Jump to content

Sony Ericsson T610i

Tomby
 Κοινοποίηση

tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?  

38 members have voted

1. 1. tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?

• NAI
      13
    • OXI
      25

Recommended Posts

Παιδιά πως γίνετε να ξεκινάει ο κατάλογος απο τα ελληνικά και όχι απο τα αγγλικά? και επίσης πως αναζητούμε το Ελληνικό "Α" για παράδειγμα? Ευχαριστώ.

Motorola MPX220 + 1GB MiniSD Sandisk

http://www.danasoft.com/sig/JiMk.jpg

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον JiMk

Παιδιά πως γίνετε να ξεκινάει ο κατάλογος απο τα ελληνικά και όχι απο τα αγγλικά? και επίσης πως αναζητούμε το Ελληνικό "Α" για παράδειγμα? Ευχαριστώ.

Να ξεκινάει ο κατάλογος από τα ελληνικά, δεν γίνεται. Η ταξινόμηση του τηλεφώνου είναι τέτοια (των περισσότερων τηλεφώνων νομίζω) που τους λατινικούς χαρακτήρες τους βάζουν πρώτους.

Αν θέλεις τώρα να αναζητήσεις το ελληνικό "Α", κάνοντας γρήγορη αναζήτηση, δηλαδή, με το joystick προς τα κάτω και μετά πατώντας πχ το "2" για να σε πάει στο "Α", ούτε αυτό γίνεται δυστυχώς...

Θα πρέπει να ψάξεις στον κατάλογο (εύρεση) και να πληκτρολογήσεις το -ελληνικό- άλφα.

Αντώνης

:: www.moschatoweather.eu ::

Αρχικό Μήνυμα από τον After

..και γιατι δεν γραφεις με T9? :whistle:

Ποτε μου δεν το χωνεψα το Τ9 :wacko:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από τον vegos

Να ξεκινάει ο κατάλογος από τα ελληνικά, δεν γίνεται. Η ταξινόμηση του τηλεφώνου είναι τέτοια (των περισσότερων τηλεφώνων νομίζω) που τους λατινικούς χαρακτήρες τους βάζουν πρώτους.

Αν θέλεις τώρα να αναζητήσεις το ελληνικό "Α", κάνοντας γρήγορη αναζήτηση, δηλαδή, με το joystick προς τα κάτω και μετά πατώντας πχ το "2" για να σε πάει στο "Α", ούτε αυτό γίνεται δυστυχώς...

Θα πρέπει να ψάξεις στον κατάλογο (εύρεση) και να πληκτρολογήσεις το -ελληνικό- άλφα.

Vegos, το κόλπο είναι αυτό που είχε γράψει ο akatsim "An exeis Agglka kaneis kateytheian sto contacts list (joystick kato). An exeis ellinika to vazeis sto shortcut stin arxi kai kaneis me joystick aristera. Poly aplo."

Βάλε στην θέση 1 των συντομεύσεων την "εύρεση και κλήση".

Όταν κάνεις αριστερά το joystick ρύθμισε την εύρεση από τα εργαλεία να είναι στα Ελληνικά.

Έτσι με το joystick κάτω έχεις αγγλικά και με το joystick αριστερά έχεις Ελληνικά.

Αρχικό Μήνυμα από τον Dave_Steele

μην είσαι τόσο σίγουρος

εγώ πήγα σε 2 καταστήματα Vodafone (Σταδίου και Ίλιον) για να μάθω λεπτομέρειες σχετικά με το T610.

Σε ερώτηση αν υπάρχουν αλλαγές στο κινητό λόγω του Vodafone Live μου απαντήσανε ότι η διαφορά είναι στα logo στην πρόσοψη και το ότι είναι customized για vodafone live. Επειδή δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τη σύνδεση της vodafone ρώτησα αν έχει άλλες αλλαγές και μου απάντησαν ΑΡΝΗΤΙΚΑ και ότι αν έβαζα κάρτα άλλης εταιρίας ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ VODAFONE LIVE .

Αγοράζοντας το κινητό ανακάλυψα ότι έχει αλλαγές σε πολλά σημεία από το αυθεντικό μενού της Sony-Ericsson (το δεξί κουμπί έχει αντικατασταθεί από shortcut σε vodafone live, το joystick προς τα πάνω βγαίνει στο live menu της vodafone, όπως έχουν αντικατασταθεί και τα εικονίδια με επίπτωση στην αισθητική του κινητού).

Θεωρώ τις αλλαγές αυτές πολύ σημαντικές και είναι απαράδεκτο να μην αναφέρονται στους υποψήφιους πελάτες.

Εγώ νιώθω ότι έχω ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ, δεν ξέρω για εσένα

φιλικά

Ξερεις κανενα Live κινητο που να

ΜΗΝ εχει αλλαγες ?

Δεν χρειαζεται και πολυ σκεψη

Το λεει και το ονομα του LIVE :alien:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από τον kostas

Vegos, το κόλπο είναι αυτό που είχε γράψει ο akatsim "An exeis Agglka kaneis kateytheian sto contacts list (joystick kato). An exeis ellinika to vazeis sto shortcut stin arxi kai kaneis me joystick aristera. Poly aplo."

Βάλε στην θέση 1 των συντομεύσεων την "εύρεση και κλήση".

Όταν κάνεις αριστερά το joystick ρύθμισε την εύρεση από τα εργαλεία να είναι στα Ελληνικά.

Έτσι με το joystick κάτω έχεις αγγλικά και με το joystick αριστερά έχεις Ελληνικά.

Ναι, οκ. Αλλά δε με βολεύει. Έχω στο 1 το bluetooth που χρησιμοποιώ αρκετά συχνά.. :)

Αντώνης

:: www.moschatoweather.eu ::

Συγνώμη, αλλά οφείλω να ξαναρωτήσω.

Εστω ότι έχουμε μια επαφή π.χ. Βαγγέλης με τάδε κινητό και τάδε e-mail. Στέλνω MMS στο email του αλλά ποτέ δεν φτάνει.

Αν όμως αλλάξω την επαφή στα Αγγλικά π.χ. Vaggelis και στείλω νέο μύνημα στο e-mail του όλα πανε καλά.

Ειμαι χρήστης της Telestet. μπορεί κάποιος Voda να κάνει δοκιμή και να μας πεί ποιός φταίει τελικά ? Φαντάζομαι πως πρέπει να είναι τα γ.....α τα Ελληνικά του Τ 610 αλλά ίσως και το δίκτιο.

Ευχαριστώ .......

Someone, Somewhere in Summer Time

Αρχικό Μήνυμα από τον Gary Kokkin

160ε στο Voda 60' -no live αποκλειεται αφού συνεργάζεται για customized συσκευές με SE παγκόσμια για T610 !

Dhladh tha mou dwsoun thn Live! syskevh davatziliki ?!?! :rolleyes:

Ypothetw oti tha mathw ekeinh th stigmh, alla moy fainetai POLY trabhgmeno na mhn mporw na epileksw an thelw mia yphresia h oxi....... :mad:

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Αρχικό Μήνυμα από τον leon

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ.ΕΓΩ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΑΙL ΣΤΗ VODAFONE ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΖΟΡΙΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΧΟΥΝ.

ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ SE.ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ R1L {ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ SC ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ(ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ 1 ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ)ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟ SC ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ}ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΕ 2 SC ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΧΟΥΝ.ΝΑ Χ...Ω ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

SE service με service διαφέρει...διότι είναι μικρές ιδιωτικές επιχειρήσεις πανω από όλα με ξεχωριστή εμπορική νοοτροπία και υπαλλήλους .

Της Καλλιθέας όμως , των Ν. Λιοσίων ,και του Πειραιά είναι απο τα καλύτερα στην Ατιική....

Οσο αφορά την εμπορική πολιτική της SE ανά τον κόσμο ,εξαρτάται από το μέγεθος της αγοράς και λειτουργεί ανεξάρτητα ..

Αρχικό Μήνυμα από τον Dave_Steele

μην είσαι τόσο σίγουρος

εγώ πήγα σε 2 καταστήματα Vodafone (Σταδίου και Ίλιον) για να μάθω λεπτομέρειες σχετικά με το T610.

