Theodor77 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Καλορίζικο στον καινούριο κατοχο να πω ? Μαλλον αυτο παει ! Ο λογος ειναι ο εξης . Πριν 3 μερες πέμπτη (μετα απο αναμονή 20 μερες) μου ηρθε το mi band 4 . Αφου το φορεσα ειδα ποσο ομορφο ειναι και οτι εχει μεγαλη διαφορα απο το 3 ! Πανω στην χαρα μου ειπα την επομενη μερα παρασκευη να κατέβω Αριστοτέλους με το αμαξι να παω να παρω κανα γλυκο απο γνωστο ζαχαροπλαστειο και να φύγω κατευθείαν πισω στο σπιτι ! Το προβλημα ειναι οτι οταν γυρισα σπιτι , και πηγα να πλυνω τα χερια μου ειδα οτι μου έλειπε το band :lol::lol::lol: Προφανος οταν πηγα να βγαλω το μπουφαν ξεκουμπωσε και επεσε χωρις να το παρω χαμπαρι ! Αντε βρε καλορίζικο εσυ που το βρηκες , τυχερουλη :D :p:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Γιατί μπορεί να το λειτουργήσει? Εκτός αν δε το έκανες pair με το κινητό σου. Γιατί να να γίνει pair σε άλλη συσκευή πρέπει πρώτα να την ξε-pair εσύ :p Οκ, όλες οι άλλες λειτουργίες θα είναι εντάξει αλλά ειδοποιήσεις/μετρήσεις γιοκ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Τηλεφώνησες στο μαγαζί να δεις μήπως το βρήκαν; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 δηλαδή έβγαλες στο ζαχαροπλαστείο το μπουφάν; ψάξε καλύτερα στο αμάξι, ή μέσα στο σπίτι Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodor77 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 (edited) Δεν το ήξερα αυτό περί unpair . Πήρα τηλ και μου είπανε ότι δεν βρήκανε κάτι . Όταν βγήκα από το αμάξι φόρεσα το μπουφάν και όταν γύρισα το εβγαλα για να μπω ξανά στο αμάξι . Στο βγάλσιμο πρέπει να μου έπεσε. Δεν πειράζει καλή καρδιά . :P Edited April 12, 2020 by Theodor77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Γιατί μπορεί να το λειτουργήσει? Εκτός αν δε το έκανες pair με το κινητό σου. Γιατί να να γίνει pair σε άλλη συσκευή πρέπει πρώτα να την ξε-pair εσύ :p Οκ, όλες οι άλλες λειτουργίες θα είναι εντάξει αλλά ειδοποιήσεις/μετρήσεις γιοκ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και τι θα τον εμποδίσει να του κάνει ένα reset ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 και τι θα τον εμποδίσει να του κάνει ένα reset ? Κάνοντας το reset μετά μπορείς να το συνδέσεις οπουδήποτε? Θα τι δοκίμαζα τώρα αλλά βαριέμαι να το σεταρω ξανα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panforce Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Καλησπερα και χρονια πολλα το ξερει κανεις αυτο TVShareMax εχει ερθει σαν διαφημιση στo fb κανει ολα αυτα που λεει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panforce Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 https://tvshare-max.online/?cep=HuuSViOhOYzrIqzgwwPrvPd4VwjEshOO3ZuWnokSoXTnwqZKnoAVlK4X_V6Af_h1E33acR_tCwyMvaps5mMuGm3ZmO8-01jX-d4C6zcvwRU8bj7cPFxS_69Ysi89YzpgGONXAw3UYV428ezRpk92lw950NdEqoUUwiX3XjVkR1fXUGAt1FODycGz_2wcduHiIKQaOhjkbbI6tJCvRXcNYJQ0v2lpkkqPY2AxcAQfKN1ALc9mE7m-ApZevn-YTJhmGFTusvXJkCHDwU5aZDz4plE1t-GvHVFB08HVOZtenrQoh986o46zv2qUCi0PoXVgnkTDbzvwfyXaAbRDhVcfDCzoRyXIlp1B9dodwn-EMwIJXVTrb1YdkJgQXJhXZSpfd7tkS_AN_QeI5dwQiv8cfCFYE0IVUoC0DB3wrKwpbt-ceN1dfhcSZC9a1HI8G9ajY4dlvaKF2-pzGNAxotOxPsopOMPfgNzo49-hz82pXSGFhNOAG66zRNMHljLe_PCQCUAFPR5zWL5HLIt1jANEDl5Nau2GTRMldQg_0yecwue9-tTD51YLEX5KMML2xSJsTnl4DaE7_8rczaJ-CMXJvLCw9OsymHzsHNhlMM4NEbUERGk_KCD0aV_slsQoW3Zms4xMmpSQ9odBk_ZL1v6vpxsBbS130hxDizw-gu3qI8hY2oLgtS2vqrVLMvtBg6XBSDqMMZtbKj-X36OlAetXkQ&lptoken=158d87ab18ad74e418db&site=msn-greece-home&site_id=1033128&title=%CE%9A%CE%AC%CE%BD%CE%B5%20%CE%A4%CE%B7%CE%BD%20%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AE%20%CE%A3%CE%BF%CF%85%20Smart%20TV,%20%CE%9C%CE%B5%20%CE%91%CF%85%CF%84%CF%8C%20%CE%A4%CE%BF%20%CE%9A%CF%8C%CE%BB%CF%80%CE%BF!&platform=Desktop&campaign_id=3688550&campaign_item_id=2876454882&thumbnail=http://cdn.taboola.com/libtrc/static/thumbnails/ecafa089d6dde56da4a00fb15f27aa73.jpg&click_id=CiAyNTk2MUUxNjFFMEU2RUQ1MjRDNjEwOTIxRjYxNkY2NxIcdGRnLWRpZ2l0YWxrbm93bGVkZ2UwMTEwYWR2Mg&utm_source=taboola&utm_medium=referral Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 (edited) Δεν το ξέρω το προϊόν αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.θα κάνει όλα αυτά που λέει.τωρα αν θα τα κάνει τέλεια η θα υπάρχουν κολλήματα κτλ αυτό μόνο κάποιος που το έχει μπορεί να στο πει με σιγουριά. Edited April 21, 2020 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Από φόρτιση;δεν το ξέρω το συγκεκριμένο.πριν δύο χρόνια είχα πάρει ένα της Huawei στην γυναικα μου.χασαμε την Βασούλα του που φορτίζει και από τότε έμεινε στο ράφι. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Ούτε καλορίζικο μπορείς να πεις είναι paired στο κινιτο σου που συμαινει είναι αχριστο σε όποιον το βρει Και ούτε reset κάνει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Ούτε καλορίζικο μπορείς να πεις είναι paired στο κινιτο σου που συμαινει είναι αχριστο σε όποιον το βρει Και ούτε reset κάνει κάτι της γυναίκας μου πάντως το έχω κάνει 2-3 φορές reset και μετά το έχω συνδέσει στο δικό μου Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panforce Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 εγω να βλεπω νετφλιχ θελω στην τηλεωραση που δεν ειναι σμαρτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 της γυναίκας μου πάντως το έχω κάνει 2-3 φορές reset και μετά το έχω συνδέσει στο δικό μου reset από to κινιτο γινόταν τουλάχιστον μεχρι το 3 αν δεν ειχες πρόσβαση σε αυτό το κινιτο που ήταν paired δεν μπορούσες να κάνεις τπτ έκτος και αν άλλαξαν κατι στα τελευταία firmwares Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Λογικα δεν θα έχεις προβλημα.κανα τεστ στο τιούμπ δεν υπαρχει? Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Και γιατί δεν παίρνεις ένα Chormecast 3 που είναι και πιο φθηνό στο κάτω κάτω και σίγουρα θα κάνει τη δουλειά? Επίσης αν θες κάτι σε Box πήγαινε στο xiaomi tv box Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiseramd Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Δικό μου review για αυτές τις 2 καμερούλες μιας και τις είχα ταυτόχρονα για αρκετό καιρό. Είναι οι δύο πιο πολυσυζητημένες action cameras στην αγορά με κορυφαίες επιδόσεις αμφότερες σχεδόν σε όλους τους τομείς. H GoPro Hero 8 Black ως νεότερη τα βάζει με την Osmo Action η οποία είναι η πρώτη action camera με ενσωματωμένη οθόνη και στο μπροστά μέρος για να βλέπετε τον εαυτό σας. Από την άλλη η GoPro Hero 8 Black προσφέρει τη δυνατότητα να επεκταθεί με την χρήση mods και έχει ενσωματωμένα ποδαράκια για στήριξη χωρίς τη χρήση ενός cage. Και οι δύο έχουν αισθητήρα 12 Mpixels, τραβάνε 4Κ video στα 60fps και έχουν την καλύτερη σταθεροποίηση που μπορείτε να βρείτε αυτή τη στιγμή σε action camera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Ανοίγω το θέμα για διάφορους αποκωδικοποιητες Αυτοκινήτου MULTIMEDIAM PG4. Οποιος εχει ΨΗΦΙΑΚH TV στο αυτοκίνητο, ας καταθέσει την εμπειρία του ! hosting images online Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 χαίρεται. Αγόρασα ένα lenovo watch 9 και η εφαρμογή του είναι προβληματική σε Android 10. Κολλάει συνεχώς και επανεκκινεί την εφαρμογή, χωρίς να μπορώ να το ρυθμίσω, μόνο την ώρα έφτιαξε. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή που να μπορώ να χειρίζομαι το ρολόι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech444 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Στο τελευταιο σταδιο εγκαταστασης του app (ενω την έχει βρει και αναγνωρίσει) δε δεχεται το password που του δίνω και βγαζει "Network Error" (Σημ.: Αυτο σε μενα γιατι στο μαγαζι που το πηγα για έλεγχο συνδεεται κανονικα...). Αρα είναι καποια ρυθμιση στο ρουτερ του ΟΤΕ ή στο τηλεφωνό μου... Καμμιά ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 (edited) Χαιρετώ τη παρέα Μπήκα στο τρυπάκι να πάρω ένα σύστημα να ακούω μουσική κάπως πιο δυνατά. Έχω εντοπίσει δύο επιλογές αρχικά και επειδή είναι άσχετος ουσιαστικά, θα ήθελα να τους μοιραστώ μαζί σας, ώστε αν κάποιος έχει εμπειρία να με κατατοπίσει. 1) Edifier 2.0 R1850DBhttps://www.websupplies.gr/iheia-edifier-20-r1850db-black?skr_prm=WyJmYzMyOTc5ZS0yMjljLTRjMDQtYThmNC0zYWFkNTk1YmE4MDkiLDE1OTgwMTgxNzY4MTEseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 2) SONY GTK-XB5 https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/portable-audio/forhta-hxeia/168208-sony-gtk-xb5b-black?cmicc=skroutz Πιο από τα δύο υπερέχει; Θέλω να ακούω μουσική σε ένα μικρό σαλονάκι. Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ευχαρίστως να τη δω. Τα χρήματα έως 150 ευρώ. Ευχαριστώ. Edited August 22, 2020 by geopip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Μια ηχομπαρα δε θα σε βόλευε? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiseramd Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Μοιάζει με ανέκδοτο όμως δεν είναι. Ήρθε η ώρα να ξεδιπλώσετε τον φωτογραφικό σας εαυτό. Το ταλέντο σας βρήκε τον κατάλληλο σύμμαχο. Τρέμε Sony, Τρέμε Canon… Like, Subscribe, προσευχή και ότι άλλο Θα εκτιμηθούν δεόντως ώστε στο μέλλον να προβάλω και άλλον τόσο εξειδικευμένο εξοπλισμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts