Jump to content

Ποτά χωρίς αλκοόλ

Phoenix
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα την γνώμη σας γιατί δεν ξέρω...

Υπάρχει περίπτωση να μην μπορώ να πιω αλκοόλ για σχετικά μεγάλο διάστημα,

κάτι που δυσκολεύει πολύ τις βραδυνές εξόδους.

θα ήθελα πληροφορίες για "ποτά" χωρίς αλκοόλ,

καθώς και για συμπληρώματα ποτών χωρίς αλκοόλ.

τι εννοώ με το 2ο:

οταν οδηγώ, αντί να πιω πχ 2ο (ή ακόμα και 1ο) βότκα-κιουι

(ναι μου αρέσει το κιουι), πίνω πχ κιουι-σπραιτ.

το κιουι όμως έχει αλκοόλ ή όχι;

άλλα παρόμοια; η γρεναδίνη εχει αλκοόλ;

κάτι τελοσπάντων που να πίνεται και να μην είναι σκέτο αναψυκτικό;

Ευχαριστώ :)

ολα εχουν αλκοολ π.χ. μπυρες καπως ετσι ειναι κ το kiwi.

αν σκεφτεις ολα τα μπουκαλια στυλ breezer,gordons ktl εχουν ενα 4% δεν νομιζω να μεθυσεις αν πιεις 2-3 την βραδια

ολα εχουν αλκοολ π.χ. μπυρες καπως ετσι ειναι κ το kiwi.

αν σκεφτεις ολα τα μπουκαλια στυλ breezer,gordons ktl εχουν ενα 4% δεν νομιζω να μεθυσεις αν πιεις 2-3 την βραδια

Το πρόβλημα δεν είναι να μην μεθύσεις άλλα με το πρώτο ποτηράκι αν σε σταματήσουν έχει χιλιάρικο και πόντους στο δίπλωμα :)

το παληκαρι δεν ανεφερε οτι δεν θελει να πιει αλκοολ για να μην μεθυσει.

αλλα μαλλον για λογους υγειας,οπως ειπε.

υπαρχουν παντως μπυρες χωρις αλκοολ,αλλα δεν υπαρχουν σε ολα τα μαγαζια...

το παληκαρι δεν ανεφερε οτι δεν θελει να πιει αλκοολ για να μην μεθυσει.

αλλα μαλλον για λογους υγειας,οπως ειπε.

Ακριβώς, θέλω κάτι με 0% αλκοόλ.

όχι για να μην μεθύσω, αλλά λόγω φαρμάκων

υπαρχουν παντως μπυρες χωρις αλκοολ,αλλα δεν υπαρχουν σε ολα τα μαγαζια...

θυμάσαι κάποια μάρκα;

γενικά κάτι σε στυλ κοκτέιλ;

μαρκα δεν θυμαμαι,αλλα ειχα δει στη γιορτη της μπυρας μερικες.

ισως να βρεις μερικες με google. Οι μπυραριες εχουν παντως!

για κοκτειλ δεν ξερω κατι,αλλα μπορεις να παρεις απλα χυμο,και να μην σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι.Η σκετο αναψυκτικο,δεν καταλαβαινει ο αλλος τι πινεις! Και τα μποντιμπιλντερια ετσι κανουν,μονο που αυτοι το κανουν για αλλα φαρμακα :D

μαρκα δεν θυμαμαι,αλλα ειχα δει στη γιορτη της μπυρας μερικες.

ισως να βρεις μερικες με google. Οι μπυραριες εχουν παντως!

Μια απο τις γνωστότερες είναι η Buckler (Μπάκλερ)

Λοιπόν επειδή και εγώ είχα πάθει κάτι παρόμοιο(ιγμορίτιδα) και έπρεπε να χαπακώνομαι άκου τι έκανα,πήγα στο χωριό μου με κάτι φιλαράκια πριν αρχίσω θεραπεία και ήπια 2 κρίκετ,2 ουίσκια καμμιά 20 σφηνάκια και γεμίσαμε εκείνο που βάζουμε παγάκια με βότκα,χυμούς,μπακάρντια και ότι βρίσκαμε εύκαιρο μπροστά μας.Ε σιχάθηκα τόσο πολύ που όχι αλκοόλ αλλά ούτε νερό δεν μου έρχονταν να πιω τον επόμενο μήνα και πήρα την αντιβίωση μια χαρούλα:D:lol:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν επειδή και εγώ είχα πάθει κάτι παρόμοιο(ιγμορίτιδα) και έπρεπε να χαπακώνομαι άκου τι έκανα,πήγα στο χωριό μου με κάτι φιλαράκια πριν αρχίσω θεραπεία και ήπια 2 κρίκετ,2 ουίσκια καμμιά 20 σφηνάκια και γεμίσαμε εκείνο που βάζουμε παγάκια με βότκα,χυμούς,μπακάρντια και ότι βρίσκαμε εύκαιρο μπροστά μας.Ε σιχάθηκα τόσο πολύ που όχι αλκοόλ αλλά ούτε νερό δεν μου έρχονταν να πιω τον επόμενο μήνα και πήρα την αντιβίωση μια χαρούλα:D:lol:

πολυ ενδιαφερον... και προς τους καπνιστες που θελουν να αφησουν το τσιγαρο: Καπνίστε οσο πιο πολυ μπορειτε μεχρι να το σιχαθειτε!!! (εννοειται πλακα κανω :p)

Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο

Όσο ζω μαθαίνω

:p αυτο θα πιασει αλλα μονο μεχρι να κρατησει το hangover :p μετα θα εισαι καλα παλι! :p

an zhthseis mpyra xwris alkool 8a sou dwsoun.. einai mia de 8ymamai pws legetai alla thn exoun ta perissotera magazia..

Αυτην εννοεις :worry: http://www.neuvicenperigord.com/cnefg/logos/buckler.jpg :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα προσωπικά μου αρέσουν από πότα χωρίς αλκοόλ τύπου Red Bull, Burn, ακόμα και τα Powerade :p

[sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε

Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα την γνώμη σας γιατί δεν ξέρω...

Υπάρχει περίπτωση να μην μπορώ να πιω αλκοόλ για σχετικά μεγάλο διάστημα,

κάτι που δυσκολεύει πολύ τις βραδυνές εξόδους.

θα ήθελα πληροφορίες για "ποτά" χωρίς αλκοόλ,

καθώς και για συμπληρώματα ποτών χωρίς αλκοόλ.

Οι μπύρες χωρίς αλκοόλ είναι καλή λύση, αν και δεν έχουν όλα τα μαγαζιά. Πέρασα κι εγώ ένα διάστημα που δεν επιτρεπόταν το αλκοόλ λόγω φαρμακευτικής αγωγής και πάντα ζητούσα buckler, αλλά δεν έβρισκα τις περισσότερες φορές, οπότε αρκούμουν στο τόνικ (δε θέλω ούτε να το μυρίσω πλέον). Ωστόσο, έπινα που και που ένα κρασί ή ένα ελαφρύ ποτάκι. Εάν η αγωγή που ακολουθείς απαγορεύει το αλκοόλ για να μην επιβαρυνθεί το συκώτι, πιστεύω ότι μπορείς να πίνεις που και που αλκοολούχα - με μέτρο- αρκεί βέβαια να τηρείς όλους τους υπόλοιπους κανόνες διατροφής. Αλλιώς....τόνικ και πάλι τόνικ (μπλιαχ)

[sIGPIC][/sIGPIC]"If I had a dollar bill for every time I've been wrong, I'd be a self-made millionaire"

ναι ειναι! (σας αρεσει ομως?? ) :confused:

αρεσει δεν αρεσει! το θεμα ειναι οτι δεν εχει αλκοολ..και οτι ενας που δεν θελει να πιει..ειναι καλη περιπτωση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι ειναι! (σας αρεσει ομως?? ) :confused:

Είναι σαν να τρως 0% γιαούρτι. Κάτι σου λείπει στην αρχή, αλλά συνηθίζεται. Αν και νομίζω ότι το 0% δεν είναι "καθαρό". Πρέπει να έχει αλκοόλ αλλά σε ποοστό μικρότερο του 1%.

[sIGPIC][/sIGPIC]"If I had a dollar bill for every time I've been wrong, I'd be a self-made millionaire"

poto xwris alkol einai loukaniko xwris kreas re pedia ti leme twra. an me thn lexi pota vazete mesa kai anapsiktika kai ximous tote pies kamia kokakolitsa an den boreis na pieis alkol kamia soditsa se potiri tou potou me lemonaki mesa gia na fenete oti pineis kai kati an nowtheis asxima i akoma kalitera ena wreo koktail me ximous kai ligi grenadini (den exei alcool siropi einai opos mou fenete alcol den exei oute to kiwi mesa) mesa.i bires pou lete einai apesies re pedia sorry kiolas alla gousta einai ayta

Κοίτα, δεν είναι οτι να νιώθεις άσχημα, αλλά δεν είναι ανάγκη να τα ξέρουν όλοι όλα...

οπότε δεν θα ήθελα να δίνω και στόχο.

επίσης ότι θα πιεις κάτι είναι δεδομένο, δεν θα πας και δεν θα πάρεις τίποτα,

απλά αυτό το κάτι να πίνεται κιόλας...

με βλέπω με σοδίτσα τελικά...

Βέβαια αμα βρω την συγκεκριμένη μπύρα θα την πάρω, έστω και για δοκιμή :)

τόνικ εχω πιει σκέτο όταν είχα ξεμείνει από σόδες,

δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα κιόλας...

Χυμο μπανανα-ανανα-μηλο και λιγο γρεναδινη...σου δινει και ενα καλαμακι και πινεις ενα φανταζι χυμο...αν θες ριξε και λιγο μπλου κορακαο...
Don't Talk To Me... I'm Dieting!