Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χμμμ μια ερωτηση (παλι)(ολοι για ερωτησεις δεν ερχομαστε εδω)

πηρα το Ν95 μου χ8ες και σημερα τα3ιδευω με αεροπλανο.. Αμα το εχω σε λειτουργια εκτος συνδεσης μπορω να το χρησιμοποιησω μεσα στο αεροπλανο η θα το ρι3ω πανω απο το αιγαιο?:X

Μπορεις να το λειτουργησεις :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Εvοιμερωσε την αεροσυνοδο να μην σε δει και βαλει της φωνες :) :p
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

αν θες βγαλε τη sim να εισαι σιγουρος και καλου κακου ανοιξε Gps να σε βρουμε μετα.γιατι δυστηχως καποιοι επεζησαν.μη γινεις lost στην Τουρκια!!!

Οχι δεν το χρησιμοποιει καοθολου..Γενικα ειναι πιο γρηγορο απο το Nokia Maps απ'οτι εχω διαπιστωσει...τοσο στο κλειδωμα οσο και στην πλοηγηση.

Πάντως στα Ν95 το ίδιο πράγμα φαίνεται να είναι στο κλείδωμα.

Και για να λέμε και την αλήθεια, το Nokia Maps έχει πολύ καλύτερη ακρίβεια στο στίγμα του..

Το Garmin έχει το γνωστό πρόβλημα με την απόκλιση..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

αυτο το προβλημα δ το εχω ξανακουσει. Εγω παντως παρατηρω και ταχυτερο κλειδωμα και καλυτερο στιγμα και δ ειχα ποτε προβλημα με την ακοκλιση στον χαρτη. ισως φταιει αν εισαι μεσα σε πολη..

Κατι αλλο, το Bluetooth Ποση εμβελεια εχει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

...το Bluetooth Ποση εμβελεια εχει?...

Γύρω στα 10 μέτρα.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Γύρω στα 10 μέτρα.

Το απλο Ν95 εχει λιγοτερο? θυμαμαι που διαβαζα για 5 μετρα;) πηγα να στειλω μεσω bluetooth σε ενα αλλο 8αρι σε αποσταση -σιγουρα- οχι μεγαλυτερη 10μετρα και δ τον εβρησκε καν..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Το απλο Ν95 εχει λιγοτερο? θυμαμαι που διαβαζα για 5 μετρα;) πηγα να στειλω μεσω bluetooth σε ενα αλλο 8αρι σε αποσταση -σιγουρα- οχι μεγαλυτερη 10μετρα και δ τον εβρησκε καν..

Εννοείται ότι τα 10 μέτρα είναι το βέλτιστο. Συνήθως είναι λίγο λιγότερο, εξαρτάται και από τις συσκευές που συνδέεις. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

ρε παιδια αυτη η σαρωση γραμμικου κωδικα,πως στο καλο δουλευει?

Φίλε μου είναι μόνο για DataMatrix 2D barcode, και όχι για συνηθισμένα barcodes.

Σαν αυτό:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e8/Datamatrix.svg/96px-Datamatrix.svg.png

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

πηρα το Ν95 μου χ8ες και σημερα τα3ιδευω με αεροπλανο.. Αμα το εχω σε λειτουργια εκτος συνδεσης μπορω να το χρησιμοποιησω μεσα στο αεροπλανο η θα το ρι3ω πανω απο το αιγαιο?

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος ύπαρξης του συγκεκριμένου προφίλ. Γι'αυτό και η αγγλική ονομασία του προφίλ εκτός σύνδεσης είναι flight mode.

Αλλά μη νομίζεις οτι όλοι όσοι μπαίνουν σε αεροπλάνο κλείνουν το κινητό τους ή το βάζουν σε λειτουργία flight mode.

Πάντως αν πέσει, θα ξέρεις οτι δεν έφταιγες εσύ. :lol: :D

Χτύπα ξύλο. :cool:

Αλλά μη νομίζεις οτι όλοι όσοι μπαίνουν σε αεροπλάνο κλείνουν το κινητό τους ή το βάζουν σε λειτουργία flight mode. :

Πάντως με το κλασικό Ν95 που ταξίδεψα για Θεσσαλονίκη, ξέχασα ΕΝΤΕΛΩΣ να το κλεισω και μια χαρα πήγα... Οταν κατεβηκα απο το αεροπλάνο, κάνω να το ανοίξω και το βλέπω ήδη ανοιχτό με σημα... LOL LOL LOL...

Γαμ**το, έπρεπε να το δω πιο πριν, μέσα στο αεροπλάνο, να έβλεπα εαν είχε σήμα ή όχι!!!

ΦΤΟΥΥΥΥ!!!!:lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

OK με τους χάρτες. Το ότι βάλαμε χάρτες δε σημαίνει ότι δούλεψε κιόλας...δε λοκάρει από το μπαλκόνι με τίποτε χωρίς να λειτουργήσει το A toy AGPS (το ιντερνετ). Και επειδή ίντερνετ δε μπορώ να το κάνω να δουλέψει, δε δουλεύει και το gps σωστά..

Αλήθεια, στο αμάξι πού το σταθεροποιείτε για να βλέπετε?

κ εγω το ιδιο προβλημα εχω.ενω εβαλα τους maps δεν βρισκει location.

απο το προγραμμα που ειχε το κινητο τους εβαλα.

πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις?

Για λίγες μέρες είχα ένα N95 8GB στα χέρια μου. Προς μεγάλη μου έκπληξη παρατήρησα οτι, όση ώρα και να το άφηνα ακίνητο, δεν έβρισκε με τίποτα δορυφόρους με το Nokia Maps. Για κάποια φάση το είχα ξεχάσει για πάνω απο ώρα, και όταν το ξανακοίταξα, έδειχνε να ψάχνει ακόμα. Απογοητεύτηκα και δεν ξανάνοιξα ποτέ το Nokia maps.

Αντίθετα, με το Sygic, μετά απο μερικά λεπτάκια λόκαρε, και δεν έχασε το σήμα του ούτε στιγμή. Το κινητό το είχα χωρίς κάρτα SIM άρα δεν χρησιμοποήησα και A-GPS ψστε να με βοηθήσει στο κλείδωμα θέσης.

Αυτό το έχω παρατηρήσει και στο Ε90. Το Nokia Maps είναι σκέτη απογοήτευση. Συμβουλή μου, αγνοήστε το. Βάλτε το Sygic που και καλύτερη κάλυψη έχει, και πιο γρήγορο είναι και δωρεάν πλοήγηση έχει, και το σημαντικότερο, συνεργάζεται άψογα με το ενσωματωμένο GPS της συσκευής.

Βάλτε το Sygic που και καλύτερη κάλυψη έχει, και πιο γρήγορο είναι και δωρεάν πλοήγηση έχει, και το σημαντικότερο, συνεργάζεται άψογα με το ενσωματωμένο GPS της συσκευής.

απο που το κατεβαζουμε αυτο?? πρεπει να απεγκατασταθει το nokia maps προηγουμενως?/

απο που το κατεβαζουμε αυτο?? πρεπει να απεγκατασταθει το nokia maps προηγουμενως?/

-ΔΙΑΒΑΣΕ το αναλογο θεμα

-Οχι

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Φίλε μου είναι μόνο για DataMatrix 2D barcode, και όχι για συνηθισμένα barcodes.

Σαν αυτό:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e8/Datamatrix.svg/96px-Datamatrix.svg.png[/QUO]

και που χρησιμευει αυτο?που υπαρχουν τετοια barcodes?αυτο που εχεισ εδω το διαβασε παντως! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

και που χρησιμευει αυτο?που υπαρχουν τετοια barcodes?αυτο που εχεισ εδω το διαβασε παντως! :)

Και φυσικά υπάρχουν.

Δεν είναι και τόσο διαδεδομένα βέβαια, αλλά υπάρχουν.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

παιδια εκανα ανανεωση στην μουσικη και προστεθηκαν κατι κομματια απο το quake...πως θα τα αφαιρεσω μονο απο την λιστα αναπαραγωγης? αν πατησω διαγραφη θα σβηστουν τελειως ή μονο απο την μουσικη? Αν τα κανω hidden και κανω ξανα ανανεωση λετε να φυγουν?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

παιδια εκανα ανανεωση στην μουσικη και προστεθηκαν κατι κομματια απο το quake...πως θα τα αφαιρεσω μονο απο την λιστα αναπαραγωγης? αν πατησω διαγραφη θα σβηστουν τελειως ή μονο απο την μουσικη? Αν τα κανω hidden και κανω ξανα ανανεωση λετε να φυγουν?

Αν τα διαγράψεις από τη λίστα αναπαραγωγής θα διαγραφούν μόνο από τη μουσική και όχι το καθεαυτού αρχείο.

Αυτό συμβαίνει τουλάχιστον με το E60 που έχω αυτή τη στιγμή στα χέρια μου, δεν νομίζω να μην ισχύει και στο N95 αυτό.

Τελικα σβηστηκαν τελειως απο το κινητο...ενταξει λιγο το κακο απλα ηθελα να γλυτωσω την ταλαιπωρια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Είναι λίγο γελοίος ο λόγος που γράφω, αλλά δε μπορώ να δω το spidy μετά την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση :O

Κλείδωσε λέει, και παρά τη μεταφορά στο πισί μου πριν την αναβάθμιση και την επάνοδο μετά, γιοκ....δεν παιζ....

Μάλλον έκανα μ@λ@κί@ ε; Έχω ελπίδα επαναφοράς ή να το πάρω σε ντιβιντί και να μη σας πρήζω; :whistle: