Dave_Steele Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 εγώ έχω καταφέρει να κάνω σύνδεση με το 630 ως BT modem χωρίς κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση. Αν θυμάμαι από ένα παλιότερο post πρέπει να το setάρετε ως 9600 ταχύτητα Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 ή εναλλακτικά υπέρυθρες που είναι και κάπως φθηνότερες... ότι προτιμάς! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Mmm.. Θα δοκιμάσω αυτό με την ταχύτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Wirelessly posted (Sony Ericsson T610: SonyEricssonT610/R301 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από harryal Mmm.. Θα δοκιμάσω αυτό με την ταχύτητα... Paidia grafw mesw wap epeidi eimai strato&epidi de mporw na diabasw ta ateliota posts tha ithela na sas rwtisw poia einai i teleftea ekdosi&ti parapanw prosferei&an aksizei na tin balw&poso plirwnw&pou mporw na to kanw stin katerini i stin athina.efxaristw ek twn proterwn Παράθεση Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Wirelessly posted (Sony Ericsson T610: SonyEricssonT610/R301 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από sexymobile Wirelessly posted (Sony Ericsson T610: SonyEricssonT610/R301 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από harryal Mmm.. Θα δοκιμάσω αυτό με την ταχύτητα... Paidia grafw mesw wap epeidi eimai strato&epidi de mporw na diabasw ta ateliota posts tha ithela na sas rwtisw poia einai i teleftea ekdosi&ti parapanw prosferei&an aksizei na tin balw&poso plirwnw&pou mporw na to kanw stin katerini i stin athina.efxaristw ek twn proterwn Episis sas parakalw,pws mporw ti ekdosi logismikou exw?to oti den iparxei elliniko teliko s diorthonete? Signomi gia to deftero post alla apo dw de mporw na to diorthoso Παράθεση Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areti_hatz Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. :) Alkis επιτελους δεν ειμαι μονη !!! Το πρόβλημά μου είναι οτι κατα την άποψή τους στην ομνιτεκ το τηλέφωνό μου είναι εντάξει, δεν έχει κανένα πρόβλημα και μάλλον έχω κάποιο ιδιαίτερο βίτσιο να τους το πηγαίνω ξανά και ξανά. Αμφιβάλω αν μου έχουν κάνει καν καθαρισμό γιατί νομίζω οτι θα έπρεπε να έχει πειραχτεί το αυτοκόλλητο με το ΙΜΕΙ κλπ γιατί από κάτω μου φαίνεται οτι έχει βίδα.. μπορεί να κάνω και λάθος. Alkis σε ποιό σερβις επέμεινες και σου το άλλαξαν το πληκτρολόγιο? Γιατί στην ομνιτεκ στο μαρούσι δεν_υπάρχει_περίπτωση ακόμα κι αν πάω με μπράβο και βουτήξει τις κοπελίτσες του desk και τις κοπανάει κεφάλι με καφάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αγαπητή Areti δεν κάνει τίποτα, για αυτό είμαστε εδώ, για να βοηθάμε. Θα σε στενοχωρήσω λίγο, αλλά το πληκτρολόγιο το άλλαξα μόνος μου (μιας και η εγγύηση είχε μόλις λήξει στο δικό μου και βαριόμουνα να το ξανατρέχω σε service) Πάντως η συμβουλή μου είναι να μην το ξαναπάς στο Μαρούσι, σχεδον ολοι οσοι εχουν παει εκεί δεν εχουν και τις καλυτερες εντυπώσεις... Θα σου πρότεινα να το πας στο service στον Πύργο Αθηνών (Σινώπης 16), εκεί εχεις καλύτερες πιθανότητες να βρεις λύση στο πρόβλημά σου. Πάντως σε κάθε περίπτωση να επιμείνεις για αλλαγή πληκτρολογίου. Το κακό με αυτό το πρόβλημα είναι οτι δεν το κάνει πάντα και πρέπει να εισαι τυχερή για να το κάνει και στον υπάλληλο που θα το ελεγξει. Σε κάθε περίπτωση, καλή τύχη! Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areti_hatz Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Το θέμα είναι οτι στο δικό μου τηλέφωνο το κάνει πια 2 στις 10 φορές, οπότε αν κάποιος αποπειραθεί να το εντοπίσει, θα το εντοπίσει σίγουρα! Θα δοκιμάσω λοιπόν στον Πύργο και βλέπουμε! Αλήθεια Alki για να αλλάξεις το πληκτρολόγιο ξεκουμπώνεις το μπροστινό μέρος ή πρέπει να ξεβιδώσεις τις βίδες κάτω από τη μπαταρία? Ευχαριστώ για τις ευχές σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Areti, το να βγάλεις το μπρος καλυμμα δεν ειναι και τοσο απλη υπόθεση. Ειναι βιδωμενο με τεσσερις βιδες, οι δυο απο τις οποίες βρισκονται κατω απο το καλυμμα της κεραιας, το οποίο πρεπει να αφαιρεσεις πρωτα. Επιπλεον χρειαζεται ειδικο κατσαβιδι Τ6 για να ξεβιδωσεις τις βιδες. Με ενα search sto Google θα βρεις αναλυτικες οδηγιες για το ανοιγμα του Τ610. Εγω αλλαξα το πληκτρολογιο με την ευκαιρια αλλαγής της προσοψης του δικου μου Τ610 σε μπλε (abyss blue). Καθως μεσα στη συσκευασια της νεας προσοψης υπηρχε και καινουριο πληκτρολογιο, το άλλαξα και αυτο και ως δια μαγείας το πολυ εκνευριστικο προβλημα του διπλου πατηματος των πληκτρων λυθηκε. Εδω και 15 μερες που εκανα αυτη την αλλαγή δεν μου το εχει ξαναπαρουσιασει. Παντως δεν υπαρχει κανενας λογος να μπεις σε τετοια διαδικασια αφου εχεις ακομα εγγυηση! Απλα επεμεινε και αν χρειαστει βαλε και τις φωνες στο service. Δεν τους ειναι ουτε μεγαλος κοπος ουτε μεγαλο εξοδο να σου αλλαξουν πληκτολογιο!! Σου σημειωνω οτι το προβλημα αυτο επιδεινωνεται με τον καιρο και εμφανιζεται σε ολα τα πληκτρα.. στο δικο μου τηλεφωνο πολλες φορες επαιρνα λάθος νουμερο καθως πατιονταν δυο φορες το 4 η το 3!! Υποθέτω οτι υπαρχει καποια προβληματικη παρτιδα Τ610 η οποια εφτασε εδω τον Οκτωβριο 2003 (η δικια μου συσκευη ειχε αγοραστει τον Ιουνιο 2003, αλλα μου το αντικατεστησαν με νεα συσκευη τον Οκτώβριο 2003, την ιδια εποχη που πηρες κι εσυ το δικο σου) Επλιζω να σε ενημερωσα πληρως! Και περιμενω νεα απο το service! Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 η τελευταία έκδοση είναι η R6C005. Αν είναι μέσα στην εγγύηση είναι δωρέαν (πες τους ότι κολλάει κλπ κλπ). Στην κατερίνη δεν ξέρω αν υπάρχει se service... Βρες καλύτερα το τηλ εξυπήρετησης της se από το 131 και ρώτα τι μπορεί να γίνει.. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areti_hatz Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Πλήρης ενημέρωση όντως! Ευχαριστώ πολυ. Σήμερα θα πάω να πάρω το τηλέφωνο από την ομνιτεκ κι αν η κίνηση το επιτρέψει θα το πάω στον Πύργο και ειδομεν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areti_hatz Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Τα νέα από το... μέτωπο έχουν ως εξής: Πήρα το τηλέφωνο από την omnitech με τη γνωστή απάντηση: δεν εντοπίσαμε βλάβη - έγινε καθαρισμός πληκτρολογίου. Ρωτάω: μετά από δύο καθαρισμούς πώς είναι δυνατόν γύρω από τα πλήκτρα να υπάρχει ακριβώς όση ποσότητα βρώμας υπήρχε και πριν? Αποκλείεται μου λένε, είναι ιδέα σας. Μετά από όλα αυτά ήθελαν να με πείσουν οτι το τηλέφωνο είναι εντάξει, οτι μάλλον πατάω τα πλήκτρα δύο φορές (!) και οτι η omnitech είναι στη διάθεσή μου για ο,τι άλλο παρουσιάσει το τηλέφωνό μου!!!! Τους διευκρίνησα οτι είναι κατά τη γνώμη μου απατεώνες (εξεπλάγησαν απείρως) και οτι θα ενημερώσω όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ για την ταλαιπωρία που υπέστην. Στον Πύργο λοιπόν περίπου μισή ώρα μετά, ο τεχνικός είχε ξαναβρεθεί αντιμέτωπος με το πρόβλημα, έκανε τη συσκευή μου φύλλο και φτερό μπροστά μου και την καθάρισε αφού φυσικά ήταν πάνβρωμη εφόσον δεν είχε καθαριστεί ποτέ!!! Καλό ε? Μου είπε οτι κανείς από όσους είχαν αυτό το πρόβλημα δεν επανήλθε μετά τον καθαρισμό, αλλα φυσικά εάν ξαναεμφανιστεί να του το πάω για κανονική επισκευή. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν, τελικά η βοήθειά σου Alki ήταν πολύτιμη, το σέρβις στον Πύργο καμία σχέση με την omnitech. Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 να ρωτήσω: πως κάνω upload java και mophun απο το pc στο κινητό? (με bluetooth)? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Παρακαλώ Areti, δεν κανει τιποτα! Το προβλημα που του ειχε ξαναπαρουσιαστεί μαλλον εγω θα ημουνα γιατι τον ειχα ζαλισει τον ανθρωπο!! Ελπιζω να μην σου ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα, αλλιώς εδω ειμαστε παλι!! :) Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathmos Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Να ρωτήσω κάτι..... καθε φορά ποu θα κάνω Synchronization το κινητό μου με το Outlook...... Όλα τα ελληνικά ονόματα μου βγαίνουν κάπως έτσι: ????????????????. Ναι σωστά, όλο ερωτηματικά!!! Έτσι πρέπει συνέχεια να κάθομαι να τα ξαναπερνάω. Υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί αυτό;;;; Έχω το Office Oulook 2003 English Version, όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 δοκίμασε το FMA καλύτερα για αυτή τη δουλεία... (δες στο σχετικό thread). Το outlook έχει κάποια προβληματάκια με τα ελληνικά... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiler Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Χθες έκανα επιτέλους την - πολυπόθητη! - αναβάθμιση του Τ610 μου σε R6C005, με παράλληλο "ξήλωμα" του Live! Τι όμορφα που είναι τα γνήσια εικονίδια!!! Συμπεράσματα: 1. Για τη διαδικασία απαιτείται η προμήθεια ενός καλωδίου "Terminator Dongle" (και όχι Terminal Dongle). Αυτό το καλώδιο είναι διαφορετικό από τα απλά data cables (και μάλιστα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανέβασμα ringtones κτλ). Η τιμή του είναι περίπου 35 ευρώ μαζί με ταχυδρομικά (τιμή από Γερμανία). Συνήθως περιλαμβάνεται το λογισμικό που χρειάζεται για τις αναβαθμίσεις - ξεκλειδώματα, δηλ. To DIV 8.4. Εναλλακτικά (πληρέστερη αλλά ακριβότερη λύση) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SE Fighter. Πρόκειται για ένα σετ καλωδίου και προγράμματος, το οποίο κάνει πραγματικά τα πάντα! Τιμή γύρω στα 150 ευρώ, οπότε για μια συσκευή μάλλον δεν αξίζει... 2. Χρειάζεται να κατεβάσει κανείς τα αρχεία που αντιστοιχούν στο νέο firmware. Για το Τ610, το κάθε firmware περιλαμβάνει ένα ζευγάρι αρχείων: ένα με επέκταση .sbn (Main Flash) και ένα με επέκταση .arm (Modem Flash). Αυτά πρέπει να έχουν την ίδια έκδοση. Η γλώσσες καθορίζονται στο .sbn, αλλά σε κάποια firmware είναι και τα .arm language-specific. Στη δεύτερη περίπτωση, πρέπει να ταιριάζουν και τα language sets (πχ. ΕΜΕΑ3 για Ελληνικά). Εδώ προσοχή :!: : Οι εκδόσεις EU6 και EU7 είναι αυτές της Vodafone! 3. Προαιρετικά μπορεί κανείς να φλασάρει και το GDFS του τηλεφώνου. Αυτό είναι το σύστημα αρχείων, και περιλαμβάνει όλες τις υποπεριοχές που εμφανίζονται εάν επιλέξουμε "κατάσταση μνήμης", δηλαδή εικόνες, ήχους, θέματα, MMS, παιχνίδια και εφαρμογές. Η περιοχή αυτή φλασάρεται με αρχεία .gdf τα οποία είναι ανεξάρτητα από το firmware. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να επέμβουμε σε αυτή την περιοχή όσες φορές θέλουμε χώρις να επηρεάσουμε το firmware και το αντίστροφο: να αναβαθμίσουμε το firmware χωρίς να πειράξουμε ΚΑΘΟΛΟΥ τις εικόνες, MMS κτλ. Βέβαια, εάν πρόκειται να ξηλώσουμε το live, τότε αναγκαστικά πρέπει να αντικαταστήσουμε και το GDFS, για να φύγουν τα predefined items (αυτά που δεν μας αφήνει να σβήσουμε). Άριστη πηγή για αρχεία και πληροφορίες αποτελεί το http://www.cellular-support.com. 4. Η διαδικασία είναι φοβερά απλή, αρκεί να ακολουθηθούν οι απλές οδηγίες που έχουν δημοσιευτεί εδώ. Εξασφαλίστε αδειάλειπτη παροχή ρεύματος στο PC και μην το παραφορτώνετε με δουλειά κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης. Για καλό και για κακό, κλείστε και το antivirus... 5. Η διαδικασία, εάν δεν αντικατασταθεί το GDFS, δεν επηρεάζει καθόλου εικόνες, ήχους, θέματα, MMS και εφαρμογές/παιχνίδια. Εάν αντικαταστήσουμε το GDFS, τότε χάνουμε τις είκόνες, τους ήχους κτλ. ΠΟΤΕ όμως δεν χάνουμε το address book, τα SMS, τα Data Settings (μόνο τα WAP Profiles σβήνονται), τα Profiles, Voice Commands κτλ. ...Τώρα βέβαια αναρωτιέμαι γιατί, γνωστό μαγαζί στον Πειραιά, όταν ρώτησα εάν η αναβάθμιση από Live σε μη-Live θα μου έσβηνε το phonebook, μου απάντησαν πως ναι... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Και μήν ξεχνάτε πάντοτε οτι μπορεί να το μαμήσετε με αυτη τη διαδικασία. όλα είναι πιθανά. στο cellular support δέν έχει την ΕΜΕΑ3 Οποιος θέλει τα το αναβαθμίσει και έχει πρόβλημα ή λεφτα κλπ του το κάνω εγώ σε οποιοδήποτε sonyericsson (δωρεάν φυσικά) Σήμερα παρέλαβα και του xagios το οποίο θέλει και αλλαγή joystick. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiler Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Η διαδικασία βεβαίως ενέχει κάποιο ρίσκο, αλλά διαβάζοντας σε ξένα fora, βλέπω ότι ακόμα και αν προκύψει error κατά το flashing, συνήθως μπορείς να ξαναφλασάρεις το τηλέφωνο (εξάλλου κατά κάποιο τρόπο προγραμματίζονται και τα νέα κινητά εξαρχής). Πάντως, για όσους το επιχειρήσουν, να μην τρομάξουν όταν, ανοίγοντας το τηλέφωνο για πρώτη φορά μετά την αναβάθμιση, καθυστερήσει να ξεκινήσει. Είναι φυσιολογικό... Με την ευκαιρία, μήπως έχει βρει κανείς την ΕΜΕΑ3 του R6C? Εαν ναι θα την ήθελα. Τώρα έχω βάλει την ΕΜΕΑ1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 emena exei mpei ligo mesa to koumpi tou power, kai den mporo na to ftiakso, pou mporo na sto fero na to ftiaksoume? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Ναι. Το empty board flashing που λές δέν είναι τόσο απλό. Ξεκινώντας τη διαδικασία αναβάθμισης φορτόνονται πρώτα bootloaders μετά αυτόνομα σβήνουν τη flash και μετ'α αναλαμβάνουν την επικοινωνία ωστε να φωρτοθεί το λογισμικό. Αν κάτι (καλώδιο) κλπ δέν πατήσει καλά πάειιιι. Δέν υπάρχει κώδικας που να κάνει αυτή τη δουλειά μέσα στη συσκευή. Οσο για το κουμπί. 5 λεπτά δουλειά είναι αλλα απ ότι βλέπεις είμαι Σέρρες. βέβαια μου τα στέλνουν με πόρτα-πόρτα εδώ και σε μια με δύο μέρες επιστρέφει Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 re paidia akoma kaneis den exei pei ti diafores exei i R6 apo tin R4 a kai epeiseis kserei kaneis pou mborw na brw joistic giati apo to diko mou emeine to miso! :p Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 joystick τί ενοείς? το απο πάνω? η τον διακόπτη απο μέσα? διαφορές δέν βλέπω και πολλές. Πάντως την πέρασα στο Τ610 του xagios και τωρα μου κανει ρεσταρτ συνεχεια.(κλασικο φενομενο) Προσπαθώντας να το ξαναπρογραμματίσω ανακάλυψα οτι έχει κάποια χαλασμένη flash (το τ610 εχει 4 μνήμες) Και επίσης οταν του είχαν βγάλει το vodafone live δεν το είχαν σβήσει :P με αποτέλεσμα να θέλει Full GDFS. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Auto pou pianei to xeri to apo panw logika exei kaneis? Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Έχω ένα Τ610 και θέλω να του αλλάξω το filmware για έχει το Vodafone Live. Αν το πάω στην Ericsson θα μου το αλλάξουν; Πόσο θα στοιχίσει η αλλαγή; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts