Jump to content

Περί...digital gadgets γενικά

ipparxos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σε όλους :)

Ξεκινάω αυτό το θέμα με αφορμή το νέο iPod Photo των 40 και 60 gb πλέον με τιμή σε αμερική στα 499 και 599 αντίστοιχα και εδώ δυστυχώς με 620 και 738 ευρώ :eek:

Σίγουρα ο καλύτερος mp3 Player αλλά αξίζει τόσα λεφτά?

Να διευκρινήσω οτι στην Σιγκαπούρη το ίδιο μηχάνημα κοστίζει 414 και 508 ευρώ αντίστοιχα :cry: .

Τι πώς και γιατί?σε άλλες ευρωπαικές χώρες η τιμή είναι καλύτερη εδώ ?

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι το καλύτερο player αυτή τη στιγμή.

Δες εδώ --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=47134 για να καταλάβεις τι εννοώ.

Έχω το SONY player αυτο εδώ και λίγο καιρό και πραγματικά κάνει τα πάντα.

:happy:

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

ΤΟ θεωρω απο τα πιο stylish Mp3 players της αγορας και επισης απο τα πιο σοβαρα απο αποψη εταιριας , μιας και η Apple ειναι στο χωρο εδω και χρονια. Επισης θεωρω οτι , ειναι σημα κατατεθεν of wealthyness..Βεβαιως υπαρχουν και περισσοτερο τεχνολογικα και σουπερ mp3 players. Ενας φιλο ς μου εχει εδω και 2 χρονια ενα Archos που παιζει και τραβαει Avi video , παιζει φωτογραφιες, κλπ. Αλλα τι να το κανω που απο προγραμματα ειναι οτι να ναι, και που αν παιξει πολυ ωρα ακομα και απλα mp3 ζεστενεται...

Τελειώνοντας θελω να πω, πως αν διαθετεις τα χρηματα ειναι μια σοβαρη επιλογη που δυσκολα θα σου προξενησει προβληματα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος blackup (18 Νοέ. 2004 , 21:38)

Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι το καλύτερο player αυτή τη στιγμή.

Δες εδώ --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=47134 για να καταλάβεις τι εννοώ.

Έχω το SONY player αυτο εδώ και λίγο καιρό και πραγματικά κάνει τα πάντα.

:happy:

Το είδα και μόνο απο εμφάνιση απορίπτεται :whistle: δεν συγκρινεται με το ipod σε αυτό 2 το firewire το εχεις ακουστά?

http://www.applestore.gr/cgi-bin/WebObjects/RWApp.woa/2/wo/aB3Uo5SVNabnwUhwgy5j1g/4.0.5.17.5.5.0.0.0.0.0.0.0.13

Κάτι άλλο είναι οτι ούτε εγώ προκειται να περίμενα υπάρχουν και πωλητές με καλύτερες τιμές απο την rainbow στην Ελλάδα σε όλα τα προιόντα apple :happy: (εγώ προσωπικά δεν αγοράζω απο Ελλάδα είναι κλέφτες) αλλο πράγμα είναι το Menu του ipod το οποίο είναι τέλειο με μια λέξη.

Προς okapi

εννοείται οτι τα διαθέτουμε τα χρήματα

:D και εννοείται οτι δεν θα δώσω 630 ευρώ στην rainbow :rolleyes: ας είναι καλά η Σιγκαπούρη :lol: (και απο αμερική δεν με χαλάει μια φίλη έρχεται σύντομα) :p .

ΥΓ Έχω μία cybershot V1 και αυτό που είπεσ είναι πολύ ενδιαφέρον αλλά δεν με καίει και πολύ η άμεση μεταφορά των φωτό σε άλλη συσκευή.

και η τιμή του sony ίδια με το ipod? :eek:

Φίλε έχω 60CS οι διαφορές είναι η πυξίδα και το βαρόμετρο-αλτίμετρο, πες τι ακριβός θες να μάθεις ποιο συγκεκριμένα για να πάρεις απαντήσεις.

Mobiles I had as primery phones: NOKIA 5110, 6130, 6150, 7110, PANASONIC GD 93, NOKIA 6310, 7650, SONYERICSSON P800, P900, QTEK 9090, QTEK 9100 HTC P3300 TOUCH CRUISE SAMSUNG OMNIA, I-PHONE 3GS, 4S, 5S,SAMSUNG GALAXY S7 S9+,Sony Xperia 5 II Mobiles I had as secondary phones: ERICSSON GH 688, NOKIA 8850, 3510i, SONYERICSSON T310, NOKIA 2650, SE K750i,K770i, ZTE mimosa,K770i, LG G4C, Sony Galaxy A41 Tablets: PIPO M9 pro SAMSUNG galaxy a10/17

καλησπέρα,

επειδή έχω ήδη ένα ipod 3ης γενιάς και επειδή έχω δει και τα υπόλοιπα players μπορώ να πω οτι κανένα άλλο δεν είναι τόσο εύχρηστο όσο το ipod, και εκεί ακριβώς βασίζεται η επιτυχία του τελικά (εκτός απο το minimal design του). Απο εκεί και πέρα το ipod photo δεν ξέρω πόσο τελικά χρειάζεται... πόσο καλά θα φαίνεται μια φωτογραφία σε μια τόσο μικρή οθόνη... και αντε πες τις έχεις μαζί σου, πόσες φορές θα τις δεις και θα τις ξαναδείς?! και σε πόσους φίλους σου πια θα θες να τις δείξεις?! όσο αφορά τις ταινίες που κάποιο players αναπαράγουν, πως να τις δεις σε τόσο μικρή οθόνη? οι υπότιτλοι θα φαίνονται?

το θέμα είναι τι ζητάς απο τη συσκευή. Κατά τη γνώμη μου το κλασσικό ipod είναι η καλύτερη περίπτωση για mp3 player... έχει ακριβώς αυτά που χρειάζεται...

http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg

To iPod Photo θα ήταν πολύ καλό αν είχε ενσωμετωμένο αναγνώστη μνήμης. Θα μπορούσε να παίξει το ρόλο memory wallet, δηλαδή συσκευής για το άδειασμα των καρτών μνήμης από φωτογραφίες όταν είμαστε πχ σε ταξίδι. Υπάρχουν συσκευές που συνδέονται μέσω USΒ και διαβάζουν κάρτες μνήμης σε τέτοιες συσκευές, αλλά όσες έχω δει είναι USB 1.1 που σημαίνει ότι θα θέλει πάρα πολλή ώρα για να αδειάσει μια μεγάλη μνήμη. Άσε και το κουβάλημα...
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος unforgiven (24 Νοέ. 2004 , 18:25)

To iPod Photo θα ήταν πολύ καλό αν είχε ενσωμετωμένο αναγνώστη μνήμης. Θα μπορούσε να παίξει το ρόλο memory wallet, δηλαδή συσκευής για το άδειασμα των καρτών μνήμης από φωτογραφίες όταν είμαστε πχ σε ταξίδι. Υπάρχουν συσκευές που συνδέονται μέσω USΒ και διαβάζουν κάρτες μνήμης σε τέτοιες συσκευές, αλλά όσες έχω δει είναι USB 1.1 που σημαίνει ότι θα θέλει πάρα πολλή ώρα για να αδειάσει μια μεγάλη μνήμη. Άσε και το κουβάλημα...

Συμφωνώ και εδώ (μην μας γίνει συνήθεια) :lol: και προσθέτω το ράδιο αυτό που θα ήθελα το ipod να έχει ,χμμ τώρα που το θυμήθηκα έχω δει usb 2.0 σε card reader .

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος maevius (24 Νοέ. 2004 , 02:03)

έχω ήδη ένα ipod 3ης γενιάς και επειδή έχω δει και τα υπόλοιπα players μπορώ να πω οτι κανένα άλλο δεν είναι τόσο εύχρηστο όσο το ipod, και εκεί ακριβώς βασίζεται η επιτυχία του τελικά (εκτός απο το minimal design του).

το θέμα είναι τι ζητάς απο τη συσκευή. Κατά τη γνώμη μου το κλασσικό ipod είναι η καλύτερη περίπτωση για mp3 player... έχει ακριβώς αυτά που χρειάζεται...

Το iPod να πούμε για πολλοστή φορά ότι ΔΕΝ είναι ο καλύτερος mp3 player... Το ότι είναι εύκολο στη χρήση δε σημαίνει ότι "παίζει" χωρίς αντίπαλο. Υπάρχουν εξίσου εύχρηστοι players με περισσότερα features κτλ, είναι απλά θέμα προτεραιοτήτων.

Μεταξύ iPod και iPod Photo θα πρότεινα το πρώτο... Αν κάποιος χρειάζεται πραγματικές "Photo" δυνατότητες, καλύτερα να στραφεί κάπου αλλού (με ενσωματωμένους card readers κτλ).

all-time favorites: Alcatel OT-701, Siemens SL45i, Ericsson T39m, Nokia N-Gage, Samsung D500, Nokia N78, Sony Ericsson Xperia Play, Motorola Moto G, One Plus X

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iNSighT (25 Νοέ. 2004 , 11:07)

Το iPod να πούμε για πολλοστή φορά ότι ΔΕΝ είναι ο καλύτερος mp3 player... Το ότι είναι εύκολο στη χρήση δε σημαίνει ότι "παίζει" χωρίς αντίπαλο. Υπάρχουν εξίσου εύχρηστοι players με περισσότερα features κτλ, είναι απλά θέμα προτεραιοτήτων.

Μεταξύ iPod και iPod Photo θα πρότεινα το πρώτο... Αν κάποιος χρειάζεται πραγματικές "Photo" δυνατότητες, καλύτερα να στραφεί κάπου αλλού (με ενσωματωμένους card readers κτλ).

Ισως και να έχεις δίκιο στο φωτο σχόλιο αλλά γιατί να πάρεις το παλιό μοντέλο?το ipod photo είναι το τελευταίο μοντέλο.

Ποιός άλλος Mp3 player παίζει?τα iriver? η το sony? γιατί νομίζω μεχρι στιγμής κανένα δεν ξεπερνάει την ποιότητα ήχου που βγάζει το ipod εκτός ποιότητας κατασκευής και λειτουργικότητας.

Εσύ μπορείς να μου πείς ποιό είναι κατα σε το καλύτερο?

Lipon, molis mou irthe apo Germany enas ESX V440.4 enishitis.

Mprosta eho diaroumena iheia tish FOCAL ti seira V2.

Thelo na gefiroso ta alla dio kanalia gia na pekso ena SUB tis FOCAL.

To thema einai oti eimai anamesa se dio SUB kai den ksero pio na paro.

33A vs 33V2.

O enishitis gfiromenos vgazei 2x200W RMS.

33A: 400W RMS

33V2: 400W RMS me dio pinia.

An kserei kaneis kati as mou ddosei mia gnomi.

Thanx!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ahill2 (25 Νοέ. 2004 , 18:34)

Ποιός άλλος Mp3 player παίζει?τα iriver? η το sony? γιατί νομίζω μεχρι στιγμής κανένα δεν ξεπερνάει την ποιότητα ήχου που βγάζει το ipod εκτός ποιότητας κατασκευής και λειτουργικότητας.

Παίζουν παρα πολλοί mp3 players... Για μένα οι περισσότερο ανταγωνιστικοί είναι οι iRiver της σειράς Η. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής/στιβαρότητα, ποιότητα ήχου από τις καλύτερες για mp3 player (στα περισσότερα συγκριτικά το βάζουν πάνω από το iPod) και μετά πολύ περισσότερα features όπως radio, plug 'n' play (ούτε drivers ούτε τίποτα), (optical/digital) line in για να ηχογράφηση από οποιαδήποτε πηγή, μικρόφωνο κτλ κτλ.

Για το Sony δεν το έχω ψάξει, δεδομένου πριν μερικούς μήνες που έκανα έρευνα αγοράς δεν υπήρχε... Φαίνεται πολύ καλή πρόταση πάντως...

Γενικά ψάξε reviews στο net, θα σε βοηθήσουν... Καλές αγορές! ;)

all-time favorites: Alcatel OT-701, Siemens SL45i, Ericsson T39m, Nokia N-Gage, Samsung D500, Nokia N78, Sony Ericsson Xperia Play, Motorola Moto G, One Plus X

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Efthimis ( 4 Δεκ. 2004 , 13:33)

Paidia pio einai to mikrotero mp3 player me skliro stin agora? Asxetos me timi kai horitikotita?

Νομίζω πως αυτό που ζητάς δεν στέκει γιατί το ποιό μικρό θα είναι αυτο με χωρητικότητα στα 4 gb? νομίζω.... :whistle: πως να συγκριθούν τα 4 gb με τα 20,40 ή 60 gb? :blink:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος okapi ( 4 Δεκ. 2004 , 22:43)

Μηπως το Rio Nitrus με το δισκο των 1,5 Gigabytes?

Σκληρό έχει?εγώ νόμιζα οτι είναι με Memory όλα αυτά μέχρι το 1,5 gb :confused: αν έχω δίκιο τοτε τα μικρά ξεκινάνε στα 4 gb?

Προσφατα εδωσα 2800 ευρω για Speakers , Amplifier, woofer , capasitor, επενδυση Dynamat καθως Hi-End wiring Kit.

Τωρα ψαχνω για την καλυτερη λυση οσο αφορα την κεντρικη κονσολα.

Ως τωρα εχω βαλει στο ματι το Pioneer 9600 τι λετε ?

Πριν προτεινει καποιος να βαλω DVD θα επισημανω οτι αν βαλω DVD θα χασω απο ηχο ( εχει σχεση με τα Watt που τραβαει το DVD ).

• The title was changed to Περί...digital gadgets γενικά
  • The topic was pinned