Σε ερώτηση αν υπάρχουν αλλαγές στο κινητό λόγω του Vodafone Live μου απαντήσανε ότι η διαφορά είναι στα logo στην πρόσοψη και το ότι είναι customized για vodafone live. Επειδή δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τη σύνδεση της vodafone ρώτησα αν έχει άλλες αλλαγές και μου απάντησαν ΑΡΝΗΤΙΚΑ και ότι αν έβαζα κάρτα άλλης εταιρίας ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ VODAFONE LIVE .

Αγοράζοντας το κινητό ανακάλυψα ότι έχει αλλαγές σε πολλά σημεία από το αυθεντικό μενού της Sony-Ericsson (το δεξί κουμπί έχει αντικατασταθεί από shortcut σε vodafone live, το joystick προς τα πάνω βγαίνει στο live menu της vodafone, όπως έχουν αντικατασταθεί και τα εικονίδια με επίπτωση στην αισθητική του κινητού).

Θεωρώ τις αλλαγές αυτές πολύ σημαντικές και είναι απαράδεκτο να μην αναφέρονται στους υποψήφιους πελάτες.

Εγώ νιώθω ότι έχω ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ, δεν ξέρω για εσένα

φιλικά

:mad: KAI TO ΔΕΞΙ ΠΛΑΙΝΟ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ LIVE. :mad:

ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ERICSSON ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ VODAFONE!!!!!!!!

KAI ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗ VODAFONE ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΠΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ORIGINAL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ SITE ΤΟΥΣ!!!!ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ "Ε ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ".

ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΥΦΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟ SC ΤΗΣ SE ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΨΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ: ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΝΩ ΕΧΕΤΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛ

ΠΟΥ EINAI VODAFONE ΚΑΙ ΟΧΙ SONY ERICSSON :eek:

ΚΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Μάλλον το μεγαλύτερο ποσοστό των συσκευών T610 φαίνεται να είναι customized διεθνώς, για διάφορα δίκτυα οπότε αυτό πουλάει .....(ή μας πουλάνε με το ζόρι τα μονωπόλια)

Καιρός να το συνηθίζουμε μάλλον....γιατί μάλλον οι υπηρεσίες Live "παίζουν" γερά από πραγματική προτίμιση (στο εξωτερικό τουλ.)

Αρχικό Μήνυμα από τον christ-k

Tο τηλέφωνο δεν υποστηρίζει λήψη video, οπότε δεν πρόκειται να το χάσεις....(Η επιλογή υπάρχει στο μενού, δεν ενεργοποιείται όμως...)

Επίσης οι περισσότερες υποεπιλογές του vodafone live! είναι νεκρές ή σύντομα διαθέσιμες....(δεν υπάρχει π.χ. πρόσβαση στα java games κλπ, κλπ)

Tελικά έχεις δίκιο ,διοτι βγάζει μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται από την συσκευή (αφού μου έσπασε τα νεύρα να φορτώσει...τι φόρτωνε άραγε ?)

SE service με service διαφέρει...διότι είναι μικρές ιδιωτικές επιχειρήσεις πανω από όλα με ξεχωριστή εμπορική νοοτροπία και υπαλλήλους .

Της Καλλιθέας όμως , των Ν. Λιοσίων ,και του Πειραιά είναι απο τα καλύτερα στην Ατιική....

Οσο αφορά την εμπορική πολιτική της SE ανά τον κόσμο ,εξαρτάται από το μέγεθος της αγοράς και λειτουργεί ανεξάρτητα ..

Συμφωνώ παιδιά για την Καλλιθέα. Άψογες οι κοπέλίτσες. Και σχετικές.

Τα καλά να λέγονται. Εγώ πάντως τα κεντρικά τα έκοψα.

:rolleyes:

Μόλις αφερέθηκαν τα Vodafone logos με ξυραφάκι.... ξέρω ξέρω.. είμαι λίγο Killer... δεν φένεται τίποτα παιδιά όλα οκ...

Τι να παίζει ? τίποτα εννοείτε... αν θέλω κάτι πάω σαλονίκη κλπ.... βασικά Vodafone shop έχουμε ένα..... λέτε να πάω να δω τι παίζει? το μαγαζί το έχει γνωστός... ή μήπως οι αναβαθμίσεις μόνο σε Sony ericsson service? τέτοιο δεν έχουμε...

Αρχικό Μήνυμα από τον JiMk

Τι να πέζει ? τίποτα ενοείτε... αν θέλω κάτι πάω σαλονίκη κλπ.... βασικά vodafone shop έχουμε ένα..... λέτε να πάω να δω τι πέζει? το μαγαζί είναι γνωστός... ή μήπως οι αναβαθμίσεις μόνο σε Sony ericsson service? τέτοιο δεν έχουμε...

Ελπίζω τα ορθογραφικά λάθη να οφείλονται στην ταχύτητά σου, ή στην ανάγκη για συντόμευση των λέξεων, αλλιώς....... :p

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Καλησπέρα σε όλους.

Το τηλέφωνο το έχω μια βδομάδα τώρα, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αφού είχα το Τ68 πριν.

Θέλω να ρωτήσω το εξής: πως μεταφέρουμε στον Η/Υ μια φωτογραφία που έχουμε τραβήξει και αποθηκεύσει στη Τ610; Για το αντίστροφο, αρχείο από τον Η/Υ στο Τ610, χρησιμοποιώ το sendfile, αλλά πως περνάνε οι εικόνες απο το τηλέφωνο στον Η/Υ;;;

Αρχικό Μήνυμα από τον PP6210

Καλησπέρα σε όλους.

Το τηλέφωνο το έχω μια βδομάδα τώρα, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αφού είχα το Τ68 πριν.

Θέλω να ρωτήσω το εξής: πως μεταφέρουμε στον Η/Υ μια φωτογραφία που έχουμε τραβήξει και αποθηκεύσει στη Τ610; Για το αντίστροφο, αρχείο από τον Η/Υ στο Τ610, χρησιμοποιώ το sendfile, αλλά πως περνάνε οι εικόνες απο το τηλέφωνο στον Η/Υ;;;

Προφανως εχεις το καλωδιο και οχι IR ή bluetooth... Απο οτι ξερω δε μπορεις μεσω του καλωδιου να στειλεις απο το κινητο στον υπολογιστη. Ο μονος τροπος ειναι ενας file browser απο τον υπολογιστη στο κινητο αλλα δε εχει τυχει να δω κατι τετοιο ως τωρα. Παντως με IR και ΒΤ η μεταφορα γινεται πανευκολα και χωρις κανενα προβλημα

Καλησπέρα σε όλους.

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ BLUETOOTH, ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ Η ΜΕ E-MAIL.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΙΣ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.

aSMILoN και Leon ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Ναι έχετε δίκιο, με το καλώδιο του Τ68 μου έπαιξα και το sendfile.

Σκέφτομαι να πάρω infra red (μάλλον την MA 620), αλλά δεν ξέρω τι software να χρησιμοποιήσω ώστε να έχω πρόσβαση στις φωτό του τηλεφώνου. Εσείς ποιό χρησιμοποιείτε;;

Λίγο "killer" με το Voda-menu θα γίνεις ? -Δεν σε προκαλώ εννοείται ,αλλά στην περιοχή σου τι παίζει από αναβαθμίσεις ?

GARY ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΣΤΟ http://HTTP://9VOLTO.GR ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ!!!!!!!!!

aSMILoN και Leon ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Ναι έχετε δίκιο, με το καλώδιο του Τ68 μου έπαιξα και το sendfile.

Σκέφτομαι να πάρω infra red (μάλλον την MA 620), αλλά δεν ξέρω τι software να χρησιμοποιήσω ώστε να έχω πρόσβαση στις φωτό του τηλεφώνου. Εσείς ποιό χρησιμοποιείτε;;

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΕΧΩ.ΓΙΑ SOFTWARE ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ.ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ.ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ ΤΗΛ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΜΠΑΡΑ ΤΟΥ PC ΟΤΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑΣ BROWSER ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ.

Αρχικό Μήνυμα από τον vegos

Μεταφέρεται ως AMR. Αν ψάξεις στο internet θα βρεις converters από AMR σε MP3 ή WAV.

Η ηχογράφηση είναι ανάλογη της ελεύθερης μνήμης.

Και αν το στείλεις με email, φτάνει κανονικά.-

:o Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!

...και αν κάποιος έχει converters για μετατροπή από AMR σε MP3 ή WAV ας βάλει το link να το καταιβάσουμε!!!!

Thanks a lot all of you!!! :rolleyes:

• The title was changed to Sony Ericsson T610i