Jump to content

Περί...digital gadgets γενικά

ipparxos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε καλησπερα

Εγώ Εχω στο μαγαζί μου 8 κάμερες συνδεμένες πανω σε Ενα καταγραφικό.Τα έχω συνδεδεμενο πάνω σε δίσκο 500 Gb.Στο Σπίτι έχω 3 κάμερες με ip Και είναι της Foscam.Αυτες γράφουν πάνω σε ένα NAS Fujitsu.

Καλύτερη λύση είναι να Παρεις ίρ Κάμερες

Κοντρόλαρης Ποιο καλά τον χώρο Εχει και ήχο Και μπορει να σου στέλνει και μαίλ με το που αντιλιφθεί ήχο ή κίνηση

και από τιμή πόσο έχουν αυτές οι κάμερες ; αν θυμάσαι πες μας για να δούμε

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγώ έχω μόνο 2 ip καμερες για live παρακολούθηση από παντού και motion detection alerts και captures (όπως ο φίλος πιο πάνω) χωρίς καταγραφικό κλπ. Είμαι ικανοποιημένος από τα alerts αλλά όχι τόσο από την ανάλυση της κάμερας (κι ας λέει 720p), ιδίως βραδυνά caps είναι λίγο χάλια....Παρόλο που δεν έχω εμπειρία καταγραφικού, νομίζω οτι καλά θα ήταν να έπαιζες σε 8αρι και τη διαφορά χρημάτων να την επενδύσεις σε όσο καλύτερης ανάλυσης κάμερες μπορείς να παίξεις.

Για τις κάμερες που θα βάλεις μέσα στο σπίτι σου φυσικά κ δεν χρειάζεται την άδεια κανενός, για μπαλκόνι και κήπο θα πρέπει να προσέξεις να μην περιλαμβάνουν και χώρους τρίτων (ιδίως εισόδους και παράθυρα/ μπαλκονόπορτες) και για την είσοδο του διαμερίσματος θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον το ΟΚ των γειτόνων σου (αφού σίγουρα θα βλέπεις πόρτα ασανσερ/ διάδρομο/ σκάλες).

το βασικό είναι να καλύπτεις τους χώρους με κάμερες ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός . Ανάλογα και το πόσα διθέτει ο καθένας πάει και σε καλύτερες κάμερες ανάλυσης

Δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό και έχω μπερδευτεί. Υπάρχουν 8 κάμερες cctv συνδεδεμένες με καταγραφικό. Στα 150 μέτρα από το καταγραφικό υπάρχει τοπικό δίκτυο οπτικών ινών στο οποίο υπάρχουν + άλλες 30 κάμερες (ΙΡ) οι οποίες καταγράφονται από 5 μηχανήματα (Η/Υ), + 80 pc . Υπάρχει τρόπος να συνδέσω τις κάμερες CCTV στο υπάρχον δίκτυο LAN ? O λόγος είναι ότι πρέπει να καταργήσω το καταγραφικό και με κάποιο τρόπο, άγνωστο ακόμη, να καταγράφω και αυτές.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :worry::blink:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Μαλλον δεν σε προλαβα αλλα μην παρεις το NATEC. Ειναι απο κινα με αλλαγμενο σημα, απο οτι βρηκα γιατι εψαχνα και εγω headset πριν λιγους μηνες, το συγκεκριμενο ειναι αρκετα καλο αλλα δεν αξιζει 40 ευρω. Ειναι αυτο http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-SADES-SA-901-Stereo-7-1-Surround-Pro-Gaming-Headset-Headband-Headphone-Microphone-Free/1339262346.html. Με αυτη την τιμη περνεις 2. Εγω πηρα αυτο http://www.aliexpress.com/item/Jman-Black-E-3lue-E-Blue-Cobra-707-HS707-Blue-Light-Gaming-Headset-Headphone-with-Microphone/1680977328.html αν ενδιαφερεσαι και μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλο.

Θέλω να αγοράσω συναγερμό για το σπίτι μου..Απο το λίγο που έψαξα βρήκα αυτούς τους δύο:

1.sigma s-pro 32

2.crow runner

έχω καταλήξει για sigma αλλά είναι αξιόπιστος;;

Εχετε να προτείνετε κάτι άλλο μήπως;;

το έβγαλε προσφορά το e-shop στα 25 ευρώ και το πήρα,ναι το ξέρω οτι είναι κινέζικο με αλλαγμένο σήμα,μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος

Η Fitbit παροσίασε 3 νέα φορετά πεδόμετρα, τα Charge, Charge HR, και Surge.

Τα Charge HR και Surge μετράνε και χτύπους από τον καρπό, χωρίς την χρήση ζώνης και τα περιμένουμε ραρχές του 2015.

Περισσότερα εδώ: http://www.slashgear.com/fitbit-adds-gps-and-heart-rate-tracking-in-wearable-refresh-27352530/

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• 3 weeks later...
Ρε παιδια θα τρελαθω εχω ενα φλασ για dslr και εχει την δυνατοτητα να ειναι ασυρματο πως μπορω να το ακνς εχω προσπαθησει εχω ψαξει τιποτα! μπορει να με βοηθησει καποιος;:confused::confused:

Ρε παιδια θα τρελαθω εχω ενα φλασ για dslr και εχει την δυνατοτητα να ειναι ασυρματο πως μπορω να το ακνς εχω προσπαθησει εχω ψαξει τιποτα! μπορει να με βοηθησει καποιος;:confused::confused:

Δωσε μας περισσοτερα στοιχεια, για την φωτογραφικη και το φλας μαρκες κλπ.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• 2 weeks later...

το θεμα ειναι και η ρομ του σε τι αναλυση τρεχει. διοτι τι να την κανω την ωμη δυναμη αν η ρομ τρεχει στα 720p αρα και η αναπαραγωγη 1080p γινεται downscaled στα 720?

Επισης, με ενα cs968 που εχει περασει απ τα χερια μου δε λειτουργουσε σωστα το passthrough απο την οπτικη. Ελπιζω σε αυτο να λειτουργει σωστα.

ΥΓ. νομιζω ανοιξες το θεμα χωρις λογο μιας και υπαρχει ηδη θεμα με ολα τα tv boxes

Ωραία η CloudyStock 2.5 στο G2, έχει και UHD, αρρώστια τα βίντεο στο κινητό. Πήγα όμως για ψάρεμα τις προάλλες και τράβηξα μερικά κλιπάκια μέσα από τον φουσκωτό μου Τιτανικό :P και την επόμενη μέρα έτρεξα σπίτι μέσα στην αγωνία και τον ενθουσιασμό για να δω πως θα δείχνει το UHD videο στην 50αρα FHD TV.

Άκυρο όμως. Η τηλεόραση δεν υποστηρίζει την ανάλυση του Video. Τι να το κάνω το UHD αν στο λάπτοπ (5ετίας) κολλάει άσχημα και στην TV δεν παίζει καθόλου;

Έχεί συζητηθεί το θέμα πουθενά; Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει κάποιου είδους μετατροπή; Ξέρετε αν υπάρχει καμιά γνωστή λύση;

Unrooted :mad:

Το πετάς σε ένα Video converter στο PC και το κάνεις 1080p. Έτσι θα παίζει στην τιβι. Αλλιώς πας και αγοράζεις 4κ τηλεόραση. Ακόμα το 4k δεν είναι στην ζωή μας. Αλλά σε 3-4 χρόνια θα είναι must.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Καλησπέρα. Εχω μια τηλεωραση samsung 55" αλλα ενώ ειναι smart tv δεν εχει mirorring. Εχω το note 4 και θέλω να κανω screen mirorring στην τηλεωραση αλλα δεν ξερω με ποιο τροπο. Υπάρχει κάποιος τρόπος και εάν ναι αν υπάρχει κάπου στην Ελλάδα να το παραγγέλλω; Ευχαριστω.

Για δες στις ρυθμίσεις από την τηλεόραση μήπως έχει Network - Allshare - Screen Mirroring. Ποια smart tv έχεις;

Everything is a frequency 

παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα..ενω με το φλασακι μου τα πηγαιναμε καλα (το μοναδικο που μου κρατησε τοσο καιρο χωρις να το χασω), ξαφνικα το συνδεω στον υπολογιστη, δειχνει μεσα στο ''υπολογιστης μου'' αφαιρουμενος δισκος, παταω διπλο κλικ να ανοιξει και μου λεει ''τοποθετηστε μια μοναδα δισκου''..προφανως λοιπον δε μπορω να του κανω ουτε φορματ ουτε τιποτα αλλο..στη διαχειρηση δισκων μου εμφανιζει το ονομα μονο αλλα και παλι τα ιδια..κενο χωρις δυνατοτητα να ανοιξει..το προσπαθω με το minitool partition και δε το αναγνωριζει καθολου.

δε με νοιαζει η αξια του αλλα τα πραγματα που εχω μεσα..καποια λυση??

Le max2 6/64 (rr oreo rom)

U55D80000 samsung smart tv. Εχει network και all shear αλλα μεχρι εκεί. Διάβασα για κατι στι κακιά που κάνουν mirorring.

Η τηλεόρασή σου δεν υποστηρίζει screen mirroring (γιατί όταν την αγόρασες δεν υπήρχε καν αυτό το πρότυπο).

Υπάρχουν HDMI TV Adapters που κάνουν αυτή τη δουλειά συνδέοντάς τα στην τηλεόραση (μέσω HDMI), π.χ. κοίτα εδώ.

Βασίλης!

Καλημερα... Εχω παρει αυτη την τηλεοραση και απο την πρώτη στιγμή που την συνδεσα παρουσιαζει εντονο το φαινομενο clouding η back Light bleeding οπως ονομάζεται.

Το δηλωσα στην σαμμυ. Στειλανε τεχνικους και καλα να δουνε το θεμα. Και απο την Πέμπτη περιμένω απαντήση τους.

Τους εχω στείλει και emai με φωτογραφία Και μίλησα με το Live support τους. Και για την απαραδεκτη σταση των τεχνικων με δικαιολογιες του τυοου ειναι φυσιολογικο φαινομενο αυτο. Να βάλεις δυο φωτιστικα διπλα απο την τηλεοραση για να μειωσει το φαινομενο και να μην βλέπεις σε απολυτο σκοταδι τηλεοραση.

Η τηλεόραση μου ειναι ακομα σε DOA.

Τι αλλο πρέπει να κανω να μιλήσω με το κατάστημα και να απαιτησω αντικατάσταση..? Απευθείας?

Η τηλεοραση πρέπει να γινει αντικατάσταση οπωσδηποτε δεν ειναι λογικο αυτο το πράγμα.

[ATTACH]53806[/ATTACH]

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Το καλυτερο και φθηνοτερο ειναι να κανεις μετατροπη το βιντεο σε FHD και να κρατας και το αρχικο βιντεο στο UHD για αργοτερα οταν κανεις αναβαθμιση σε τετοια τηλεοραση.

Για αλλον τροπο,εχω android TV box που υποσηριζει 4Κ βιντεο,και κατεβασα μερικα samples για να δω πως και αν τα παιζει.Η αναλυση ειναι στα 1920x1080p@60Hz γιατι τοσο ειναι το μεγιστο την tv μου.Τα 4Κ βιντεο παιζουν σε γενικες γραμμες,-αναλογα τον τυπο αρχειου αλλα πανε νερακι και αλλα κολλανε πολυ...γινεται δηλαδη καποιο downscale

Ισως κατι αναλογο μπορεις να κανεις και εσυ-ακριβη λυση- αφου δεν τραβαει το λαπτοπ!

My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE

Minix X8-H, PS3, XBOX360

Έχω πάρει μία μινι κινέζικη κάμερα, η οποία έχει μια 3.7V 128 Mah μπαταρία. Το πρόβλημα είναι ότι η αυτονομία της είναι μόλις 40 λεπτά.

Πιστεύετε ότι θα λειτουργεί εάν συνδέσω μια μπαταρία από κινητό, η οποία είναι 3.6V 800Mah?

Καλημερα... Εχω παρει αυτη την τηλεοραση και απο την πρώτη στιγμή που την συνδεσα παρουσιαζει εντονο το φαινομενο clouding η back Light bleeding οπως ονομάζεται.

Το δηλωσα στην σαμμυ. Στειλανε τεχνικους και καλα να δουνε το θεμα. Και απο την Πέμπτη περιμένω απαντήση τους.

Τους εχω στείλει και emai με φωτογραφία Και μίλησα με το Live support τους. Και για την απαραδεκτη σταση των τεχνικων με δικαιολογιες του τυοου ειναι φυσιολογικο φαινομενο αυτο. Να βάλεις δυο φωτιστικα διπλα απο την τηλεοραση για να μειωσει το φαινομενο και να μην βλέπεις σε απολυτο σκοταδι τηλεοραση.

Η τηλεόραση μου ειναι ακομα σε DOA.

Τι αλλο πρέπει να κανω να μιλήσω με το κατάστημα και να απαιτησω αντικατάσταση..? Απευθείας?

Η τηλεοραση πρέπει να γινει αντικατάσταση οπωσδηποτε δεν ειναι λογικο αυτο το πράγμα.

[ATTACH]53806[/ATTACH]

Λογικά θα στην αντικαταστήσουν και απο τη samsung ΑΛΛΑ αφού είσαι στην περίοδο DOA μην περιμένεις καθόλου και γύρισε την πίσω στο κατάστημα (μαζί με την κούτα της και όλα τα παρελκόμενα)!

Φυσιολογικό είναι εν μέρει λόγω της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται αλλά αυτό που βλέπω είναι επιεικώς απαράδεκτο. Καλά, για τη δικαιολογία του τύπου "Να βάλεις δυο φωτιστικα διπλα απο την τηλεοραση για να μειωσει το φαινομενο και να μην βλέπεις σε απολυτο σκοταδι τηλεοραση" δεν αξίζει να μιλήσω καν...

Edited by Coolgreek
Βασίλης!

Λογικά θα στην αντικαταστήσουν και απο τη samsung ΑΛΛΑ αφού είσαι στην περίοδο DOA μην περιμένεις καθόλου και γύρισε την πίσω στο κατάστημα (μαζί με την κούτα της και όλα τα παρελκόμενα)!

Φυσιολογικό είναι εν μέρει λόγω της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται αλλά αυτό που βλέπω είναι επιεικώς απαράδεκτο. Καλά, για τη δικαιολογία του τύπου "Να βάλεις δυο φωτιστικα διπλα απο την τηλεοραση για να μειωσει το φαινομενο και να μην βλέπεις σε απολυτο σκοταδι τηλεοραση" δεν αξίζει να μιλήσω καν...

μιλησα και με το καταστημα και με ειπαν να την πακεταρω και να την παω απο εκει.θα την ελεξουν απεθειας και εφοσον λεει διαπιστωθει προβλημα την κανουν αντικατασταση απευθειας με την προυποθεση να υπαρχει στην αποθηκη τους !

το θεμα ειναι οκ να την πακεταρο και να την παω απο εκει . δεν ειναι και ευκολο ολοκληρο θηριο ειναι. αλλα το θεμα ειναι να μην πεσω σε χειρτεροο πανελ μετα . και μετα ξανα μανα απο την αρχη παμε ?!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

μιλησα και με το καταστημα και με ειπαν να την πακεταρω και να την παω απο εκει.θα την ελεξουν απεθειας και εφοσον λεει διαπιστωθει προβλημα την κανουν αντικατασταση απευθειας με την προυποθεση να υπαρχει στην αποθηκη τους !

το θεμα ειναι οκ να την πακεταρο και να την παω απο εκει . δεν ειναι και ευκολο ολοκληρο θηριο ειναι. αλλα το θεμα ειναι να μην πεσω σε χειρτεροο πανελ μετα . και μετα ξανα μανα απο την αρχη παμε ?!

Να πέσεις σε χειρότερο panel είναι δύσκολο (αλλά πάντα πιθανό στις edge led). Θεωρητικά φέτος φαίνεται να υπάρχει βελτίωση στα θέματα των edge led όμως οπότε θεωρητικά θα είσαι σε καλύτερα επίπεδα. Σε κάθε περίπτωση εσύ αλλαγή θα κάνεις μέχρι να βρεις την τηλεόραση που ζητάς... Και ότι και να λένε στο μαγαζί ακόμη και αν δεν υπάρχει στην αποθήκη μπορείς να ζητήσεις αλλαγή με άλλη εταιρία/μοντέλο ή και επιστροφή χρημάτων. Μην κάνεις πίσω μέχρι να βρεις κάτι σωστό (και αυτό που βλέπω στην επισυναπτόμενη εικόνα σου είναι ΠΟΛΥ χάλια)!

Βασίλης!

• The title was changed to Περί...digital gadgets γενικά
  • The topic was pinned