PC, και σε άλλα κινητά. Πιθανότατα κάποια PCια να μην παίζουν τόσο καλά :p Ολα τα υπόλοιπα: μηνύματα ,μενού κλπ είναι θέμα συνήθειας αν σε βολεύουν πρακτικά σε διάταξη λειτουργίας.... Ακριβώς. Εμένα με έχει βολέψει ο τρόπος των SMS αλλά και του τηλεφωνικού καταλόγου, και γι' αυτό δεν κοιτάω άλλες συσκευές. Ο καθένας, όπως βολεύεται... (και παίρνεις μία που δεν έχει bugs κατά την λογική συνήθειας σου !) Γιατί, εκτός από κάποια συσκευή που δεν έχει κάτι ενδιαφέρον, ΠΙΑ συσκευή δεν έχει bugs? Τουλάχιστον, το Τ610 δεν resetάρει ποτέ... Ki ούτε μου έχει κολλήσει.. Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Τελευταια βλεπω να κατηγορουν το T-610 χωρις να βλεπουν τα χαλια των αλλων τηλεφωνων. Για τα λεφτα που κανει αυτο το τηλεφωνο ειναι οτι καλυτερο που μπορει να αγορασει καποιος. Εχω δει τηλεφωνα αρκετα πιο ακριβα απο το Τ-610 και δεν μπορουν να κανουν οτι κανει αυτο το τηελεφωνο πχ samsung V200. Με αυτο το τηλεφωνο το οποιο καστιζει κοντα στα 600 ευρω και δεν μπορεις να στειλεις μεσω irda photos.Ακομη ουτε java υποστηριζει. Ειναι απαραδεκτο για ενα τηλεφωνο σε αυτο το κοστος να μην αυτες τις δυνατοτητες. Ακομα το nokia 6100 που κοστιζει κοντα στα ιδια λεφτα με το Τ-610 ουτε και με αυτο μπορεις να στειλεις photos με irda , η οθονη του και η αναλυση που εχει ειναι χαλια σε σχεση με το T-610 και δεν εχει camera. Αλλα μην ξεχναμε οτι ειμαστε ελληνες , το θελουμε και τζαπα και θελουμε να κανει και τα παντα. Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Το πρόβλημα δεν είναι μωρέ πως τα θέλουμε τσαμπα και θέλουμε να κάνει τα πάντα αλλα τα κόλληματα με συγκεκριμένες εταιρίες όπως την Siemens με αποτέλεσμα με το που εμφάνιζεται η SE με ένα κάλό κινητό, τσακ εμείς, έχει το Α bug, το Β bug, η αναμονή φτάνει τα 10 λεπτα, το gprs είναι παραπληγικό, κτλ. Everyone is biased, deal with it :) Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον GiorgosH 1) Episis h syntaxh sms einai mia talaipwria... Eixa nokia mexri twra kai me eixan volepsei YPER-ARKETA, alla to T610 einai ypervolika argo otan grafeis sms... 2)Alithia, h fortish poso sas pernei? 3) Episis, den ginetai na valume allon hxo gia to eiserxomeno sms ektos apo tus 6-7 pu exei? 1) Ενας βασικός λόγος που η Νokia έχει εμπορική επιτυχία ,είναι η "ευκολία" γραψίματος ,και ειναι δύσκολο να αλλάξεις συνήθεια...πρός λίγο χειρότερα... 2) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=1350&perpage=20&pagenumber=5 3)Ως τώρα (από δοκιμή μου)-όχι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 :( εγω θα ηθελα εδω να μπορει ο καθενας να λεει ελευθερα την γνωμη του οποια και να ειναι αυτη θετικη η αρνητικη για το τηλ ...........και να μην βλεπω τεραστιες απαντησεις μετα που κουραζουν .... :( Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον CptBill Το πρόβλημα δεν είναι μωρέ πως τα θέλουμε τσαμπα και θέλουμε να κάνει τα πάντα αλλα τα κόλληματα με συγκεκριμένες εταιρίες όπως την Siemens με αποτέλεσμα με το που εμφάνιζεται η SE με ένα κάλό κινητό, τσακ εμείς, έχει το Α bug, το Β bug, η αναμονή φτάνει τα 10 λεπτα, το gprs είναι παραπληγικό, κτλ. Everyone is biased, deal with it :) Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα κολλημα με καμια συγκεκριμενη εταιρεια .Εχω περασει σχεδον απο ολες τις εταιρειες. Ειχα Nokia , Ericsson , Panasonic , Siemens και τωρα τελευταια πηρα το T-610 τις Sony-Ericsson. Και προσωπικα το χειροτερο κινητο που ειχα ηταν το Siemens C-55.Η μπαταρια του ενω ελεγαν οτι κραταει 300 ωρες (αναμονη φυσικα) πανω απο 1 1/2 μερα δεν κρατουσε και μου εσβηνε συνεχεια χωρις λογο.Μιλαμε για κινητο που ηταν μονο 6 μηνων. Πραγματικα εγω με το T-610 δεν εχω κανενα παραπονο , οτι πληρωνεις περνεις σε αυτον το κοσμο που ζουμε , και μαλιστα μπορω να πω οτι στο Τ-610 σου δινουν και κατι παραπανω :) Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Gary Kokkin -Δεν τρέχει τίποτε ,φιλικά μιλάμε για πραγματικά γεγονότα ,οπότε γιατί να κοπούν από τους mods ?.... -Ομως δεν μπορούμε και να τα βάλουμε με το παγκόσμιο marketing μεμονομένα σαν καταναλωτές . Οπότε...(δες την υπογραφή μου !) -Τσέκαρε την μπαταρία σου ....επιπλέον χρησιμοποιώ 15' χονδρικά GPRS (Voda Live ρυθμίσεις) και μου κρατά 3 μέρες ...δεν το ανέφερα. -Tέλος "υποψιάζομαι" ότι έρχεται χονδρή αναβάθμιση τύπου Τ68m-T68i στο μέλλον....σαν πολιτική SE ( και από φημολογία) ,ενώ αναμένεται πιό σίγουρα κάποια στιγμή το εξωτ. flash μέσα στο φθινόπωρο... Απλα ανεφερα οτι δεν θα εχω καμια αντιρηση να σταματησει η κουβεντα αν εχει καποιος Mod ή καποιο μελος προβλημα με οσα λεμε . 2.Σιγουρα δεν μπορουμε . Ομως μπορουμε να εκφραζουμε την απογοητευση μας για καποια χαρακτηριστικα που μας ενοχουν . :) 3. Πολυ πιθανον να καταναλωνει πολυ μπαταρια καποια αλλη λειτουργια που χρησιμοποιω , μιας και γενικα του αλλαζω καπως τα φωτα καθημερινα . Την μπαταρια γιατι να την κοιταξω , 10 ημερων ειναι το κινητο μου . Αν ειναι να παρουσιαζει προβλημα αναμονης τοσο γρηγορα η μπαταρια ... Σκεφτηκα να τους το αναφερω αυριο που θα το παω για αναβαθμιση , αλλα μετα το ξανασκεφτηκα , γιατι δεν εχω καμια ορεξη προς το παρον να μου αλλαξουν την συσκευη ουτε να την ανοιξουν και μετα να μου πουν οτι δεν εχει κανενα προβλημα . Παντως αν συνεχιστει αυτη η κατασταση θα τους το αναφερω . 4. Εαν γινει κατι τετοιο , ειναι αμφιβολο αν ειναι προς τιμην ή οχι της SE αυτη η πολιτικη , μιας και γενικα δεν ειναι και οτι καλυτερο . Ομως προσπαθω να φανταστω τι ουσιαστικο θα προσφερουν περισσοτερο απο οσα εχει το κινητο . Στην περιπτωση του T68i ηταν τα MMS , η μνημη και μερικες ακομα λειτουργιες . Εδω τι να ειναι αυτο που θα μπορουσαν να προσθεσουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bbbb Φίλε R.I.P. αυτό που γράφεις ισχύει και στο T610?Aν ναι,τότε ίσως πρόκειται για το μεγαλύτερο bug που υπήρξε ποτέ σε κινητό ανεξαρτήτως κατασκευαστή :worry: Ναι , ισχυει . Γινεται μονο στις εικονες / φωτογραφιες που εχεις αποθηκευμενες στην μνημη του κινητου . Συμφωνα με καποιους αυτο γινεται γιατι αποθηκευει απο πριν τις απαραιτητες πληροφοριες που χρειαζεται καθε φορα που ανοιγει μια εικονα , ωστε να την ανοιγει γρηγοροτερα . Και οτι τις ανοιγει πολυ γρηγορα ειναι αληθεια . Στην ιδια εικονα , ενα 3650/7650 θελει 1-2 δευτερολεπτα μεχρι να την ανοιξει ενω το τ610 την ανοιγει σχεδον αμμεσα . ομως ακομα και ετσι να ειναι , δεν καταλαβαινω γιατι η SE πρεπει να πρωτοτυπησει σε αυτον τον τομεα . και μαλιστα με ενα τροπο που επιβαρυνει τον χρηστη κατα πολυ . Εστειλα χθες με irda μια εικονα απο ενα GD87 η οποια καταλαμβανε εκει 8ΚΒ . Στο Τ610 επιασε για αυτον τον λογο 45 ΚΒ :eek: :eek: Οσο χρησιμο και να το θεωρουν στην SE , εμενα δεν μου φαινεται καθολυ χρησιμο να πιανει μια εικονα εως και 5 φορες μεγαλυτερο χωρο στην μνημη απο οσο πραγματικα ειναι . :confused: :confused: :confused: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helios Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 To pragma einai aplo ,aftoi poy vlepoyne TA TOOOOOOSAAAAAAAA MA TOOOOOOOOSAAA (anyparkta tis perissoteres fores )provlhmata toy T610 kai ths SE ,giati den pairnoyn mia apo tis thlefwnares ths siemens m55-sl55 ktlp h ths nokia kai na mas afhsoyn sthn hsyxia mas kai sta bugs mas??? :p :p :p oloi perimenoyn fainetai to st55.... :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον vegos Και φυσικό είναι.. 32 ήχοι πολυφωνία, είναι ακριβώς οι διπλάσιοι από το αμέσως επόμενο τηλέφωνο (16).. Τα περισσότερα κινητά παίζουν με 8 ή και 4... Το synthesizer που έχει το Τ610 είναι χαλαρά ότι καλύτερο. Βάλτε το ίδιο midi (με 32 όργανα), και χώστε το στο PC, και σε άλλα κινητά. Πιθανότατα κάποια PCια να μην παίζουν τόσο καλά :p Ακριβώς. Εμένα με έχει βολέψει ο τρόπος των SMS αλλά και του τηλεφωνικού καταλόγου, και γι' αυτό δεν κοιτάω άλλες συσκευές. Ο καθένας, όπως βολεύεται... Γιατί, εκτός από κάποια συσκευή που δεν έχει κάτι ενδιαφέρον, ΠΙΑ συσκευή δεν έχει bugs? Τουλάχιστον, το Τ610 δεν resetάρει ποτέ... Ki ούτε μου έχει κολλήσει.. Η συγκριση με τον υπολογιστη ειναι μαλλον αδικη . :o Δεν νομιζω να υπαρχει υπολογιστης ο οποιος να παιζει midi αρχεια χειροτερα απο ενα κινητο . Αλλωστε εχουμε ξεπερασει εδω και πολυ καιρο τις 16bitες sound blaster . :) :) Ενταξει , δεν ειναι και οτι καλυτερο υπαρχει για την συνταξη μημυματος και γενικα κειμενου . Ειναι αρκετα αργο , και μερικες φορες υπερβολικα . Δεν πεφτει στα επιπεδα ενος τ39 αλλα δεν φτανει και αυτα ενος 6100 , το οποιο μπορει να ειναι αργο σε σχεση με παλαιοτερα νοκια , αλλα δεν ειναι οσο αργο ειναι το τ610 . Για τον τηλεφωνικο του καταλογο καμια αντιρηση . Μπορει να μην ειναι οτι καλυτερο εχω δει . Αυτα τα λαθη με την ταξινομηση και την αναζητηση αναλογα με ποιο συνολο χαρακτηρων χρησιμοποιεις ειναι λιγο κουραστικα . Σαν συνολο ομως ειναι αρκετα λειτουργικος και χρησιμος . Καμια αντιρηση και σε οτι εχει να κανει με τα bug . Ειναι πολυ καλυτερο και αξιοπιστο σε αυτον τον τομεα απο ενα οποιοδηποτε νοκια (ο ορισμος του προβληματικου λειτουργικου , εκτος απο τα series 60 ) Αλλα θα μπορουσε να ειναι και καλυτερο , και να εχουν αλλαξει ακομα περισσοτερα στραβα σε σχεση με το "αμαρτωλο" παρελθον τους . :) :) Εγω παλι εχω καταφερει 3 φορες να το αναγκασω να κανει reset . Την μια σε συνεχομενο κατεβασμα ενος αρχειου 40 ΜΒ , εκανε reset στα 38 , αλλα ηταν το δευτερο συνεχομενο που κατεβαζε . (εννοειται οτι δεν υπολογιζω αυτη την χρηση οταν μιλαω για την αναμονη του κινητου) Και 2 ακομα σε επιμονη συνταξη κειμενου με πολυ γρηγορο ρυθμο , αφου καταφερα να το αφησω 2 μηνυματα πισω , αναγκαστηκε να κανει reset . Καμια σχεση με νοκια που κανουν reset χωρις καμια προφανη αιτια . Απλα μερικες φορες δειχνει αδυναμο να ακολουθησει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Helios To pragma einai aplo ,aftoi poy vlepoyme TA TOOOOOOSAAAAAAAA MA TOOOOOOOOSAAA (anyparkta tis perissoteres fores )provlhmata toy T610 kai ths SE ,giati den pairnoyn mia apo tis thlefwnares ths siemens m55-sl55 ktlp h ths nokia kai na mas afhsoyn sthn hsyxia mas kai sta bugs mas??? :p :p :p oloi perimenoyn fainetai to st55.... :alien: Moderator της siemens ειμαι . Μπορει να εχω αδυναμια στα κινητα της , αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν επιλεγω και κινητα αλλων κατασκευαστων . Δεν ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω κινητο της SE , και σιγουρα δεν θα ειναι η τελευταια . Δεν ειπα ποτε οτι συνολικα μου αφηνει ασχημη εντυπωση το κινητο . Καθε αλλο μαλιστα . Ομως θελω να επισημανω τα αρνητικα στοιχεια που εχω δει σε αυτο , και να τα συζητησω και με αλλα μελη . Τοσο κακο ειναι αυτο ? Ή επειδη ειμαι moderator της siemens , αυτοματα φοραω παρωπιδες και δεν ακουω τιποτα για κινητα αλλων εταιρειων ? Αλλωστε αν δεις , και τους Γερμανους που κατασκευαζουν τα S-55 / M-55 κλπ ειμαι απο τους πρωτους που τους βριζουν οταν κανουν βλακειες . που κανουν πολλες . Και για το St-55 αν δεις τα ποστ μου σε εκεινο το Thread , θα δεις οτι ειμαι απο τους λιγους που δηλωσαν οτι δεν θα το παρουν αν εχει την μορφη που λεγεται οτι θα εχει . ;) φιλικα παντα :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον memix Τελευταια βλεπω να κατηγορουν το T-610 χωρις να βλεπουν τα χαλια των αλλων τηλεφωνων. Για τα λεφτα που κανει αυτο το τηλεφωνο ειναι οτι καλυτερο που μπορει να αγορασει καποιος. Εχω δει τηλεφωνα αρκετα πιο ακριβα απο το Τ-610 και δεν μπορουν να κανουν οτι κανει αυτο το τηελεφωνο πχ samsung V200. Με αυτο το τηλεφωνο το οποιο καστιζει κοντα στα 600 ευρω και δεν μπορεις να στειλεις μεσω irda photos.Ακομη ουτε java υποστηριζει. Ειναι απαραδεκτο για ενα τηλεφωνο σε αυτο το κοστος να μην αυτες τις δυνατοτητες. Ακομα το nokia 6100 που κοστιζει κοντα στα ιδια λεφτα με το Τ-610 ουτε και με αυτο μπορεις να στειλεις photos με irda , η οθονη του και η αναλυση που εχει ειναι χαλια σε σχεση με το T-610 και δεν εχει camera. Αλλα μην ξεχναμε οτι ειμαστε ελληνες , το θελουμε και τζαπα και θελουμε να κανει και τα παντα. Ειπα εγω ποτε οτι δεν ειναι οτι καλυτερο μπορει να αγορασει κανεις σε αυτη τηνκατηγορια τιμης? Αντιθετως παντα το θεωρουσα ενα πολυ καλο τηλεφωνο για τα λεφτα του . Σιγουρα ειναι συνολικα πολυ καλυτερο απο ενα V200 . Χανει ομως σε οθονη , και μαλιστα κατα πολυ . Ειναι το μονο μειονεκτημα , και ποτε δεν θα αγοραζα το V200 μονο και μονο για την οθονη του . Σιγουρα ειναι μαλακιες αυτα που λειπουν απο το V200 . Και ειναι ακομα πιο σιγουρο οτι η samsung εχει πολλα ακομα να μαθει για τις απαιτησεις και τις συνηθειες των ευρωπαιων χρηστωνκινητων τηλεφωνων αν θελει πραγματικα να πρωταγωνιστησει στην Ευρωπη . Οσο για το 6100 , σε καμια περιπτωση δεν ειναι καλυτερο απο το τ610 . Και παντα θεωρουσα βλακεια το να δινει καποιος τα λεφτα που κοστιζει αυτο το κινητο , και γενικα τα νοκια σε σχεση με αυτα που προσφερουν . Κανεις δεν ειπε οτι θελω να κανει τα παντα και να ειναι και τσαμπα . Αντιθετα θα επελεγα και παλι το τ610 ακομα και αν ηταν και 50 ευρω ακριβοτερο απο οτι ειναι . Ακομα και τα ιδια λεφτα με ενα 7250 να ειχε παλι το τ610 θα επελεγα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον CptBill Το πρόβλημα δεν είναι μωρέ πως τα θέλουμε τσαμπα και θέλουμε να κάνει τα πάντα αλλα τα κόλληματα με συγκεκριμένες εταιρίες όπως την Siemens με αποτέλεσμα με το που εμφάνιζεται η SE με ένα κάλό κινητό, τσακ εμείς, έχει το Α bug, το Β bug, η αναμονή φτάνει τα 10 λεπτα, το gprs είναι παραπληγικό, κτλ. Everyone is biased, deal with it :) Δηλαδη για να μην με χαρακτηρισεις σαν "κολλημενο" με την siemens τι επρεπε να κανω? να μπω εδω μεσα και να αρχισω και εγω να λεω "καλα ειναι καταπληκτικο κινητο" "απιστευτο" και αλλα παρομοια ? Δεν εχω δικαιωμα να σχολιασω κατι αρνητικο χωρις να μου μπει "ταμπελακι" αντι-sonyericsson?? Ποτε ειπα εγω οτι το GPRS ειναι παραπληγικο ? Το οτι δεν ειναι καλυτερο απο ενα κινητο σαν το s-45 οχι μονο το ειπα αλλα μπορω και να το αποδειξω σε οποιον θελει . Καποτε ειχα προτεινει κατι αναλογο στο τοτε unwired σε μια παρομοια κουβεντα αλλα κανεις δεν προσφερθηκε να δοκιμασουμε . :whistle: :whistle: :whistle: Καλο θα ειναι να ξερεις πρωτα αν ο αλλος ξερει τι λεει και αν μπορει να το αποδειξει πριν σχολιασεις αρνητικα ή ακομα και θετικα τα λεγομενα του . :cool: Πρεπει οπωσδηποτε επειδη ειμαι στο φορουμ της SΕ να λεω οτι εχει το καλυτερο , το γρηγοροτερο και το πιο αξιοπιστο GPRS ενω καθε αλλο παρα ετσι ειναι ??? :confused: :wacko: Οσο για την αναμονη , ειπα ηδη οτι εγω πρεπει να ταλαιπωρω πολυ το κινητο , για να μου δινει τετοιους χρονους . Και παλι δεν μιλησα ποτε για 10 λεπτα (αν ειναι δυνατον) Καλο θα ηταν να μην διαστρεβλωνεις οσα λεω , με σκοπο να δημιουργησεις εντυπωσεις . :whistle: Εχω το κινητο 10 μερες και επελεξα να μιλησω , μονο οταν ημουν σιγουρος για αυτα που λεω σε οτι εχει να κανει με συκγρισεις με αλλο κινητο . Για αυτο καλο ειναι να μην προσπαθουμε να γενικευουμε ετσι τα πραγματα και την γνωμη του καθενος για καποιο κινητο . :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts