Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειδες αν εχεις επιλεξει θεμα απο τη mass storage?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τελικα αφαιρεσα το truephone και ενταξει ξερετε τι παιζει και δεν με αφηνε ολες ολες τησ εφαρμογες τησ ειχα κλειστες?

Aυτο που εφταιγε ειναι οτι η συγκεκριμενη εφαρμογη ενω εβλεπες οτι ειταν κλειστη ετρεχε και δεν σε αφηνε να συνδεθεις, αυτο συμβενει και με αλλες εφαρμογες :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

το δοκιμασα και αυτο με το θεμα γιατι ειχα θεμα απο ηταν στα 8gb αλλα τιποτα.. γενικα με τα θεματα δεν εχει προβλημα απλα συνδεαιται και το αφαιρει προσωρινα μεχρι να το αποσυνδεσεις! τωρα που δεν εχω το truephone και εχω θεμα απο τα 8gb , μου βγαζει οτι ενεργοποιηθηκε η λειτουργια μεταφ. απο το usb. δεν επειτρεπεται η χρηση τησ 8gb παταω ενταξει και μπορω να την χρησημοποιησω κανονικα

το δοκιμασα και αυτο με το θεμα γιατι ειχα θεμα απο ηταν στα 8gb αλλα τιποτα.. γενικα με τα θεματα δεν εχει προβλημα απλα συνδεαιται και το αφαιρει προσωρινα μεχρι να το αποσυνδεσεις! τωρα που δεν εχω το truephone και εχω θεμα απο τα 8gb , μου βγαζει οτι ενεργοποιηθηκε η λειτουργια μεταφ. απο το usb. δεν επειτρεπεται η χρηση τησ 8gb παταω ενταξει και μπορω να την χρησημοποιησω κανονικα

Ναι, τα θέματα δεν δημιουργούν πρόβλημα στη σύνδεση mass storage.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

παιδια μετα το φορματ εχασα τους χαρτες. και οταν εκανα back up δεν εγινε τιποτα.. Επρεπε να κανω κατι αλλο? Επισης η ανανεωση του λογισμικου πρεπει να γινεται? Αν δηλαδη δεν του κανω ανανεωση τι μπορει να συμβει?

παιδια μετα το φορματ εχασα τους χαρτες. και οταν εκανα back up δεν εγινε τιποτα.. Επρεπε να κανω κατι αλλο? Επισης η ανανεωση του λογισμικου πρεπει να γινεται? Αν δηλαδη δεν του κανω ανανεωση τι μπορει να συμβει?

Αν δεν έχεις πρόβλημα με κολλήματα κλπ, δεν χρειάζεται να το αναβαθμίσεις.

Δεν θα έχεις επιπτώσεις ως προς αυτό.

Όσο αφορά τους χάρτες, τι εννοείς δεν τους επανέφερε; Έκανες format στην 8αρα κάρτα και επαναφέροντας το back up δεν σους επανέφερε; Σίγουρα είχες κρατήσει και την 8αρα στο back up...

Τέλος πάντων μπορείς να τους ξαναπεράσεις μέσω του Map Loader.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Τις τελευταιες μερες νομιζω οτι τα εχει παιξει η μπαταρια.μετα την πρωτη μερα φορτισης η σταθμη παιφτει στα 4κουτακια και στο τελος της δευτερης χρειαζεται παλι φορτιση.Στην αρχη ηθελε 3μερες περιπου για φορτιση.Η χρηση gps wi-fi στην αρχη ηταν πιο εντονη τωρα ισα που χρησημοποιω ελαχιστα την ευρεση και οχι τοσο τη χρηση του wi-fi.το εχω 2μηνες το κινητο.το εχει παρατηρησει κανενας αλλος?ειμαι ετοιμος για nokia shop το μονο που περιμενω ειναι να του κανω format και να δω πως παει μηπως καμια εφαρμογη τρεχει στα κρυφα (o taskman δεν δειχνει καμια) και κανει ολη τη δουλεια αυτη

παιδια ξερει κανεις πως θα κανω δικτυο μεταξυ τηλεφωνου(n95) και pc?

Μπορείς να συνδέσεις το κινητό κατευθείαν με τον υπολογιστή ασύρματα (WLan), μέσω ad-hoc σύνδεσης.

Έχω φτιάξει έναν οδηγό. Μπορείς να τον κατεβάσεις από εδώ.

Μπορείς να συνδέσεις το κινητό κατευθείαν με τον υπολογιστή ασύρματα (WLan), μέσω ad-hoc σύνδεσης.

Έχω φτιάξει έναν οδηγό. Μπορείς να τον κατεβάσεις από εδώ.

γινεται αυτο με router μονο?με το σταθερο pc?βασικα θελω να μεταφερω αρχεια μεσω WIFI,δεν ξερω κατα ποσο γινεται αυτο,να εχω δλδ καποιο κοινοχρηστο φακελο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

γινεται αυτο με router μονο?με το σταθερο pc?βασικα θελω να μεταφερω αρχεια μεσω WIFI,δεν ξερω κατα ποσο γινεται αυτο,να εχω δλδ καποιο κοινοχρηστο φακελο!

Αυτό που σου δείχνω στις οδηγίες είναι ή σύνδεση μεταξύ ενός υπολογιστή και του κινητού άμεσα, χωρίς τη μεσολάβηση κάποιου router, ασύρματα όμως.

Μπορείς να κάνεις διαμοιρασμό αρχείων μέσω της εφαρμογής που υπάρχει το μενού του κινητού "Οικείο δίκτυο (Home Netw.)", κάπως έτσι. Είναι ένα κόκκινο σπιτάκι με κεραία.

Αυτό που σου δείχνω στις οδηγίες είναι ή σύνδεση μεταξύ ενός υπολογιστή και του κινητού άμεσα, χωρίς τη μεσολάβηση κάποιου router, ασύρματα όμως.

Μπορείς να κάνεις διαμοιρασμό αρχείων μέσω της εφαρμογής που υπάρχει το μενού του κινητού "Οικείο δίκτυο (Home Netw.)", κάπως έτσι. Είναι ένα κόκκινο σπιτάκι με κεραία.

δεν εχω ασυρματη καρτα δικτυου ομωσ.με την εφαρμογη οικιακα μεσα κανει αναζητηση συνεχεια κ δε βρισκει τιποτα!ελεγα μηπωσ υπαρχει κανενα προγραμματακι που κανει ολη αυτη τη δουλεια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τέλος πάντων μπορείς να τους ξαναπεράσεις μέσω του Map Loader.

Ευχαριστω φιλε μου για της απαντησεις σου.Σχετικα με το map loader

ενω ειναι συνδεδεμενο το κινητο στο pc, παω να ξεκινησω το προγραμμα

και δεν ανοιγει.Πρεπει να κανω κατι? απο τις οδηγειες δεν καταλαβα και πολλα.. :X

Ευχαριστω φιλε μου για της απαντησεις σου.Σχετικα με το map loader

ενω ειναι συνδεδεμενο το κινητο στο pc, παω να ξεκινησω το προγραμμα

και δεν ανοιγει.Πρεπει να κανω κατι? απο τις οδηγειες δεν καταλαβα και πολλα.. :X

Για να τρέξει το Map Loader και να περάσεις τους χάρτες θα πρέπει να έχεις τρέξει έστω και μία φορά το πρόγραμμα "Χάρτες" του κινητού.

Εφόσον το έχεις κάνει αυτό, θα πρέπει να συνδέσεις το κινητό με τον Η/Υ μέσω του καλωδίου σε κατάσταση Μεταφοράς Δεδομένων. Μόνο έτσι θα βρει το πρόγραμμα το κινητό.

Μπορεί να γίνει αυτό. Ψάξε για ένα πρόγραμμα "Telexy Networks SymSMB". Θα το βρείς στο ....γνωστό site. Μπορείς να έχεις κοινόχρηστο φάκελο και να παρεμβαίνεις, να αντιγραφεις ... κλπ κλπ

Οδηγίες θα βρεις στην πρώτη σελίδα του σχετικού thread που υπάρχει στο γνωστό site.

Nαι το κατάφερα :(

26 ώρες μετά, ακόμα χτυπάει κάπου, αλλά κανείς δεν ξέρει που :(

Ξέρει κανείς πόσο εύκολο είναι να πεισθεί η WIND να κάνει εντοπισμό;;

Δώστε μου μια ελπίδα έστω, ρε παιδιά :(

Μπορεί να γίνει αυτό. Ψάξε για ένα πρόγραμμα "Telexy Networks SymSMB". Θα το βρείς στο ....γνωστό site. Μπορείς να έχεις κοινόχρηστο φάκελο και να παρεμβαίνεις, να αντιγραφεις ... κλπ κλπ

Οδηγίες θα βρεις στην πρώτη σελίδα του σχετικού thread που υπάρχει στο γνωστό site.

ok!ευχαριστω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

@nikosygletos για να μην βγαινουμε εκτος θεματος καλυτερα να κανεις την ερωτηση σου στο θεμα: [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.1-v9.2 - Μέρος ΙΙ. Ευχαριστω :bow:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Nαι το κατάφερα :(

26 ώρες μετά, ακόμα χτυπάει κάπου, αλλά κανείς δεν ξέρει που :(

Ξέρει κανείς πόσο εύκολο είναι να πεισθεί η WIND να κάνει εντοπισμό;;

Δώστε μου μια ελπίδα έστω, ρε παιδιά :(

Tipote???

καλημέρα και από μένα, το παρήγγειλα

το οποίο μου είπαν ότι μπαίνει και free στο internet μέσω του google και επειδή ήμουν λίγο άπιστος θωμας το έκανα μόνος μου με ένα κινητό τους και είχαν δίκιο, κι ολα αυτά με 3.49 δωρεάν πλοήγηση, ελπίζω να είναι έτσι και να μην μου έρθει κανένας τρελλός λογαριασμός

geia sas pedia ,

pira prin kana mina-dimino to tilefono apo tin wind , kai mou eixe mesa sto paketo mia karta ton 100 euro, telos panton tin energopiisa kai meta apo 8 meres

mou klinoune tin sindesi , pao na rotiso kai mou lene oti exo kanei poli megalitero logariazmo apo afton pou kano sinithos , telos panton prin apo kamia vdomada mou erxete logariazmos spiti 500 euro peripou.... ti kano ego tora?????:(

sry gia ta greeklish ala viazomouna...:O

Τι ακριβώς έκανες; Χρησιμοποιούσες το Mobile Google Maps μέσω GPRS; Ή μήπως έκανες το ίδιο κάνοντας πλοήγηση στον ιστό; Αν έκανες κάποιο απο τα 2, τότε δικαιολογείται αυτή η χρέωση και δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Tipote???

δεν νομίζω να μπορεις να κανεις κατι για εντωπισμό παρα μονο σε περιπτώσεις οπου εχουν γίνει εγκλήματα κλπ......:(

ck

Οντως χρειαζεται εισαγγελικη παρεμβαση ή παρεμβαση απο καποιον γνωστο που να δουλευει wind και σε ενημερωσει.Αν σου κλεψουν το κινητο εχεις το προγραμματακι επανω και σου στελνει μηνυμα με τα στοιχεια του "καταληψια" μπορεις να πας αστυνομια να παρεμβει?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish