sdsolunac Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ολα εξαρταται απο τους εξοδους tou Digital Resiver . Αν Digital Resiver εχει Audio out τοτε τις ενωνεις με τους εισοδους Audio in της Home cinema . Παράθεση Electrical Consulting Engineers http://nenadengineering.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Χμμ το βίντεο από την yi φαίνεται πως δεν έχει σωστό focus, ίσως θέλει άνοιγμα και γύρισμα ο φακος 2-3 πόντους δεξιά. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
realme Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Με λίγα λόγια. Πήρα την GoPro Hero 4 Black πριν 6 μήνες. Δεν την δούλεψα πολύ. Τις λιγες φορές που το έκανα ζεσταινότανε τρελά (δεν μπορούσα να την κρατήσω πχ ώρα στην παλάμη μου).Και η μπαταρία με το ζόρι 20-25 λεπτά. Διαβασα δεξιά αριστερά λέγανε ήταν νορμάλ. Πριν ενα μήνα που την δούλεψα καλά με τα παραπάνω συμπρώματα στο φουλ, στα ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το WiFi και το bluetooth. Tα έβαζα στο on με το που έβγαινα απο το μενού έκλειναν. Άρα ουτε ζευγοποίηση ουτε app δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω. Η κάμερα ήταν νεκρή. Τι reset στα wifi ακόμα και στην ίδια την μηχανή, τι update τιποτα. Οντας στην εγγύηση την πηγαίνω Public την παραλαμβάνουν, ταξιδεύει Αθήνα,μου τηλ να παω να την πάρω, οκ είναι μου λένε ήθελε update. Update λέω? εγώ τί εκανα? Προσπαθώ να κάνω ζευγοποίηση επιτόπου να δουλέψει το Wifi πάλι απολύτως τίποτα.Το προσπαθεί ο υπάλληλος τίποτα. Θα την στείλω πάλι Αθήνα μου λέει. Οκ του λεω φίλε μου, αφού βλέπεις τι γίνεται θέλω η να αντικατασταθεί η κάμερα η να μου δωθεί πιστωτικό να πάρω μια άλλη, όπως ορίζει ο νόμος για ελαττωματικό προίον. Οκ μου λένε θα σας ενημερώσουμε. Με ενημερώνουν τελικά οτι η μηχανή είναι Αθήνα και δουλεύει μια χαρά. Απαντώ οτι μιλούσαμε για πιστωτικό η αντικατάσταση ελαττωματικού προιόντος. Οχι τώρα είναι μια χαρά λένε. Με αυτά και με αυτά έκανα καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή, αφού δεν ενδιαφέρθηκε κάνεις μέχρι τώρα απο τα κεντρικά Public, ενώ τους έστειλα και e mail για να τους γνωστοποιήσω το πρόβλημα, ενώ η κάμερα δεν έχω κανένα νέο ακόμα που βρίσκεται, δεν μου ήρθε καμία ειδοποίηση για να παραλάβω κτλ. Και το οξύμωρο είναι τα Public έχουν διαγωνισμό βίντεο και φωτογραφίας, στον οποίο είχα σκοπό να πάρω μέρος με βίντεο, και έχουν για χορηγό την GoPro. Υ.Γ. Υποψιάζομαι οτι η τρελά μεγάλη θερμοκρασία που ανέβαζε να προκάλεσε κάποια βλάβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Οι τύποι είναι ανεκδιήγητοι. Είχα κι εγώ ένα θέμα με ένα κινητό που σταμάτησε να φορτίζει και όχι μόνο δεν ανέλαβαν την ευθύνη, αλλά μου ζητούσαν και μεταφορικά 15€.. Θα ενδιέφερε πολύ να αναφέρεις την διαδικασία με τον συνήγορο του καταναλωτή και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν το θέμα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
realme Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Θα το κάνω φίλε μου.Οταν έχω νέα θα ενημερώσω.Προς στιγμή έστειλα με email την καταγγελία περιγράφοντας το ιστορικό. Περιμένω την συμβουλή τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Η καμερα πηγαινε στο service της go pro? Εαν ναι ΜΟΝΟ εαν θελει η go pro θα σου βγαλει πιστωτικο! Τα public και καθε public δεν μπορουν να σου βγαλουν εαν η go pro σου βγαζει οτι η καμερα δουλευει (εαν δουλευει) στελνεις email ή παιρνεις τηλ την go pro και ξεκαθαριζεις το θεμα. Μη παιζεις το σπασμενο τηλ Μια στον ενα και μια στον αλλο. Αμεσα στη go pro Στάλθηκε από το iQ8124 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 21, 2016 by lazlo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
realme Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) δεν υπαρχει εδω gopro φιλε μου μονο drakosdigital service. Δεν αγορασα το προιον απο αυτον αλλα απο τα public . Αυτοι εναντι του νομου εχουν υποχρεωση να την αντικαταστησουν!!! Edited May 21, 2016 by realme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Παιδία καλησπέρα! Ψάχνω να βρώ την πιο καλή επιλογή σε κινέζικη συσκευή αντιστιχή με την GoPro και είμαι ανάμεσα στις Xiaomi Yi, Ele Explorer Pro, Eken H8R ή Eken H9R. Πια προσφέρει την καλήτερη σχέση ποιοτιτας/τιμης. Βασικά ψάχνω για την καλύτερη δυνατή εικόνα με καθαρό ηχο όπως επίσεις και περισσοτερες επιλογές αξεσουαρ στη βασικη συσκευασία:) Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Πηγα να αγορασω το m8s απο εναν αξιοπιστο πωλητη στην Αγγλια και βαζοντας τη πιστωτικη για πληρωμη εφαγα χ Στάλθηκε με tapa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Πηγα να αγορασω το m8s απο εναν αξιοπιστο πωλητη στην Αγγλια και βαζοντας τη πιστωτικη για πληρωμη εφαγα χ Στάλθηκε με tapa Για θέματα καρτών και αγορών online υπάρχουν άλλα θέματα. Αν θες καλή τιμή για το M8S και βρεις τρόπο να αγοράσεις από Aliexpress, μπορώ να σου προτείνω τον δικό μου πωλητή, που πήρα για φίλο μου. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Για θέματα καρτών και αγορών online υπάρχουν άλλα θέματα. Αν θες καλή τιμή για το M8S και βρεις τρόπο να αγοράσεις από Aliexpress, μπορώ να σου προτείνω τον δικό μου πωλητή, που πήρα για φίλο μου. Unleashed by my M1 NOTE Είναι αξιόπιστο; Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Είναι αξιόπιστο; Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Αφού σου λέω ότι αγοράσαμε και όλα κομπλέ. Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Για θέματα καρτών και αγορών online υπάρχουν άλλα θέματα. Αν θες καλή τιμή για το M8S και βρεις τρόπο να αγοράσεις από Aliexpress, μπορώ να σου προτείνω τον δικό μου πωλητή, που πήρα για φίλο μου. Unleashed by my M1 NOTE Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Προτιμω απο Αγγλια. Την ψιλοφοβαμαι την Κινα σαν πωλητες. Εχεις κατι απο uk? Εχω βρει το m8s 45 ευρω Στάλθηκε με tapa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Προτιμω απο Αγγλια. Την ψιλοφοβαμαι την Κινα σαν πωλητες. Εχεις κατι απο uk? Εχω βρει το m8s 45 ευρω Στάλθηκε με tapa 45€ από Αγγλία; χωρίς μεταφορικά; Χλωμό σε κόβω. Πού ακριβώς; Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 45€ από Αγγλία; χωρίς μεταφορικά; Χλωμό σε κόβω. Πού ακριβώς; Unleashed by my M1 NOTEπ.χ. αυτος στα 43 που φαινεται αρκετα αξιοπιστος http://www.ebay.co.uk/itm/VERITABLE-M8S-TV-Box-Quad-Core-Films-Android-XBMC-Gratuit-Sports-Film-Entieremen-/161877750283?hash=item25b0aa720b:g:HJ8AAOSwo6lWOHDl ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε μπορω να καταλαβω την διαφορα αναμεσα σε αυτα τα δυο 1. http://www.ebay.co.uk/itm/M8S-Quad-Core-FHD-completamente-cargado-Android-4-4-TV-Box-KODI-XBMC-de-televi-/151876915570?hash=item235c91d172:g:4iEAAOSw~bFWPHcp και 2. http://www.ebay.co.uk/itm/VERITABLE-M8S-TV-Box-Quad-Core-Films-Android-XBMC-Gratuit-Sports-Film-Entieremen-/161877750283?hash=item25b0aa720b:g:HJ8AAOSwo6lWOHDl Ενω ειναι ο ιδιος πωλητης και το ιδιο μαλλον μηχανημα εχουν διαφορα στη τιμη.Το ενα 54 ευρω και το αλλο 43!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 π.χ. αυτος στα 43 που φαινεται αρκετα αξιοπιστος http://www.ebay.co.uk/itm/VERITABLE-M8S-TV-Box-Quad-Core-Films-Android-XBMC-Gratuit-Sports-Film-Entieremen-/161877750283?hash=item25b0aa720b:g:HJ8AAOSwo6lWOHDl ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε μπορω να καταλαβω την διαφορα αναμεσα σε αυτα τα δυο 1. http://www.ebay.co.uk/itm/M8S-Quad-Core-FHD-completamente-cargado-Android-4-4-TV-Box-KODI-XBMC-de-televi-/151876915570?hash=item235c91d172:g:4iEAAOSw~bFWPHcp και 2. http://www.ebay.co.uk/itm/VERITABLE-M8S-TV-Box-Quad-Core-Films-Android-XBMC-Gratuit-Sports-Film-Entieremen-/161877750283?hash=item25b0aa720b:g:HJ8AAOSwo6lWOHDl Ενω ειναι ο ιδιος πωλητης και το ιδιο μαλλον μηχανημα εχουν διαφορα στη τιμη.Το ενα 54 ευρω και το αλλο 43!!! Η εταιρεία δηλώνει έδρα Αγγλία, αλλά είναι η SHEN ZHEN GLOBAL NANO DISTANCE TECHNOLOGY COMPANY LTD. Οπότε καλή τύχη. Από Κίνα θα έρθει το προϊόν. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Η εταιρεία δηλώνει έδρα Αγγλία, αλλά είναι η SHEN ZHEN GLOBAL NANO DISTANCE TECHNOLOGY COMPANY LTD. Οπότε καλή τύχη. Από Κίνα θα έρθει το προϊόν. Unleashed by my M1 NOTEΔε διαφωνω σε αυτο που λες (ετσι κι αλλιως ολα απο Κινα ερχονται αφου εκει φτιαχνονται) αλλα ειμαι λιγο ασχετος απο αγορες και κοιταζω απο Αγγλια οπου υπαρχει μια παραπανω αξιοπιστια, συν οτι δε μπλεκεις με τελωνεια αρα δε καθεσαι να λες στον κινεζο γραψε πανω στο δεμα gift και αν χαλασει αντε στειλτο στη Κινα κ.λ.π. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Δε διαφωνω σε αυτο που λες (ετσι κι αλλιως ολα απο Κινα ερχονται αφου εκει φτιαχνονται) αλλα ειμαι λιγο ασχετος απο αγορες και κοιταζω απο Αγγλια οπου υπαρχει μια παραπανω αξιοπιστια, συν οτι δε μπλεκεις με τελωνεια αρα δε καθεσαι να λες στον κινεζο γραψε πανω στο δεμα gift και αν χαλασει αντε στειλτο στη Κινα κ.λ.π. Μου φαίνεται δεν καταλαβαίνεις τι σου γράφω. Δεν ανέφερα το πού κατασκευάζεται κλπ. Λέω ότι ο πωλητής που κοιτάς από Ebay φαίνεται να ειναι και αυτός στην Κίνα . Άρα όλα αυτά που θες να αποφύγεις δεν πρόκειται στην τελική να τα γλυτώσεις. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Ναι αλλα εχει εδρα Αγγλια και αποφευγω ολα αυτα που γραφω παραπανω. Δεν ειναι το ιδιο με το να παιρνεις απο Κινα απευθειας και να μη ξερεις αν θα σου ρθει. Αν και δε νομιζω να το παρω απο αυτον αλλα εχει καλο ποσοστο Στάλθηκε με tapa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Ναι αλλα εχει εδρα Αγγλια και αποφευγω ολα αυτα που γραφω παραπανω. Δεν ειναι το ιδιο με το να παιρνεις απο Κινα απευθειας και να μη ξερεις αν θα σου ρθει. Αν και δε νομιζω να το παρω απο αυτον αλλα εχει καλο ποσοστο Στάλθηκε με tapa Όπως σου λέει ο junglist, σημασία έχει που είναι located το item και από που θα γίνει shipped, όχι που έχει έδρα ο πωλητής. Το γράφει αυτό, δες το πριν κάνεις παραγγελία. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Όπως σου λέει ο junglist, σημασία έχει που είναι located το item και από που θα γίνει shipped, όχι που έχει έδρα ο πωλητής. Το γράφει αυτό, δες το πριν κάνεις παραγγελία. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Εγω δηλαδη δε το παραλαμβανω σαν να ερχεται απο Αγγλια? Στάλθηκε με tapa ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν βαζω επιλογες στο ebay σημειωνω να ειναι uk. Μαλλον υπαρχει και επιλογη για το item? Στάλθηκε με tapa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Μάλλον υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας... Δεν εξηγείται αλλιώς. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Αφου εμενα θα ερθει μεσω Αγγλιας. Ας ερθει και απο Κινα τι σημασια εχει? Στάλθηκε με tapa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Αφου εμενα θα ερθει μεσω Αγγλιας. Ας ερθει και απο Κινα τι σημασια εχει? Στάλθηκε με tapa άλλο σου λέει, μπορεί να γράφει ότι το στέλνει από uk και τελικά να το στέλνει από Κίνα, άλλοι χρόνοι παράδοσης. Πριν αγοράσεις ρώτα τον πωλητή από που τα στέλνει τελικά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Για να μη σας κουραζω προσπαθωντας να με κανετε να καταλαβω.Αυτο εδω δεν ειναι και το tv box στην Αγγλια και η βαση του πωλητη στην Αγγλια και φτανει σε μια βδομαδα? http://www.ebay.co.uk/itm/M8S-Quad-Core-Latest-4K-HD-S812-Android-TV-Box-PC-WiFi-KITKAT-KODI-XBMC-/271999990067?hash=item3f54767933:g:A~8AAOSwuTxWCXTt Βεβαια καταληγει στα 60! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts